FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نزدیکه یه هفتس که صدای سوت پایانو نشنیدم :|

سره همین قطع شدنا یه دیویژنو از دست دادم!

برای من عقب باشم یا مساوی باشم باخت حساب میکنه اگرم جلو باشم حتی نامرد مساویم حساب نمیکنه از بازی میپره بیرون و انگاری که هیچوقت اون بازی رو انجام ندادم!

در کل مچکریم ea :|

راستی دوستان من تازه دارم ultimate رو میرم.الان یه بازیکن خریدم ولی اسمش کلا توی لیست 18 نفره هم نیومده!از کجا باید اسمشو بیارم تو لیست 18نفره؟:-/

توی جاهای خالی ترکیبت مربع بزن ، سرچ بزن میاد انشاالله

- - -ویرایش - - -

این مشکل قطع شدن مال تایم اوت اینترنت هست و به سرور های EA ربطی نداره . مشکل از isp شرکتی هست که ازش سرویس می گیرید . ضمن اینکه نتیجه بازی موقع قطع شدن هم هیچ تاثیری در زدن نتیجه نهایی توسط EA نداره . یعنی شده من با یه نوب درجه 4 که 7 8 تا گل بهش زدم یهو اینترنتم قطع شده و بازی رو 3 بر 0 به نفع اون یارو نوب درجه 4 زده :دی بعضی وقت ها هم شده اصلا نتیجه رو حساب نکرده . ولی کلا فرمول خاصی نداره . با خداست که نتیجه رو سرور چی تشخیص بده :دی هر چی حال کنه همونه !

نوب درجه 4 :d
درجه بندی ها استاندارد بین المللی دارن ؟:-/
نوب درجه 4 :d=))
ایول:bighug:

- - -ویرایش - - -

مال من با همتون فرق داره :p
من و حریفمو میندازه بیرون 3-0 میزنه به نفع EA :d:d

راضی باش:d

برای من تازگیا فقط یه نیمه میکشه ، هیجی دیگه خلاصه یارو کف میکنه که چرا از اول بازی به هر دری میزنم که جلو بیوفتم ، جلو بیوفتم هم اولترا دیفنس میکنم:d

آخرین ویرایش:
دوستان من نت مخابرات دارم ، بقيه از چه Isp استفاده ميكنن كه قطعي داره ؟؟
كسي هم هست كه اين مشكل رو نداشته باشه .؟؟؟

راستي آپديت جديد هم اومد :) رئال رو خيلي كم نكردن ، نا سلامتي دوتا باخت دادن :-/

ليورپول و دورتموند كه تيمهاي مورد علاقه من هستن براي بازي هم عالي شدن .
yahoo_4.gif

نيمار هم كمفش جديدشو گذاشتن ، فقط نميدونم چرا الكسيس رو از 82 بيشتر نميكنن .. :|

دوستان من نت مخابرات دارم ، بقيه از چه Isp استفاده ميكنن كه قطعي داره ؟؟

راستي آپديت جديد هم اومد :) رئال رو خيلي كم نكردن ، نا سلامتي دوتا باخت دادن :-/

ليورپول و دورتموند كه تيمهاي مورد علاقه من هستن براي بازي هم عالي شدن .:d
نيمار هم كمفش جديدشو گذاشتن ، فقط نميدونم چرا الكسيس رو از 82 بيشتر نميكنن .. :|
شما چه توجهی میکنی به کفشها:d

نوب درجه 4 :d
درجه بندی ها استاندارد بین المللی دارن ؟:-/
نوب درجه 4 :d=))
ایول:bighug:
اره این درجه هارو پارسال با سینا و فرزاد چیدیم اونا خبر دارن . احتمالا پارسال زیاد سر نمی زدی خبر نداری وگر نه چیز جدیدی نیست :دی یه سری کلا نوب هستن ولی خودشون نمی دونن که نوب هستن . اونا درجه 1 می شن . یه سری می دونن ولی خودشونو می زنن به اون راه که درجه 2 می شه . یه سری هم می دونن و اعتراف هم می کنن که می شن درجه 3 ، یه سری هم می دونن ، اعتراف می کنن و کثیف و حال به هم زن هم بازی می کنن . اینا درجه 4 هستن . :دی درجات بالاتر رو فرزاد اگه پیداش بشه میاد توضیح می ده ! :دی منتهی چون اون اگه بیاد احتمالا به رئال و کریس و اینا توهین می کنه نیاد بگه بهتره :دی

