FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دادا کجارو دیدی من با همین خدیرا گل زیرطاق می زنم:d ولی در کل منظورم از بازیساز همون توپ جمع کن وسط زمین بود خداییش روی یکی باهاش قفل کنی طرف له می کنه:d بازیسازم که مودریچه ایسکو جون بازیسازی نداره که. البته رئال اصلا به بازیساز نیاز نداره:p
b-)
اخه گفتی بازیساز که خب خدیرا یه هافبک تخریبی- تدافعیه تا بازیساز.
چون گفتی یدونه cdm خب به طبع اگه بخای فانتزی بچینی الونسو اگه بخای تخریبی بزاری میشه خدیرا ولی واسه یه پست جلوتر مثل cm یا cam ایسکو خیلی خیلی بهتر خدیراست.
اگه بخای دوتا هافبک جلو بزاری بنظرم خدیرا اصلن جایی اون جلو نداره.
----------------------
پینگ من که افتضاحه فعلن بیشتر با رفقا دورهمی میزنم.
امیدوارم یه نمه وضع بهتر شه ببینم بچه های اینجا چطورین.

اولش که لگیه بازی باهات حال آدم گرفته میشه یکم بعدن کم کم خوب میشه .. بی سیمه نتت ؟ یعنی موقع بازی کس دیگه ای هم از یه جای دیگه خونه تون از نت استفاده میکنه ؟

اتفاقا من اصلا دقت نکردم به اینی که میگی همش مساوی میشه !
دفعه بعد سعی میکنم مساوی نشه :d

- - -ویرایش - - -

یه چیز دیگه هم بگم تو دلم نمونه !
دلم واسه کسایی که 200 تومن پول واسه بازی دادن ولی کلهم ! کل یوومم ! همه ش ! از اول تاااا آخر ! تیمی که ور میدارن رئال مادریده میسوزه .
حالا عشق رئال مادریدن طرفدارشن یا رونالدو رو دوست دارن یا هرچی ! که با اونش کاری ندارم .. اما لذت بازی رو که واسش اینهمه پول دادن رو .. نمی گم لذت نمیبرن ! چرا ! .. طرف رئال ورمیداره و اکثر بازی هاش رو هم میبره و حال هم میکنه ! نوش جونش ! اما میخوام بگم که .. مثلا الان دو تا سیزن پشت سر همه که تو دیویژن یک دارم با رئال سوسیه داد بازی میکنم، یه مهاجم داره به اسم "کارلوس وِلا" انقد این بازیکن خوبه و کار تیمی این تیم قشنگه که میتونم بگم کل لذتی که تا الان با فیفا 14 داشتم یه طرف .. این دوتا سیزنی که این تیم رو ورداشتم یه طرف - انگار فوتبال واقعیه ! - تو سیزن چون تیمش هم 4/5 ستاره ست دیگه جلوت رئال یا بایرن یا تیم 5 ستاره نمیاره که سرعت بازی بالا بره اصلن نفهمی چی به چی شده ! گالاتاسرای .. والنسیا .. و تیمای 4/5 ستاره دیگه رو میاره به عنوان حریفت .. و اتفاقن اونایی که این جور تیما رو ورمیدارن و چیزی از فوتبال حالیشون میشه رو که باهاشون بازی میکنی بیشتر حال میکنی تا تیم 5 ستاره ورداری و 70-80 درصد حریفت احتمالن رئال مادریده و حرکات تکراری و نابازیکنی که میاد با دوتا سانتر میبرتت .

درسته به من ربطی نداره هر کی هر تیمی رو دوست داره ور میداره ولی دیگه همه ش رئال ؟! فوتبال همه ش رئال مادریده ؟!
بکِکنید بیرون بابا .

