FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
میگم چطور میشه بازیکن ادیت کرد؟
فالکائو رو فقط استامیناش رو زیاد کردم اورالش رفت رو 50(از قسمت edit player)
چجوری سن بازیکنا رو کم و زیاد کنم؟

فصل قبل رئال مورینیو خیلی خوب بازی میکرد جلوی بارسا .. اون پرسینگ عالی از جلو و فضا ندادن به بازیکنای بارسا .. عالی بود ! روش بازیی که درنهایت بایرن اومد از جلو هم سمت راست بارسا یعنی دنی آلوز و چپ رو از همون جلو خفه کرد و اون شکلی باعث باخت بارسا شد .
امسال اما راجع به بازی پریشب خود من هم فک نمیکردم بازسا بتونه ببره ‍! یعنی اگه مسی نبود بارسا راحت بازی رو واگذار کرده بود . دوتا اشتباه فاجعه بار از ماسچرانو ! رئال به همون سبک و سیاق خودش که این چند وقت اخیر جلوی بقیه تیمها بازی کرده بود داشت بازی میکرد و سیستمش همون 4141 بود و خبری از پرسینگ شدید از جلو به اون شکلی که پارسال تیم مورینیو انجام میداد نبود اما بازم رئال خوب بازی کرد . داوری هم خوب بود . دیگه تو تصاویر همه چی گویاست دیگه ! ولی تعصبات بیجا کور میکنه چشم بعضی هوادار ها رو .. یه چیزایی میگن که حتی گورکن هم از ته چاه بشنوه سد رو سوراخ میکنه چه برسه به پترس فداکار ! ..
خداوکیلی این بارسا یکی مثل کمپانی .. فازیو ی سویا .. میراندای اتلتیکو یا گودین یا بن عطیه یه رم یا خیلی خیلی مدافع های خوب دیگه .. یکیشون رو باید بگیره برا فصل بعد ! کاری که فصل پیش باید انجام میدادن .
با حرفات موافقم
ولی اینکه میگی داوری خوب بود، نه
ببین اون صحنه پنالتی رو من از چند شبکه مختلف دیدم و همشون نشون دادن که خطا بیرون محوطه اتفاق اوفتاد ولی با این حال داور پنالتی اعلام کرد

34316309431740298956.jpg

اگه بارسا نمیتونست بازی رو برگردونه شاید کلا سرنوشت لالیگا عوض میشد
یا توی بازی چلسی-آرسنال،آندره مارینر بجای چمبرلین میاد گیبس رو اخراج میکنه،من میگم توی بازیهای حساس حالا که فیفا نمیخواد از تکنولوژی پیشرفته تر استفاده کنه باید یه فکری بکنه مثلا داور بهتری رو انتخاب کنه
40941750132524454019.jpg

وقتی این اتفاقات با یه تیم ته جدولی رخ میده خیلی تو چشم نیست ولی توی دربی های مهم و ال کلاسیکوها اشتباهات داوری واسه هواداران قابل هضم نیست

اینم چندتا اشتباه مرگ بار داوری:

26.1 آپریل 2006 ، بازى برگشت مرحله نیمه نهایى چمپیونزلیگ بارسلونا تو نیوكمپ میزبان میلان كارلو آنچلوتى بود ، بارسا بازى رفت رو تو سن سیرو 1 - 0 با گل لودویك ژولى میبره ولى بازى برگشت - دقیقا 26 آپریل 2006 دقیقه ى 85 ماركوس مرك بهترین داور اون زمان جهان اشتباه مرگبارى رو مرتكب میشه و سرنوشت قهرمانى اروپا رو به طور كلى عوض میكنه، مرك آلمانى گل سالم شوچنكو رو در عین ناباورى مردود اعلام میكنه و خطاى بازیكن اوكراینى روى كارلس پویول رو میگیره! بارسا با درخشش ماركوس مرك به فینال چمپیونزلیگ صعود میكنه و با شكست آرسنال دومین عنوان اروپاییش رو بعد از 14 سال میگیره
40058183446580489298.jpg

2-رسوایى استمفوردبریج ، وقتى زور چلسى به اووربو نرسید - همه ى اهل دنیا براى به یاد آوردن فاجعه ى 6 مى 2009 نیازى نیست هر روز تمرین كنن! فقط كافیه برن تو گوگل سرچ كنن و یه نگاه به دست راست پیكه بندازن تا تمام اتفاقات وحشتناك اون بازى جلو چشمشون بیاد! تام هنینگ اووربو بزرگ ترین دزد تاریخ فوتبال 6 مى 2009 فاجعه اى رو رقم زد كه تا ابد به راحتى میشه ازش به عنوان ننگ آور ترین اتفاق تاریخ فوتبال یاد كرد، ننگى كه هرگز از دامن فوتبال پاك نمیشه و نخواهد شد ،

