الان 3 4 ساعت بازی کردم. اوایل خیلی حرص خوردم ، عین گلبال شده بود ، کلی گل بیلیاردی زدم و خوردم. ولی رفته رفته بازی رو یاد گرفتم. طوری که 4 5 تا کلین شیت خوب داشتم. نمیدونم سینا رو چه حساب فکر میکنه با 3 دفاعه میشه بازی کرد ، در این فیفا آفساید گیری نقش اول رو ایفا میکنه ، دفاع 4 نفره باعث میشه از این مزیت جدید استفاده کنیم.
کاملا نظرم نسبت به پست قبلیم عوض شد ، همه بازیکن ها شبیه خودشون هستن ولی متاسفانه یه سری چیزها خیلی بده که امیدوارم درست بشه ، مثلا لیخت رو یه بازیکن دونده درست کردن که دقیقا مثل واقعیته ولی اصلا خبری از فرارهای مخصوصه لیخت نیست. فقط یه بازیکن با سرعت بالا شده ، همین. ولی از اونور توز واقعا عالی ساخته شده ، خیلی خوب باهاش کار میکنم.
هنوز نمیتونم از پیرلو استفاده کنم ، هر وقت بازی میکنه وسط زمین رو از دست میدم ، سیستم بازی من خیلی به سرعت وابسته است ، یعنی سریع باید از حالت دفاع به حمله و از حمله به دفاع برم ، برای همین بازیکنی مثل پیرلو در جریان بازی گم میشه.
کمال در این مورد باهات مخالفم
هر کسی برای انتخاب سیستم باید به 2 تا چیز توجه کنه
1- سبک بازی خودش
2- سبک بازی حریف !
من سیستم اولم توی 14 همیشه 4-2-3-1 بوده اما جلو یه سری دیگه که حفظ توپ بهتری دارن 3-5-2 ورمیدارم ...
یه چیز مشخصه که با سیستم 3 دفاعه نمیشه مثل 4 دفاعه افساید گیری کرد اما برای من که بیشتر گل هایی که میخورم روی اشتباهات فردیه نه تاکتیک حریف سیستم 3 دفاعه واقعا ضریب اشتباهاتم پایین میاره ...
تنها نقطه ضعف سیستم 3 دفاعه اینه زمانی که حریف حمله میکنه 3 دفاع مرکزی یک سمت زمین جمع میشن مثلا وقتی حریف از سمت راست زمین توپو در اختیار داره اون 3 مدافع هم تقریبا متمایل به اون سمت میشن و عملا سمت چپ دفاعم خالی میمونه ... من تنها مشکلی که با 3 دفاع دارم همینه و البته این مشکل بازی نیست یکی از نقاط ضعف سیستم 3 دفاعه در فوتبال واقعی هم بحساب میاد
اتفاقا پیرلو باعث میشه سرعت بازیت بالا بره ولی یه سری بازیها قبول دارم جواب نمیده
مثلا چند روز پیش با عبدلله بازی میکردم من چند دست ایتالیا شدم و نتونستم با پیرلو جلوش خوب بازی کنم چون وسط زمین خوب پرس میکرد اما وقتی یووه شدم با سیستم 3-1-4-2 خودش شاهده پیرلو چطوری ابتکار عمل دستش گرفته بود و واقعا عالی بازی کرد ...
یکم زمان میبره روش پیرلو دستت بیاد با پیرلو سعی نکن پاس های کوتاه زمینی بدی ... رادار نگاه کن هر بازیکنی موقعیت خوبی برای فرار داره توپو بنداز واسه اون و مطمئن باش بهش میرسه
من چند دست یووه شدم و اگر اسم تیمش یوونتوس نبود مطمئنا تیم اولم توی فیفا میشد
یووه در سیستم 3-5-2 واقعا عالیه اما 1 مشکل بزرگ داره
مشکل یووه اینه هافبک های چپ و راست سرعتی نداره ... خودت در مورد لیخشتینر حرف خوبی زدی و به نظر من لیخ بیرون بزار و سیمونه پپه اونجا بزار مطمئن باش نتیجه میگیری چون سرعت فوق العاده ای داره و توی دفاع هم بد نیست
سمت چپ هم اساموا که سرعتش بالا نیست و فقط به لطف پاس های پیرلو و فضایی که براش ایجاد میکنه بعضی وقتا میتونم ازش استفاده کنم اما روی نیمکت گزینه ای براش جانشینیش وجود نداره بره همین اونو داخل میذارم
توز فوق العادس و از همه مهمتر توی اپدیت جدید پوگبا شده 83 !
هنوز دو دلم که اونو داخل بزارم یا مارکیزیو ... تاثیر پوگبا بیشتره اما ترجیح میدم نیمه دوم تعویض اصلیم باشه ...
از بین یورنته و ووچینیچ هم من اوایل بازی ووچینیچ میارم اما 20 دقیقه اخر یورنته میارم ...