اخه گفتی بازیساز که خب خدیرا یه هافبک تخریبی- تدافعیه تا بازیساز.دادا کجارو دیدی من با همین خدیرا گل زیرطاق می زنم:d ولی در کل منظورم از بازیساز همون توپ جمع کن وسط زمین بود خداییش روی یکی باهاش قفل کنی طرف له می کنه:d بازیسازم که مودریچه ایسکو جون بازیسازی نداره که. البته رئال اصلا به بازیساز نیاز نداره
b-)
اقا من نمیدونم چراجدیدا با اقا عبدالله بازی میکنم کسی برنده نمیشه همش مساوی میشه !!!!!!!
حالا دادا ما شکری خوردیم گفتیم بازیساز وگرنه پپ ایرانی:d هم دیگه میدونه خدیرا فقط جلوی حمله تیم مقابل میگیره کلا توی سیستمی که قبلا گفتم برای رئال(433)بازیساز بی معنیه فقط یکی میخواد که توپ و بندازه پشت دفاع که الونسو مودریچ خوبن ایسکو قدرت دفاعیش ظعیفه و راحت ازش رد میشن وتوی زمانی که ضد حمله میخوری میمونی. حالا پس نقش خدیرا چی؟ ج:بازیساز سایهاخه گفتی بازیساز که خب خدیرا یه هافبک تخریبی- تدافعیه تا بازیساز.
چون گفتی یدونه cdm خب به طبع اگه بخای فانتزی بچینی الونسو اگه بخای تخریبی بزاری میشه خدیرا ولی واسه یه پست جلوتر مثل cm یا cam ایسکو خیلی خیلی بهتر خدیراست.
اگه بخای دوتا هافبک جلو بزاری بنظرم خدیرا اصلن جایی اون جلو نداره.
----------------------
پینگ من که افتضاحه فعلن بیشتر با رفقا دورهمی میزنم.
امیدوارم یه نمه وضع بهتر شه ببینم بچه های اینجا چطورین.

) و بازیسازی کنن همون 4231 خوبه ایسکو هم بذارن cam بنزم نوک برای تک ب تکها(همون دیفالت تیمی رئال). کلا بستگی به سبک بازی خودت داره
و دیگر دوستان هم اگر قابل بدونن با من چند دست بزنن چون فیفا کلش به همین بازی با فرنده حالا چه انلاین چه افلاین وگرنه بقیه همش وسیله است:dدرسته به من ربطی نداره هر کی هر تیمی رو دوست داره ور میداره ولی دیگه همه ش رئال ؟! فوتبال همه ش رئال مادریده ؟!
بکِکنید بیرون بابا .

اگه اینطوری نبود، خیلی دوس داشتم منم با تیم های اورال پایین تر برم..اقا کار دیگه داره بیخ پیدا میکنهدر واقع بردن با رئال، حتی شده روی دو سانتر یا به هر شکلی، کار شاقی نیست.. و اون قضیه لذته هم خیلی مهمه
این تیم که اقا عبدلله گذاشت تو جاده شما هم با تریلی از روش رد شدین
گناه داره دیگه:d از الان به بعد هرکی با رئال بازی کنه جز کفاره ما هم اگر شیطون گولمون زد رئال برداشتیم باید 2 بار فریمور از توی ریکاوری بریزم تا دستگاه پاک شه:d اصلا یک چیزی 1تومار بنویسیم ea رئال از fifa15 حذف کنه دیگه اینجوری همه خیالمون راحت شه بزنم استارتو؟:dاقا کار دیگه داره بیخ پیدا میکنهاین تیم که اقا عبدلله گذاشت تو جاده شما هم با تریلی از روش رد شدین
گناه داره دیگه:d از الان به بعد هرکی با رئال بازی کنه جز کفاره ما هم اگر شیطون گولمون زد رئال برداشتیم باید 2 بار فریمور از توی ریکاوری بریزم تا دستگاه پاک شه:d اصلا یک چیزی 1تومار بنویسیم ea رئال از fifa15 حذف کنه دیگه اینجوری همه خیالمون راحت شه بزنم استارتو؟:d

ییش کردم خلاصه گفت رئال توی فیفا14 چرت شده خیلی کندن(
)و غیره بارسا فضایی تیمش دوپینگی از این چرندیات:d دست دوم ارسنال برداشت منم دیدم هی داره میگه بارسا فلانه و رئال چنانه خلاصه رئاله برداشتم و تا مفهوم سرعت نشونش بدم همین جور که بازی شروع شد با مودریچ توپ دادم به دیماریا باهاش اومدم تو عرض شوتو پر کردم اقا چنان شوتی زد فقط نمونش تو سوباسا اونم کاکرو می زد دیده بودم توپ حدود 3-4ثانیه همینجور رفت خورد تیرک راست رفت تو گل:-o خندید گفت این توپا هر هزارتایی یکی گل میشه (منم همین فکرو میکردم:d)بعدش دقیقه 15 بود همین جور توپی دوباره دادم به بیل اونم با همین قدرت زد تو تیر راست گل شد حالا من اینجوری
اونم اینجوری
دیگه اقا منم چون تو ترک:d بازی سرعتی و پاس بلندم و کم کم میخوام تغییر سبک بدم:d توی این بازی عقدههامو ترکوندم تا اخر نیمه اول هم چندتا سانتر کردم با بیل و رونالدو هم که دیگه.......که نتیجه شده بود اخر نیمه اول 5 بوق
خلاصه دوستم بلند شد گفت اقا pes دیگه خیلی نزدیک به واقعیته fifa خیلی تخیلی شده منم چون رودههام تاب خورده بود از بس خندیده بودم با گفتن این جوک دیگه نابود شدم
هزاربرابر میشه
)این نکته ی ریزی بود که توی نقدها و تحلیلهای اخیر دوستان مورد توجه قرار نگرفته بود