06933939529911343260.jpg

79023811752060861385.jpg

41394510719986292463.jpg

03163792169260263443.jpg

در حالى كه بارساى رویایى (!!!) پپ گواردیولا هر دو بازى رفت و برگشت مقهور و مبهوت تفكرات ناب گاس هیدینك هلندى شده بود دقیقه ى 24 بازى برگشت تام هنینگ اووربو - قاتل فوتبال پاك - خطاى پنالتى آلوز روى مالودا رو بیرون محوطه جریمه تشخیص داد در حالى كه خطا كاملا داخل محوطه بود ، دقیقه ى 26 دومین اشتباه فاحش رقم میخوره و خطاى پنالتى آبیدال روى دروگبا گرفته نمیشه تا هواداراى چلسى و همه ى مردم دنیا كاملا آگاه بشن كه یوفا قرار نیست فینال منچستر - چلسى رو دوباره تكرار كنه! دقیقه 56 خطاى توره روى دروگبا و دقیقه 76 روى آنلكا ، دقیقه ى 81 هند پیكه و دقیقه ى 96 هند اتوئو گرفته نشد تا سریال بلعیدن پنالتى ها توسط تام هنینگ اووربو تكمیل بشه و بارسا توسط اینیستا بعد از 3 سال با یه رسوایى فینالیست چمپیونزلیگ بشه و كثیف ترین 6 گانه ى تاریخ رو به نام خودش ثبت كنه ، 6 گانه اى كه حالا با افتخار ازش یاد میشه و ظاهرا براى برخى ها تراژدى استمفوردبریج و شب مرگ فوتبال به دست فراموشى سپرده شده! شب نعره هاى بالاك ، پخش شدن تصاویر گریه ى طرفداراى چلسى و تبانى تبانى گفتن هاى دیدیه دروگبا تبدیل به شب ظهور بهترین تیم تاریخ شد!!!حتی دروگبا به خاطر تهدید داور به مرگ، 3 بازی رو از دست میده

3-اخراج موتا تو نیوکمپ جام باشگاهها 2010-2009
بوسکتز و تئاتر نابش در سال 2010 ، ده بلیکر به موتا کارت قرمز نشان داد و می خواست سرنوشت بازی را عوض کند . در بدترین حالت آن صحنه می توانست کارت زرد داشته باشد . اما تئاتر خوب بوسکتز و کمک مرد بلژیکی باعث شد که بازیکن اینتر اخراج شود . اینتر البته باز هم جسورانه صعود کرد تا آب پاش های نیوکمپ باز شوند

4- رسوایى برنابئو و نیوکمپ
مسى با اخراج په په پرواز كرد! - 27 آپریل 2011 ، نیمه نهایى چمپیونزلیگ بارسلونا به سانتیاگو برنابئوى مقدس میاد تا به مصاف رئالى بره كه یه هفته قبلش تو فینال كوپا دل رى در یك نبرد تمام تاكتیكى ازش شكست خورده بود ، اول قرار بود اولگاریو بنكوئرنكاى پرتغالى بازى رو قضاوت كنه ولى ظاهرا به جرم هم وطن بودن با مورینیو و همچنین درخواست بارسلونا داور بازى به ولفگانگ اشتارك تغییر نام میده! اشتاركى كه بازى لیون - رئال دو پنالتى واسه رئال نگرفت مأموریتشو از دقیقه 56 شروع كرد و به ماسكرانو بعد از برخورد شدید و لگد به په په فقط یه كارت زرد نشون داد! اوج شاهكار این داور آلمانى 4 دقیقه بعد رقم خورد ، وقتى په په واسه مهار توپ با كف پا به سمت توپ رفت و اشتارك از خدا خواسته در عین شگفتى و بهت همگان كارت قرمز مستقیم رو به په په نشون داد ، تصاویر تلویزیونى كاملا نشون میدن كه حتى باد پاى په په هم به پاى دنى آلوز نخورد و این اخراج حاصل تمارض هنرمندانه ى دنى آلوز بود ، بعد از این اخراج لیونل مسى كه بدجورى اسیر تاكتیك مورینیو و قدرت په په شده بود آزادانه 2 گل میزنه تا بارسا 2 - 0 برنده ى بازى باشه ، بازى برگشت هم سناریوى جدیدى رقم میخوره و فرانك ده بلیكر (
داورى كه تیاگو موتا رو بى دلیل اخراج كرد) با مردود كردن گل سالم هیگوآین رسوایى دیگه اى به بار میاره تا بارسلونا به سومین فینال اروپاییش برسه، ده بلیکردر تصمیمی عجیب ، خطای پیکه روی کریستیانو که می توانست آوانتاژ داده شود را خطا روی ماسکرانو گرفت

