FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اینجا کسی هست تیمهای انگلیسی و ایتالیایی ورداره ؟ :دی اگر هستش لطفا یه پیام بده من داخل PSN برای بازی ادش کنم .
من با ارسنال بازی میکنم بعضی وقت ها هم اورتون
شما که هر وقت ما میایم افلاینی:|:دی چه وقت هایی معمولا بازی میکنی؟

یه سوال من که دوستی ندارم چه جوری با کسی بازی کنم یعنی با اون خارجی ها

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2

توی بخش های مختلفی می شه بازی کرد با دوستان خارجی:
Season اولیش هست که طرفدار زیاد داره و هیجان خاص خودشو داره.
Head2Head Match ها که در تب More می تونی پیداش کنی( Head2head بخش های کلی شامل می شه ، توی همون تب فکر می کنم در لابی ها و به صورت های دیگه می شه بازی کرد )
Pro club که 11vs11 هستش و آنلاین بازهم.
Football ultimate team هم که کلا بخشی جداس و باز هم می شه توش توی حالت Season و Cup با دوستان خارجی و غیره بازی کرد.
( دسترسی به این بخش ها که با توجه به رابط کاربری عالی 14 خیلی سادس و توی یه نگاه می شه پیداشون کرد، تنها نکته فقط توی منو مترو 14 جابجایی توی هر پنجره هست برای دیدن موارد بعدی یا گزینه های بعدیش که مشخص هم هست هر پنجره چند تا آیتم توو خودش داره )

اگه فیفا اینقد ضعیف نساخته بود اینترو ، من انقد اینترو برمیداشتم که رنگش میرفت :d

البته فيفا اينتر رو ضعيف نساخته جناب موراتي و والتر ماتزاري كم لطفي كردن و تيم رو ضعيف بستن ايشالا كه حالا با اومدن اريك توهير تو راس باشگاه اينتر هم به روزهاي اوجش برگرده

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه فیفا اینقد ضعیف نساخته بود اینترو ، من انقد اینترو برمیداشتم که رنگش میرفت :d
اینتر رو ضعیف ساختن؟!
عزیز یه جوری میگی که انگار الان اینتر با اختلاف صدره جدوله :d
الان یکی از رفقام با اینتر جلوی من بازی میکنه همیشه... گله و شکایتی نداره و به نسبت هم تیم کاملی بنظرم .. مهمترین شاخصه که بنظرم گلر خوبه رو اینتر داره و مهاجم خوبی هم داره به علاوه گوارین که واقعن وسطو میبنده.
میمونه کندی دفاع که اگه ناگاموتو و جاناتان رو کنر بازی بدی تا حدودی میتونه کندی دفاع رو جمع کنن.

سـلام به همـه !

كسي Career بازي ميكنه ؟ چجوريه ؟:D

من نميتونم نقل و انتقالات كنم !!الان آگوئرو و زلاتانو با آرسنال با قيمت بالا خريدم ، نيستنــ :|:|

راستي سينا من بيشتر با بارسا و آرسنال بازي ميكنم ... اگــه خواستيد ادد كنيد :

MaMMaD_SEZAR

s2a

اینتر رو ضعیف ساختن؟!
عزیز یه جوری میگی که انگار الان اینتر با اختلاف صدره جدوله :d
الان یکی از رفقام با اینتر جلوی من بازی میکنه همیشه... گله و شکایتی نداره و به نسبت هم تیم کاملی بنظرم .. مهمترین شاخصه که بنظرم گلر خوبه رو اینتر داره و مهاجم خوبی هم داره به علاوه گوارین که واقعن وسطو میبنده.
میمونه کندی دفاع که اگه ناگاموتو و جاناتان رو کنر بازی بدی تا حدودی میتونه کندی دفاع رو جمع کنن.

خداییش تا اینجای فصل کل بازیای اینترو دیدم اصلاً در این حدی که فیفا ساخته نیست امسال به جز 3 تا بازی ترکونده . ارنج من 4-3-1-2 اِ که اونم به فنا میره اینترِ فیفا 14 باهاش :| بازیکنا هم که اگه آپدیتای فیفا نبود تا الان خودکشی کرده بودم از ضعفشون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or