FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وای امروز عجب روز رویایی برای من به همراه دوست عزیزم EA بود
خیلی برام جالبه خیلی خیلی خیلی برام جالبه ، الان که ساعت 2 شبه ، از ساعت 12 ظهر که دارم بازی میکنم و بعدش دادم داداشم ، همه ی بازی هارو که مساوی بودم(یا بود) یا عقب بودم(یا بود الی آخره ...:d) بین دقیقه 60 تا 80 بازی قطع میشد و جالب اینجاست که همشم مشکل از طرف مقابل من بوده که خیلی بعید میدونم واقعا مشکلی داشته باشن ، مگه چند نفر میتونن مشکل داشته باشن:d
همشم FUT بود آخه
جلو بودم مشکلی نداشت و بازی راحت تموم میشد
EA متشکریم:x
چشم نزنین لطفا که لطف های EA ادامه داشته باشه:d
مااشالله شانس:d ما که هر چی انجام دادیم وسط راه قطع شد و نتیجه 3بر0 به نفع فرد خارجی:d
++++++++++++
مااشاالله نت ما الان با دو تا دوستان بازی کردم لگ که داشت که هیچ وسط راه اب قطع میشد و قطع سرور وباقی قضایا
گفتم شب هم نت خوبه و با دوستان بازی میکنه که نشد

عاغا این فیفا میرسم نیمه دوم (به خصوص دقیقه70 به بعد)یهو قطع میشه از بازی پرتم میکنه بیرون! ارور lost connection میده!

مشکل از منه یا دیگرانم این مشکلو دارن؟

راستی تیم اتلتیکو مینیرو هم تیم خوبیه یه امتحانی بکنید!

عاغا این فیفا میرسم نیمه دوم (به خصوص دقیقه70 به بعد)یهو قطع میشه از بازی پرتم میکنه بیرون! ارور lost connection میده!

دقیقا منم همینطورم
تو FUT خیلی به دردم خورده تا حالا

- - -ویرایش - - -

:d
نه اصلا دست یه هیچی نزدم فقط استامیناش رو زیاد کردم
چطور درستش کنم؟؟؟
سن بازیکنا رو میشه عوض کرد؟
سن رو نمیشه متاسفانه

سلام
میگم چطور میشه بازیکن ادیت کرد؟
فالکائو رو فقط استامیناش رو زیاد کردم اورالش رفت رو 50(از قسمت edit player)
چجوری سن بازیکنا رو کم و زیاد کنم؟

بازیکن ادیت میکنی باید حواست باشه پستش عوض نکنی منظور از پست اینجا بخش های دفاعی ، هافبک و فوروارد هستش مثلا فالکائو که ST هستش نباید هافبک یا مدافع کنی اما اگر RW یا LW کنی مشکلی پیش نمیاد شما احتمالا پستش عوض کردی که اورال بازیکن 50 شده

سن بازیکن هم نمیشه تغییر داد ... برای درست کردن دو تا راه دارین یا برین Reset All Squed بزنید و در این صورت تمام ترکیب ها و جزئیات شبیه نسخه اول FIFA 14 بدون اپدیت ها میشه اما راه بهتر اینه برید Download LATEST Update بزنید تا آخرین اپدیت و تغییرات FIFA دریافت کنید

سلام بر دوستان.

چند روزي هستش كه من وقتي بازي ميكنم همش يهو قطع ميشه و از بازي مياد بيرون و بدجور اعصابمو خرد كرده و اگه در اون لحظه برنده نباشم همه را 3 بر صفر ميبازم كه بدجور رو اعصابمه.

بيرون اومدنش هم خيلي زمان دقيقي نداره و گاهي وقت ها نيمه اول مياد بيرون و بيشتر وقت ها هم نيمه دوم.

تو رو خدا اگه كسي ميدونه مشكل چيه يه كمكي به ما بكنه كه بدجور اعصابم خط خطي شده. ممنون

راستي اين مشكل فكر نكنم از مودم باشه چون من بازي هاي ديگه آنلاين ميزارم چنين ايرادي نداره

سلام بر دوستان.

