danielo
کاربر سایت
@Sina R:
سینا میخواستم پیامت رو نقل قول کنم طولانی میشد....
احتمالا منظور بچه ها و مثلا عبدالله یا فرشاد این هستش که نه هر سانتری باگ هستش!(توی فوتبال هم سانتر طبیعی هستش که گل زیاد زده شده و میشه)
چیزی که خودم هم دیدم توی بازیها روی سانتر به این شکل ایراد وجود داره که مدافع خیلی هم درشت و هیکلی روی توپی هم که سانتر شده تسلط داره بعد مهاجم با مدافع تنه به تنه ولی هد رو مهاجم میزنه (البته همچین فک نکنم منظورم رو درست رسونده باشم ولی به هر حال....)
روی کرد fifa14 اگر هم روی سانتر باشه من فک میکنم یه کم افراطی هستش این برتری مهاجمان یا آشفتگی دفاع (البته این نظر منه)
مثلا یکی رو مثال بزنم.... یکی مثل همین فامیل ما hamideldorado روی زمین نه میتونه خوب بازی کنه نه قدرت بازی سازی داره از همون اولین سری های فیفا فقط مثل ماشین میرفت گوشه سانتر میکشید الان دیگه یه جوری شده تاکتیک خیلی ساده و مسخره ی اون به تاکتیک یه کسی که با توپ جلو میره برتری پیدا کرده!!!
این یه مثال بود امثالش زیاده....
آدم احساس میکنه داره واس حریفش بازی میکنه( ینی اینکه جوری شده که کلی توپ رو داری واس حمله زحمت میکشی بعد توپ که لو بره عین یه مسیر مشخص شده مستقیم میره گوشه و سانتر میکنه به گل میرسه)
-کلا عادت خیلی ها وقتی میبینن راهی واس نفوذ پیدا نمیکنن چش بسته سانتر کردن بودش الان از همون سانتر ها خودم خیلی گلایه دارم که به خاطر رویکرد بازی این جور سانتر ها هم منفعت شده واس این دسته...
یه نکته ی ریزی هم که هستش روی ریباند های این سانتر ها دفاع اگر هم توپ رو رد کنه اکثرا می افته دست مهاجمین دفاع هم آشفته هستش و دروازبانا که کلا ضعیف شدن شوت نمیگیرن خیلی سخت میشه مهار کرد
نقطه مقابلش هم با کند شدن تغییر جهت بازیکنا حمله با استفاده از دریبل خیلی سختر شده نسبت به این روش سانتر واس همین هستش یکی مثل مسی شانسی واس هد زدن زیاد نداره روی زمین هم هیچ غلطی نمیکنه همین جور داره هر سال نقشش کمرنگ تر هم میشه( به شخصه چون توی هر بازیی که میکنم کار خاصی نمیکنه کلی به فحش میکشمش:d)
البته باز این نظر من بود و فک میکنم منظور بچه ها هم همین باشه:thinking:
ولی به هر حال این فیفا برای یک سال باهاش سر کار داریم و هرجوری هم که باشه اگر هم باهاش نسازیم باید کنار بیایم
کاملا با حرف شما در مورد مسی موافقم.
فکر کن من الان نیم فصل کریر مود در حالت لجندری را با بارسا تموم کردم.
با هر بدبختی فعلا صدر هستم .
ولی مسی کلا تو این نیم فصل برام 4 گل زده.کن اون هم شانسی و روی ریباند ها بود.عوضش کارلوس پویول برام 7 تا گل زده.
من قبول دارم حالت افلاین فیفا 13 خیلی مسخره و اسون بود و شما همون بازی که از والکوت 81 یا اشلی یانگ 82 میگرفتی میتونستی از رونالدو هم بگیری.
ولی نه دیگه مسی و امثال رونالدو را اینطوری ضعیف کنند.