FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

برعکس اکثر دوستان به نظر من 13 یک افت شدیده نسبت به 12. بازی به شدت آسون شده، توپ کاملا از پای بازیکن ها جداست و گرفتن توپ حتی در دفاع حریف هم خیلی آسون شده. کلا بازی آسون شده و من از این قضیه خیلی خیلی ناراحتم ، قشنگی فیفا به سخت بودنش بود که الان دیگه این هم از دست رفت.به راحتی پاس میدی ، بازیکن هارو دریبل می کنی ، سانتر میکنی ، پاس تو عمق میدی و هر کاری می خوای می کنی ، این شکلی دیگه بازی لذت بخش نیست ، این شکلی میرم pes بازی می کنم(البته بمیرم هم این کار رو نمی کنم).

برعکس اکثر دوستان به نظر من 13 یک افت شدیده نسبت به 12. بازی به شدت آسون شده، توپ کاملا از پای بازیکن ها جداست و گرفتن توپ حتی در دفاع حریف هم خیلی آسون شده. کلا بازی آسون شده و من از این قضیه خیلی خیلی ناراحتم ، قشنگی فیفا به سخت بودنش بود که الان دیگه این هم از دست رفت.به راحتی پاس میدی ، بازیکن هارو دریبل می کنی ، سانتر میکنی ، پاس تو عمق میدی و هر کاری می خوای می کنی ، این شکلی دیگه بازی لذت بخش نیست ، این شکلی میرم pes بازی می کنم(البته بمیرم هم این کار رو نمی کنم).

موافقم شدید . اما هر چی باشه سمت PES نمیرم . بالاخره باید یه جورایی باید تحمل کرد فیفا رو امسال :|

یه سوال در مورد گرم کردن : برای اینکه بازیکنا از روی نیمکت پاشن برن گرم کنن باید اول تعویض کنیم که بلند شن یا خودشون میرم ؟

خودشون میرن

یه سوال در مورد گرم کردن : برای اینکه بازیکنا از روی نیمکت پاشن برن گرم کنن باید اول تعویض کنیم که بلند شن یا خودشون میرم ؟

معمولا از اواخر نیمه اول شروع به گرم کردن میکنن . توی واقعیت هم دقیقا همینطوره :d

---------- نوشته در 12:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 AM ارسال شده بود ----------

برخلاف نظر برخی از دوستان که میگن بازی خیلی راحت شده من نظرم اینه تازه بازی بالانس شده و به واقعیت نزدیک شده.
نه راحت میتونی پاس تو عمق بدی نه راحت دریبل بزنی و گل بزنی .درسته کمی راحت به نظر میاد دلیلشم اینه که 12 بیش از اندازه و غیر طبیعی سخت بود واسه همین حالا که اینو بازی میکنید به نظرتون آسون تر میاد منم اول همین فکرو میکردم اما هرچی بیشتر بازی کنی میبینی سختی بازی در حد عادی و نرمالیه.
بعدشم وقتی حتی پاس تو عمق به مهاجمت میدی مدافع حریف مثل بوق وای نمیسه بری گل بزنی تا جایی که بتونه سعی میکنه جلوتو بگیره .کلا مدافع ها و دروازبان حریف برخلاف 12 خیلی کمتر اشتباه میکنن و به همین راحتی ها نمیزارن گل بزنی.
توانایی استپ کردن توپ توسط بازیکنان مختلف هم که دیگه عالیه و تو واقعیت هم همینه . تو 12 با آشغالترین بازیکنان هم میتونستی راحت استپ کنی و توپ اصلا از پای بازیکن فاصله نمیگرفت .
پس بیخودی ایرادهای الکی نگیرید لطفا...