چند روزي هستش كه من وقتي بازي ميكنم همش يهو قطع ميشه و از بازي مياد بيرون و بدجور اعصابمو خرد كرده و اگه در اون لحظه برنده نباشم همه را 3 بر صفر ميبازم كه بدجور رو اعصابمه.

بيرون اومدنش هم خيلي زمان دقيقي نداره و گاهي وقت ها نيمه اول مياد بيرون و بيشتر وقت ها هم نيمه دوم.

تو رو خدا اگه كسي ميدونه مشكل چيه يه كمكي به ما بكنه كه بدجور اعصابم خط خطي شده. ممنون

راستي اين مشكل فكر نكنم از مودم باشه چون من بازي هاي ديگه آنلاين ميزارم چنين ايرادي نداره
منم همینطور :(

سلام بر دوستان.

منم همینطور :(
برای منم یکی-دوبار همچین شده ولی برای داداشم پشت هم بالای 7-8 بار:d
پس این نشون میده شاید به نت خیلی ربط نداشته باشه
از موقعی که آنلاین رو شروع کردم یادم میاد همیشه یه موقعی از سال اینطوری میشه شاید مشکل از سمت ea باشه یا از ارتباط نت ما با ea
راستی من قبلا یه بار Reset All Squed کردم این مشکل حل شد امتحانش ضرر نداره

بازیکن ادیت میکنی باید حواست باشه پستش عوض نکنی منظور از پست اینجا بخش های دفاعی ، هافبک و فوروارد هستش مثلا فالکائو که ST هستش نباید هافبک یا مدافع کنی اما اگر RW یا LW کنی مشکلی پیش نمیاد شما احتمالا پستش عوض کردی که اورال بازیکن 50 شده

سن بازیکن هم نمیشه تغییر داد ... برای درست کردن دو تا راه دارین یا برین Reset All Squed بزنید و در این صورت تمام ترکیب ها و جزئیات شبیه نسخه اول FIFA 14 بدون اپدیت ها میشه اما راه بهتر اینه برید Download LATEST Update بزنید تا آخرین اپدیت و تغییرات FIFA دریافت کنید
به به داش سینا!!
پارسال دوست امسال هیچی:d
داداش کم پیدایی،بدون ما مسافرت خوش گذشت
هر موقع on شدی بیا با هم چند دست میزوون بزنیم

همين الان ، دوتا بازي رو سر قطع شدن با سرور باختم :| يكيشو 2-1 جلو بودم يكي هم 2-0 عقب بودم ..
چه مرگش شده ، همه دنيا همين مشكل رو دارن يا فقط ما ؟؟

من نزدیکه یه هفتس که صدای سوت پایانو نشنیدم :|

سره همین قطع شدنا یه دیویژنو از دست دادم!

برای من عقب باشم یا مساوی باشم باخت حساب میکنه اگرم جلو باشم حتی نامرد مساویم حساب نمیکنه از بازی میپره بیرون و انگاری که هیچوقت اون بازی رو انجام ندادم!

در کل مچکریم ea :|

راستی دوستان من تازه دارم ultimate رو میرم.الان یه بازیکن خریدم ولی اسمش کلا توی لیست 18 نفره هم نیومده!از کجا باید اسمشو بیارم تو لیست 18نفره؟:-/

این مشکل قطع شدن مال تایم اوت اینترنت هست و به سرور های EA ربطی نداره . مشکل از isp شرکتی هست که ازش سرویس می گیرید . ضمن اینکه نتیجه بازی موقع قطع شدن هم هیچ تاثیری در زدن نتیجه نهایی توسط EA نداره . یعنی شده من با یه نوب درجه 4 که 7 8 تا گل بهش زدم یهو اینترنتم قطع شده و بازی رو 3 بر 0 به نفع اون یارو نوب درجه 4 زده :دی بعضی وقت ها هم شده اصلا نتیجه رو حساب نکرده . ولی کلا فرمول خاصی نداره . با خداست که نتیجه رو سرور چی تشخیص بده :دی هر چی حال کنه همونه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or