FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بچه ها یه دروازه بان خوب با یه بال راست یه چپ
یه مهاجم هدف خوبو جوون پیشنهاد بدید بگیریم
با لجندری بازی میکنید پول بیشتری گیرتون میاد؟
دروازه بان فکر کنم al-habsi ویگان خوب باشه...
مهاجم هم سولدادو خوبه...با بازی من که خیلی جور در میاد
بال راست هم دی ماریا خیلی خوبه روبن هم بدک نیست سنش ولی بالاست ولکات هم خوبه
بال چپ هم خوان ماتا چلسی خوبه

بچه ها یه دروازه بان خوب با یه بال راست یه چپ
یه مهاجم هدف خوبو جوون پیشنهاد بدید بگیریم
با لجندری بازی میکنید پول بیشتری گیرتون میاد؟

مهاجم هدف فالکائو و ویلیان بازیکن شاختار هر دوشون عالین ولی خوب باید پول و پله درست حسابی داشته باشی ... من از هازارد بال راست استفاده میکنم بی تعارف فوق العاده است بال چپ هم ماتا هم اورالش خوبه هم خیلی پیشرفت میکنه .

دوستان این مشکلی که قبل از شروع بازی داره و بازی گاها افت فریم محصوصی پیدا می‌کنه، با آپدیت 4 مگی که بعد از Online شدن و ورود به بازی، درست می‌شه!

يه ايرادي که تو بازي به چشم مياد اينه که وقتي تو هواي برفي يا باروني يه توپ باپاس بلند ميخوره زمين به جاي اينکه به نسبت هواي صاف کمتر اززمين بلند شه بيشتر بلند ميشه و پرت ميشه اونور
يه اشتباه داوريم سيو کردم مربوط به آفسايد.داور گل کاملا صحيحمو آفسايد گرفته...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

راستی یه باگ خفن...من 2بار تا حالا واسم این اتفاق افتاد.توی محوطه جریمه خطا شد بجای این که پنالتی بده پشت محوطه بهم ضربه ازاد داد!!!!!!!!!خودم شاخ دراوردم:-o
واسه کسی تا حالا این اتفاق افتاده؟؟

يه ايرادي که تو بازي به چشم مياد اينه که وقتي تو هواي برفي يا باروني يه توپ باپاس بلند ميخوره زمين به جاي اينکه به نسبت هواي صاف کمتر اززمين بلند شه بيشتر بلند ميشه و پرت ميشه اونور
يه اشتباه داوريم سيو کردم مربوط به آفسايد.داور گل کاملا صحيحمو آفسايد گرفته...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

من خودم هم توی چمن خیس بازی کردم (فیزیکی میگم نه بازی) هم چمن خشک
درسته چمن خیس یه کم توپ روش لیز میخوره ولی اینکه توپ با برخورد به زمین شتاب بگیره (مثل فیفا) دقیقا برعکسه...
توپ به زمین بزنیم بالا نمیاد یعنی اصطلاحا توپ تنبل میشه تو زمین خیس که فیفا اینش خیلی رو اعصابه:|
Sent from my Nokia 1100 without using Tapatalk 2 :d

دوستان این مشکلی که قبل از شروع بازی داره و بازی گاها افت فریم محصوصی پیدا می‌کنه، با آپدیت 4 مگی که بعد از Online شدن و ورود به بازی، درست می‌شه!
منظورت همون موقعی که وارد بازی میشی میگه ea sport که یکم گیر میکنه هستش؟؟اگه منظورت اونه که نه درست نمیشه واسه همه هست فکر کنم.چون موقعی که وارد بازی میشی سی دی یه 1 دقیقه میچرخه بعد دیگه از روی هارد اجرا میشه.مثل mw3 آخه mw3 منم برنر مکس بود 1 دقیقه اول سی دی توی درایو میچرخید

Last edited by a moderator:
خوب فرصتی شد یکم بازی کردم ... به نظر من واقعا بازی فوق العاده شده (صرف نظر از باگ)

گیمپلی واقعا روون شده .. انیمیشن بازیکن ها موقع پاس دادن و حرکت تو عرض از کناره ها و نحوه دریبل زنی واقعا نرم و طبیعی شده .... مخلفات اطراف زمین هم مثل مربی و حرکت دوربین( تو pes هم هست حالا نگین .... :دی) و ... باعث طبیعی تر شدن بازی شده ///

انیمیشن دروازه بان ها و عکس العملشون واقعا دیدنیه ... استیل بازیکن ها موقع چیپ زدن خیلی جالبه ... وقتی چیپ میزنی با یه حالت خاصی حرکت توپ رو نگاه میکنه ...

یه بار هم توپ داشت بیرون میرفن فابرگاس تکل زد که توپو بگیره نتونست یه مشت زد به زمین :دی و کلی از اینجور مسائل ....

تعجب میکنم بعضی ها فقط چشمشون نکات منفی رو میبینه ! اگه واقعا بینانه نگاه کنین شدیدا به واقعیت نزدیک شده ... استیل بازیکن ها هم عالیه بازم تعجب میکنم بعضی ها چطور همچین حرفی میزنن ! مسی و رونالدو استیلشون با واقعیت مو نمیزنه (شاید با یکم اغراق )

در کل فوتبال باحالیه سخت نگیرین :دی

کسی میدونه تو کریر چه طوری میشه بازوبند کاپیتانی رو به یه بازیکن دیگه داد ؟

وسط بازی اگه کاپیتانتو تعویض کنی همونی که جاش میاد بازوبندو میبنده و نمیتونی به کس دیگه بدی. قبل بازی هم با رفتم به قسمت role players میتونی کاپیتانتو مشخص کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or