آقا یه سوال!
منوها و کلا HUD فیفا با PES چه فرقی داره؟ یعنی فیفا چه امکاناتی داره که PES نداره؟
اولتیمت تیم داره که اصلا روانیت میکنه
سروراشم خیلی بهتر از اون اشغاله
آقا یه سوال!
منوها و کلا HUD فیفا با PES چه فرقی داره؟ یعنی فیفا چه امکاناتی داره که PES نداره؟
علي جان ياد جام هايي كه با هم داشتيم بخير ايشالا بشه باهم بازي كنيم تو اين چند روز بزني ما رو بتركوني داداش
یه ذره دیتیل تر میخوام!راستش تمرین کلاسیمون مقایسه منوهای Fifa با PES هست و منم اصلا این دوتا رو تا الان بازی نکردم!
میخوام بدونم منوهاشون با هم چه فرقی دارن؟ هرکدوم یه آپشن هایی داره که ان یکی نداره!
![]()

من جدیدم ولی خوب نوبم با منم بازی کن پیشرفت کنم:d فقط ضعیف کشی نکنی ها:d دمت جهنمدوستان جدیدی که بازیشون واقعا خوبه و پایه freindly هستن add کنن لطفا
mhfifa

دادا فقط جلوی دروازه ارامش خودتو حفظ کن جهت بده بزن تو گل فقط هل نشو به خودت ایمان داشته باش همین:d بقیش دست بازی درضمن اگر دیگه خیلی ریلکسی توسر توپ بعد چیپ(این غلطا به ما نیومده:d)به نظرتون مشکل من چیه؟ کلی تک به تک خراب میکنم. یه بازی طرف پاری سن ژرمن بود ، دروازبانش جلوی دروازه توپو داد بهم ولی من بیرون زدمنمیدونم چرا انقدر سخت توپام تو گل میره.![]()
به نظرتون مشکل من چیه؟
یه ذره دیتیل تر میخوام!راستش تمرین کلاسیمون مقایسه منوهای Fifa با PES هست و منم اصلا این دوتا رو تا الان بازی نکردم!
میخوام بدونم منوهاشون با هم چه فرقی دارن؟ هرکدوم یه آپشن هایی داره که ان یکی نداره!
![]()

دوستانننننننننن
از این به بعد هر کی جلو من تو بازی های دوستانه رئال برداره ، دیلیتش میکنم:d
کاملا جدی بود
اولتیمیت هم گزاشتم کنار دیگه زدم تو خط سیزن
دلت میاد دیلیتم کنی:dتو که عزیز دلمی:bighug:حتی منودلت میاد دیلیتم کنی:d
میفهمم چی میگی همش مربوطه به اورال کم مهاجم های تیممون تو تموم کردن یا همون فینیشینگ پایین که جز توز کسی نیست که حدوده 85 باشه و جووینکو واقعن پیرم کرده اینتقدر بد ضربه اخر رو میزنه )x بهترین کار اینه پاس بقل بدی و گل خالی بزنی تو :dقدرت تموم کنندگیم در حد هفت کچلان ورامینه :d دیروز چند دست آنلاین بازی کردم. یه بازی طرف رئال بود ، من 21 شوت زدم ، اون 4 شوت ، بازی رو 3-0 باختم :d
به نظرتون مشکل من چیه؟ کلی تک به تک خراب میکنم. یه بازی طرف پاری سن ژرمن بود ، دروازبانش جلوی دروازه توپو داد بهم ولی من بیرون زدم :d نمیدونم چرا انقدر سخت توپام تو گل میره.
ولی باز لذت بخشه بازی .. من که از بازی با کسایی که بازیشون یا شانسشون بهتر از منه لذت میبرم :bighug: