rezi_71
کاربر سایت
دیشب کلا داشتم هم سریال می دیدم هم انلاین میزدم اصلا یک وضعی بود الانم easo.ea.com چک کردم تقریبا مثل همون جیمیلهآقا دیشب آدرس رو اشتباه نوشته بودی gmai.com اینجا دیدم منظور gmaiL.com بوده که تست پینگش میده 110 واسه من, یعنی 200 تا کمتر از 310. واسه فیفا درست اینه که از سرور خودش پینگ گرفت که یه جا خوندم easo.ea.com هست ( اکثر بازی های EA روی این سروره) و دیگه اینکه تفاوت بی سیم و با سیم واسه من رو لب تاپ فرقش حداقل 50-60 تا پینگ هستش و رو ps3 هم یه مدت من تو ساعت 2 شب به بعد که اینترنت رایگان بود مشکل داشتم تو فیفا13 و به همین دلیل با سیم کانکت شدم مشکلم برطرف شد یعنی با wifi اصلا نمیشد بازی کرد ولی با سیم خوب بود. من اینترنت صبانت دارم تو غرب تهران که راضیم اما دنبال اینترنت بهتر هستم اگه دوستان میتونن یه لطف کنن با cmd یه پینگ از easo.ea.com بگیرن نتیجه رو اعلام کنن تا کمک بزرگی کرده باشن اجرتونم به زلاتان
دوستان الان به چندتا نتیجه اخلاقی می رسیم تو این بحث:bighug::
1-یا من دروغ میگم و دارم شمارو فیلم می کنم و از پشت مانیتور کرکر میخندم

2-یا شماها دست به یکی کردین منو دیوونه کنید(دیر جنبیدین
)3-یا هم واقعا به طور معجزه اسایی من وقتی پینگم با جیمیل میشه 300به بالا وقتی PS3 وصل می کنم تا150 در همون لحظه ی ارتباط با PSN کم میشه:-o و من نظر کرده ی دیجیتالی هستم:d و ابر و مه و خورشیدو......دست به دست هم دادن تا PSN با بهترین کیفیت بازی کنمb-)
4-یا من تنها انسان روی کره ی ابی هستم که با این پینگ بازی می کنمo:-)
5-یا همه ی اینایی که باهاشون سیزن زدم بچه های کوچه و محلمون هستن و کاملا اتفاقی به هم خوردیم ولی هرچی فکر می کنم یارو داشت توی پست سر کوچه تلفونمون درست می کرد گفت تو این محله کسی اینترنت نداره

خلاصه دوستان امیدوارم یک ادم با خرد در بخش it , شبکه بیاد همرو به راه راست هدایت کنه نه مثل قبلی(
)راستی دوستان اینجا تایپیک FIFA14 نه مسائل پینگ و نت و فلان از فردا اینجا قیمت به روز ارز و مرغ و ... اعلام میشه و دیگه اینجاست که ادمین مجبور میشه از صحنه bc محومون کنه
پس لطفا بریم تایپیک همسایه

اونوقت که میتونین سرعت ضدحمله توی بازی به اندازه خدای سرعت توی GOW3 افزایش بدین به این ترتیب که از هرجای زمین که با زمانبندی تقریبی توپ به هر منطقه از خط حمله برسونین به احتمال 120% توپ میگیرن اگرم زمان بندیتون داغونه فقط بدین به بیل:d مخصوصا کسانی که قدرتشون توی ضد حمله متوسط به بالای مثل خودم که با چند تن از بچه های bc زدیم می دونن چه چجوریه:d اقا من موندم یعنی دیماریا از نیمار بهتره با اورال 86
درضمن توی دفاع هم این تیم عالی شده
5تا ببرن
البته تو واقعیت هم همین طورین.
حالا نکته جالب اینجاس از دست الوز فرار کرد یارو هم چون خودش کپ کرده بود توپ زد بیرون