FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه ذره دیتیل تر میخوام!:دی راستش تمرین کلاسیمون مقایسه منوهای Fifa با PES هست و منم اصلا این دوتا رو تا الان بازی نکردم!:دی میخوام بدونم منوهاشون با هم چه فرقی دارن؟ هرکدوم یه آپشن هایی داره که ان یکی نداره!:دی

قدرت تموم کنندگیم در حد هفت کچلان ورامینه :d دیروز چند دست آنلاین بازی کردم. یه بازی طرف رئال بود ، من 21 شوت زدم ، اون 4 شوت ، بازی رو 3-0 باختم :d

به نظرتون مشکل من چیه؟ کلی تک به تک خراب میکنم. یه بازی طرف پاری سن ژرمن بود ، دروازبانش جلوی دروازه توپو داد بهم ولی من بیرون زدم :d نمیدونم چرا انقدر سخت توپام تو گل میره.

یه ذره دیتیل تر میخوام!:دی راستش تمرین کلاسیمون مقایسه منوهای Fifa با PES هست و منم اصلا این دوتا رو تا الان بازی نکردم!:دی میخوام بدونم منوهاشون با هم چه فرقی دارن؟ هرکدوم یه آپشن هایی داره که ان یکی نداره!:دی

:|
دوستان جدیدی که بازیشون واقعا خوبه و پایه freindly هستن add کنن لطفا
mhfifa
من جدیدم ولی خوب نوبم با منم بازی کن پیشرفت کنم:d فقط ضعیف کشی نکنی ها:d دمت جهنم:x

به نظرتون مشکل من چیه؟ کلی تک به تک خراب میکنم. یه بازی طرف پاری سن ژرمن بود ، دروازبانش جلوی دروازه توپو داد بهم ولی من بیرون زدم
yahoo_4.gif
نمیدونم چرا انقدر سخت توپام تو گل میره.
دادا فقط جلوی دروازه ارامش خودتو حفظ کن جهت بده بزن تو گل فقط هل نشو به خودت ایمان داشته باش همین:d بقیش دست بازی درضمن اگر دیگه خیلی ریلکسی توسر توپ بعد چیپ(این غلطا به ما نیومده:d)

آخرین ویرایش:
به نظرتون مشکل من چیه؟

کمال مشکلت فقط با تمرین حل میشه ! فیفا در هر نسخه یک سری روش برای زدن گل داره و اون روش های گلزنی به مرور زمان خودت متوجه میشی . یووه هم که تیمش حرف نداره از نظر بازیکن فک نکنم مشکل خاصی داشته باشه البته اگر یک مهاجم نوک هم سطح با توز داشت فک کنم دیگه کوچکترین ایرادی نمیشد بهش گرفت :دی
راستی در مورد مهاجم هم یورنته تست کن هم ووچینیچ و ببین کدوم به سبک بازیت میخورن . من تا دقیقه 70 یورنته میزارم از دقیقه 70 به بعد ووچینیچ میارم ( البته بعضی وقتا هم برعکس میشه )

سیستم بازیم هم 3-4-1-2

کیه لینی بارتزالی کاسرس
اساموا پوگبا ویدال پپه
پیرلو
توز یورنته

به طور خلاصه :دی

1- تعداد بیشتر بخش های منو در فیفا

2- برتری چشمگیر فیفا در زمینه بخش های انلاین و تنوع آن

3- جزئیات بیشتر منو فیفا در زمینه بخش های شبیه سازی مربوط به مربی گری و بازیکن شدن

4- طراحی بهتر منو فیفا که انتخاب گزینه های مختلف خیلی راحت تر میکنه و خبری از منو های پیچ در پیچ نیست .

چه طلسمی شده این سیزن کاپ 14 هر دفعه میرسیم فینال یه اتفاقی باید بیفته دیگه نهایت بد شانسی نیم ساعت مونده سیزن کاپ بسته بشه رسیدم فینال 3-0 جلوام تا دقیقه 80 یه دفعه psn منو با اوردنگی پرت میکنه بیرون انگاری اینا لجشون در اومده که ایران با 1+5 توافق کرده اینجوری برخورد میکنن با ایرانی ها که لج مارو هم در بیارن که البته موفق بودن چون کم مونده بود بزنم tv و ps3 , هرچه دم دستمه خورد کنم چون تا حالا 10 بار این فینال لعنتی و با بد شانسی های مختلف از دست دادم این دیگه از همش بدتر.