27191402650302648792.jpg

5-رابین فن پرسی،مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا2011
در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2011 و در بازی آرسنال – بارسلونا، رابین فن پرسی اخراج شد تا یکی دیگر از اخراج های جنجالی تاریخ فوتبال را رقم بزند.
داور به این دلیل به فن پرسی کارت زرد دوم را داد و او را از زمین اخراج کرد که پس از انکه داور سوت زد رابین فن پرسی بازی را متوقف نکرد و به حرکت خود ادامه داد.

78812486281430326704.jpg

البته زمانی که به 90 هزار تماشاگر در ورزشگاه نیوکمپ فکر کنیم که دارند تیم مورد علاقه شان را تشویق می کنند، شاید به فن پرسی حق بدیم که میان آن همه هیاهو صدای سوت داور را به نشانه آفساید نشنود
کارت قرمزی که فن پرسی دریافت کرد برای ارسنال سنگین تمام شد و این تیم نهایتا 3-2 بازی را به حریف قدرتمندش واگذار کرد تا از راهیابی به مرحله بعد رقابت ها محروم شود. و بارسلونا بعد از این برد بقیه بازیهاش رو با پیروزی پشت سر گذاشت تا فاتح جام قهرمانان اروپا شود.

6-مارتین دمیکلیس،مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2014
در استادیوم اتحاد هم همین داستان بود . بوسكتز روی ناواس خطا كرد اما اریكسن سوئدی نخواست ببیند . بارسا ضد حمله زد و دمیكلیس ،‌پشت محوطه جریمه خطا كرد . این یك خطای عادی بود اما اریكسن ،‌پنالتی گرفت و مدافع سیتی را اخراج كرد

02988583253178507512.jpg

66036760189943410343.jpg

7-
گل آفساید پیکه،مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2014

77477158877564835295.jpg

این عکس ها هیچی از ارزش تیم خوبی مثل بارسا کم نمیکنه
ولی من چند ساله برام ؟؟؟؟ چرا اشتباهاتی که منجر به قهرمانی یه تیم میشه بیشتر برای بارسا اتفاق میوفته:-o
توماس رونکر:
برای این كه این بارسا را ببری ،‌باید عالی باشی . باید یا هفت بر صفر مثل بایرن برنده باشی یا مثل لالیگای ركورد ها صد و بیست و یك گل بزنی ....

خوزه جان !
مورینیو وقتی اومد رئال کیا رو خرید؟
به نظرم اصلا نباید بازیکنای رئال مورینیو رو مقایسه کرد با رئال سال قبلش
داش آرین
رئال باشگاهیه که برای هر مربی میتونه پول خرج کنه تا بازیکن بخره یعنی مشکل پولی نداره حالا این وسط مربی ها میان با توجه به سلایق و هوششون برای تیمشون خرید میکنن
مگه پرز به مورینیو برای خرید بازیکن بیشتر پول پرداخت میکرد؟!!
یکی مثل مو میاد دیماریا-اوزیل-مودریچ-خدیرا رو میگیره یکی هم مثل کارلو اوزیل رو میفروشه و بیل رو میخره
توی اینتر هم همین بود اومد زلاتان رو داد به بارسا،و اتوئو و یه مقدار پول در عوضش گرفت و حتی اشنایدر رو آخرین دقایق از رئال خرید یا همین پاندف رو نیم فصل دوم از لاتزیو به تیمش اضافه کرد که کسی روش حساب بازنمیکرد و بازیکنانی مثل میلیتو-لوسیو حالا یه نگاهی به عملکرد این بازیکنا زمانی که مربی اینتر بود بنداز
خریدهایی هم داشته که مورد انتقاد بود از سمت کارشناسا مثل فابیو......
پس این برمیگرده به مربی که چطور از بودجه باشگاه استفاده کنه

