FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

من خودم هم توی چمن خیس بازی کردم (فیزیکی میگم نه بازی) هم چمن خشک
درسته چمن خیس یه کم توپ روش لیز میخوره ولی اینکه توپ با برخورد به زمین شتاب بگیره (مثل فیفا) دقیقا برعکسه...
توپ به زمین بزنیم بالا نمیاد یعنی اصطلاحا توپ تنبل میشه تو زمین خیس که فیفا اینش خیلی رو اعصابه:|
Sent from my Nokia 1100 without using Tapatalk 2 :d
عاشقه تکس اخرت شدم:d

یووتیچ از فیورنتینا رو هیچ کس نخریده؟
من خریدمش برای منچستر سیتی . خوب پیشرفت میکنه . الان 24 سالشه اورالش 89 هست .
در کنار بالوتلی که هست ( با دو مهاجم بازی میکنم ) خوب گلزنی نمیکنه . پارسال بالوتلی برای تیم در 31 بازی 42 گل زد که فوقالعادست . اگه تونستی بالوتلی رو بخر بهتره . البته گرونتره . :d
یووتیچ رو اگه هافبک تهاجمی بزاری بهتر جواب میده چون خیلی آمار پاس گل هاش بالاست .

یعنی رسما دیگه داره حالم از h2h به هم میخوره همه از دم real بر میدارن همه هم بدو بدو با رونالدو
یه سری ضعف بد داره فیفا 13 که چیزی نمیگم چون رفع نمیشه فقط باعث میشه اینجا بترکوننمون ولی فیفا 12 گیم پلی لذت بخش تری داشت به خاطر برد و باخت نیست همین الانش من 30 برد 5 باختم که 2 بارشم نتمون قطع شد پس زمانی این و میگم که عصبی نیستم.
بازهم رونالدو باگ بازیه
رسما بهم ثابت شد هرکی تو فیفا خوبه مایرو داده زنگ زده گفته داداش پول و ریختم سرعت و شوت و قدرت بدنی و ردیف کن.....
سر رونالدو من خیلی بحث دارم که اینجا نیست میشه مقایسه و تاپیک منحرف میشه
همیشه هم عناوین جدید خوب در نمیان من منتظر فیفا 14 میمونم 13 رو هم بازی میکنم ولی نه با لذت
مشخصه که چیزی از فوتبال سرت نمیشه:)):)):))

یعنی رسما دیگه داره حالم از h2h به هم میخوره همه از دم real بر میدارن همه هم بدو بدو با رونالدو
یه سری ضعف بد داره فیفا 13 که چیزی نمیگم چون رفع نمیشه فقط باعث میشه اینجا بترکوننمون ولی فیفا 12 گیم پلی لذت بخش تری داشت به خاطر برد و باخت نیست همین الانش من 30 برد 5 باختم که 2 بارشم نتمون قطع شد پس زمانی این و میگم که عصبی نیستم.
بازهم رونالدو باگ بازیه
رسما بهم ثابت شد هرکی تو فیفا خوبه مایرو داده زنگ زده گفته داداش پول و ریختم سرعت و شوت و قدرت بدنی و ردیف کن.....
سر رونالدو من خیلی بحث دارم که اینجا نیست میشه مقایسه و تاپیک منحرف میشه
همیشه هم عناوین جدید خوب در نمیان من منتظر فیفا 14 میمونم 13 رو هم بازی میکنم ولی نه با لذت

مسی هم همینجوریه
کلا مسی و کریس رو چیزی در حد خدا توی بازی ساختند
باز کریس کمتر چون با EA قرار داد نداره و رفته با PES ... ولی مسی خود خدا هستش تو بازی:-o

مسی هم همینجوریه
کلا مسی و کریس رو چیزی در حد خدا توی بازی ساختند
باز کریس کمتر چون با EA قرار داد نداره و رفته با PES ... ولی مسی خود خدا هستش تو بازی:-o

آقا این که میگن کریس و یا مسی دریبل مخصوص خودشون رو دارن راسته؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or