trust n1
کاربر سایت
عزیز من سوالم اینه که ایا فقط راهش ریختن روی فلش هست چون سال پیش 12 زدم روی دیسک این امکان وجود نداره که روی دیسک کپی شه ؟ بعد اینکه ایا با اینکار دستگاه جی تگ میشه اخه شنیدم برای اچیومنتها خوب نیست.
عزیز من سوالم اینه که ایا فقط راهش ریختن روی فلش هست چون سال پیش 12 زدم روی دیسک این امکان وجود نداره که روی دیسک کپی شه ؟ بعد اینکه ایا با اینکار دستگاه جی تگ میشه اخه شنیدم برای اچیومنتها خوب نیست.
من برام خيلى جالب توجه بود كه همه ميگن رون و عالى شده اون دوستمون ميگه رون نيست
در ضمن اونايي كه ميگن سرعتش زياده ميتونن تغييرش بدن و EA هم يه مشكلاتى رو از عمد ميزاره تو دمو كه مردم اشكالات رو بگن و بگن چه جورى بايد بهترش تا تويه نسخه اصلى درستش كنن قابل توجه james bond
خیلی از نکات مثبت و منفی بچه ها گفتن
من 2 تا نکته مثبت بگم که بیشتر به درد لایو و بازی با خارجی ها می خوره.
1.دیگه نمیشه با جهت عوض کردن دریبل زد.تو فیفا های قبلی به خصوص 12 وقتی بازیکنی روبرو شما بود شما خیلی ساده با عوض کردن جهت بازیکن خود به خود با حرکت بدن بازیکن روبرو جا می گذاشتید.این کار خود بازی انجام میداد و کار خاصی شما نمی کردید و زحمت نمی کشیدید که فکر کنید اونجا چه دریبلی لازم هست بزنید.اگه سیستم دفاعی قدیم بود مشکلی وجود نداشت چون مدافع فقط همراهی می کرد اما تو دفاع جدید که از پارسال آمد تو 12 یک اشکال پیش آمده بود.بازیکن شما سد راه مهاجم میشد و داور سریع خطا می گرفت.خیلی از موارد شده بود حریف روبرو من فقط خودش به محوطه جریمه می رسوند و اونجا بدون اینکه دریبلی بلد باشه شروع به این حرکت جلو من می کرد و خیلی ساده پنالتی می گرفت.من یادمه خود سازنده های بازی گفته بودند این قابلیت تو 13 برمی دارند و الان تو دمو خبری از این قابلیت دیگه نیست.
واقعا تو سیستم قبلی فرقی ما بین کسی که دریبل زدن بلده و کسی که نیست و این راه می دونست نبود .من خودم اهل دریبل نیستم و تاکتیکی بازی می کنم و تو 12 این مشکل داشتم که الان تو 13 رفع شده
2.این قابلیت که همه بازیکن ها به خوبی استپ نمی کنند و به نسبت قدرت بازیکن بینشون فرق وجود داره خیلی خوب هست.تو فیفا های قبلی دقایق آخر بازی وقتی 1 گل عقب هستی بعضی از حریف ها(خارجی عمدتا) شروع به وقت کشی و پاس دادن تو دفاع خودشون می کردند.درسته تو اون حالت میشه تیم کاملا هجومی کرد و دفاع حرفی تحت فشار گذاشت اما باز هم احتمال وقت کشی زیاد بود.با این قابلیت دیگه دفاع ها توپ به خوبی استپ نمی کنند و این باعث میشه اشتباه کنند و به مهاجم های ما توپ برسه.با این کار حریف جرات این جور وقت کشی دیگه نداره و اگه هم بخواد وقت بازی بگذره مجبوره با بازی رو به جلو سعی به نگه داشتن توپ بکنه
هان؟؟ساله پيشم مشكل زياد داشت بازم از. پيس بهتر و كلا موفق بود ولى نبايد رو دمو زياد حساب كرد من مطمئنمالبته من با اين دمويى كه بازى كردم حس نكردم دارم فيفا بازى ميكنم بعد از اين دمو به نظر بنده دوران فيفا تموم شده جز اين كه يه تعدادى از مشكلات رفع بشه
هان؟؟ساله پيشم مشكل زياد داشت بازم از. پيس بهتر و كلا موفق بود ولى نبايد رو دمو زياد حساب كرد من مطمئنم
1-خیلی خیلی کم شده ولی اگه دقت کنی هست.البته نمیشه بهش گفت دیگه باگ.دو تا مسئله رو دوستانی که بازی کردن توضیح بدن:
1)هنوز اون باگی که دروازه بان از زاویهی بسته گل میخورد هست؟!
3)دروازه بان ها هنوز هم راه توپ های عرضی رو قطع نمیکنن و وایمیستن تا مهاجم شوت بزنه و بعد برن سمت توپ؟!
ممنون