FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از چند وقت پیش شروع به بازی در لایو کردم ولی دفاع کردن با روش جدید واقعا سخته و راحت دریبل می خورم. از دو سال پیش تا الان با روش دفاعی جدید اصلا بازی نکردم، و آشنایی کمی در مورد دفاع کردن دارم. یه کمکی کنید.

اولین نوشته من تو این انجمن از سر ذوق زدگی این آپدیت 1.03 هست که امید ناامید شده منو امیدوار کرد که یه حال حسابی به آرسنال داده از وقتی fifa14 اومده همش حرص میخوردم چرا اینجور شده. آخه حالا هم 5 ستاره شده هم حال اساسی به همه بازیکناش داده و سرعت تیمی و پاسکاری و خلاصه که حسابی ذوق مرگم الان که از 13 هم بهتر شده و چه میچسبه بازی باهاش. خوب باید هم اینجور میشد درسته دیشب به ناحق باختیم به منچستر ولی واسه دیدنمون همه باید بالا رو نگاه کنن. والا آرزو به دل شدیم چند ساله تیمامون جام نمیگرن.
احساس میکنم باگ سانتر خیلی کمتر شده تو آپدیت جدید آیا کس دیگه ای این احساس رو داره یا من دفاعم خوب شده؟ ولی حفظ توپ و کار با توپ محسوسه بهتر شدنش

فقط کافیه دستگاهتو به اینترنت متصل کنی و باری رو اجرا کنی که همون اول خود باری ازت اجاره آپدیت میخواد اجازه آپدیت میدی و آپدیت میکنه خودش و بازی با نقل و انتقالات جدید بالا میاد و از بن شدن هم نترسی که اتفاقی نمی افته من تو هر دو نوع دستگاه امتجان کردم. ار منو خود بازی تو تب customise و داخل تایل edit teams هم تایل download updates هست که میتونی از اونجا هم آپدیت کنی همجنین ارنج جدید هر هفته تیم برا بازی آنلاین

کاش دوستان با تجربه و حرفه ای فیفا تجربه خودشونو در مورد ترکیب و سیستم و تاکتیک و کلا جرییات ریز بازی که تاثیر گذارن رو مطرح کنن تا ما هم ااستفاده کنیم و در موردش بحث کنیم

Last edited by a moderator:
کاش دوستان با تجربه و حرفه ای فیفا تجربه خودشونو در مورد ترکیب و سیستم و تاکتیک و کلا جرییات ریز بازی که تاثیر گذارن رو مطرح کنن تا ما هم ااستفاده کنیم و در موردش بحث کنیم

تاکتیک من رو به عنوان بک نوب بپذیرید :
اصلا به فکر گل زدن نباشید ،گل خودش میاد:d

تاکتیک من رو به عنوان بک نوب بپذیرید :
اصلا به فکر گل زدن نباشید ،گل خودش میاد:d

تاکتیک خودمم همینه سعی میکنم به گل فکر نکنم. اتفاقا گل خودش میاد زیاد هم میاد بعضی وقت ها اما مشکل اینجاست که اغلب گل به سمت دروازه من و واسه حریف میاد اما واسه من نمیاد :(

آقا من موندم ...
توپ دست منه همزمان 4 نفر میریزن سرم ، حریفم guest هم نداره که بگم به خاطره اونه
عجیبه واسم انگار همزمان 4 نفرو داره کنترل میکنه

- - -ویرایش - - -

داداش گلم
فیفا فقط یه مهارته که با زیاد بازی کردن قوی تر میشه همین
البته اونا هم هستن ، بهترین سیستم تا به حال برای من 41212 و 433 بوده ولی اینا بستگی به نوع بازیت خودت و طرفت هم داره ... مثلا منو عبدالله بازی میکردیم دقیقه 70 سیستمش رو عوض کرد 4 تا گل زد تو بازی ای که مساوی بود:d
عبدالله ببین باهام تو اون بازی چی کردی که هیچ وقت یادم نمیره:d یه لحضه بهت گفتم پپ گواردیولا

