FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@Sina R:
سینا میخواستم پیامت رو نقل قول کنم طولانی میشد....

احتمالا منظور بچه ها و مثلا عبدالله یا فرشاد این هستش که نه هر سانتری باگ هستش!(توی فوتبال هم سانتر طبیعی هستش که گل زیاد زده شده و میشه)

چیزی که خودم هم دیدم توی بازیها روی سانتر به این شکل ایراد وجود داره که مدافع خیلی هم درشت و هیکلی روی توپی هم که سانتر شده تسلط داره بعد مهاجم با مدافع تنه به تنه ولی هد رو مهاجم میزنه (البته همچین فک نکنم منظورم رو درست رسونده باشم ولی به هر حال....)

روی کرد fifa14 اگر هم روی سانتر باشه من فک میکنم یه کم افراطی هستش این برتری مهاجمان یا آشفتگی دفاع (البته این نظر منه)

مثلا یکی رو مثال بزنم.... یکی مثل همین فامیل ما hamideldorado روی زمین نه میتونه خوب بازی کنه نه قدرت بازی سازی داره از همون اولین سری های فیفا فقط مثل ماشین میرفت گوشه سانتر میکشید الان دیگه یه جوری شده تاکتیک خیلی ساده و مسخره ی اون به تاکتیک یه کسی که با توپ جلو میره برتری پیدا کرده!!!

این یه مثال بود امثالش زیاده....
آدم احساس میکنه داره واس حریفش بازی میکنه( ینی اینکه جوری شده که کلی توپ رو داری واس حمله زحمت میکشی بعد توپ که لو بره عین یه مسیر مشخص شده مستقیم میره گوشه و سانتر میکنه به گل میرسه)

-کلا عادت خیلی ها وقتی میبینن راهی واس نفوذ پیدا نمیکنن چش بسته سانتر کردن بودش الان از همون سانتر ها خودم خیلی گلایه دارم که به خاطر رویکرد بازی این جور سانتر ها هم منفعت شده واس این دسته...
یه نکته ی ریزی هم که هستش روی ریباند های این سانتر ها دفاع اگر هم توپ رو رد کنه اکثرا می افته دست مهاجمین دفاع هم آشفته هستش و دروازبانا که کلا ضعیف شدن شوت نمیگیرن خیلی سخت میشه مهار کرد

نقطه مقابلش هم با کند شدن تغییر جهت بازیکنا حمله با استفاده از دریبل خیلی سختر شده نسبت به این روش سانتر واس همین هستش یکی مثل مسی شانسی واس هد زدن زیاد نداره روی زمین هم هیچ غلطی نمیکنه همین جور داره هر سال نقشش کمرنگ تر هم میشه( به شخصه چون توی هر بازیی که میکنم کار خاصی نمیکنه کلی به فحش میکشمش:d)

البته باز این نظر من بود و فک میکنم منظور بچه ها هم همین باشه:thinking:

ولی به هر حال این فیفا برای یک سال باهاش سر کار داریم و هرجوری هم که باشه اگر هم باهاش نسازیم باید کنار بیایم

کاملا با حرف شما در مورد مسی موافقم.
فکر کن من الان نیم فصل کریر مود در حالت لجندری را با بارسا تموم کردم.
با هر بدبختی فعلا صدر هستم .
ولی مسی کلا تو این نیم فصل برام 4 گل زده.کن اون هم شانسی و روی ریباند ها بود.عوضش کارلوس پویول برام 7 تا گل زده.

من قبول دارم حالت افلاین فیفا 13 خیلی مسخره و اسون بود و شما همون بازی که از والکوت 81 یا اشلی یانگ 82 میگرفتی میتونستی از رونالدو هم بگیری.
ولی نه دیگه مسی و امثال رونالدو را اینطوری ضعیف کنند.

ببین سینا جان
آخه اینطوری که نمیشه یارو یه ال 1 بزنه بعدشم تویه دروازه

اقا ارین اینطورم که شما میگید نیست

اتفاقا به نظر من این روش مثلث L1 توی فیفا 13 بیشتر جواب میداد

الان باور کن چون سبک بازی عوض شده ممکنه من یا شما توی بعضی از بخش ها اذیت بشیم و دلیلش اینه هنوز با سبک دفاعی جدید درست اشنا نشدیم اون اوایل که دفاع تاکتیکال اومده بود خیلی ها میگفتن سبک دفاعی خیلی سختتر شده اما بعد معلوم شد اگر درست از دفاع تاکتیکال استفاده کنیم اتفاقا خیلی بهتر از سبک دفاع قبلیه