من ندارم این مشکل رو اصلا ، البته من مثلا تو 2 روزه گذشته 5 یا 6 دست سیزن بازی کردم کلا که هیچ مشکلی نبود . هفته قبل هم همین تعداد بازی کردم بازم مشکلی نبود . ولی کلا چون وارد 6 ماه دوم شدیم طبق سنت همیشگی فیفا زیاد رو بورس نیست دیگه :دی من و سینا و خیلی های دیگه هم کمتر بازی می کنیم . با این حال من مشکلی ندیدم .

گیمرها به 3 دسته تقسیم میشن :دی
هاردکور
کژوال
نوب
البته هر کدوم از اینا به دسته های مختلفی تقسیم میشه که دوستمون کیانوش به انواع نوب ها اشاره کرد :دی

بچه ها همونطور که میدونید امسال فازدوم هدفمندی یارانه ها اجرا میشه و بازار با ثبات کشور ما هم احتمالا شرایطش تغییر میکنه به همین دلیل من قصد دارم اون برنامه خریدی که با بچه ها چیده بودیم یکم جلو بندازم و ماه اینده PS4 بگیرم
یک نگاه کوچیکی هم رفتم به تاپیک FIFA PS4 انداختم به جز فراز و مصطفی و یکی دو نفر دیگه تقریبا هیچکس نمیشناختم :دی اگر میخواید تابستون بگیرید برنامه خریدتون یکم جلو بندازید مطمئن باشید ضرر نمیکنید بهترین زمان برای خرید کنسول اواخر اردیبهشته منم اینطوری توی فیفا تنها نیستم:دی

به به داش سینا!!
پارسال دوست امسال هیچی:d
داداش کم پیدایی،بدون ما مسافرت خوش گذشت
هر موقع on شدی بیا با هم چند دست میزوون بزنیم

خوزه جان کوچیکتم :دی همونجایی رفتم که عبدلله گفته بود فقط فیلاش نوب درجه 2 بودن :دی

من قبل از فروش PS3 با دو نفر میخوام بازی کنم یکی شما یکی هم Alirezahamid :دی الان مودمم مشکل داره تا دو سه روز دیگه که یک مودم جدید خریدم دوباره آن میشم ;)

اره این درجه هارو پارسال با سینا و فرزاد چیدیم اونا خبر دارن . احتمالا پارسال زیاد سر نمی زدی خبر نداری وگر نه چیز جدیدی نیست :دی یه سری کلا نوب هستن ولی خودشون نمی دونن که نوب هستن . اونا درجه 1 می شن . یه سری می دونن ولی خودشونو می زنن به اون راه که درجه 2 می شه . یه سری هم می دونن و اعتراف هم می کنن که می شن درجه 3 ، یه سری هم می دونن ، اعتراف می کنن و کثیف و حال به هم زن هم بازی می کنن . اینا درجه 4 هستن . :دی درجات بالاتر رو فرزاد اگه پیداش بشه میاد توضیح می ده ! :دی منتهی چون اون اگه بیاد احتمالا به رئال و کریس و اینا توهین می کنه نیاد بگه بهتره :دی

گیمرها به 3 دسته تقسیم میشن :دی
هاردکور
کژوال
نوب
البته هر کدوم از اینا به دسته های مختلفی تقسیم میشه که دوستمون کیانوش به انواع نوب ها اشاره کرد :دی
باز شما دو تا پیداتون شد شروع کردین :d
کیانوش نگران نباش فرزاد آلرژی داره به اینجا پیداش نمیشه>:)

اقا من پینگم پایینه .. ولی میندازه بیرون منو از FUT !!؟ از پارس انلاین میگیرم..نمیدونم مشکل چیه؟از سروره؟
پینگ لندن رو 109 هه .. پینگ 8.8.8.8 ام 90
البته رو PS4 اینطوریم .. رو 3 ام همین قضیه بود نمیرفت FUT !
الان امروز 200ت پول بازی دادم نمیتونم انلاین بزنم..

