FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تجربه خودمو میگم که تا حالا با این نوع بازی اگر هم باختم نتیجه سنگینی نبوده نهایتا اختلاف 2 گل بوده...کلا من تو بازی خیلی صبر میکنم تا موقعیت خوب پیش بیاد سعی میکنم بیشتر پوزیشن برا من باشه...تو پاس دادن اصلا عجله نکنید...چون عجله نکردن باعث میشه که گزینه های بیشتر و بهتری برای پاس دادن به وجود بیاد...در مورد دفاع هم پیشنهاد میکنم خودتون نرید سمت دفاع حریف...ینی بازیکنی ک شما روش سوییچ هستید رو با R2+X نبرید تو پای حریف...میتونید با نگه داشتن R1 بازیکنی که روش سوییچ نیستید رو بفرستید تو پای حریف...چون میدونید که هوش مصنوعی CPU بیشتر موقع ها باعث خالی شدن دفاع میشه ولی با اینکار شما میتونید بازیکن خودتون رو برای پر کردن دفاع ببرید عقب بعد CPU رو بفرستید تو پای حریف...باری من ک اینکار واقعا جواب میده...سانتر هم خیلی کم گل میخورم ولی اگه تیم مقابل رئال باشه درصد گل شدن سانتر ها بیشتره...
اقا زدی وسط خال=d>
دقیقا همین نکاتی که شما گفتین باید رعایت کرد مهمترین نکته توی بازی عجله نکردن مثلا به طور مثال اگر تیمتون بارسا باشه باید اینقدر تو حفظ توپ مهارت داشته باشین تا کلا ریتم بازی به دست بگیرین اونوقت که میتونین نقش اینیستا:x توی بازی درک کنین که چه بشری با یک پاس کلا دفاع حریف جا میذاره بعد هم مسی گل میزنه:d بهترین دفاع هم حمله و مالکیت. در مورد رئال هم توی سانتر خیلی قوی هستن واگه تمرین نکنی بیشتریاشون میرن توی گلت مخصوصا با حضور دوتا فراری یک بنز:d توی حمله قدرت سرزنی و سرعتشون بی نظیره ولی اگه دنبال یک تیم بالانس میگردین که هر سه فاکتور مالکیت.سرعت و قدرت(سرزنی)+نویر داشته باشه بایرنه که خداییش اگه باهاش مچ شی خیلی خیلی قویه:-o P.S.G هم تقریبا مثل بایرن که زلاتانش مثل واقعیش غوله:d اینم اندک چیزایی بود که درس پس دادیم پیش اساتید امیدوارم بدردتون بخوره
فیفابازهای غول:d بنده نوب هم ادد کنید تا پیشرفت کنم:x
PSN ID:rezi_hotk

خودم البته هیچ کدوم از کارای بالا رو انجام ندادم تا به حال :d تو فکرش بودم البته .. که وقتی با حسن ir7lv بازی میکنم از نحوه دفاع کردنش فیلم بگیرم یاد بگیرم، چون با 4231 فوق العاده عالی دفاع میکنه . ولی یادم میره هر سری
پسر چوب کاری میکنی
بچه ها جدی نگیرین عبدالله پیاز داغشو زیاد کرده:|

دوستان من بعد از یه مدت که کمتر بازی کردم این 3 روز اخیر دوباره بازیاهای زیادی انجام دادم و الان هم که بحث خوبی بوجود اومده منم یه سری نکته که به ذهنم رسیده میگم و همینطور یک آمار کوچیک از دوستان :دی

در مورد مشکل بازی خیلی وقتا که سرعت بازی بالا میره وقتی به بازیکن خودمون پاس میدیم کنترلش دست ما نیست و سمت توپ نمیره امیدوارم این مورد در اپدیت بعدی برطرف بشه . ( این مشکل بعد از اپدیت اول بوجود اومد )

در مورد سیستم های بازی از زمان FIFA12 سیستمهای مختلفی طرفداران زیادی داشتن .

مثلا FIFA 13 بهترین سیستم 4-1-2-1-2 بود اما در 14 این مسئله دیگه واقعا وجود نداره و هر سیستم مزایای خاص خودشون داره . مثلا با سیستم 4-2-3-1 میشه براحتی سازماندهی مناسبی برای دفاع و ضد حمله بوجود اورد . با سیستم 4-3-1-2 یکی بهترین سیستم ها برای بازی دفاعی و ضدحمله بحساب میاد که البته مهمترین نکته اینه برای اجرای خوب این سیستم باید یک CAM خیلی باکیفیت و 2 مهاجم سرعتی و سرزن داشته باشیم و روی هر تیمی جواب نمیده .