اخه گفتی بازیساز که خب خدیرا یه هافبک تخریبی- تدافعیه تا بازیساز.
چون گفتی یدونه cdm خب به طبع اگه بخای فانتزی بچینی الونسو اگه بخای تخریبی بزاری میشه خدیرا ولی واسه یه پست جلوتر مثل cm یا cam ایسکو خیلی خیلی بهتر خدیراست.
اگه بخای دوتا هافبک جلو بزاری بنظرم خدیرا اصلن جایی اون جلو نداره.
----------------------
پینگ من که افتضاحه فعلن بیشتر با رفقا دورهمی میزنم.
امیدوارم یه نمه وضع بهتر شه ببینم بچه های اینجا چطورین.
حالا دادا ما شکری خوردیم گفتیم بازیساز وگرنه پپ ایرانی:d هم دیگه میدونه خدیرا فقط جلوی حمله تیم مقابل میگیره کلا توی سیستمی که قبلا گفتم برای رئال(433)بازیساز بی معنیه فقط یکی میخواد که توپ و بندازه پشت دفاع که الونسو مودریچ خوبن ایسکو قدرت دفاعیش ظعیفه و راحت ازش رد میشن وتوی زمانی که ضد حمله میخوری میمونی. حالا پس نقش خدیرا چی؟ ج:بازیساز سایه:|=))
برای کسایی هم که می خوان از سرعت این تیم استفاده نکنن(باگ:|) و بازیسازی کنن همون 4231 خوبه ایسکو هم بذارن cam بنزم نوک برای تک ب تکها(همون دیفالت تیمی رئال). کلا بستگی به سبک بازی خودت داره;)
راستی داش امین افتخار بده چند دست با هم بزنیم تا از نحوه ی بازیت استفاده کنیم مثل چند تا از بچه های bc که خداییش لذت بردم مخصوصا rango1042 , hardbarca1994 که خیلی از بازی باهاشون لذت بردم:x و دیگر دوستان هم اگر قابل بدونن با من چند دست بزنن چون فیفا کلش به همین بازی با فرنده حالا چه انلاین چه افلاین وگرنه بقیه همش وسیله است:d

آخرین ویرایش:
اره نوع چیدمان و تاکتیک بنظرم کاملن باید به بازی طرف بخوره البته بسته به دارایی هایی که داری.
ای دی psn من amin-scorpion هستش و از دوستان اگه کسی خاست اد کنه اگه این پینگ لعنتی بزاره خوشحال میشم با رفقای اینجا بزنم.

درسته به من ربطی نداره هر کی هر تیمی رو دوست داره ور میداره ولی دیگه همه ش رئال ؟! فوتبال همه ش رئال مادریده ؟!
بکِکنید بیرون بابا .

به شدت از این محتوا استقبال میشه !!! :x

با حرفای چند خط قبلتم خیلی موافقم که در واقع بردن با رئال، حتی شده روی دو سانتر یا به هر شکلی، کار شاقی نیست.. و اون قضیه لذته هم خیلی مهمه..

خود من شخصا از دوران طفولیت، با من یونایتد بازی میکنم، حالا چه ضعیف بوده چه قوی، تو سیزن هم امارم هست تو این 2-3 ساله، در شرایط حساس هم بوده که با همون یونایتد کار کردم، هم به خاطر عشقم به این تیم، هم اینکه بازیش بیشتر دستمه، باهاش میجنگم جلو حریف، یه موقع هایی که اصلا انقدر عادت میکنم با یونایتد و مثلا تیم ضعیف تری که داره نسبت به رئال یا .. میرم رئال، اصلا دست خودم نیس، بازیکن ها میرن، انگار نیمتونم کنترل کنم.. من شخصا نصف دلیل فیفا بازی کردنم شاید عشق به یونایتد و بزی کردن با یونایتد باشه :)) اگه اینطوری نبود، خیلی دوس داشتم منم با تیم های اورال پایین تر برم..