دوستان راه حلي براي اين مشكل بيرون اومدن از بازي نيستش؟

بدتر از يهو بيرون اومدنش اين پيام هايي هستش كه خارجي ها ميفرستن. طرف نميدونه من بخت برگشته خودم نخواستم از بازي بيام بيرون ، بعد پيام ميده بهم ميگه لوزر و از اين حرف ها كه مثبت 18 هستش:d البته منم حسابي از خجالتشون درميام ولي بيشتر دوست دارم با جفت پا برم اون لحظه تو صورتشون:d

دوستان راه حلي براي اين مشكل بيرون اومدن از بازي نيستش؟

بدتر از يهو بيرون اومدنش اين پيام هايي هستش كه خارجي ها ميفرستن. طرف نميدونه من بخت برگشته خودم نخواستم از بازي بيام بيرون ، بعد پيام ميده بهم ميگه لوزر و از اين حرف ها كه مثبت 18 هستش:d البته منم حسابي از خجالتشون درميام ولي بيشتر دوست دارم با جفت پا برم اون لحظه تو صورتشون:d
منم جوابشونو سریع میدم بعد میزارمشون تو Block List :d

خب PS3 من هم خراب شد به سلامتی:(

شت :( چه خبر بدی !
چطوری شد ؟
//
سینا هروقت خواستی 4 بگیری یه ندا بده منم یه حرکتی بزنم .. شیش هفت ماه منتظر فیفا 15 موندن یکم طولانیه ! تو بانه یه آشنا دارم .. اگه شدکه بخرم این ps3 مو میفروشم بره یه دونه 4 میگیرم .. قیمتش هم همون فک کنم دور و بر 1300 - 400 باشه اونورا ..

شت :( چه خبر بدی !
چطوری شد ؟
//
سینا هروقت خواستی 4 بگیری یه ندا بده منم یه حرکتی بزنم .. شیش هفت ماه منتظر فیفا 15 موندن یکم طولانیه ! تو بانه یه آشنا دارم .. اگه شدکه بخرم این ps3 مو میفروشم بره یه دونه 4 میگیرم .. قیمتش هم همون فک کنم دور و بر 1300 - 400 باشه اونورا ..

حله :دی بقیه هم دست به کار بشید به نسل جدید کوچ کنیم :دی

بانه هم نشد از تهران بگیر ... نسخه لیمیتد ادیشن ژاپن بگیریم که الان قیمتش حدود 1600 و اواخر اردیبهشت احتمالا تا 1500 هم پایین میاد . یدونه فیفا دست دوم هم که 130 تومن و روی هم با مخلفاتش میشه 1650 جمع کرد ...

دسته اضافی هم کسی خواست قیمتش حدود 200 تومنه بقیه بازیها هم دست دوم از 100 تا 150 تومن هستن و آکبند هم 185 تومن .

ای بابا نصفتون که بخچتون بستین دارین میرید:(
ارین تو دیگه دستگات چی شده؟
منم 2شب پیش بن شدم...
خلاصه 1همت ملی انجام بدین دست به دست یکدیگر همه به هم برسیم:d(زیرنویس تلویزیون ملی هم میشه:p) ایدی جدیدم هم خیلی ساده است WwREZAwW
سینا اخرشم هم میدونم روی 15 باید با هم بازی کنیم:(
شماها همه از بیرون افتادن از بازی می نالید...من که نتم کلا قطع شده دیگه باید چی کار کنم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or