FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا دیشب آدرس رو اشتباه نوشته بودی gmai.com اینجا دیدم منظور gmaiL.com بوده که تست پینگش میده 110 واسه من, یعنی 200 تا کمتر از 310. واسه فیفا درست اینه که از سرور خودش پینگ گرفت که یه جا خوندم easo.ea.com هست ( اکثر بازی های EA روی این سروره) و دیگه اینکه تفاوت بی سیم و با سیم واسه من رو لب تاپ فرقش حداقل 50-60 تا پینگ هستش و رو ps3 هم یه مدت من تو ساعت 2 شب به بعد که اینترنت رایگان بود مشکل داشتم تو فیفا13 و به همین دلیل با سیم کانکت شدم مشکلم برطرف شد یعنی با wifi اصلا نمیشد بازی کرد ولی با سیم خوب بود. من اینترنت صبانت دارم تو غرب تهران که راضیم اما دنبال اینترنت بهتر هستم اگه دوستان میتونن یه لطف کنن با cmd یه پینگ از easo.ea.com بگیرن نتیجه رو اعلام کنن تا کمک بزرگی کرده باشن اجرتونم به زلاتان
دیشب کلا داشتم هم سریال می دیدم هم انلاین میزدم اصلا یک وضعی بود الانم easo.ea.com چک کردم تقریبا مثل همون جیمیله
دوستان الان به چندتا نتیجه اخلاقی می رسیم تو این بحث:bighug::
1-یا من دروغ میگم و دارم شمارو فیلم می کنم و از پشت مانیتور کرکر میخندم=))
2-یا شماها دست به یکی کردین منو دیوونه کنید(دیر جنبیدین:p)
3-یا هم واقعا به طور معجزه اسایی من وقتی پینگم با جیمیل میشه 300به بالا وقتی PS3 وصل می کنم تا150 در همون لحظه ی ارتباط با PSN کم میشه:-o و من نظر کرده ی دیجیتالی هستم:d و ابر و مه و خورشیدو......دست به دست هم دادن تا PSN با بهترین کیفیت بازی کنمb-)
4-یا من تنها انسان روی کره ی ابی هستم که با این پینگ بازی می کنمo:-)
5-یا همه ی اینایی که باهاشون سیزن زدم بچه های کوچه و محلمون هستن و کاملا اتفاقی به هم خوردیم ولی هرچی فکر می کنم یارو داشت توی پست سر کوچه تلفونمون درست می کرد گفت تو این محله کسی اینترنت نداره:|
خلاصه دوستان امیدوارم یک ادم با خرد در بخش it , شبکه بیاد همرو به راه راست هدایت کنه نه مثل قبلی(>:))
راستی دوستان اینجا تایپیک FIFA14 نه مسائل پینگ و نت و فلان از فردا اینجا قیمت به روز ارز و مرغ و ... اعلام میشه و دیگه اینجاست که ادمین مجبور میشه از صحنه bc محومون کنه:(( پس لطفا بریم تایپیک همسایه;)

مطمئني همينه؟
ازمن از 333 كمتر نمياد

- - -ویرایش - - -

فك نكنم اين سرور ea باشه اگه كسي انگليسيش خوبه از گروه پشتيباني ea بپرسه

والا من از اینجا خوندم که البته به فیفا 14 اشاره نکرده اما 2 تا آدرس داده که یکیش همین easo.ea.com هست و نوشته واسه اغلب بازی های EA هست و واسه تست پینگ هم معرفی کرده و واسه من 200-150 هست
اینم لینکش :https://help.ea.com/article/how-to-perform-a-server-ping-or-traceroute