FIFA 14 میشه گفت تولد دوباره برای 4-3-3 هم بود و این سیستم توازن خوبی در زمین بوجود میاره .

در بین سیستم های 3 و 5 دفاعه به نظر من بهترین 3-4-1-2 و 5-2-1-2 بحساب میان . این سیستم میشه گفت یکی از کاملترین سیستم های FIFA 14 هستش چون هم در کناره ها میتونیم براحتی با هافبک های کناری نفوذ کنیم و سانتر کنیم و هم در عمق دفاع با مثلث 3 بازیکن جلویی ( CAM RS LS ) میشه کارهای ترکیبی انجام داد .
این سیستم 2 هافبک دفاعی هم داره و باعث میشه هم در ضد حمله ها به مشکل نخوریم و هم حفظ توپ راحت تر بشه اما نکته اینه هر تیمی نمیشه با سیستم 3 دفاعه به زمین فرستاد . برای اجرای خوب این سیستم باید یک تیم بازیکن های زیر داشته باشه .

1- 3 مدافع خوب که از بین اونا حتما باید 2 نفر سرعت مناسبی داشته باشن مثل کاسرس یا کیه لینی

2- هافبک های کناری که هم در دفاع خوب باشن هم سرعت بالایی دارن مثل ارمرو

3- داشتن حداقل یک هافبک دفاعی قدرتی مثل پوگبا

4- داشتن یک مهاجم سرزن و یک مهاجم سرعتی در کنار هم مثل جکسون مارتینز و بالوتلی

اما سیستم 3-1-4-2 هم به نظر من سیستم مناسبی نیست ( این سیستم در واقع سیستم دیفالت یووه هم بحساب میاد ) چون اگر تیم حریف از 5 هافبک استفاده کنه خیلی کار بازیسازی سخت میشه و عملا در تمامی موقعیت ها 1 بازیکن ما در مقابل 2 بازیکن حریف قرار میگیره ...

متاسفانه FIFA14 سستم 3-6-1 نداره ( که الان تیمهایی مثل اینتر هم با این سیستم بازی میکنن ) اگر این سیستم بودش به نظر من میتونست یکی از بهترین سیستم های فیفا باشه چون در تمام بخش های زمین تراکم خوبی برقرار هستش .

- - -ویرایش - - -

اما در مورد بچه هایی که از اول FIFA 14 باهاشون بازی کردم.

mbm91

مهراد بر اساس اخلاقی که داره فقط با بچه های خارجی بازی میکنه اما ما از زمان فیفا 11 همدیگرو میشناسیم و بازی میکنیم و در این مدت با ثبات ترین فیفابازی که من دیدم ایشون بوده و در فیفا 14 هم فعلا به نظر من بهترین بوده .

نکته جالب بازیش اینه تعادل خوبی در زمین برقرار میکنه و اصلا روی یک تاکتیک خاص تاکید نمیکنه .

Tripleamir

امیر هم یکی از کسایی که خیلی دوست دارم باهاش بازی کنم و دقیقا هم هون دلیلی داره که قبلا برای حسن گفتم ، بازیش متعادله و نمیخواد با بعضی کارها روی اعصاب طرف مقابل بره .

بایرن و دورتموند ورمیداره و از فیفا 13 میشناسمش و در این مدت همیشه جزو فیفابازهایی بوده که سطح بازی بالایی داشته .

King Of Persia

رحیم هم یکی از دوستانی بحساب میاد که بازیش واقعا دوست دارم چون در بازیش تعادل وجود داره :دی

یادمه رحیم اواخر فیفا 12 تازه فیفاباز شده بود و وقتی با هدست بازی میکردیم اون زمان خیلی از نکات بازی بهش میگفتم و جالب اینجاس اینقدر استعداد خوبی در گیم داره که درست یک ماه بعد از اون ماجرا در لیگی که گذاشتیم تونست مقام چهارم بدست بیاره .
فیفا 14 هم در دفاع و کار تیمی خیلی خوب کار میکنه و در کل بازیش دوست دارم .

Progamer1376

ایشون هم که همه میدونن برادر بنده هستن :دی

سرعت بازیش خیلی بالاس و خوب میتونه براساس باگ های بازی به گل برسه اما مشکلش اینه بعضی جاها خوب از فکر خودش استفاده نمیکنه و خلاقیت خاصی در بازیش یافت نمیشه :دی

Mehdicage

اگه از من بپرسن در لیگ یا کاپی شرکت کنی دوست داری با کی اصلا بازی نکنی بدون شک مهدی انتخاب میکنم :دی مهدی سبک بازیش دقیقا در تضاد با سبک بازی منه و از فیفا 13 باهاش مشکل داشتم و کلا سعی میکنم زیاد باهاش بازی نکنم :دی در کل بازی خوبی هم داره و بین بچه های فیفاباز هیچکس مثل اون از بازیکنی مثل اینیستا خوب استفاده نمیکنه .