اوه راستی دوستانی که میگن بیا فیفا و نامه میدن و ... من جواب نمیدم ناراحت نشن انصافا(به چراغ زرد توجه کنین لطفا)

یه پیشنهادی که دارم اینه که اونایی که میخوان دفاعشون قوی بشه .. یا کلا میخوان بازیشون بهتر بشه میتونن از بازی با کسایی که دفاعشون خوبه - اگه گوشی یا دوربین مناسبی دارن - بشینن فیلم بگیرن که طرف چجوری حمله میکنه .. چطور دفاع میکنه .. موقع دفاع کردن چطور پرس میکنه ؟ فقط یک یارش رو صدا میکنه که جلوی مهاجم حریف وایسته یا با دونفر اینکارو میکنه ؟ چهارتا دفاع خطیش رو اصلن میاره جلو یا فقط هافبک دفاعی هاش رو میدوئونه ؟ و و و ..
یا اینکه تو یوتیوب چندین تا ویدیوی آموزشی هست تو این زمینه ها .. میتونید برید اونا رو هم نگاه کنید .

خودم البته هیچ کدوم از کارای بالا رو انجام ندادم تا به حال :d تو فکرش بودم البته .. که وقتی با حسن ir7lv بازی میکنم از نحوه دفاع کردنش فیلم بگیرم یاد بگیرم، چون با 4231 فوق العاده عالی دفاع میکنه . ولی یادم میره هر سری .. یوتیوب هم که قربونش برم یا همیشه حجم اینترنتم کم بوده یا موقعی که میخوام ببینم سرعتم افتضاح بوده یا فلان .

یه پیشنهادی که دارم اینه که اونایی که میخوان دفاعشون قوی بشه .. یا کلا میخوان بازیشون بهتر بشه میتونن از بازی با کسایی که دفاعشون خوبه - اگه گوشی یا دوربین مناسبی دارن - بشینن فیلم بگیرن که طرف چجوری حمله میکنه .. چطور دفاع میکنه .. موقع دفاع کردن چطور پرس میکنه ؟ فقط یک یارش رو صدا میکنه که جلوی مهاجم حریف وایسته یا با دونفر اینکارو میکنه ؟ چهارتا دفاع خطیش رو اصلن میاره جلو یا فقط هافبک دفاعی هاش رو میدوئونه ؟ و و و ..
یا اینکه تو یوتیوب چندین تا ویدیوی آموزشی هست تو این زمینه ها .. میتونید برید اونا رو هم نگاه کنید .

خودم البته هیچ کدوم از کارای بالا رو انجام ندادم تا به حال :d تو فکرش بودم البته .. که وقتی با حسن ir7lv بازی میکنم از نحوه دفاع کردنش فیلم بگیرم یاد بگیرم، چون با 4231 فوق العاده عالی دفاع میکنه . ولی یادم میره هر سری .. یوتیوب هم که قربونش برم یا همیشه حجم اینترنتم کم بوده یا موقعی که میخوام ببینم سرعتم افتضاح بوده یا فلان .
ضد حمله های منم در نوع خودش خیلی نابه:d

ضد حمله های منم در نوع خودش خیلی نابه:d
تجربه خودمو میگم که تا حالا با این نوع بازی اگر هم باختم نتیجه سنگینی نبوده نهایتا اختلاف 2 گل بوده...کلا من تو بازی خیلی صبر میکنم تا موقعیت خوب پیش بیاد سعی میکنم بیشتر پوزیشن برا من باشه...تو پاس دادن اصلا عجله نکنید...چون عجله نکردن باعث میشه که گزینه های بیشتر و بهتری برای پاس دادن به وجود بیاد...در مورد دفاع هم پیشنهاد میکنم خودتون نرید سمت دفاع حریف...ینی بازیکنی ک شما روش سوییچ هستید رو با R2+X نبرید تو پای حریف...میتونید با نگه داشتن R1 بازیکنی که روش سوییچ نیستید رو بفرستید تو پای حریف...چون میدونید که هوش مصنوعی CPU بیشتر موقع ها باعث خالی شدن دفاع میشه ولی با اینکار شما میتونید بازیکن خودتون رو برای پر کردن دفاع ببرید عقب بعد CPU رو بفرستید تو پای حریف...باری من ک اینکار واقعا جواب میده...سانتر هم خیلی کم گل میخورم ولی اگه تیم مقابل رئال باشه درصد گل شدن سانتر ها بیشتره...