- - -ویرایش - - -

دیشب کلا داشتم هم سریال می دیدم هم انلاین میزدم اصلا یک وضعی بود الانم easo.ea.com چک کردم تقریبا مثل همون جیمیله
دوستان الان به چندتا نتیجه اخلاقی می رسیم تو این بحث:bighug::
1-یا من دروغ میگم و دارم شمارو فیلم می کنم و از پشت مانیتور کرکر میخندم=))
2-یا شماها دست به یکی کردین منو دیوونه کنید(دیر جنبیدین:p)
3-یا هم واقعا به طور معجزه اسایی من وقتی پینگم با جیمیل میشه 300به بالا وقتی PS3 وصل می کنم تا150 در همون لحظه ی ارتباط با PSN کم میشه:-o و من نظر کرده ی دیجیتالی هستم:d و ابر و مه و خورشیدو......دست به دست هم دادن تا PSN با بهترین کیفیت بازی کنمb-)
4-یا من تنها انسان روی کره ی ابی هستم که با این پینگ بازی می کنمo:-)
5-یا همه ی اینایی که باهاشون سیزن زدم بچه های کوچه و محلمون هستن و کاملا اتفاقی به هم خوردیم ولی هرچی فکر می کنم یارو داشت توی پست سر کوچه تلفونمون درست می کرد گفت تو این محله کسی اینترنت نداره:|
خلاصه دوستان امیدوارم یک ادم با خرد در بخش it , شبکه بیاد همرو به راه راست هدایت کنه نه مثل قبلی(>:))
راستی دوستان اینجا تایپیک FIFA14 نه مسائل پینگ و نت و فلان از فردا اینجا قیمت به روز ارز و مرغ و ... اعلام میشه و دیگه اینجاست که ادمین مجبور میشه از صحنه bc محومون کنه:(( پس لطفا بریم تایپیک همسایه;)

خوب آقا لازمه همه چی پینگ پایینه که اگه نباشه فیفا هم نیست و این تاپیک هم تار عنکبوت میبنده درش پس از همه چی واجب تر پینگه و اون عزیزایی که واسه بازی فیفا پینگ لازم رو میخوان بدونن و یا مشکل دارن واسه بازی خوب کجا بهتر از اینجا.
این که قیمت مرغه خود مرغ هم میتونه اینجا فروخته بشه چون آدم تا مرغ نخوره که نمیتونه دیگه فیفا بازی کنه وقتی هم که فیفا بازی نکنه تار عنکبوت و این حرفا. خلاصه اینجا همه چی در هممممممهههههه

یه پیشنهاد برای کسانی که توی کریر مود مشکل پول دارین کاری که میگم رو اگه بکنین سود خوبی میکنین البته اول یکم سرمایه میخواد ، و پیشنهادم خرید و فروش بازیکنه ...!
من با بارسا شروع کردم پاتو رو خریدم به قیمت 30 میلیون یورو ( دقیق یادم نیست ولی همین حدودا بود ) و نیم فصل به دورتموند فروختمش به قیمت 48 میلیون یورو ... جاش benteke خریدم 20 میلیون ( بازیکن خوبیه از من میشنوید بخریدش و نفروشینش :دی ) و اول فصل بعد 48 میلیون فروختم ... فقط خرید و فروش بازیکن رو در پست مهاجم انجام بدید چون سود بیشتری داره تا پست های دیگه ... شاید با خودتون بگید که بارسا مشکل مالی نداره چرا پول بیخود جمع میکنی ؟! در جواب باید بگم با کارم حال میکنم :دی خیلی هم حال میکنم :دی

بچه ها یه سوال داشتم یه قسمت تو فیفا 13 بود head to head برا انلاین جستجو میکرد همیشه میتونستی با کسی بازی کنی تو فیفا 14 نیست ؟!!!

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال داشتم یه قسمت تو فیفا 13 بود head to head برا انلاین جستجو میکرد همیشه میتونستی با کسی بازی کنی تو فیفا 14 نیست ؟!!!