Ir7lv

حسن هم یادمه از اواسط FIFA13 پیشرفت خوبی داشت و این روند صعودی در FIFA14 هم ادامه داره .

حسن همیشه در حمله عالی بوده و سرعت خوبی در بازیش وجود داره اما به همون میزان هم در زمان ضدحمله ها خوب دفاع نمیکنه . . اما من این چند بازی اخیر که باهاش کردم بخوبی نقاط ضعف خودش پوشش داده و سبک بازیش برمبنای نقاط قوتش قرار داده به این شکل که سعی میکنه به جای حفظ توپ و پاسکاری لاین دفاعیش کنی عقبتر بیاره و به این شکل تراکم خط هافبکش بالا میره و در نتیجه دفاع تیمش هم خیلی بهتر میشه و در حمله هم بیشتر روی ضدحمله تاکید داره که خوبم اجرا میکنه .
در کل نکته ای که من خیلی در بازی حسن دوست دارم اینه در بازیش توازن خاصی وجود داره و بی مورد روی یک تاکتیک خاص تاکید نمیکنه و بازیش هم متعادله شاید یکی باشه بازیش خوب باشه اما سبک بازیش واقعا رو اعصاب باشه اما حسن بازیش متعادله .

Rango1042

عبدلله اوایل ثبات خوبی نداشت و دلیلش این بود هنوز خیلی به سبک فیفا اشنا نبود . مثلا در یک بازی خیلی روی حمله از عمق تاکید داشت اما چند روز بعد باهاش بازی میکردم تاکتیکش یه چیز دیگه شده بود اما این اواخر اون ثبات بدست اورده و سیستم بازیش سعی میکنه روی پاس های خیلی زیاد در میانه زمین در بیاره و در واقع نوع پاسکاریش طوریه میخواد تیم حریف بعد یه مدت خودش بیاد پرس کنه و دفاعش خالی کنه و گاهی اوقات پاس های عرضیش هم خیلی زیاد میشه ( تقریبا عبدلله در FIFA14 سبکی شبیه سبک من در FIFA12 و سبک بازی Mehdicage در فیفا 13 شده )
نکته جالب بازی عبدلله دفاع تیمی فوق العادس بحساب میاد که حتی کار بازیسازی هم سخت میکنه .

Hardbarca1994

فرزاد بهترین فیفابازی بود که من تا به حال باهاش بازی کردم اما متاسفانه چند ماه اخیر خیلی کم بازی کرده و همین باعث شده بازیش دچار افت بشه . به نظرم ما باید در هر نسخه FIFA تغییراتی در سبک بازی خودمون بوجود بیاریم و فزراد هم به نظرم باید در فیفا 14 یک سبک و سیستم دیگرو با بارسا انتخاب کنه چون با سبک بازی قبلی سخته در 14 هم موفق باشیم .

Mhfifa

من از فیفا 12 در علی میشناسم .

یادمه اوایل FIFA12 واقعا بهترین بود . دوستان من همیشه بر این اعتقاد بودم که درسته رئال تیم خیلی قوی بحساب میاد اما به همون میزان خوب بازی کردن با رئال هم هنر میخواد . علی در فیفا12 سبک بازیش طوری بود که بهترین شکل از توانایی های رئال استفاده میکرد . نیمه اول فیفا 12 واقعا عالی بود اما نیمه دومش یکم روندش متزلزل شد اما با این وجود اون رئالی که علی در اوایل فیفا 12 داشت بهترین تیمی بود که تا به الان در فیفا دیده بودم .

در فیفا 14 نکته جالب اینه دقیقا همون سبک حفظ کرده و با اون روش جلو میره . با توجه به اینکه از سیستم 5دفاعه استفاده میکنه تراکم خوبی در دفاعش وجود داره و در حمله هم ابزار مناسبی داره .

GoldenPhonixx47

سیامک هم تازه به جمع بچه های انلاین باز اضافه شده و با بارسا هم بازی میکنه .

دیگه تقریبا همتون میدونید فرق خیلی زیادی بین بازی انلاین و افلاین وجود داره و سیامک هم اوایل که به جو بازی انلاین و باگ های بازی اشنا نبود دفاعش خیلی ضعیف بود اما به مرور خیلی از مشکلات بازیش برطرف شده ...

I_Love_Iran

ارین هم من قسمت نشده زیاد باهاش بازی کنم اما از سیستم 4-2-3-1 ادیت شده استفاده میکنه و هافبک های اون تراکم خیلی زیادی دارن و و به همن دلیل سخته بتونیم در خط هافبکش بازیسازی بکنیم .