به نظر من توی این نسخه اتفاقا هر مثلث L1 تک به تک نمیشه و خیلی سختتره شده

خود من که توی این زمینه ها از فیفا دفاع میکن باور کن دفاعم خیلی مشکل داره اما روی بحث عمق دفاع و مثلث R1 به اون صورت مشکل ندارن و حداقل نسبت به فیفا13 خیلی راحت تر پشت دفاعم پوشش میدم تا کسی نتونه از مثلث L1 استفاده کنه اما از طرف دیگه توی یه سری بخش های دیگه خیلی ضعیف کار میکنم که یه سری بچه ها اتفاقا اصلا مشکل منو ندارن

اینجور چیزا هست اما مطمئن باش در اینده که با بازی اشناتر بشیم میفهمیم راه هایی برای برطرف کردن این مشکلات وجود داره

نکته جالب دیگه که فهمیدم اینه که سرعت همه بازیکنا بالاست و از نظر استقامت دقیقه 1 با دقیقه 90 هیچ فرقی با هم نداره و بازیکنا مثل اسب میدون بدون خستگی، اون نوار استقامت هم تزیینه چون هیچ تاثیری تو بازی نداره.

اینو منم تا حدودی احساس کردم اما بعد بیشتر دقت کردم حداقل برای من بیشتر از اینکه خستگی بازیکن ها روی سرعتشون تاثیر بذاره توی نبردهای تن به تن تاثیر میزاره و اون 10 دقیقه اخر اگر بازیکنی خسته باشه معمولا در نبرد های تن به تن شکست میخوره

از نظر پاس توی عمق دادن هم همه مثل هم عمل می کنن. همون توپی را که نوری شاهین دقیق میندازه، اشملز هم میندازه.

اینو کاملا مخالفم :دی من با ایتالیا تفاوت کاملا احساس کردم

من تقریبا اکثر تیمهای بزرگ فیفا ورداشتم و هیچ بازیکنی از نظر پاس عمقی در حد پیرلو نبوده بهت توصیه میکنم باهاش بازی کنی حتما نظرت عوض میشه ( برام جالبه چرا ژاوی مثل پیرلو نساختن ! پاس های عمقی ژاوی دقتش از یکی مثل مونتولیوو پاینتره ! ) اما پیرلو کنار بذاریم بین سایر بازیکن ها هم فرق وجود داره مثلا من توی ایتالیا اون پاس های عمقی که با مونتولیوو و مارکیزیو پشت دفاع میندازم ، دقت خیلی خوبی دارن اما مثلا با یه هافبک دفاعی مثل ده روسی اصلا نمیتونم اونطور پاس بدم

دقت کردم تیم مقابل وقتی حمله می کنه خط دفاعی اینقدر میاد جلو که خط آفسایدشون را وسط زمین می بندن انگار 10 تا گل عقبن

شما شروع بازی تاکتیک تیمو روی حالت ضد حمله یا Counter attack بزار و بازده حرکتی تیم روی حالت normal قرار بده و مطمئن باش این مشکل براتون ایجاد نمیشه ( اگر بازم ایجاد شد ترکیب تیم ادیت کنید و بازده حرکتی مدافعین خودتون رو به عقب بیارید تا زیاد نفوذ نکنن )

اتفاقا دیروز با داداشم بازی میکردم میگفت چرا موقع حمله هر 4 تا دفاعت عقب میمونن !

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا تو 14 انقدر بازیم خوب شده تو 13 که خیلی باخت میدادم اما اینجا نه خیلی بهتر شده مشکلاتی که تو فیفا13 بود برطرف شده تو 14 فقط منتظر یک psid ام انلاین بزنم چون دستگاهم بن شده

1. سینا خیلی گلی ! :d اکثر حرفات رو قبول دارم .
2. روی کرنرها فعلا بهترین کاری که میشه کرد اینه که یک از مهاجمین قدبلندی که احتمال رسیدن توپ بهش هست رو دستی خودمون بهش بچسبیم و نزاریم هد بزنه .
3 . هر تیمی رو که ورمیدارم و به نظرم خوب میاد و چند دست که باهاش میبرم یکی میاد و خیلی بد بهش میبازم و نظرم عوض میشه یهو :d
و اتفاقا این یکی از جنبه های مثبت فیفا 14 ئه . تو 13 یادمه با تاتنهام و 4132 دقیقن 18 تا برد پشت سرهم داشتم و 90 درصد بازی هامو میبردم . اما اینجا قضیه فرق داره. ( البته فعلن ! :d .. قلقش دست آدم بیاد نوار پیروزی ها دوباره پشت سرهم میاد ).
4. I love u iran
آی لاو یو ! :d
5. شماره یک دوباره :d

