(البته بیشتر با این ترکیب دهنت سرویس میشه تا اینکه به نفعت باشه!!)
)
)
وقت کردی با منم بازی کن چون هرچی باهات بیشتر بازی میکنم بیشتر لذت میبرموقت کنم با mhfifa هم بازی خواهم کرد یه بار که اومدیم بازی کنیم میپرید بیرون...
من زیاد اهل سیزن نیستم ان که میشم اگه دوستان ان نباشن سریع اف میشم ولی از این به بعد بازی میکنم داش عبدالله.سیزن بزن ..انقد بازی کن تا بری دیویژن یک .. سرورای فیفا که خیلی خوب شده نسبت به 13
بعد تو این مسیر سیزن که داری پیشرفت میکنی هر کیو دیدی که از بازیش خوشت اومد برو اددش کن .. تو دیویژن یک و دو بازیکنای خوب زیادن .

من زیاد اهل سیزن نیستم ان که میشم اگه دوستان ان نباشن سریع اف میشم ولی از این به بعد بازی میکنم داش عبدالله.![]()
سیزن بزن ..انقد بازی کن تا بری دیویژن یک .. سرورای فیفا که خیلی خوب شده نسبت به 13
بعد تو این مسیر سیزن که داری پیشرفت میکنی هر کیو دیدی که از بازیش خوشت اومد برو اددش کن .. تو دیویژن یک و دو بازیکنای خوب زیادن .
پ.ن:راستی من توی 14 زیاد دیسکانکت میشم،کسی راه حلی داره؟ dns خاصی استفاده میکنین؟ یا تنظیمات خاصی؟ و یا...؟
هه هه پس یه موده تویه بازی من فکر کردم...:dمن تو 14 رفتم سمت سیزن...تنها انگیزه ای که برای فیفا بازی کردن دارم همین سیزن هست...چون بقیه مود ها حال نمیده چون برد و باخت تاثیر نداره آدم شل میگیره...
فقط هم 4شنبه 5شنبه و جمعه بازی میکنم...الان هم دیویژن 3 هستم...میخواستم بدونم به دیویژن1 برسم چی میشه...؟
رنک بالاتری هست عایا...؟
آقا احسان شکسته بندی میکنن...آقا این سیزن کیه ؟؟خیلی بازیش خوبه ؟؟بگید منم ادش کنم با هم یه 2 سه دست بازی کنیم ببینم در مقابل منه نوب چه جوری بازی میکنه:d
- - -ویرایش - - -
هه هه پس یه موده تویه بازی من فکر کردم...:d
کاپ سیزن قضیش چیه ؟ چه جوری برگذار میشه ؟

من تا حالا تو عمرم لایو بازی نکردم
جون باباهاتون یکی از همون اول یه آموزش بده چه جوری میشه لایو بازی کرد مثلا با خودتون وچه سرعت اینترنتی میخواد هیلتره یا نیست در ضمن من هم ps3 دارم همx360
از گلدو psnو اینا هم هیچی سرم نمیشه:d خلاصه مهندسیم واسه خودم
تو رو خدا راهنماییم کنید
در ضمن تو آفلاین فیفا باز شاخی هستما اینم گفته باشم نگید یارو دیگه کلا کلنگه
برای چی باید بخندیم !آقا یه چیزی میگم تو رو خدا نخندیدمن تا حالا تو عمرم لایو بازی نکردم
جون باباهاتون یکی از همون اول یه آموزش بده چه جوری میشه لایو بازی کرد مثلا با خودتون وچه سرعت اینترنتی میخواد هیلتره یا نیست در ضمن من هم ps3 دارم همx360
تو رو خدا راهنماییم کنید
![]()
گفتنی ها رو آقا رضا گفت ولی واسه سرعت از 512 به بالا برات مناسبهآقا یه چیزی میگم تو رو خدا نخندیدمن تا حالا تو عمرم لایو بازی نکردم
تو رو خدا راهنماییم کنید
![]()