هست عزیزم تو تب play تایل more رو باز کنی یه تایل اون پایین هست که نوشته Heat to Head. البته یه دفعه که بازش کنی دفعه بعدش تو تب Home هم در دسترست هست که اگر آخرین باز تو Head to Head بودی تو تایل بزرگ نمایش میده و اگر 2-3 دفعه قبل تر Head to Head رو باز کرده باشی تو تایل کوچکتر نمایش میده

آخرین ویرایش:
خیلی وقت بود میخواستم اینو بگم !

حالا کسایی که تازه PSN اومدن یه چیزی که اما خیلی از قدیمی ها هنوز این اصول رعایت نمیکنن !

اول از همه مهمترین اصلی که 99% از ایرانی ها رعایت نمیکنن مفهوم کلمه not available هستش ... وقتی کسی وضعیتش روی not available میزاره یعنی وسط بازیه ( یا وسط هر کاری دیگه ) و نمیتونه به پیام ها جواب بده یا بازی کنه!! وقتی هم که به پیام ها جواب نمیده نباید شاهد دلخوری از طرف مقابل باشه !

من از زمان ID قبلیم که Joupiter بود و 2000 ساعت از وقتم پای مولتی MW1 و MW2 گذاشتم شاید سرجمع 300 نفر ایرانی توی فرند لیستم داشتم و از این تعداد باور کنید شاید کلا 5 نفر این بحث not available رعایت میکردن ! وقتی میبینید یکی وضعیتش not available هستش باور کنید برای قشنگی اینو نذاشته و قبل از ارسال پیام کمی فکر کنید دلیلش چیه !

اون موضوع سابجکت هم مهمه !
خواهشا هر گونه سوالی ، فحشی ، تبریکی چیزی میخواید بگید درون عنوان پیام بگذارید مثلا Hi FIFA باور کنید میتونید به جای متن پیام در عنوانش هم بزارید اینطوری هم خودتون راحت تر هستید هم ما دیگه لازم نیست بریم 1 ساعت پیام چک کنیم !

بعد از اون بلایی که سرم اومد و با بدترین شکل ممکن 3 تا بازی که روی هم 12 گل زده بودم برام باخت زد واقعا دیگه برام سخته رنگ فیفارو ببینم ! فعلا هم ک بره فروش گذاشتمش .

جالب اینجاس دو هفته اخیر عالی نتیجه گرفتم اما مشکل اینه از بازی لذت نمیبرم و حالم از سبک بازی خودم بهم میخوره .

فروختی ؟

آخ که دل منم بد خونه از اینکه بعضی دوستان نمیفهمند که not available یعنی چی و بد میرن رو اعصاب آدم خوب شد اشاره کردید و ماهم تاکید میکنیم روش تا بلکه.....

بازی یکی از دوستام ( رئال بر میداره ! ) = سانتر ...گل / سانتر ... گل / سانتر ... گل ....!:|
من بدبخت با بارسا که بازیکن هد زن نداره 2 گل قشنگ زدم و دوتا خورد تیرک و ... آخرشم 3-2 باختم بعد بازی داره دست میزنه روی شونم میگه سعی و تلاشتو بیشتر کن و بشین یکم تمرین کن !!! میخواستم با دسته بزنم نفلش کنم :|