ارین در یه سری از قسمت های بازیش عالی کار میکنه اما اگر بتونه روی دفاعش بیشتر کار کنه ( بخصوص جلو پاس های عمقی با مثلث L1 ) خیلی میتونه به بازیش کمک کنه .

HesamTotti

حسام هم جزو بچه های صاحب سبک بحساب میاد :دی

حسام میتونه خیلی بهتر از اینا بازی کنه اما مشکلش اینه بازیش خیلی یکنواخته و به نظرم اگر تنوع بیشتری در بازیش بوجود میاره خیلی کمک میکنه . درسته نیمار تکنیک خیلی خوبی داره اما در برزیل بازیکن های خیلی خوبی هستن و اگر تعادل بهتری در بازیش بوجود بیاره میتونه یکی از بهترین ها باشه .

Kasra668450kk

کسری هم تازه فیفاباز شده و قائدتا در حال حاضر هنوز با گیم پلی بازی اشنا نشده و نقاط ضعف زیادی داره . فعلا تنها نکته مثبت کارش اینه لیورپول میشه :دی

در اخر من هنوز نتونستم با خیلی ها بازی کنم .

Shinji_Kiami

کیانوش به نظر من در 6 ماه اول فیفا 13 بهترین فیفاباز بود اما بعد دقیقا با همون مشکل فرزاد رو به رو شد و میزان بازی کردنش خیلی کم شد و همین روی بازیش تاثیر گذاشت ... متاسفانه ما به هم کانکت نمیشیم و هنوز نتونستیم باهم بازی کنیم .

Alexacm1990

فرشاد هم واقعا دوست دارم یکبار دیگه باهاش بازی کنم و الان قدر امثال فرشاد میدونم :دی امیدوارم با وجود مشکلاتی که بازی داره دوباره برگرده و اینو بدونه اگر در فیفا14 با کسایی بازی کنه که براشون خوب بازی کردن مهمتر از نتیحه گرفتن باشه مطمئنا نظرش در مورد بازی عوض میشه .

خیلی دوست دارم با برادران اهوازی معروف هم بازی کنم :دی با XXAHOORAXX و امیرسالیوان هم هنوز بازی نکردم ... با امید ، ممد ، حمید و بچه های UT باز هم خیلی دوست دارم بازی کنم .

بین بچه های جدید هم خیلی دوست دارم با فراز ، Amirmucf ، salar_dariush ، Hosis_Dahala ، King_Mehran و چند نفر دیگه از دوستان بازی کنم .

در اخر دوستان اگر من فراموش کردم شمارو اد کنم لطفا در PSN بهم یک PM بدید تا ادتون کنم و خوشحال میشم فیفابازهای بیشتری در فرند لیستم داشته باشم .

آخرین ویرایش:

I_Love_Iran

ارین هم من قسمت نشده زیاد باهاش بازی کنم اما از سیستم 4-2-3-1 ادیت شده استفاده میکنه و هافبک های اون تراکم خیلی زیادی دارن و و به همن دلیل سخته بتونیم در خط هافبکش بازیسازی بکنیم .

ارین در یه سری از قسمت های بازیش عالی کار میکنه اما اگر بتونه روی دفاعش بیشتر کار کنه ( بخصوص جلو پاس های عمقی با مثلث L1 ) خیلی میتونه به بازیش کمک کنه .

.
1_ 4231 ؟ سیناجان من کی 4231 بازی کردم آخه:d(اونم از نوع ادیت شدش)
در مورد L1 + مثلث ها هم که درست کفتی
راستی دوستانی مثل hardbarca من رو لایق بدونن یه دست با من بازی کنن ببینیم کجای کاریم

فکر کنم به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی سرورای EA داوون شده :دی
به فکر بچه های گیمر ایران نیستن که دو روز بیکارن میخوان بشین بازی کنن آخه؟!

1_ 4231 ؟ سیناجان من کی 4231 بازی کردم آخه:d(اونم از نوع ادیت شدش)
در مورد L1 + مثلث ها هم که درست کفتی
راستی دوستانی مثل hardbarca من رو لایق بدونن یه دست با من بازی کنن ببینیم کجای کاریم

جلو من با چلسی 4-2-3-1 بودی :دی

Ashkan_King@

سرور EA که از صبح ترکیده :دی بچه ها Battlefield 4 هم نمیتونن بزنن !

سينا جان واقعا لطف كردي و ما رو شرمنده كردي. خيلي دوست دارم تو اين تايپيك اين جور بحث ها خيلي بيشتر بشه. اينطوري همه ي ما مي تونيم نقاط ضعف و قوت خودمون رو بشناسيم. بحث در مورد تاكتيك هاي مختلف و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or