جوزه جان با بخش هایی از حرفات موافقم بعضی جاها هم مخالف ببین خودمن به عنوان یه رئالی متعصب از کسایی بودم که وقتی جوزه رفت نه تنها فهش ندادم بلکه خیلیم ناراحت شدم حتی همین الانشم دوسش دارم این رکورد و نتایجی که گفتی فصل دوم و سوم مورینیو بود نه فصل اول کارلو تازه فصل اولش ولی انصافا خوب نتیجه گرفته الان درسته بازیو به بارسا باختیم تازه من میگم ما به راموس و داور باختیم وگرنه حقمون باخت نبود ولی بازم بالاتریم تو جدول تازه تو اروپا و فینال کوپا هم هستیم و تو هر ۳جام شانس قهرمانی داریم به نظر من برای قضاوت کارلو خیلی زود من احساس میکنم ما با همین مربی طلسم قهرمانی اروپا رو پایان میدیم و دهمین cl میبریم البته این نظر منه زمان جوزه تاکتیک بیشتر رو ضده حمله بود و پرس ولی الان کارلو یه تعادل خوبی داده به تیم و پاسکاری ها مالکیت توپ هم برده بالا کلا یه شخصیت خوبی داده دیگه خبر از اون حاشیه ها هم نیست و تیم ارامش خوبی داره ولی متاسفانه بعضی از ما با یه بازی میایم کل ارزش ها و کارهایی که یه مربی کرده از یاد میبریم یوب هاینکس که ۳جامه شد فصل قبلش هیچ جامی نبرده بود ولی فصل بعد اومد ۳جامه شد و یه تیم عالی رو تحویل پپ داد خلاصه یه کم صبر داشته باشیم واخر فصل نظر بدیم حداقل بهتره تا الان که تو هر ۳جام شانس داریم و انصافا تیم هم خوب داره بازی میکنه موفق باشی;)
درباره ی کارلو شاید حق با تو باشه و اون بتونه در ادامه فصل تیم رو سه جامه کنه هنوز وقت زیادهههههه
ولی خوب اینو در نظر بگیر این بارسا با دو سه سال قبل زمین تا آسمون فرق داره
این تیمی هم که دست کارلو اومده از هر نظر آماده شده ،فقط نمیدونم چرا اوزیل رو فروخت،مهم تر اینکه گفتم اونا به یه جایی رسیده بودن که هیچ ترسی از بارسا نداشتن ولی حالا دوباره.......
تو اولین فصل اون خیلی از کارها رو باید انجام میداد یه موردش اینکه بنزما تو لیون فوق العاده بازی میکرد ولی موقعی که اومد رئال موفق نبود،حتی کار بجایی رسیده بود قرار بود بنزما رو بفروشن ولی خوزه بین اون و هیگواین حس رقابت ایجاد کرد و ثمره اش رو تو این دو سه فصل داری میبینی و.............

جوزه جان ببخشید میگم جوزه اسمتون نمیدونم :d به اضافه اون عکس ها اینا هم هست که تو الکلاسیکو پریشب اتفاق افتاد که سرنوشت کل بازیو تغییر داد یکی صحنه پنالتی رو نیمار که قبلش افساید بود که اگر گرفته بود راموس اخراج نمیشد و اون پنالتی هم پیش نمیومد برای بارسا یکی هم حرکت غیر ورزشی بوسکتس که اخراج داشت دقیقه ۶
51941881863363361681.jpg
90329434270261529229.jpg

