FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا نصفتون که بخچتون بستین دارین میرید:(
ارین تو دیگه دستگات چی شده؟
منم 2شب پیش بن شدم...
خلاصه 1همت ملی انجام بدین دست به دست یکدیگر همه به هم برسیم:d(زیرنویس تلویزیون ملی هم میشه:p) ایدی جدیدم هم خیلی ساده است WwREZAwW
سینا اخرشم هم میدونم روی 15 باید با هم بازی کنیم:(
شماها همه از بیرون افتادن از بازی می نالید...من که نتم کلا قطع شده دیگه باید چی کار کنم:|

اه اه ؛ وضعیت خرابه پس:d

طاقت بیار میشه شنید ، خندیدن دلخواه رو ، تو زنده میمونی رفیق طلاقت بیار این راه رو ...
ما احسان رو داریم قوی باش:(

WwRezawW مگه کشتی کجه؟:d

آخرین ویرایش:
اه اه ؛ وضعیت خرابه پس:d

طاقت بیار میشه شنید ، خندیدن دلخواه رو ، تو زنده میمونی رفیق طلاقت بیار این راه رو ...
ما احسان رو داریم قوی باش:(

WwRezawW مگه کشتی کجه؟:d
احسان از من خیلی وارد تره
اگه از دستم کاری بر میاد درخدمتم چه سخت افزاری چه نرم افزاری از اونجاییکه یه xbox360 و ps3 رو ظرف یک سال سوزوندم:d تعمییراتش هم تقریبا یاد گرفتم
الان ps3 قبلیم طوری شده بعد سه هفته از کار میوفته و باید باز بشه،رفیقام میان میبرن سر سه هفته میارن واسه آچار کشی:d
با اینکه مشکلتو نمیدونم ولی بعید میدونم سخت افزاری باشه احتمالا با restore حل بشه

من هم دوست دارم 4 بخرم ولی هنوز کلی بازی مهم هست که تموم نکردم ، آخر هم میدونم تموم نمیکنم :(
و این که اگه بخوام بخرم هم پولش تا 2-3 ماه دیگه آماده میشه که دیگه چه کاریه میذارم همون موقع فیفا 15

خب منم جا داره از بچه های این تاپیک خداحافظی کنم:bighug:

دیگه به هر حال دوره ی منم سر رسید :(

چه بازی های جذابی با بچه های این تاپیک داشتم ، مثل امین ، احسان ، رضا ، عبدالله ، حمید رضا ، جوزه ،مهدی (:bighug:)و ...خیلی های دیگه که شاید اسمشون الان تو خاطرم نیست

به هر حال اینم یه نوعشه دیگه :(

انشالله 3 سال دیگه با PS4 و و فیفا چند نمیدونم :d دوباره خدمت میرسم >:)

:crying1::rose:

آخرین ویرایش:

چه بازی های جذابی با بچه های این تاپیک داشتم ، مثل امین ، احسان ، رضا ، عبدالله ، حمید رضا ، جوزه ،مهدی (:bighug:)و ...خیلی های دیگه که شاید اسمشون الان تو خاطرم نیست

چقدر با هم بازی خاطره انگیز داشتیم:(
مخصوصا این اخریه دروگبا رو که یادته؟:(
موفق باشی:x

آخرین ویرایش:
بچه ها چه مرگش شده اين فيفا چرا دقيقه 60 به بعد من رو ميندازه بيرون؟

اینجا ایرانه تمام isp ها مشکل داره...من که فکر نمیکنم سرورهای ea مشکلی داشته باشن چون اگه داشته باشه اینقدر طولش نمیدن واسه برطرف کردنش...کلا نت الان فوق افتضاحه

اینجا ایرانه تمام isp ها مشکل داره...من که فکر نمیکنم سرورهای ea مشکلی داشته باشن چون اگه داشته باشه اینقدر طولش نمیدن واسه برطرف کردنش...کلا نت الان فوق افتضاحه

من بازي FightNightChampion رو بازي ميكنم كه EA هست ، ديروز تستش كردم مشكلي نداشت .. از همون سرورهاي EA و همون پروفايلي كه برا فيفا ساخته بودم هم استفاده ميكرد ..

آخرین ویرایش:

یادش بخیر با co'op season و frindly هامون کلی خاطره دارم !!! =((
منتظرت هستم ها نپیچونی مارو !! :d
Good Luck :x

سلام. ميگم اين مشكل بيرون اومدن از بازي را واقعا هيچ كس تا حالا نتونسته حل كنه؟

ما ديروز خير سرمون اومديم كاپ بريم تا فينال هم رفتيم ولي بعد فينال داستان شروع شد و همش ميومد بيرون البته اين دفعه فرقي نداشت كي جلو باشه چون وقتي ميومد بيرون اصلا هيچ نتيجه اي حساب نميكرد و اين بار تنوع داده بود.

2 ساعت علاف يه فينال بوديم. آخرشم خود برق از اين وضعيت خجالت كشيد و قطع شد:((

ولي واقعا راه حلي براي حل اين مشكل نيست؟

سلام به همگی
نت منم دو سه روزه مشکل داره
دیروز با چند تا از بچه ها با پینگ 400 بازی کردم تجربه ی جالبی بود
تصویر رو خوب دریافت میکردم یعنی تایم اوت نداشتم ولی به بازیکنام هر فرمانی میدادم با 1 ثانیه تاخیر اجرا میکردن،دفاع هام بعد دریبل خوردن تازه پا مینداختن
توی تک به تک هم انقدر دیر عمل میکردن بیشتر موقع توپ میخورد به سینه ی دروازه بان،اصلا معلوم نبود با خودشون چند چندن
خیلی خیلی بی تربیت شدن باید ادبشون کنم:d
واقعا شرمنده دوستانی هستم که PM میدن
هر موقع نتم خوب شد دوباره با هم میریم فضا:d

دوستان تو رو خدا هيچ كس راه حلي نداره چجوري مشكل بيرون اومدن از بازي حل بشه؟ به خدا ديگه اعصابم از اين وضعيت خورده و كلا آنلاين همش فيفا هستم كه اونم اينطوري شد

دوستان تو رو خدا هيچ كس راه حلي نداره چجوري مشكل بيرون اومدن از بازي حل بشه؟ به خدا ديگه اعصابم از اين وضعيت خورده و كلا آنلاين همش فيفا هستم كه اونم اينطوري شد
امیر جان این ایراد از سرور های ea نیست
مطمئنم از isp های ماست...چون نه تنها تویه بازی های Ea بلکه تویه تمام سری های کال آف دیتوی هم تایم اوت و لاست کانکشن رو میده...ایراد از اینترنت آشغال ماست:|

اقا همین چند ساعت پیش داشتم انلاین میزدم دیدم این فیفا جدید رو:d (( fifa word cup 2014))دمو شو زدن بیرون باید دانلود کنی گفتم بگم بچه ها حال کنن دروغ نیستا واقعیه:d

امیر جان این ایراد از سرور های ea نیست
مطمئنم از isp های ماست...چون نه تنها تویه بازی های Ea بلکه تویه تمام سری های کال آف دیتوی هم تایم اوت و لاست کانکشن رو میده...ایراد از اینترنت آشغال ماست:|

آخه داريوش جون من تو فروم EA هم اگه اشتباه نكنم در مورد همين مشكل تاپيك زدن و گفتن كه از تو FUT همش مياد بيرون و البته يه جورايي به بيرون اومدن از جريان بازي در بخش Season هم ربط داره اون تاپيكش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or