معمولا از اواخر نیمه اول شروع به گرم کردن میکنن . توی واقعیت هم دقیقا همینطوره :d

---------- نوشته در 12:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 AM ارسال شده بود ----------

برخلاف نظر برخی از دوستان که میگن بازی خیلی راحت شده من نظرم اینه تازه بازی بالانس شده و به واقعیت نزدیک شده.
نه راحت میتونی پاس تو عمق بدی نه راحت دریبل بزنی و گل بزنی .درسته کمی راحت به نظر میاد دلیلشم اینه که 12 بیش از اندازه و غیر طبیعی سخت بود واسه همین حالا که اینو بازی میکنید به نظرتون آسون تر میاد منم اول همین فکرو میکردم اما هرچی بیشتر بازی کنی میبینی سختی بازی در حد عادی و نرمالیه.
بعدشم وقتی حتی پاس تو عمق به مهاجمت میدی مدافع حریف مثل بوق وای نمیسه بری گل بزنی تا جایی که بتونه سعی میکنه جلوتو بگیره .کلا مدافع ها و دروازبان حریف برخلاف 12 خیلی کمتر اشتباه میکنن و به همین راحتی ها نمیزارن گل بزنی.
توانایی استپ کردن توپ توسط بازیکنان مختلف هم که دیگه عالیه و تو واقعیت هم همینه . تو 12 با آشغالترین بازیکنان هم میتونستی راحت استپ کنی و توپ اصلا از پای بازیکن فاصله نمیگرفت .
پس بیخودی ایرادهای الکی نگیرید لطفا...
عالى جواب همه رو دادى نقد بسيار عالى بود (اگر نقد بود)

من از فاصله ى 40. مترى شوت با بقل پا زدم دروازبان خودشو كشت تا توپ رو رد كنه اونوقت جالبه كه تو برگشت توپ افتاد جلوى يارم گند زد به توپ رو به روى دروازه

من از فاصله ى 40. مترى شوت با بقل پا زدم دروازبان خودشو كشت تا توپ رو رد كنه اونوقت جالبه كه تو برگشت توپ افتاد جلوى يارم گند زد به توپ رو به روى دروازه
خداییش شمام تو همه پستهات فقط داری انتقاد میکنی. من که هیچ بدی از بازی ندیدم ولی اگرم بد باشه دیگه در این حد که شما میگی نیست

خداییش شمام تو همه پستهات داری انتقاد میکنی. من که هیچ بدی از بازی ندیدم ولی اگرم بد باشه در این حد که شما میگی نیست

خب ديگه بدياش اينا هست خوبياش هم كه اونايى كه دمو رو بازى كردن ميدونن چيه :d

من فقط اميدوارم تعدادى از اينايى كه تا بحال رو گفتم تو نسخه ى اصلى رفع كنند

مسى هم لامصب بلا شده شوت و تكنيكش خوبه

به احتمال خیلی زیاد روز شنبه یکی به من قول نسخه فول فیفا 13 و ساکر 2013 را برای xbox داده که میاره....

در صورتی که این گفته عملی بشه دوستانی که در شیراز هستن اگر خواستن مکاتبه کنند سریع بدستشون برسونیم.

بازی که عالی بود فقط 2 تا نقطه ضعف تونستم پیدا کنم
1-بازی سرعتش بالاست یعنی توپ مثل برقو باد از این ور زمین میره اون ور زمین
2-بازی بیشتر روی دروازه هاست تا وسط زمین(نمیدونم شاید رقیبم ضعیف بوده که همچین حسی بهم دست میده)

دوستان دو تا نكته رو ميگم فقط كسى فحش و بد و بيراه نگه و شاكى نشه

اولا با اين دمويى كه بازى كردم حال نكردم چون فيفا نرمى و روان بودن خودش رو از دست داده

دوما يه جورايى گيم پلى تو ذوق ميزنه چون كم كم داره شبيه PES ميشه

سلام
میشه یکی از عزیزان نحوه ریختن فایل بر روی فلش 4 گیگ را برام به طور کامل توضیح بده
ممنون
اول برنامه هوریزون رو دانلود کن (تو بخش مربوطه هستش)
بعد فلشتو بزن به ایکس باکس و کانفینگش کن که برنامه هوریزون رو بتونه بشناسونه
بعد برنامه هوریزون رو اجرا کن که سمت راستش اطلاعات فلش رو نشون میده و
بعدش فایل بازی رو که مثلا یک همچین اسمی داره(147B1710C724576D9BA3413C39674F0FD8E66C8C45)حالا شماره هاش فرق میکنه ولی کلا این شکلیه.
بعد این فایل رو میکشی روی پوشه گیم در برنامه هوریزون
و بعدش صبرکن تا نوار سبز رنگ که انتقال بازی به فلش رو نشون میده تموم شه و بعد برو حال کنم
در ضنمن جای سوالت اینجا نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or