آخرین ویرایش:
ایا تایپیک فیفا اومدم یا بحث فوتبال:-b
بیخیال مورینیو الان من نمیدونم فیفا چه ربطی بحث فوتبال راستکی ؟داره؟هر جا یه بحثی داره .من الان حدود3 ساله اصلا" صفحه فوتبال مال بازی سنتر نرفتم چون بعضی ها دیگه واقعا" شورشو در میارن فجیع .وفقط گازشو میگرن یه سره میرن جلو و خبری از نگاه کردن به اطراف خودشون ندارن
اگر بحث داوری و حاشیه باشه خیلی چیزها هست که حوصله بحث اینارو ندارم
اینطور شما میایی میگی بارسا بعد از 14 سال فینال رو برد در پاریس نه که تیم شما که همه ساله تو فینال میاد الان 11 ساله رنگ فینال رو ندید
و شما میگید که همه داوری ها به نفع بارسا بوده عزیز من شما حی داری گازشو میگیری میری جلو و اصلا نیگاه نمیکنی کمی با انصاف باشی خیلی بهتره و با تعصب حرف نزنی خیلی بهتره
این مورینو اون سالی که میگی با اینتر زد بارسا رو نابود کردیه چیز بگم اون سال تو گروهی با هم همگروه بودن که تو سنسیرو مساوی بدون گل شد و تو نیوکمپ بارسا به کلی اونو نابود کرد و نذاشت کاری بکنه اون بازی2بر0 شد که پدرو هر کاری خواست تو سمت مایکون انجام داد .هر بار مورینو جلو بارسا بوده چند باری با اون تیمش میبازه بعد میبره
بازی بعدی تو مرحله حذفی اون ماجرا اتش فشان اینا شد که تیم چندین ساعت با اتوبوس اومد و خسته . حاظر شرط ببندم که اگه اینتر تو اون شرایط بود این مورینو میومد میگفت اینا از قسط نگذاشتن ببه تعویق بیفته و دستای پشت پرده.
در مورد اون بازی با من سیتی هم بگم که گفتی خطا رو ناوس بود اون خطا نبود و یک دایوینگ بود تی وی انگلیس از چند زویه نشون داد از یه زاویه همه فکر میکردن خطا هست ولی زاویه دیگه نشون داد که اصلا بهش برخورد نکرده بودن خودشو انداخت
اون بازی با چلسی هم همون سال که اشتباه داوری زیاد بود برایه هر دو تیم بود اون اخراج اریک ابیدال (اگه اشتباه نکنم ) اصلا خطا نبود و یه فریب کاری دروگبا بود چندتای دیگه هم بود .کلیپشو دارم اگه تو ارشیوم پیداش کردم میذارم
لطف کن یه جهته قضاوت نکن و بازی خوب تیم و قهرمانیاشو زیر سوال نبر
خیلی وقتها هم داوری به نفع مورینو بوده مثلا"همین بازی پورتو و منچستر بود اگر اشتباه نکنم نیمه نهای بود که گل سالم پول اسکولز رو مردود اعلام کرد
بحث خیلی زیاده حس بحث اینارو ندارم) .اینارو گفتمم زیاد یه طرف نگاه نکن و دم به دقیقه به تیم بارسا صخره نگیر
.موفق باشید
+++++++++++
اقا فراز شما مثل اینکه صحنه های بازیکنان تیم خودتون رو یادتون رفته یا شایدم تی وی خونمون یه چیزی نشون میده و مال شما یه چیز دیگه
حرکات پهپه تو دوره مربی گری مورینیو نکنه یادتون رفت با پا رفت رو دست مسی و راه رفتن رو پا ویا و پدرو .حالا حرکت بوسکتس شد حرکت غیر ورزشی ولی حرکت بازیکنان شما یا میگید دستش درد نکنه خوب کرده یا میگید نه حواسش نبود
یا گل سالم فینال جام حذفی که گل سالم پدرو افساید گرفت بیخیال عزیز من اونچه برایه خودت میبینی برایه دیگران هم ببین خیلی خوبه
موفق باشید