دوستانننننننننن
از این به بعد هر کی جلو من تو بازی های دوستانه رئال برداره ، دیلیتش میکنم:d
کاملا جدی بود:|

اولتیمیت هم گزاشتم کنار دیگه زدم تو خط سیزن

قدرت تموم کنندگیم در حد هفت کچلان ورامینه :d دیروز چند دست آنلاین بازی کردم. یه بازی طرف رئال بود ، من 21 شوت زدم ، اون 4 شوت ، بازی رو 3-0 باختم :d

به نظرتون مشکل من چیه؟ کلی تک به تک خراب میکنم. یه بازی طرف پاری سن ژرمن بود ، دروازبانش جلوی دروازه توپو داد بهم ولی من بیرون زدم :d نمیدونم چرا انقدر سخت توپام تو گل میره.
میفهمم چی میگی همش مربوطه به اورال کم مهاجم های تیممون تو تموم کردن یا همون فینیشینگ پایین که جز توز کسی نیست که حدوده 85 باشه و جووینکو واقعن پیرم کرده اینتقدر بد ضربه اخر رو میزنه )x بهترین کار اینه پاس بقل بدی و گل خالی بزنی تو :d
بشخصه اصلن با یورنته نمیتونم بازی کنم اونم جلو بارسا یا رئال .. فرزیش 65 ه و تا بخای یه دور بزنی تو پو گرفتن!
3 مهاجمه راست جووینکو وسط میرکو و چپ توز بنظرم بهترین ها باشن.
تو دفاع 3 نفره اوگبونا بارزاگلی و چیلینی رو ترجیح میدم.
چهر دفاعه هم لیشت راست اوگبونا و بارزاگلی وسط و چیینی هم چپ.
هافبک تخریبی هم فقط پوگبا.
در کل یووه بیشتر اتکاش به نیمه خودیه تا حمله و باید یه مقدار تاخیری باهاش بازی کرد.

یوونتوس رو من یه ترکیب ساختم براش که بد نبوده سه چهار دستی که باهاش زدم .. نمیدونم مثل فیفا 13 میشه گذاشت تو پروفایلم تا بقیه هم ببینن یا نه .
دو تا cb یه دونه sw یه lm و یه rm یه دونه cdm که اینا همه deffenfing شون highe ئه اتکینگ low، چهار تا مهاجم : یه دونه Rw یه دونه LW یه دونه ST یه دونه CF که اون سه تای اولی خطی ن و نزدیک به دروازه همش
یه دونه CF هم پشت اینا . همه هم attacking highe و دفندینگ low .. اینشکلی با 4 تا مهاجم میشه تا حدودی کندی یوونتوس تو خط حمله رو جبران کرد . رو بقیه تیما تست نکردم هنوز .. خیلی وقت بود ادیت نکرده بودم ترکیبی رو و همش دیفالت بازی میکردم . ببینیم چی میشه ...

یه چیز دیگه .. راجع به برداشتن تیم رئال و اینها هم من یکم تند رفتم .. کله م داغ بود اونموقع پشت سرهم با هرکی که بازی میکردم رئال ورداشته بود .. دیگه مخم نکشید دیگه ! .. یه چی نوشتم :d
آقا هر کی هرچی عشقشه ورداره . اینی هم که میگن رئال رو باگ ساختن و اینا من قبول ندارم زیاد .. همه تیما تقریبن به همون شکلین که باید باشن .

راجب بازی با رئال من خودم مشکلی ندارم و خداییش بازی جلو بارسا خیلی سخت تره .. نفس ادمو دنی الوس و البا میگیرن تا بخای ازشون رد شدی .. وسط هم الکس سانگ رو چه هیولایی ساختن همه رو گاز میگیره :d نیمار هم که دیگه رسمن اباد میکنه حریفو #:-s ولی باز لذت بخشه بازی .. من که از بازی با کسایی که بازیشون یا شانسشون بهتر از منه لذت میبرم :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or