FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
EEEEE ! :d
یعنی انقد خوب بازی میکنم خودم خبر ندارم ؟!! :d
من که میبازم که ! به سینا حسن ام اچ فیفا و حمیدرضا و همین خوزه خودمون دوتا دست آخرمو بهش باختم :d
تیم اصلی ندارم . هرچندمدت یه بار فاز یه تیمی میگیره و بعد میره .. فعلا رم رو دوست دارم . تو 5 ستاره ها چلسی با من سیتی و تیم ملی ایتالیا .. فرانسه .. فعلن خوبن .

سینا الان یه هفته ای هست نیستش .. فک کنم رفته تایلند اونجا فوتبال بازی کنه یکم :d
... با فیل ها البته :p

EEEEE ! :d
یعنی انقد خوب بازی میکنم خودم خبر ندارم ؟!! :d
من که میبازم که ! به سینا حسن ام اچ فیفا و حمیدرضا و همین خوزه خودمون دوتا دست آخرمو بهش باختم :d
تیم اصلی ندارم . هرچندمدت یه بار فاز یه تیمی میگیره و بعد میره .. فعلا رم رو دوست دارم . تو 5 ستاره ها چلسی با من سیتی و تیم ملی ایتالیا .. فرانسه .. فعلن خوبن .

سینا الان یه هفته ای هست نیستش .. فک کنم رفته تایلند اونجا فوتبال بازی کنه یکم :d
... با فیل ها البته :p

آخه تیم ضعیف میگیری !
من حساب کردم اگه تیم قوی بگیری دیگه هیشکی حریفت نمیشه !
بعد احساس میکردم تو بازی بعضی اوقات شل میگیری ، مثلاً تک به تک رو الکی خراب میکردی !
حالا باز هم باید بیشتر با هم بازی کنیم هم من با شما هم من با بچه های دیگه ، من هم از بس بازی نکردم نسبت به فیفا 13 بازیم خیلی افت کرده ، ولی 90% میدونم درست فکر میکنم ، البته خب اون دوست هایی نام بردی واقعاً بازیشون عالیه و باختن بهشون جای تعجب نداره !
من قلق حریفم رو بگیرم دیگه کارش تمومه :دی (البته اگه بگیرم ! :دی )

آخه تیم ضعیف میگیری !
بعد احساس میکردم تو بازی بعضی اوقات شل میگیری ، مثلاً تک به تک رو الکی خراب میکردی !
حالا باز هم باید بیشتر با هم بازی کنیم هم من با شما هم من با بچه های دیگه ، من هم از بس بازی نکردم نسبت به فیفا 13 بازیم خیلی افت کرده ، ولی 90% میدونم درست فکر میکنم ، البته خب اون دوست هایی نام بردی واقعاً بازیشون عالیه و باختن بهشون جای تعجب نداره !

آوانسو خوب اومدی =d>خدایش اینقدر آوانس میده که احساس میکنی هیچی بلد نیستی..:(
یه سری باهاش بازی میکردم گفتم نترس من از گل بدم نمیاد بزن تا جا داری (تا 10 تا هم جا دارم:d)خلاصه ما اینو گفتیم عبدالله مثه ققنوس از زیر خاک بلند شد 8 تا زد=((منم با کمال میل همه رو با آغوش باز پذیرفتم:p
قبل از اینکه خواستی باهاش بازی کنی بگو آوانس نده:d

آخه تیم ضعیف میگیری !

بحث شل و سفت گرفتن نیست :d حسیه کلا ! حسش بگیره خوب بازی میکنم بعضی وقتام عین ربات میشم و بد میشه بازیم ..
قلق من رو عمرا بتونی بگیری چون خودمم نمیدونم سبک بازیم چیه و چجوری بازی میکنم :d مثل علی پروین 11 نفرو میفرستم تو زمین بهشون میگم یا علی مدد بدوئید عین اسب ! :d
خیلی دلم میخواد این سانتر کردن از کنار رو اضافه کنم به بازیم .. خودم فکر میکنم تا 20- 30 درصد بتونم قوی تر بشم اگه با سانتر هم بتونم گل بزنم .