آخرین ویرایش:
ایا تایپیک فیفا اومدم یا بحث فوتبال:-b
بیخیال مورینیو الان من نمیدونم فیفا چه ربطی بحث فوتبال راستکی ؟داره؟هر جا یه بحثی داره .من الان حدود3 ساله اصلا" صفحه فوتبال مال بازی سنتر نرفتم چون بعضی ها دیگه واقعا" شورشو در میارن فجیع .وفقط گازشو میگرن یه سره میرن جلو و خبری از نگاه کردن به اطراف خودشون ندارن
اگر بحث داوری و حاشیه باشه خیلی چیزها هست که حوصله بحث اینارو ندارم
اینطور شما میایی میگی بارسا بعد از 14 سال فینال رو برد در پاریس نه که تیم شما که همه ساله تو فینال میاد الان 11 ساله رنگ فینال رو ندید
و شما میگید که همه داوری ها به نفع بارسا بوده عزیز من شما حی داری گازشو میگیری میری جلو و اصلا نیگاه نمیکنی کمی با انصاف باشی خیلی بهتره و با تعصب حرف نزنی خیلی بهتره
این مورینو اون سالی که میگی با اینتر زد بارسا رو نابود کردیه چیز بگم اون سال تو گروهی با هم همگروه بودن که تو سنسیرو مساوی بدون گل شد و تو نیوکمپ بارسا به کلی اونو نابود کرد و نذاشت کاری بکنه اون بازی2بر0 شد که پدرو هر کاری خواست تو سمت مایکون انجام داد .هر بار مورینو جلو بارسا بوده چند باری با اون تیمش میبازه بعد میبره
در مورد اون بازی با من سیتی هم بگم که گفتی خطا رو ناوس بود اون خطا نبود و یک دایوینگ بود تی وی انگلیس از چند زویه نشون داد از یه زاویه همه فکر میکردن خطا هست ولی زاویه دیگه نشون داد که اصلا بهش برخورد نکرده بودن خودشو انداخت
اون بازی با چلسی هم همون سال که اشتباه داوری زیاد بود برایه هر دو تیم بود اون اخراج اریک ابیدال (اگه اشتباه نکنم ) اصلا خطا نبود و یه فریب کاری دروگبا بود چندتای دیگه هم بود .کلیپشو دارم اگه تو ارشیوم پیداش کردم میذارم
لطف کن یه جهته قضاوت نکن و بازی خوب تیم و قهرمانیاشو زیر سوال نبر
خیلی وقتها هم داوری به نفع مورینو بوده مثلا"همین بازی پورتو و منچستر بود اگر اشتباه نکنم نیمه نهای بود که گل سالم پول اسکولز رو مردود اعلام کرد
بحث خیلی زیاده حس بحث اینارو ندارم) .اینارو گفتمم زیاد یه طرف نگاه نکن و دم به دقیقه به تیم بارسا صخره نگیر
.موفق باشید
+++++++++++
اقا فراز شما مثل اینکه صحنه های بازیکنان تیم خودتون رو یادتون رفته یا شایدم تی وی خونمون یه چیزی نشون میده و مال شما یه چیز دیگه
حرکات پهپه تو دوره مربی گری مورینیو نکنه یادتون رفت با پا رفت رو دست مسی و راه رفتن رو پا ویا و پدرو .حالا حرکت بوسکتس شد حرکت غیر ورزشی ولی حرکت بازیکنان شما یا میگید دستش درد نکنه خوب کرده یا میگید نه حواسش نبود
یا گل سالم فینال جام حذفی که گل سالم پدرو افساید گرفت بیخیال عزیز من اونچه برایه خودت میبینی برایه دیگران هم ببین خیلی خوبه
موفق باشید
ببین محمد جان اولا که باهات مواقفم که این بحث ها باید تو تاپیک فوتبال انجام بشه نه اینجا منم در جولب دوستمون یه توضیحی دادم همشم حقیقت اما درباره ی گل پدرو که میگی افساید نبوده تمام دنیا گفتن افسایدبوده و تمام کارشناس ها چطور میگی نبوده بیخیال داداش درباره ی په په هم یک اشتباهی انجام داد رو دست مسی اون درست کار زشت نباید زیرش زد ولی بعد از اون دیگه اشتباهی ندیدیم ازش اخلاقش خوب شده ولی اینکار بوسکتس که رفت رو صورت په په با استوک خیلی زشت تر به نظر من شما هم فبول کن

آخرین ویرایش:
ببین محمد جان اولا که باهات مواقفم که این بحث ها باید تو تاپیک فوتبال انجام بشه نه اینجا منم در جولب دوستمون یه توضیحی دادم همشم حقیقت اما درباره ی گل پدرو که میگی افساید نبوده تمام دنیا گفتن افسایدب وده و تمام کارشناس چطور میگی نبوده بیخیال داداش درباره ی په په هم یک اشتباهی انجام داد رو دست مسی اون درست کار زشت نباید زیرش زد ولی بعد از اون دیگه اشتباهی ندیدیم ازش اخلاقش خوب شده ولی اینکار بوسکتس که رفت صورت با استوک خیلی زشت تر به نظر من شما هم فبول کن
همون گل فینال رو میگم تو مستایا ؟تابلو هست تو چند تصویر نشون داده که افساید نیست.
مگه من گفتم که کارش خیلی ردیف و فان بوده که تحسینش کنم .تو حرفام دیدی که نوشتم اقا حال کردم یا دمش گرم زد ترکوند.
من خوشم نیومد از این کارش
اون دوره مربی گری مورینیو خیلی از صحنه ها بوده و این دوره مربی گری جدید دیگه خبری ازاین رینگ کشتی کج نیست .بیخیال .این بخش تایپیک خراب میشه
بحث فیفا خیلی بهتره
امیدوارم دوستان این بحث رو کش ندن خیلی بهتره
++++++++++
این تیم نوریچ سیتی هم تیم خوبیه با این مهره نسبتا متوسط خیلی ردیف هست امروز با یکی از دوستان همینجا ایدیشو نمیدونم. بازی کردم گرچه بازیرو باختم ولی خیلی حال داد
نت هم کمی ردیف شده

