FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دروازه بان ها واقعا پیشرفت کردن.مثل فبل نیست با یه شوت کات دار فقط شیرجه ی الکی بزنن و واقعا سعی میکنن توپ رو بگیرن.
کلا هوش مصنوعی بازیکنانی که صاحب توپ نیستند خیلی خیلی پیشرفت کرده.

خاک تو سرشون دوباره همون دیسپلی ها رو داره بردن بالاتر 1 متر تو تصویر باید وقت و تعداد گل و حالا دیگه هی اسم با مشخصات بازیکنا رو مینویسه که کلی هم بک گراند داره چه مرگشونه خدا میدونه آخه همینم میزاشتین بهده خودمون تا پشت زمینه نوشته ها رو فید میکردیم امیدوارم بعد از زدن گل نصف تصویر تا 10 ثانیه نتیجه بازی و اسم زننده گل با 2 متر بک گراند پشت نوشته ها نباشه

خب دیشب خیلی شیک رفتم از لایو،دمو رو دانلود کردم:d
گیم پلی تغییراتش خیلی خیلی کمه.یعنی من قشنگ حس میکردم که این همون فیفا 12 هستش.بیشتر روی مسائل جانبی کار کردن.مثلا تو شماره قبلی وقتی زمان بازی عصر بود،خیلی مسخره و زشت بود.ولی الان واقعا عالی شده.میتونید زمان بازی رو از ساعت 3 ظهر تا 10 شب،هر زمانی که دلتون بخواد بزارید.اینکارشون واقعا عالی بود.در بخش گیم پلی هم سرعت بازی بیشتر شده.بازیکنا روونتر و نرمتر شدن.راحت تر پاس میدن یا دریبل میکنن.نکته خیلی خوب هم AI CPU هست.اصلا و ابدا از پاسکاریهای طولانی و اعصاب خورد کن خبری نیست.سریع و رو به جلو بازی میکنن.واقعا از این بابت هم خوشحالم.

یه نکته هم در مورد دورتموند بگم:dبه معنای واقعی کلمه هیولا شده تیمش.وقتی لوادونسکی رو دیدم،رسما گرخیدم:dقطعا یکی از قویترین تیمها تو این شماره دورتموند هست.

من خیلی حال کردم وقتی دیدم کنار زمین بازیکنا خودشون رو گرم میکنند :d نمیدونم تو نسخه های قبل هم اینجوری بود یا نه آخی قبلا همچین چیزی رو ندیده بودم

این legendary رو هم دمشون گرم خیلی راحت شده اما دیگه بیش از حد آسون شده

وا قعا من که سر گیجه گرفتم یه عده می گن خیلی پیشرفت کرده یه عده میگن پیشرفت کرده ولی نه در اون حد البته خب نظرها متفاوته و سلیقیه ولی اینجور که بوش میادخیلی عالی شده قابل توجه دوستانی که دمو رو دان کردن لطف کنن چند تا عکس از ورود بازیکنا و گرم کردن ذخیره ها و از خود دمو بزارن ما رو یه خورده از تو کف در ارن

امروز 5-6 ساعت دموی فیفا رو بازی کردم .
شاید بعضیی ها مخالف باشن ولی بنظرم فیفا پیشرفت محسوسی نکرده . اولش بنظر میاد خیلی تغییر کرده ولی بعد چند ساعت فکر میکنی همون فیفا 12 رو داری بازی میکنی .
چیزی هم خیلی تو ذوق میزنه اینه که اصلا نمیتونی پاسکاری سریع انجام بدی . خلاصه پاسکاری و دریبل زدن سخت شده و خودcpu هم بر خلاف نسخه قبلی که حمله میکرد تو این نسخه دفاع و ضد حمله میزنه .
کلا بهتر از نسخه قبل شده ولی نه آنچنان که تبلیغ شده .

امروز 5-6 ساعت دموی فیفا رو بازی کردم .
شاید بعضیی ها مخالف باشن ولی بنظرم فیفا پیشرفت محسوسی نکرده . اولش بنظر میاد خیلی تغییر کرده ولی بعد چند ساعت فکر میکنی همون فیفا 12 رو داری بازی میکنی .
چیزی هم خیلی تو ذوق میزنه اینه که اصلا نمیتونی پاسکاری سریع انجام بدی . خلاصه پاسکاری و دریبل زدن سخت شده و خودcpu هم بر خلاف نسخه قبلی که حمله میکرد تو این نسخه دفاع و ضد حمله میزنه .
کلا بهتر از نسخه قبل شده ولی نه آنچنان که تبلیغ شده .
نظرت محترمه
ولی من فکر میکنم پیشرفت کرده ولی سرعت پیشرفت11 به 12 خیلی بیشتر بود تا نسبت11 به12
شاید نقاط ضعف بازی کم بوده که خیلی تغییر نکرده

خاک تو سرشون دوباره همون دیسپلی ها رو داره بردن بالاتر 1 متر تو تصویر باید وقت و تعداد گل و حالا دیگه هی اسم با مشخصات بازیکنا رو مینویسه که کلی هم بک گراند داره چه مرگشونه خدا میدونه آخه همینم میزاشتین بهده خودمون تا پشت زمینه نوشته ها رو فید میکردیم امیدوارم بعد از زدن گل نصف تصویر تا 10 ثانیه نتیجه بازی و اسم زننده گل با 2 متر بک گراند پشت نوشته ها نباشه
ميتوني اونارو حذف كنى

نظرت محترمه
ولی من فکر میکنم پیشرفت کرده ولی سرعت پیشرفت11 به 12 خیلی بیشتر بود تا نسبت11 به12
شاید نقاط ضعف بازی کم بوده که خیلی تغییر نکرده
من همینو گفتم . ولی گیم پلی بازی هم زیاد آدمو جذب نمیکنه .
حس من که این بود . البته نبودن تیم مورد علاقم هم میتونه یه علتش باشه و شاید نسخه اصلی جذاب تر باشه .

خب دیشب خیلی شیک رفتم از لایو،دمو رو دانلود کردم:d
گیم پلی تغییراتش خیلی خیلی کمه.یعنی من قشنگ حس میکردم که این همون فیفا 12 هستش.بیشتر روی مسائل جانبی کار کردن.مثلا تو شماره قبلی وقتی زمان بازی عصر بود،خیلی مسخره و زشت بود.ولی الان واقعا عالی شده.میتونید زمان بازی رو از ساعت 3 ظهر تا 10 شب،هر زمانی که دلتون بخواد بزارید.اینکارشون واقعا عالی بود.در بخش گیم پلی هم سرعت بازی بیشتر شده.بازیکنا روونتر و نرمتر شدن.راحت تر پاس میدن یا دریبل میکنن.نکته خیلی خوب هم AI CPU هست.اصلا و ابدا از پاسکاریهای طولانی و اعصاب خورد کن خبری نیست.سریع و رو به جلو بازی میکنن.واقعا از این بابت هم خوشحالم.

یه نکته هم در مورد دورتموند بگم:dبه معنای واقعی کلمه هیولا شده تیمش.وقتی لوادونسکی رو دیدم،رسما گرخیدم:dقطعا یکی از قویترین تیمها تو این شماره دورتموند هست.

میگم شما اول میگی گیم پلی تغییری نکرده بعد یه عالمه ازش تغییر میگی:دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or