FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

CC ادیتور آنلاینی هستش که EA برای فیفا تهیه کرده و میتونید اونجا تیم, تورنمنت و بازیکن بسازید و پس از اینکه بوکمارکش کردید تو کنسول دانلودش کنید و ازش استفاده بکنید. برای اینکار اول به این آدرس برید:
http://www.ea.com/uk/football/creation-centre
پس از اینکه log-in کردید از قسمت جستجوش تیمهایی که میخواید رو جستجو بکنید و انتخابش بکنید. البته سرچش یکم مشکل داره و بعضی وقتها نتیجه ای نمیاره که با چند بار تکرار سرچ بالاخره نتایج رو نشون میده.
تو قسمت سرچ تیمها اگه HDV7 رو وارد بکنید و جستجو بکنید میتونید از تیمهایی که من ساختم استفاده بکنید. ;)
اگه بازم سوالی دارید در خدمتم.
حتما نیاز به ایکس باکس لایو داره :d ؟

اقا مرتضى سرعت بازيو بزم ميشه كم تر كرد تو ستينگ برو و مثلا سرعت دويدن و سرعت پاسو يك گزينه ديگه هم براى دويدن بود يادم نمياد كم كن
چرا به فکر خودم نیفتاد؟:d
کمک شایانی کردی دستت طلا
از بازی کرن لذت نمیبردم

سلام
اقا یه روش عجیب برای سیدی هایی که میپره بیرون:نمیدونم کسی تا حالا گفته یا نه
روی یه فلش مموری فقط یه اهنگ بریزید و بزارید تو xbox تا بخونه بعدش صداشو قطع کنید و بازی بزارید
تمام!!!من همین الان دارم بازی میکنم حدود 1 ساعته،قبلا اصلا بازی شروع نمیشد که قطع میشد
اگه کسی امتحان کرد و درست بود لطفا اطلاع بده

آقا من دو تا fifa گرفتم تو دوتاشم از بازی می یاد بیرون ارور دیسک می ده مشکل از بازیه؟

ای بابا راست میگه دیگه من 10 تا fifa عوض کردم بازم مشکل داره
فروشنده که میگه فقط شما این مشکل رو داری دیگران با همین دیسک دارن بازی کنن برنر مکس رو هم گفتم میگه ربطی نداره
نامردی اگه پاک کنی:((

سلام
اقا یه روش عجیب برای سیدی هایی که میپره بیرون:نمیدونم کسی تا حالا گفته یا نه
روی یه فلش مموری فقط یه اهنگ بریزید و بزارید تو xbox تا بخونه بعدش صداشو قطع کنید و بازی بزارید
تمام!!!من همین الان دارم بازی میکنم حدود 1 ساعته،قبلا اصلا بازی شروع نمیشد که قطع میشد
اگه کسی امتحان کرد و درست بود لطفا اطلاع بده

این کارم کردم نشد هنگ میکنه
پس دیگه خاموشش نکن:)

آخرین ویرایش:
اینم برا زنگ تفریح تاپیک....:d

76968178726253631510.jpg

اخه دیدم اعصاب همه خورد شده،گفتم یه تفریحی بکنیم!
اما جدا از شوخی دوباره همون حرکتو کردم فعلا دارم بازی میکنم تا ببینم کی دوباره قطع میشه.
اما خداییش به من خیلی حال داد،یه کرم کشی ریدیف کردیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or