توی نسخه های قبلی همونطور که به فرزاد گفتم تاکتیک اکثر فیفا بازها این بود فقط با مثلث R1 توپو بندازن برای بازیکن سرعتیشون اما این نسخه به جای اینکه این موضوع کامل از بین ببرن اومدن متعادل ترش کردن و امکان نداره کسی بتونه با رونالدو ، بیل ، ریبری و ... اونطوری تخیلی بازی کنه و مدافعین دیگه توی سرعت نقش هویج ندارن

سینا میخوای فیلم از بازی انلاینم بگیرم؟؟؟از هرچند تا بازی ک بگی بصورت رندم فیلم میگیرم فقط ببین در طول 90 دقیقه, بازی روی چی میچرخه!! دفاع های میلان هم ک میدونی سرعتی هستند! اباته-دیشیلیو!! اما.....

دید من از این بازی این بود که ای کاش بر اون عهدی که با خودم بستم این بازی رو ps4 بگیرم میموندم ولی معتادشیم دیگه این بازی از لحاظ گرافیکی هم جالب نیست واینطور که بوش میاد ea نسل فعلی رو ول کرده چسبیده به نسل بعد ۱۰۰ رحمت به گرافیک ۱۳ به خدا توقع من خیلی بیشتر بودea این بازی از قصد اینطوری گرافیکش گذاشته تا مرم برن نسل بعد بگیرن که این زرنگی بیش نیست و متاسفم برای شرکتش که انقدر زود نسل فعلی رو ول کرد حالا رو ps4 عالی میزاره تا همه بگن اوووفففف چه گرافیکی داره من خودمم اشتباه کردم یه چند ماه تحمل میکردم بازی با یه گرافیک خوب و بهتر بازی میکردم کیفیت چمنشم که دربارش چیزی نگیم بهتره موکت ولی اینو بگم از گیم پلی بازی کاملا راضیم خیلی طبیعی شده ومثل ۱۳ تخیلی نیست

آخرین ویرایش:
طبق آخرین آپدیت squad برای تیم بارسلونا مارک بارترا جای ماسکرانو رو تو ترکیب گرفته ، سسک فابرگاس جای اینیستا و نکته ی جالی عوض شدن سبک بازی مسی و 2 تا بال چپ و راسته که برای مسی فضا سازی می کنن:) همچنین اورال مسی و الکسیس یکی کم شده و مارک بارترا هم عالیه

سینا میخوای فیلم از بازی انلاینم بگیرم؟؟؟از هرچند تا بازی ک بگی بصورت رندم فیلم میگیرم فقط ببین در طول 90 دقیقه, بازی روی چی میچرخه!! دفاع های میلان هم ک میدونی سرعتی هستند! اباته-دیشیلیو!! اما.....

فرشاد حرف من اینه با رونالدو و بیل نمیشه مثل قبل تخیلی بازی کرد

دیگه توی همین تاپیک بچه های رئالی اکثرا همینو گفتن که دیگه مثل قبل نمیشه باهاشون هر کاری کرد اما شاید هنوزم بازی خیلی ها روی رونالدو بچرخه اما این دوتا اون تاثیر فیفا13 حداقل ندارن :دی ندارن دیگه :دی

فرشاد حرف من اینه با رونالدو و بیل نمیشه مثل قبل تخیلی بازی کرد

دیگه توی همین تاپیک بچه های رئالی اکثرا همینو گفتن که دیگه مثل قبل نمیشه باهاشون هر کاری کرد اما شاید هنوزم بازی خیلی ها روی رونالدو بچرخه اما این دوتا اون تاثیر فیفا13 حداقل ندارن :دی ندارن دیگه :دی

تنها راه دریبل کردن اکثر مدافع ها با یه نفر یاد گرفتن چند تا دریبل مفید و راحت (از نظر اجرا هست)
من هنوز هم با رونالدو چار پنج نفر رو دریبل میکنم. مثل 13 نیست که دستتو بزاری رو سرعت و یا علی از تو مدد:d
باید با فکر بازی کرد. نکته ی دیگه هم اینه که با جهت دیگه خیلی نمیشه بازیکن رو دریبل کرد و فقط با آنالوگ راست باید دریبل ریز زد!

