amirfakhrian
کاربر سایت
من از چند وقت پیش شروع به بازی در لایو کردم ولی دفاع کردن با روش جدید واقعا سخته و راحت دریبل می خورم. از دو سال پیش تا الان با روش دفاعی جدید اصلا بازی نکردم، و آشنایی کمی در مورد دفاع کردن دارم. یه کمکی کنید.
فقط از تو خود بازی میشه.منم کپی خور دارم اما انلاین نقل انتقالات رو درست کردمدوستان عزیز توی دستگاه کپی خور چه جوری میشه نقل و انتقالات و به فیفا 14 اضافه کرد
کاش دوستان با تجربه و حرفه ای فیفا تجربه خودشونو در مورد ترکیب و سیستم و تاکتیک و کلا جرییات ریز بازی که تاثیر گذارن رو مطرح کنن تا ما هم ااستفاده کنیم و در موردش بحث کنیم
تاکتیک من رو به عنوان بک نوب بپذیرید :
اصلا به فکر گل زدن نباشید ،گل خودش میاد:d

داداش گلمکاش دوستان با تجربه و حرفه ای فیفا تجربه خودشونو در مورد ترکیب و سیستم و تاکتیک و کلا جرییات ریز بازی که تاثیر گذارن رو مطرح کنن تا ما هم ااستفاده کنیم و در موردش بحث کنیم
ضد حمله های منم در نوع خودش خیلی نابه:dیه پیشنهادی که دارم اینه که اونایی که میخوان دفاعشون قوی بشه .. یا کلا میخوان بازیشون بهتر بشه میتونن از بازی با کسایی که دفاعشون خوبه - اگه گوشی یا دوربین مناسبی دارن - بشینن فیلم بگیرن که طرف چجوری حمله میکنه .. چطور دفاع میکنه .. موقع دفاع کردن چطور پرس میکنه ؟ فقط یک یارش رو صدا میکنه که جلوی مهاجم حریف وایسته یا با دونفر اینکارو میکنه ؟ چهارتا دفاع خطیش رو اصلن میاره جلو یا فقط هافبک دفاعی هاش رو میدوئونه ؟ و و و ..
یا اینکه تو یوتیوب چندین تا ویدیوی آموزشی هست تو این زمینه ها .. میتونید برید اونا رو هم نگاه کنید .
خودم البته هیچ کدوم از کارای بالا رو انجام ندادم تا به حال :d تو فکرش بودم البته .. که وقتی با حسن ir7lv بازی میکنم از نحوه دفاع کردنش فیلم بگیرم یاد بگیرم، چون با 4231 فوق العاده عالی دفاع میکنه . ولی یادم میره هر سری .. یوتیوب هم که قربونش برم یا همیشه حجم اینترنتم کم بوده یا موقعی که میخوام ببینم سرعتم افتضاح بوده یا فلان .
تجربه خودمو میگم که تا حالا با این نوع بازی اگر هم باختم نتیجه سنگینی نبوده نهایتا اختلاف 2 گل بوده...کلا من تو بازی خیلی صبر میکنم تا موقعیت خوب پیش بیاد سعی میکنم بیشتر پوزیشن برا من باشه...تو پاس دادن اصلا عجله نکنید...چون عجله نکردن باعث میشه که گزینه های بیشتر و بهتری برای پاس دادن به وجود بیاد...در مورد دفاع هم پیشنهاد میکنم خودتون نرید سمت دفاع حریف...ینی بازیکنی ک شما روش سوییچ هستید رو با R2+X نبرید تو پای حریف...میتونید با نگه داشتن R1 بازیکنی که روش سوییچ نیستید رو بفرستید تو پای حریف...چون میدونید که هوش مصنوعی CPU بیشتر موقع ها باعث خالی شدن دفاع میشه ولی با اینکار شما میتونید بازیکن خودتون رو برای پر کردن دفاع ببرید عقب بعد CPU رو بفرستید تو پای حریف...باری من ک اینکار واقعا جواب میده...سانتر هم خیلی کم گل میخورم ولی اگه تیم مقابل رئال باشه درصد گل شدن سانتر ها بیشتره...ضد حمله های منم در نوع خودش خیلی نابه:d
آقا من موندم ...
توپ دست منه همزمان 4 نفر میریزن سرم ، حریفم guest هم نداره که بگم به خاطره اونه
عجیبه واسم انگار همزمان 4 نفرو داره کنترل میکنه
- - -ویرایش - - -
داداش گلم
فیفا فقط یه مهارته که با زیاد بازی کردن قوی تر میشه همین
البته اونا هم هستن ، بهترین سیستم تا به حال برای من 41212 و 433 بوده ولی اینا بستگی به نوع بازیت خودت و طرفت هم داره ... مثلا منو عبدالله بازی میکردیم دقیقه 70 سیستمش رو عوض کرد 4 تا گل زد تو بازی ای که مساوی بود:d
عبدالله ببین باهام تو اون بازی چی کردی که هیچ وقت یادم نمیره:d یه لحضه بهت گفتم پپ گواردیولا
اوه راستی دوستانی که میگن بیا فیفا و نامه میدن و ... من جواب نمیدم ناراحت نشن انصافا(به چراغ زرد توجه کنین لطفا)