m_nazary2001
کاربر سایت
نمی دونم ولی این برام خیلی مهمه کمکم کنیدشاید مدیرهای باشگاه باهات خصومت شخصی دارن:d
نمی دونم ولی این برام خیلی مهمه کمکم کنیدشاید مدیرهای باشگاه باهات خصومت شخصی دارن:d
ببین همشهری ، شاید مشکل از لولی که میزاری اولش باشه ؟نمی دونم ولی این برام خیلی مهمه کمکم کنید
من با ارسنال بازی میکنم بعضی وقت ها هم اورتوندوستان اینجا کسی هست تیمهای انگلیسی و ایتالیایی ورداره ؟اگر هستش لطفا یه پیام بده من داخل PSN برای بازی ادش کنم .

چه موقع انلاینی یه دست بزنیمJustPooya اد کنید بی زحمت
world calssببین همشهری ، شاید مشکل از لولی که میزاری اولش باشه ؟
رو چی میزاری؟
تویه منو یه r1 بزن بعد برو سیزن رو انتخاب کنو برو سرچ بزن،هم سطح خودتو پیدا میکنهیه سوال من که دوستی ندارم چه جوری با کسی بازی کنم یعنی با اون خارجی ها
ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2
یه سوال من که دوستی ندارم چه جوری با کسی بازی کنم یعنی با اون خارجی ها
ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2
اگه فیفا اینقد ضعیف نساخته بود اینترو ، من انقد اینترو برمیداشتم که رنگش میرفت :d
اینتر رو ضعیف ساختن؟!اگه فیفا اینقد ضعیف نساخته بود اینترو ، من انقد اینترو برمیداشتم که رنگش میرفت :d
اینتر رو ضعیف ساختن؟!
عزیز یه جوری میگی که انگار الان اینتر با اختلاف صدره جدوله :d
الان یکی از رفقام با اینتر جلوی من بازی میکنه همیشه... گله و شکایتی نداره و به نسبت هم تیم کاملی بنظرم .. مهمترین شاخصه که بنظرم گلر خوبه رو اینتر داره و مهاجم خوبی هم داره به علاوه گوارین که واقعن وسطو میبنده.
میمونه کندی دفاع که اگه ناگاموتو و جاناتان رو کنر بازی بدی تا حدودی میتونه کندی دفاع رو جمع کنن.
بازیکنا هم که اگه آپدیتای فیفا نبود تا الان خودکشی کرده بودم از ضعفشون:d