اگه یادتون باشه همین رونالدو 13 اون اوایل اصلا اینجوری نبود بعد از 4 ماه با آپدیت یدفعه انقد غول شد از وقتی کفش آبی شد همینجور مسی و یا پپه یا نویر . پس نمیشه گفت اینا باگ های اولیه فیفان . من تو 14 اصلا با بیل راحت نیست دیماریا خیلی بهتره بنظرم اور آلی که به بیل دادن فقط بخاطره اون ارزشش که وارد رئال شد که احتمالا با آپدیتای بعدی درست میشه .ولی در مورد دریبل اینکه مثلا من با رونالدو دریبل بدم 2 تا دفاع رو بعد 1 و 2 کنم گل بزنم باهاش بعد از 5 6 بار همه میگن باگه چون نمیتونن جلوی اونو بگیرن . توی 13 من با خیلیا بازی میکردم رونالدوشونو کامل میبستم که مجبور میشدن یه تیمه دیگه استفاده کنن چون رونالدو محور بودن . پس نمیشه ضعف هر کس رو به باگه اون بازی تشبیه کرد . اگه اینجور بود نویر هم توی 13 باگ بود چ.ن اصلا گل نمیخورد .
در مورد 14 هم دیدم میگن سانتر باگه یا کرنر در صورتی که من 2 تا گل بیشتر از روی سانتر و کرنر نخوردم . دقیقا یادمه همون اوایل 13 هم همین رو میگفتن که سانتر بد شده و راحت گل میشه . موقع کرنر من همیشه ضربه سر رو به مون سمت کرنر میفرستم نه به سمت نیمه توی 70 80 درصد هم توپ و میزنم . تازه توی 14 گلر که خیلی بهتر عمل میکنه توی خروج .
ضربه آزاد هم که خیلی خوبه رونالدو که حرف نداره از 5 تا 4 تاشو گل کردم . نصری هم خوبه پاتو عالیه . پیرلو یکمی سخته نوع ضربه زدنش فرق میکنه هنوز یاد نگرفتم :دی
اما در کل حرفای قبلیم رو پس میگیرم چون اونموقع 3 تا بازی کرده بودم و ناراضی بودم . ولی یکی از بهترین فیفا هاست که بازی کردم هم گیم پلی هم گرافیک ولی هنوز با تغیر مسیر مشکل دارم :دی
L1 +مثلث هم یه شیوه بازیه اگه قرار باشه این پاس نرسه سانتر نرسه پاس تو عمق نرسه پس همه بازیا 0 0 چون هیچ موقعیتی قرار نیست ایجاد بشه . با فورمشنی که انتخاب میکنید میتونید کامل روی این نوع پاس ها ضد حمله ها و تاکتیک مسلط بشید . مثلا یکی از فورمشن هایی که مثلث + L1 خیلی راحت روی اون جواب میده 5 2 1 2 و بر عکسش 3 5 2 .
باقی نظرات در آینده ای نچندان دور :دی

1. سینا خیلی گلی ! :d اکثر حرفات رو قبول دارم .
2. روی کرنرها فعلا بهترین کاری که میشه کرد اینه که یک از مهاجمین قدبلندی که احتمال رسیدن توپ بهش هست رو دستی خودمون بهش بچسبیم و نزاریم هد بزنه .
3 . هر تیمی رو که ورمیدارم و به نظرم خوب میاد و چند دست که باهاش میبرم یکی میاد و خیلی بد بهش میبازم و نظرم عوض میشه یهو :d
و اتفاقا این یکی از جنبه های مثبت فیفا 14 ئه . تو 13 یادمه با تاتنهام و 4132 دقیقن 18 تا برد پشت سرهم داشتم و 90 درصد بازی هامو میبردم . اما اینجا قضیه فرق داره. ( البته فعلن ! :d .. قلقش دست آدم بیاد نوار پیروزی ها دوباره پشت سرهم میاد ).
4. I love u iran
آی لاو یو ! :d
5. شماره یک دوباره :d
لطف داری
گل به خودیمو داشتی؟=))
دیروز نتم قطع شد بیا بازم بزنیم

- - -ویرایش - - -

من همیشه میخوام 5 دفاعه بازی کنم ولی آخه یکی بهم گفت 5 دفاع واسه نوب هاست منم گزاشتمش کنار:d

5 دفاعه بازی کنم دفاعم باز نمیشه ولی عذاب وجدان میگیرم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or