آخر سر هم نیمدی عبدالله فیفا بزنیم :دی، بیا دو تا تیم در حد اورال 3-4 ستاره بزنیم، یه زمان با یکی از بچه ها نزدیک 100 بازی، تو فیفا 11 طی 10 روز زدیم، با تیمهای عجق وجق ! چه حالللی داد///

در واقع بردن با رئال، حتی شده روی دو سانتر یا به هر شکلی، کار شاقی نیست.. و اون قضیه لذته هم خیلی مهمه
اقا کار دیگه داره بیخ پیدا میکنه:-s این تیم که اقا عبدلله گذاشت تو جاده شما هم با تریلی از روش رد شدین:| گناه داره دیگه:d از الان به بعد هرکی با رئال بازی کنه جز کفاره ما هم اگر شیطون گولمون زد رئال برداشتیم باید 2 بار فریمور از توی ریکاوری بریزم تا دستگاه پاک شه:d اصلا یک چیزی 1تومار بنویسیم ea رئال از fifa15 حذف کنه دیگه اینجوری همه خیالمون راحت شه بزنم استارتو؟:d

اقا کار دیگه داره بیخ پیدا میکنه:-s این تیم که اقا عبدلله گذاشت تو جاده شما هم با تریلی از روش رد شدین:| گناه داره دیگه:d از الان به بعد هرکی با رئال بازی کنه جز کفاره ما هم اگر شیطون گولمون زد رئال برداشتیم باید 2 بار فریمور از توی ریکاوری بریزم تا دستگاه پاک شه:d اصلا یک چیزی 1تومار بنویسیم ea رئال از fifa15 حذف کنه دیگه اینجوری همه خیالمون راحت شه بزنم استارتو؟:d

حالا این شدتو ما خطاب به نا فوتبالیهای خوش شانس کردیم:دی، که گیر میدن به یه تیم و مشخص هست برداشتن رئال جزء بخشی از ترسشون هست نه تاکتیک پذیر بودن این تیم واسشون :دی، یا اینکه بگیم از بچه گی اینا تو قالب و پازل تاکتیکی رئال بزرگ شدن !!! من خودمم تو فیفا 14، 3-4 بار رئال برداشتم که نتونستم خیلی خوب کار کنم باهاش و ...

امسال فیفا توی هر زمینه ای پیشرفتش قطعی نباشه و یکی اون پیشرفت بدونه و یکی ندونه ، در زمینه کرش و هنگ کردن بازی کاملا پیشرفت داشته و رو به جلو بوده!
یعنی بازی توی یک مواردی کرش می کنه و یا دچار هنگ می شه که فقط دوست داری دسته رو توی حلق EA کنی اون موقع ، اتفاق روی اعصابش اینه که تمامی اینا توی وضعیت آنلاین و اتصال به EA رخ می ده و کفر آدم رو در می یاره.

کرش داریم تا کرش والا،بازی سر یه مواردی مختل می شه که واقعا هم روی اعصاب هم احمقانه چون این موارد از 12 تا الان با بازی بوده و EA فقط تماشا چی بوده.
هنوز که هنوز مشکل در ابتدای شروع بازی های سیزن و هنگ های بی موقعش هست ، یا لحظه شروع بازی و منو ابتدایی در وضعیت آنلاین( مخصوصا اجرای بازی از روی دیسک انگار این مورد بیشتر هست )

توی این 2 ماهی فیفا نداشتم تنها وضعیت خیلی خوبش اعصاب راحت داشتن به خاطره ندیدن اوضاع تهوع آور اینترنت بود ، از طرفی هم نمی شه از فیفا گذشت ، با گرفتن بازی دوباره نفرتم از اینترنت و توهین آمیز بودنش شروع شد، واقعا تاسف داره این اینترنت ما ، تاسف داره وقتی کلی وقت و هزینه و علاقه صرف کنی، اما دریغ از یک بازی بدون مشکل و خوب در زمینه انلاین.