آقا من موندم ...
توپ دست منه همزمان 4 نفر میریزن سرم ، حریفم guest هم نداره که بگم به خاطره اونه
عجیبه واسم انگار همزمان 4 نفرو داره کنترل میکنه

- - -ویرایش - - -

داداش گلم
فیفا فقط یه مهارته که با زیاد بازی کردن قوی تر میشه همین
البته اونا هم هستن ، بهترین سیستم تا به حال برای من 41212 و 433 بوده ولی اینا بستگی به نوع بازیت خودت و طرفت هم داره ... مثلا منو عبدالله بازی میکردیم دقیقه 70 سیستمش رو عوض کرد 4 تا گل زد تو بازی ای که مساوی بود:d
عبدالله ببین باهام تو اون بازی چی کردی که هیچ وقت یادم نمیره:d یه لحضه بهت گفتم پپ گواردیولا

اوه راستی دوستانی که میگن بیا فیفا و نامه میدن و ... من جواب نمیدم ناراحت نشن انصافا(به چراغ زرد توجه کنین لطفا)

دقیقا فیفا بازی هست که باید تجربه و بازی کنی تا یاد بگیری ولی میشه به عنوان یه شاگرد که کناردست یک استاد کار ،کار میکنه کار روبدزدی.
فیا همم همین طور ب نظر من بازی کردن با دوستانی که بازیشون در سطح بالایی قرار داره خیلی چیز ها رو میتونی ازشونیاد بگیر.بقول آقا عبدلله همون دفاع کردن پرس و یا حمله کردن رو.در کل خودش یه سبکه(که از تجربه دیگران استفاده کنی)و این روش سرعت یاد گیریت رو بالا میاره
من که خودم کلا تویه پاس کاری مشکل دارم چون چندین ساله pes بازی میکردم حالا با گیم پلی فیفا مشکل دارم ولی خیلی خوشم اومده

کلا به نظرم فیفا قلق خاصی نداره . من اگه تیم مقابلم بایرن باشه اوج کارشون اینه که میرن سانتر میکنن و از نا کجا آباد توپ ها را گل میکنن . البته کلا هنوزم سانتر کردن در مقابل هر تیمی یه روش راحت برای گل زدن هستش.

ولی برای حمله، آقا این L1 و مثلث عجب تاکتیک اعجوبه ای هستش:d، از ده تا توپی که از هر جای زمین و مخصوصا از نزدیکی های دروازه خودم برای بیل یا رونالدو میفرستم 7 یا هشت تاش به مقصد میرسه و تک به تکشون میکنه و با همین روش من خیلی بردهای خوبی داشتم. البته این روش با ضدحمله ناگهانی بیشتر جواب میده.

البته یه راهم هم برای گل زدن هست و اونم اینه که کارهای کلیشه ای نکنیم. مثلا من وقتی رونالدو پا به توپ هستش طرف مقابلم فکر میکنه که من میخوام به سمت پایین زمین حرکت کنم و در نتیجه بازیکنشو به سمت پایین میفرسته و اما میشه بهش رو دست زد و یکدفعه خلاف اون کارهای قبلی را انجام بدیم. من خودم زیاد از این کارها کردم و تا الان تونستم 70 برد، 16 مساوی و 40 باخت داشته باشم.کلا تاکتیک اصلی من همش ضد حملست و تا بوده هم همین بوده:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or