همون گل فینال رو میگم تو مستایا ؟تابلو هست تو چند تصویر نشون داده که افساید نیست.
مگه من گفتم که کارش خیلی ردیف و فان بوده که تحسینش کنم .تو حرفام دیدی که نوشتم اقا حال کردم یا دمش گرم زد ترکوند.
اون دوره مربی گری مورینیو خیلی از صحنه ها بوده و این دوره مربی گری جدید دیگه خبری ازاین رینگ کشتی کج نیست .بیخیال .این بخش تایپیک خراب میشه
بحث فیفا خیلی بهتره
++++++++++
این تیم نوریچ سیتی هم تیم خوبیه با این مهره نسبتا متوسط خیلی ردیف هست امروز با یکی از دوستان همینجا ایدیشو نمیدونم. بازی کردم گرچه بازیرو باختم ولی خیلی حال داد
نت هم کمی ردیف شده
باور کن اون صحنه رو تمام کارشناس ها گفتن افساید بوده اشتباه میکی حالا مهم نیست دیگه تموم شده رفته اینجا هم بحث درباره ی فیفا بشه بهتره که بیخودی ادامه دار نشه

بحث فیفا خیلی بهتره
++++++++++
نت هم کمی ردیف شده

سلام
من نخواستم اینجا رو به بحث بکشونم،شما خودت ناراحت شدی،ما اصلا اینجا با کسی بحث نمیکنیم،تمام کسایی که اینحا pm میذارن نظر شخصی شونه، دلیل نمیشه درست باشه،اگرم میبینی مطلبی رو که مربوط به این تاپیک نیست به اشتباه قرار دادم داداش گلم شما کشش نمیدادی و جوابشو برام pm میکردی در ضمن آخرش هم نوشتم اینها از ارزش تیم خوبی مثل بارسا کم نمیکنه
فقط عبدالله گفته بود داوری خوبه،منم روی صحبتم با ایشون بود میگم فوتبال تو این سطح اشتباه داوری باید به حداقل برسه،شاید مشکل از من باشه آخه تو فیفا هم به داوری غر میزنم
yahoo_4.gif

من فقط چندتا صحنه از اشتباهاتی که باعث شده شاید جای قهرمانی بعضی از تیم ها عوض بشه رو گذاشتم،نه ضد بارسا هستم و نه دوسش دارم
دیگه تقصیر من نیست تو این تصاویری که نشون دادم اکثرشون بارسا دخیله،تعصب خاصی هم ندارم فقط بعضی از شخصیت ها رو بیشتر دوست دارم
بعضی از تصاویر شاید از دستم در رفت مثل همین که شما فرمودی بازی پورتو-منچستر شاید مورینیو با همون تصمیم اشتباه الان انقدر معروف شده باشه
یا بازی لیورپول-چلسی تو نیمه نهایی جام باشگاهها که توپ از خط دروازه چلسی رد نشده بود ولی داور گل اعلام کرد در صورتیکه چلسی اون سال امید اصلی قهرمانی به شمار میرفت و فکر میکنم لیورپول قهرمان شد یا گلی که پیکه تو نیوکمپ به اینتر زد آفساید بود و همچنین گل میلیتو تو بازی رفت......
منم مثل آرشیوی که شما داری این بازیها رو هم دیدم و هم بخشیش رو دارم نمیخوام اصلا این قضیه رو کش بدیم بازم میگم اینجا ما داریم دوستانه نظرات شخصیمون رومینوسیم به کسی هم خدای نکرده توهین نمیکنیم....
اما راجع به گل پدرو،اگه بعد بازی مصاحبه پپ رو دیده باشی گفتش من تعجب میکنم از اینکه داور موقع بازی ما میاد آفساید میلیمتری رو میگیره این یعنی اون صحنه آفساید بود و اون انتظار نداشت داور بتونه این صحنه رو ببینه آخه دوربین ها هم بزور شکارش کردن که تو کنفرانس خبری مو به کنایه صحبت کرد و گفته اولین باره که میبینم یه مربی خودش قبول داره داور خوب کار کذده ولی بهش اعتراض میکنه
و اما راجع به قضیه استمفوردبریج،فکر میکنم همه این بازی رو چندبار دیدن،و اتفافاتش برای کسی پوشیده نباشه،تقریبا خود بارسایی ها هم به این نتیجه رسیدن که اسیر تاکتیک گاس هیدینگ شدن، و برای داوری من کلمه ای غیر فاجعه پیدا نمیکنم اونم شما مختاری به این بازی با دید خودت نگاه کنی دلیل نمیشه نظرامون یکی باشه
و در آخر اینکه منم میدوم اینجا تاپیک fifa 14 هست منم راجع به دایناسور صحبت نکردم،مدیر سایت اگه ببینه تو یه پستی بی احترامی شده حتما پاکش میکنه
یه pm گذاشتم که توش به کسی هم توهین نکردم،هر کی خوشش بیاد لایک میکنه اگر هم نه، به سادگی از کنارش رد میشه
همونطور که رضا،حمیدرضا و.....که باهاشون خیلی صمیمی هم هستم خوششون نیومد و لایک نکردن به همین سادگی
عبدالله هم فکر کنم میخواد تو بازی دخلمو بیاره ،آقا من فعلا با تو بازی نمیکنم،اصلا اصرار نکننن
yahoo_4.gif