بازی یکی از دوستام ( رئال بر میداره ! ) = سانتر ...گل / سانتر ... گل / سانتر ... گل ....!:|
من بدبخت با بارسا که بازیکن هد زن نداره 2 گل قشنگ زدم و دوتا خورد تیرک و ... آخرشم 3-2 باختم بعد بازی داره دست میزنه روی شونم میگه سعی و تلاشتو بیشتر کن و بشین یکم تمرین کن !!! میخواستم با دسته بزنم نفلش کنم :|
کلا الان رئال توی بازی شده باگ:| مخصوصا با تغییرات اورالها توی چندروز اخیر سرعت تیمیشون مثل بوگاتی شده بهترین ترکیبی هم که میشه گذاشت برای این تیم 433 که الونسو هافبک تدافعی و مودریچ و خدیرا(روحش شاد:p)هم هافک بازیساز ونکته ی اصلی که باید توی خط حمله ی این تیم مورد استفاده قرار بگیره کریس باید فوروارد باشه و بیل چپ و دیماریا هم راست بنزم بزنین تو دیفار:)) اونوقت که میتونین سرعت ضدحمله توی بازی به اندازه خدای سرعت توی GOW3 افزایش بدین به این ترتیب که از هرجای زمین که با زمانبندی تقریبی توپ به هر منطقه از خط حمله برسونین به احتمال 120% توپ میگیرن اگرم زمان بندیتون داغونه فقط بدین به بیل:d مخصوصا کسانی که قدرتشون توی ضد حمله متوسط به بالای مثل خودم که با چند تن از بچه های bc زدیم می دونن چه چجوریه:d اقا من موندم یعنی دیماریا از نیمار بهتره با اورال 86:-/ درضمن توی دفاع هم این تیم عالی شده:| یعنی مثلا واران هرکی بخواد بزنه سه سوت دخلشو میاره توپ های هوایی هم که په په پرواز میکنه:)) یعنی الان این تیم اگر واقعا همچین قدرتی بازیکناش وسرعتی داشته باشن همه ی بازیارو باید 5تا:x 5تا ببرن:)) و بهترین تیم تاریخ نسل بشریت شن خلاصه رئالیها تا اورال ها اینجوریه کیف کنن و همچینین عاشقان دو 100متر:d راستی کسانی که میخوان سیزن به راحتی هرچه تماتر برن بالا این تیم خوراکشه من خودم 2شب وسوسه شدم 2تا سیزن پوکوندم:d بارسایی ها مارو افو کنن^:)^

خدیرا بازیساز؟!!! بعد ایسکو رو بزاری بیرون با اون بازیسازی!!!
خدایی بازی جلو بارسا و رئال سخته خیلی این دو تا تیمو وحشی ساختن #:-s البته تو واقعیت هم همین طورین.

با توجه به پست قبلیم امروز نشستیم 5 دست بازی کردیم . من رئال اون هم رئال ...! هر 5 بازی رو باخت :دی فکر کنم از اینکه رئال رو فضاییش کردن پشیمون شده بود :دی

خدیرا بازیساز؟!!! بعد ایسکو رو بزاری بیرون با اون بازیسازی!!!
خدایی بازی جلو بارسا و رئال سخته خیلی این دو تا تیمو وحشی ساختن #:-s البته تو واقعیت هم همین طورین.
دادا کجارو دیدی من با همین خدیرا گل زیرطاق می زنم:d ولی در کل منظورم از بازیساز همون توپ جمع کن وسط زمین بود خداییش روی یکی باهاش قفل کنی طرف له می کنه:d بازیسازم که مودریچه ایسکو جون بازیسازی نداره که. البته رئال اصلا به بازیساز نیاز نداره:p
یک باگ فنی دل و روده کن=)):
الان داشتم سیزن میزدم با رئال بازی داشتم اخرای نیمه اول بود 2تا جلو بودم 1کرنری زدن توپ گرفتم رفتم جلو توی محوطه ی اونا توپ از دست دادم بعد یارو با په په 1پاس کویری انداخت پشت دفاع من بعد دیدم یکی تخته گاز داره میره گفتم رونالدو ولی استیلش شبیه اون نبود گفتم بیل دیدم کفشاش مشکیه خلاصه دیدم گزارشگر گفت واران دیگه اینجوری شدم:oحالا نکته جالب اینجاس از دست الوز فرار کرد یارو هم چون خودش کپ کرده بود توپ زد بیرون:))
ویرایش:اقا اگر دیدین زمانبندی توی پاس پشت دفاع خیلی خیلی خرابه(حتی با بیل) مهم نیست چون ما برای شما برنامه ی ویژه ای داریم جای بیل و واران عوض کنین همین:d
این سیزن را با ما باشیدb-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or