هر قسمت فیفا دست بزاری و بخوای لذت ببری باید اینترنت خوبی داشته باشی،بازی با هوش مصنوعی فقط هفته اول قشنگ ولی واقعا نفرت همه ی وجودمو می گیره که به خاطره فرهنگ بی فرهنگی کنترل کننده هاش باید از یک اینترنت خوب محروم باشم و نتونم دو دست بازی بی دغدغه و درست درمون کنم و سال به سال گند تر از پارسال، حسرت یک فیفا با کیفیت رو در زمینه انلاین بخورم، آخرشم 4 تا دلیل من در آوردی برای خودم بیارم و راضی بشم که فیفا خیلی بخش های دیگه هم داره و همه چیزش آنلاین نیست در حالی این بامزه ترین و شاد ترین حرفی که می شه در مورد فیفا زد.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم با این وضع اینترنت ایران که بازی های ps3 رو به زور میکشه بازی های ps4 که گرافیکشون خیلی بیشتره رو چطوری میخواد تحمل کنه
راستی یه خبر:
من به بازی برگشتم:d

نبش قبر یک جنازه:d:
اقا امروز به وسیله یکی از دوستام اغفال شدم رئال برداشتم:((
جریان اینه که من بارسا اون رئال منم تو سانتیاگو 5تا:xییش کردم خلاصه گفت رئال توی فیفا14 چرت شده خیلی کندن((:|)و غیره بارسا فضایی تیمش دوپینگی از این چرندیات:d دست دوم ارسنال برداشت منم دیدم هی داره میگه بارسا فلانه و رئال چنانه خلاصه رئاله برداشتم و تا مفهوم سرعت نشونش بدم همین جور که بازی شروع شد با مودریچ توپ دادم به دیماریا باهاش اومدم تو عرض شوتو پر کردم اقا چنان شوتی زد فقط نمونش تو سوباسا اونم کاکرو می زد دیده بودم توپ حدود 3-4ثانیه همینجور رفت خورد تیرک راست رفت تو گل:-o خندید گفت این توپا هر هزارتایی یکی گل میشه (منم همین فکرو میکردم:d)بعدش دقیقه 15 بود همین جور توپی دوباره دادم به بیل اونم با همین قدرت زد تو تیر راست گل شد حالا من اینجوری=))اونم اینجوری:-s دیگه اقا منم چون تو ترک:d بازی سرعتی و پاس بلندم و کم کم میخوام تغییر سبک بدم:d توی این بازی عقدههامو ترکوندم تا اخر نیمه اول هم چندتا سانتر کردم با بیل و رونالدو هم که دیگه.......که نتیجه شده بود اخر نیمه اول 5 بوق:)) خلاصه دوستم بلند شد گفت اقا pes دیگه خیلی نزدیک به واقعیته fifa خیلی تخیلی شده منم چون رودههام تاب خورده بود از بس خندیده بودم با گفتن این جوک دیگه نابود شدم=))
ولی لامصب رئال برمیداری 1حسی بهت همیشه میگه سانتر کن بیل فرار کرد شوت بزن و هیجان و اتشت برای این کارهای باگی:| هزاربرابر میشه>:)
نتیجه:قدرت شوت بین بیل و کریس و دیماریا اشتراکیه یعنی هر کدوم بخوان شوت بزنن اون دوتای دیگه قدرتاشون به اون یکی میدن تا یاد فیلم فوتبال شائولین بیفتیم(وهمینطور کاکرو:x)این نکته ی ریزی بود که توی نقدها و تحلیلهای اخیر دوستان مورد توجه قرار نگرفته بود:))
دوستان خاطراتشون در بازی با رئال همینجا بگن 1کتاب فنی تخیلی منتشر کنیم بزنه روی دسته هری پاتر و هابیتا و........ بعدا انیمشو کلید بزنیم کلا بترکونیم حق فروششم 50-50:d
اقا عبدالله پیام اخرم تو باکس psn پاک کن بازش نکنی ها:d دیشب همینجور یک نظری دادم تیمه پکید:p

شخصا مشکلی با مادرید ندارم و نداشتم هیچ وقت ( تیمیس مثل بقیه با قابلیت های ویژه تر که علتشم سازنده ها هستن !) ، ولی از طرفی هم مادرید توی فیفا واقعا لوس بازی شده و لوس بازی کردنش و کسی که بلد نباشه باهاش بازی کنه و قرار باشه تمام حرکاتش روی سرعت رونالدو و بیل و ایسکو پیاده بشه ( پارسال یکی بود امسال شدن سه تا!) خیلی بازی کسل کننده می شه مقابل چنین استایل هایی.

