FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

به خدا من از وقتی یادمه با کنسول های مختلف فوتبال بازی میکردم و عاشق فیفا هم هستم ولی قبول کن گند زدن دیگه.خوب معلومه تمرین کنیم بهش عادت میکنیم ولی این دلیل این میشه که این قابلیت خوبه؟دیگه یه چیزایی تابلوئه.وقتی تو واقعیت مسی پاس قطری 60 متری رو در حالی که دو نفر هم کنترلش میکنن مثل آب خوردن کنترل میکنه برای چی تو بازی طوری هست که یه توپ ساده رو اگه بخواد بگیره و سریع استارت بزنه چند متر اونطرف تر میره؟خوب من تمرین میکنم فوقش یاد میگیرم پاس آروم تر بدم.استارت انفجاری نزنم و... خوب اینا همش ایراده دیگه

ایراد نیست شما بعد از چند بازی میفهمی که تو هر موقعیت چطوری توپ رو کنترل کنی . چه زمانی rt رو بگیری و . . . اونوقت متوجه میشی اگه مسی اشتباه کرد اشتباه از نوع کنترل کردن خودت بوده :)

اینجا شده تاپیک همه چیز.
دوستان باور کنید برای هرسوال شما یه بخشی وجود داره و لازم نیست بیاین توی تاپیک فیفا از شر کردن وی.پی ان بگید.
در ضمن به هیچکس هم برای این کار یه ریال ندید چون واقعا کار آسونیه.

ایراد نیست شما بعد از چند بازی میفهمی که تو هر موقعیت چطوری توپ رو کنترل کنی . چه زمانی rt رو بگیری و . . . اونوقت متوجه میشی اگه مسی اشتباه کرد اشتباه از نوع کنترل کردن خودت بوده :)
آقا این آیدی من HamidFCBarca یه توک پا فردا پس فردا یا هر وقت خواستی بیا لایو بزنیم تا ما هم rt زدنو ازتون یاد بگیریم

دوست عزیز اون خودش تاپیک جدا داره بعدشم چک کردم اصلان منطقی نبود اورال ها شما برو ببین نایف هزازی رو خود فیفا چند داده و بازیکنای استقلال و پرسپولیس رو ببین از parham خواهش دارم که اورال ها رو فقط edit کنه و واسه اورال ها هم از دوستان عزیز خواهشمندم بیان به تاپیک مربوط تو قسمت xbox live بعد برن creation center و نظر بدن تا بتونیم لیگ برتر رو داشته باشیم .در ضمن ازdaniel45 نیز تشکر میکنم.

تیم ملوانش رو کامل از رو تیمی که من ساختم کپی کرده حتی ترکیبش هم ماله فصله قبله !

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

تو تریلر فیفا و اون فیلمی که اول بازی نشون میده .2نفر میرن پشت توپ یکی توپ رو بلند میکنه اونیکی رو هوا میزنه.کسی بلده چجوریه ؟ این که نفر دوم از رو توپ میپره یا پاس میده رو بلدم ولی بلند کردن توپ ؟

آقا این آیدی من HamidFCBarca یه توک پا فردا پس فردا یا هر وقت خواستی بیا لایو بزنیم تا ما هم rt زدنو ازتون یاد بگیریم
بنده هیچ ادعایی نکردم فقط گفتم اگه با یکی از بهترین بازیکنای فیفا اشتباه میکنی پس حتما یه ذره هم اشتباه از خودت بوده .باقی دوستان رو میبری کافیه

چند نفر،چند صفحه قبل گفته بودن اگه conection lost بشی بازیت چجوری میشه باید بگم که اگه شما برنده بازی و کانکشن لاست بشی،هیچ کدوم امتیاز نمیگیری و از بازی هاتون هم کم نمیشه ولی اگع بازنده باشی و کانکشن لاست بشی،ازت امتیاز کم میکنه.

آقا با همون وضع رفتم آنلاین پس رو گرفت 800 پوینت هم کم کرد. الان ok شده؟ آخه بچه ها گفتن روی 1% گیر میکنه بعد باید بریم از Download history و این چیزا ولی من رفتم سریع گرفت!!

لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان امروز xbox خریدم چیزیم ازش نمیدونم فیفا12 روش داشت میزارم اجرا میشه ولی فیفا13 رو که میذازم انگار هیچ سی دی تو دستگاه نیست ایراد از کجاست ممنون میشم جواب بدید

بچه ها نمیشه کاری کرد که خوشحالی بعد از گل رو از نزدیک نشون بده ؟ تنظیماتی داره ؟
تا اومدم بپرسم دیدم پرسیدی
یکی جواب بده
دوستانیم که از این سیستم خوششون نماد اهل لایوم نیستن control error رو واسه خودش و cpu بزاره 0 . میشه عین 12

تا اومدم بپرسم دیدم پرسیدی
یکی جواب بده
دوستانیم که از این سیستم خوششون نماد اهل لایوم نیستن control error رو واسه خودش و cpu بزاره 0 . میشه عین 12

نه نمیشه ، EA امسال زوم کردن رو برداشته (سالهای قبل هم این کار رو کرده بود) . البته اگه قرار بود مثل نسخه ی 12 باشه و دوربین همیشه از بازیکنا جا به بمونه همون بهتر که حذف شده !
من ترجیح میدم کات سین آماده بذارن واسه خوشحالی به جای این سیستمی که الان پیاده کردن !

دوست عزیز پینگ من مشکلی نداره و اصلا هم به پینگ مربوط نیست مشکل من. من نتم پارسال بدتر از این بود با ps3 دوبارم قطع نشدم الان نت من انقدر خوب هست که احساس میکنی افلاین بازی میکنی
این مشکل مال سروراس فعلا هم تو مخه و باید بسازیم باهاش
اخه من بدون مشکل بازی میکنم معمولا
اگه سرورا مشکل داشت که همه مشکل داشتن
ولی من به شخصه لگم تو بازی کمتر شده ولی امیدوارم مشکل هرچی هست حل شه به نظرم شما ساعتایه مختلفه روز امتحان کن ببین تغییر میکنه چیزی
در ضمن دوستی گفته بود که اگه بازیرو جلو باشین و dis شین یا exit کنین بازی حساب نمیشه که با احترام کاملا اشتباهه از دقیقه 5 بازی به بعد هر کسی بازی رو به هر نحو بهم بریزه صرف نظر از نتیجه تو بازی یک باخت میخوره و حریف 3 امتیاز میگیره

اقا یه باگ من دارم خیلی رو اعصابم میره بعضی وقت ها وست بازی و بیشتر تو مو قعیت های حساس برام اتفاق می افته بازیکنم یهو سرعتش کم میشه حتی از راه رفتن هم کمتر و مثل اسکل ها توپ رو نوک نوک جلو می بره و تا توپ رو لو نده درست نمیشه کسی اینو داشته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or