سلام به همگی
عیدتون مبارک
من توی این چهار پنج روزه که بدجور مریض شدم:-& متوجه شدم ea فیفا14 رو خیلی خیلی طبیعی درست کرده
آخه بازیکنام بخاطر احساس همدردی با من افسردگی گرفتن هر بازی 2-3 تا به تیر میزنن 5-6 تا تک به تک خراب میکنن ودر آخر هم برای اینکه وفاداریشون رو بهم ثابت کنن با یکی دوتا گل میبازند:d
مصاحبه بعضی از شاگردهای خوزه رو میخوندم اکثرشون میگفتن ما حاضزیم برای خوزه جون بدیم اون واقعا نامبر وانه، میگم نکنه من خودشم خبر ندارم:d
تو سایت ea هم دیدم فیفا 15 رو طوری میخوان بسازن موقعیکه مریض شدی بازیکنا با کمپوت میان عیادت:d
داش کمال ما با تو بخوایم بازی کنیم باید 3 ساعت قبل pm بدیم اونم اگه شانس بیاریم جواب بدی
بعضی موقع فکر میکنم کس دیگه ای غیر خودت پشت کنسول نشسته
خیلی آقایی

ps3 آوردم توی پذیرایی مثلا روی lcd بزرگتر
همون اول به رضا pm دادم هنوز یک دستمون تموم نشد مهمان اومد:d
فکر کنم از این به بعد از ساعت 3 تا 11 شب نباید on بشم
داش رضا شرمنده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه#:-s

امروز سه بازی با True_red16 انجام دادم که حاصلش 3 تا باخت 1-0 بود. میتونم به جرات بگم این 3 گل از 5 شوت به سمت دروازه به ثمر رسید در حالی که من با 20 شوت به سمت دروازه گلی نتونستم بزنم. اوجه این شوتا هم ضربه سر یورنته بود که به تیر خورد و روی خط دروازه فرود اومد و گل نشد :d

ولی در کل حال داد. با منچستر خوب بازی میکنه.

اینا همش سیاسته ! :d فک کردین من خام میشم با این حرفا ؟! :d
@ عرفان ایمورتال .. آقا آنلاین نبودی برا سه سال ! .. واسه همین چند وقت پیش دلتت کردم .. ادد کن بزنیم ! ویل فک کنم چون اهوازی فاصله مون دوره شاید لگ بشه بازیمون

الان تو پروژه رو دستت گرفتی:d
هر هفته یکی این پروژه عبدالله دستشه:)
حسن من تازه به محل سکونتت دقت کردم باهات یک ساعت ونیم فاصله دارم
میای خونمون بزنیم قول میدم حرکات خوزه رو پیاده نکنم انگشت کردن تو چشم تعطیللللللللللل
عیدی هم میدم:d
البته به عبدالله هم تقریبا نزدیکیم ولی میترسم بیاد اینجا گرم بیافتیم دو سه روز دستگاه رو نتونیم خاموش کنیم=))
یه کار دیگه هم میتونیم انجام بدیم چون خونه شما بین خونه ی من و عبدالله هست ،عبدالله از اونور میاد منم اینوری تا سیزده به در یه چند دست کاپ میزنیم چطوره؟؟ولی من مطمئنم یه کشته میدیم :p

آقا از این به بعد کسی به حسن و عبدالله چپ نگاه کنه با من طرفه)x

آخرین ویرایش:
حسن من تازه به محل سکونتت دقت کردم باهات یک ساعت ونیم فاصله دارم
میای خونمون بزنیم قول میدم حرکات خوزه رو پیاده نکنم انگشت کردن تو چشم تعطیللللللللللل
عیدی هم میدم:d
البته به عبدالله هم تقریبا نزدیکیم ولی میترسم بیاد اینجا گرم بیافتیم دو سه روز دستگاه رو نتونیم خاموش کنیم=))
یه کار دیگه هم میتونیم انجام بدیم چون خونه شما بین خونه ی من و عبدالله هست ،عبدالله از اونور میاد منم اینوری تا سیزده به در یه چند دست کاپ میزنیم چطوره؟؟ولی من مطمئنم یه کشته میدیم :p

آقا از این به بعد کسی به حسن و عبدالله چپ نگاه کنه با من طرفه)x
بیا داداش قدمت روی چشم
عبدالله که بازیکن نیست یکی رو بیار لااقل بتونه یه کاری بکنه :d

- - -ویرایش - - -

اینا همش سیاسته ! :d فک کردین من خام میشم با این حرفا ؟! :d
تو که نیاز به این کارا نداری ;):)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or