FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اگر باگ های IE که در فیفا 12 رو اعصاب راه می رفت توی این نسخه هم باشه واقعا باید تاسف خورد به حال سازندگان ، اقا نمی تونید لازم نیست موتور فیزیک بازی رو عوض کنید . دوستان تو این دمو دیگه نمی شه بازیکن حریف رو با بدن و سرعت کشید و برد جلو که ؟ باگ های IE در چه وضعیتی هست ؟

دوستان ببخشید اینجا این سوالو میکنم.من دمو رو دانلود کردم بعد که میخوام از طریق horizon بریزمش تو فلش این پیغام میده invalid signature type detected for the loaded package.halting reading.please make sure the files is a valid xbox 360 xcontent package )live.pris.con(

---------- نوشته در 10:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------

تو روخدا کمک کنید.

اگر باگ های IE که در فیفا 12 رو اعصاب راه می رفت توی این نسخه هم باشه واقعا باید تاسف خورد به حال سازندگان ، اقا نمی تونید لازم نیست موتور فیزیک بازی رو عوض کنید . دوستان تو این دمو دیگه نمی شه بازیکن حریف رو با بدن و سرعت کشید و برد جلو که ؟ باگ های IE در چه وضعیتی هست ؟
شما اجازه بده بازی ریلیز بشه بعد تاسف بخور! هر سال موقع اومدن دمو این مشکل رو داریم اینجا!! هنوز بازی نیومده و بازی نکرده نسخه بازی رو میپیچید برای EA متاسف میشید قضاوت میکنید...اجازه بدید بیاد بازی کنید بعد وقت برای اظهار نظر زیاده.

باسلام ماهم هفت هشت ساعت دمو رو بازی کردیم به نظر من بهتر شده ولی تغییراتش در حد انفجار نبوده البته تغییرهای دیگه ای هم فیفا داره که باید تا نسخه اصلی صبر کرد.l-)موفق باشید.زنده باد Jove

البته من با اين دمويى كه بازى كردم حس نكردم دارم فيفا بازى ميكنم بعد از اين دمو به نظر بنده دوران فيفا تموم شده جز اين كه يه تعدادى از مشكلات رفع بشه
اقا شما خودتو كشتي ، فيفا بد شده ؟ ديگه كارش تموومه ؟ اوكي :| برو همون Pes زيبا رو بازي كن و لذت ببر :|

دوستان یه سوال بعضی از دوستان گفتن قبل هر بازی نتایج گذشته تیم هارو نوشته من ندیدم؟ باید به لایو وصل باشی تا نشون بده یا در حالت آفلاین هم نشون میده؟
یه سوال دیگه برای اینکه ترکیب و گزارش بازی و قدرت بازیکنان و ... عوض بشه باید چکار کرد دقیقا؟ باید با اکانت گلد وصل بشی یا نه؟

تو روخدا کمکم کنید
آخرین نسخه Horizon رو دانلود کن انشالله درست می‌شه!
اگر نشد از برنامه USBXTAFGUI استفاده کن!
=========
دوستان بازی دریبل کشویی هم داره؟:دی
تو نسخه قبلی توپ رو می‌کشیده عقب ولی نمی‌شد درجا توپ رو از کنار مهاجم رد کرد:|
اگر داشته باشه من رسما یه کاری می‌کنم که دیگه پسرخالم با حالت Legacy Defending بازی نکنه:دی

توی تنظیمات بازی سرعت بازی رو روی fast گذاشتم عجب حالی داد .
یه مشکل دیگه هم که داشتم سوئیچ اتوماتیک بازیکنا بود . گذاشتمش رو حالت دستی از شرش راحت شدم .
همین 2 تغییر بالا رو که دادم خیلی بهتر شد . راستی چرا بارسلونا توی نسخه دمو نیست ( بزنیم گل بارونش کنیم )
اورال ها هم همینطور که دوستان گفتن زیاد تاثیر گذار نیست . مثلا جوینیو بازیکن یووه اورالش 84 هست ولی وقتی بعنوان مهاجم ازش استفاده میکنی میبینی فقط سرعت داره . نه استپ نه فینشینگ .و......
کلا زیاد این اورال ها مهم نیست . فیس ها خوب طراحی شده و نور ورزشگاه بر خلاف نسخه قبلی در شب بهتره و کلی مزایای دیگه که خودتون دمو رو بازی کنید بهتر مفهمید .

آخرین نسخه Horizon رو دانلود کن انشالله درست می‌شه!
اگر نشد از برنامه USBXTAFGUI استفاده کن!
=========
دوستان بازی دریبل کشویی هم داره؟:دی
تو نسخه قبلی توپ رو می‌کشیده عقب ولی نمی‌شد درجا توپ رو از کنار مهاجم رد کرد:|
اگر داشته باشه من رسما یه کاری می‌کنم که دیگه پسرخالم با حالت Legacy Defending بازی نکنه:دی

شما لینک اخرین نسخه داری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or