مادرید هم که همیشه عکس فیفا در زمینه یک سری موارد حرکت کرده (!) دقیقا وقتی گیم پلی فیفا پیچیده تر می شه و نیازمند کنترل و مهارت بیشتری هست ،مادرید ساده سازی می کنه ( مادرید با کمک EA و سازنده های عزیز!) و اون قسمت رو ساده می کنه،اگر امسال توی دفاع کنترل سانترها سخت تر شده و نیازمند جا گیری های بهتر هست،دقیقا به همین نسبت هم مادرید در زمینه حمله های هوایی و ضربات سر فوق العاده قوی هست و کار رو ساده می کنه.

اگر کنترل جناح های چپ و راست بازی و پر کردن این ناحیه ها سخت تر باشه و کار بیشتری بخواد ،مادرید در همین نقطه تیمی بیش از اندازه و به صورت اغراق آمیزی قذرتمند هست و میشه و کار برای یک کسی که فقط این تیم واسه سرعت و چند تا بازیکن عجیب و غریبش می خواد ( و مزایا و کلی خوبی های دیگشو نبینه ) خیلی ساده می شه!
( این مورد توی سیزن فراوون هست!)

ولی خارج از این مسعله مدتی هست حس خوبی نسبت به تیم ها و باشگاه های خرمایه (!) ندارم و دقیقا توی فیفا این حس بهم وارد شده!
تیم ها و باشگاهای فوق پولدار و مایه دار مثل مادرید و بایرن ( امسال که شورشو در آوردن دیگه !) و ... واقعا کسل کننده شدن، حتی اگر بهترین باشن ( در حالی نیستن اصلا) و همین جور موارد هست که باعث شده تیم هایی مثل دورتموند و آرسنال و تاتنهام و ... بر اثر قدرت مالی و خودخواهی های بیش از حد بعضی باشگاه ها ضربه های بدی بخورن و داعم در معرض فروپاشی باشن یا ترس این فروپاشی برای هواداراش باشه.

اینا تاثیر های بدی به طبع روی کل هیجان فوتبال ها می زاره و این مورد خیلی شیک به فیفا حتی وارد می شه ،واقعا فیفا دیگه صرفا فقط یک بازی نیست و ارتباط فوق العاده ای با دنیای واقعی داره و خیلی هم عالیس.
( کافی بشینی یک فوتبال مورد علاقت رو ببینی و همه چیزشو برای خودت بررسی کنی،بعد واقعا دوست داری توی فیفاهم پیادش کنی ، چون تا حدود بالایی می شه و این شاهکار فیفا شده ( نقطه مثبت بزرگی برای فیفا که PES نداره و یا اگر داره خیلی سطحی هست و دیده نمی شه و هر سال مشخص نیست داره چیکار می کنه واسه خودش!)

این سو تفاهم ولی نباید پیش بیاد که کسی مادرید می گیره یا غیره بازیکن آماتوری هست و کسی نمی گیره و همش درگیر تیم های پایین تر هست حرفه ای!این جوری نیست و نبوده و نخواهد بود و گاهی واقعا یک فضاهایی شکل می گیره برای کسی که واقعا کیفیت بازیش عالی هست و تیمش هم به طور مثال مادرید ( و یا تیم های دیگه ، مادرید آلرژی زا شده والا دیگه!) ، تا حدی که از مسیر تیم خودش و اینکه مادرید و یا بایرن و بارسا و ... همه بر می دارن و یا بر نمی دارن دل زده می شه ، در حالی که خیلی مادرید ها توی فیفا نمونه ای ندارن از نظر کیفیت و سطح تاکتیک و تکنیک و عکسش هم کاملا هستش!

( ولی امسال جدا در زمینه سانتر ها مقابل مادرید کار یکم سخت شده،شاید بیشتر از یکم ، سخت شده خوبه ، ( باگ که نیست:d) ولی مقابل بعضی ها سخت تر!)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or