تا حالا هم هرکی سوال پرسید اگه بلد بودم بهش جواب دادم و کوتاهی نکردم،مشکل اینجاهه که چیز زیادی از فیفا نمیدونم
ببخشید

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوانسی هم تیم خیلی ردیفیه،بال چپ و راستش محشرن
امتحان کن بد نی
توی 1.5 * هم Shrewsbury دسته یک انگلیس خیلی خوبه
یه بازیکن داره بنام Eaves قدش فکر کنم بالای 2 باشه هرچی سانتر کنی هد میزنه:d

آخرین ویرایش:
رو من میتونی تا فیفا 2025 حساب کنی .. بیشتر از اون فکر نکنم بکشه دیگه :d
//
یه دیشب از دستم بازیها دررفت .. هروقت فرصت نمیکنم بازیهارو نگاه کنم بازیها قشنگ میشه ! هم رئال باخته هم بارسا برده :d گل دوم سویا اون دریبل راکیتیچ که توپو از بالا سر پپه رد کرد فوق العاده بود !

وای امروز عجب روز رویایی برای من به همراه دوست عزیزم EA بود
خیلی برام جالبه خیلی خیلی خیلی برام جالبه ، الان که ساعت 2 شبه ، از ساعت 12 ظهر که دارم بازی میکنم و بعدش دادم داداشم ، همه ی بازی هارو که مساوی بودم(یا بود) یا عقب بودم(یا بود الی آخره ...:d) بین دقیقه 60 تا 80 بازی قطع میشد و جالب اینجاست که همشم مشکل از طرف مقابل من بوده که خیلی بعید میدونم واقعا مشکلی داشته باشن ، مگه چند نفر میتونن مشکل داشته باشن:d
همشم FUT بود آخه
جلو بودم مشکلی نداشت و بازی راحت تموم میشد
EA متشکریم:x
چشم نزنین لطفا که لطف های EA ادامه داشته باشه:d

سلام .من بن شدم کاتالان و رضی هوتک و بقیه دوستان ادد کنن لطفا برای فیفا amir_iran_teh
توی این یکی-دو روزه چیکار کردی بن شدی؟!!!
نکنه ps3 رو تیدیل به ps4 کردی سونی مچتو گرفته:d

دوستانی که اد لیست من هستند ، آیا با فیفا 15 روی پی اس 4 میبینمتون مثل خودم یا نه ؟ :دی
منم چندبار اغفال شدم که برم بگیرم ولی دیدم نمیتونم از دوست های خوبی مثل شما ها دل بکنم:d

وای امروز عجب روز رویایی برای من به همراه دوست عزیزم EA بود
خیلی برام جالبه خیلی خیلی خیلی برام جالبه ، الان که ساعت 2 شبه ، از ساعت 12 ظهر که دارم بازی میکنم و بعدش دادم داداشم ، همه ی بازی هارو که مساوی بودم(یا بود) یا عقب بودم(یا بود الی آخره ...:d) بین دقیقه 60 تا 80 بازی قطع میشد و جالب اینجاست که همشم مشکل از طرف مقابل من بوده که خیلی بعید میدونم واقعا مشکلی داشته باشن ، مگه چند نفر میتونن مشکل داشته باشن:d
همشم FUT بود آخه
جلو بودم مشکلی نداشت و بازی راحت تموم میشد
EA متشکریم:x
چشم نزنین لطفا که لطف های EA ادامه داشته باشه:d
برای منم امروز تو سیزن این اتفاق اوفتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or