FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

شما اگه تست کننده ها رو میگین اونا نسخه کامل بازی رو تست میکنن در ضمن هر بازی بین 20 تا 30 روز قبل انتشار رسمیش گلد میشه موقع انتشار این دمو هم بازی گلد شده بود . میتونیین تو سایت EA ببینین . یکم تحقیق کنید بعد پست بزارید.

بخاطر همین میگم بگردین.

البته این دمو مال 1 ماهه پیشه و احتمال تغییر هم هست.

این دمو برای یک ماه پیشه پس هنوز امکانش هست و تستر ها 1 ماه پیش دمو رو تست کردن و بازی مشکلاتش بر طرف شده.

شما اگه تست کننده ها رو میگین اونا نسخه کامل بازی رو تست میکنن در ضمن هر بازی بین 20 تا 30 روز قبل انتشار رسمیش گلد میشه موقع انتشار این دمو هم بازی گلد شده بود . میتونیین تو سایت EA ببینین . یکم تحقیق کنید بعد پست بزارید.

خب بازم همون حرف قبل شد که......
منظور من اینه که این یه دمو از بازی و فقط برای آشنایی گیمرها دادن بیرون و میتونه با نسخه اصلی فرق داشته باشه و EA عمدا این کارو بکنه......
حالا این موضوع به گلد بودن یا نبودن بازی هم ربطی نداره......

یکم بیشتر توی این صفحات بچرخید و نظر دوستان رو بخونید میفهمید.یکم بگردید و بعد بیاید خر مارو بگیرید.
عزیز جان شما که میگید بازی گلد شده و ا

جازه تغییرات نداره این دمو رو 2 ماه پیش گیمرهای حرفه ای یا همون فن های فیفا بازی کردن(خواهشن کسی نیاد بگه مگه اونا زودتر از ما دمو رو دانلود کردن نه اونا دانلود نکردن ولی ea قبل از انتشار بازی رو در اختیار فن ها میزاره و اونها ایرادات رو میگیرن)اونها مطمعا باش این ایرادات رو گرفتند پس ea این مشکلات رو برطرف میکنه و در نتیجه با یه تیر دو نشون میزنه و آخرش هم میگه به کاربرامون احترام گذاشتیم به این میگن سیاست .به همین سادگی

عزیز جان شما که میگید بازی گلد شده و ا

جازه تغییرات نداره این دمو رو 2 ماه پیش گیمرهای حرفه ای یا همون فن های فیفا بازی کردن(خواهشن کسی نیاد بگه مگه اونا زودتر از ما دمو رو دانلود کردن نه اونا دانلود نکردن ولی ea قبل از انتشار بازی رو در اختیار فن ها میزاره و اونها ایرادات رو میگیرن)اونها مطمعا باش این ایرادات رو گرفتند پس ea این مشکلات رو برطرف میکنه و در نتیجه با یه تیر دو نشون میزنه و آخرش هم میگه به کاربرامون احترام گذاشتیم به این میگن سیاست .به همین سادگی

الان باید حرف من رو نقل قول میکردید یا کاربر LEON.M ؟

تو نسخه قبلی توپ رو می‌کشیده عقب ولی نمی‌شد درجا توپ رو از کنار مهاجم رد کرد:|
تو 12 هم داشت:dباید مدافع حریف بهت خیلی نزدیک میبود.بعد که توپ رو میکشیدی عقب،خودش اتومات توپ رو از بین پاهای مدافع رد میکرد.

بحثه انجین شد،اینقد من دروازه بان و مدافعم با هم دیگه و با داور لول خوردن که فکر کنم 100 تا گل به همین دلائل خوردم:d یا ثملا دقت کردین وقتی توپ شانسکی می یوفته دستتون،مدافع حریف بگیره بکوبتت زمین بازم داور خطا نمی گیره؟!باید براتون پیش اومده باشه تا بدونین چی می گم:d

=========
دوستان بازی دریبل کشویی هم داره؟:دی
تو نسخه قبلی توپ رو می‌کشیده عقب ولی نمی‌شد درجا توپ رو از کنار مهاجم رد کرد:|
اگر داشته باشه من رسما یه کاری می‌کنم که دیگه پسرخالم با حالت Legacy Defending بازی نکنه:دی
آره هست.
چون امسال از سیستم حمل توپ به کار رفته در فیفا استریت تو این هم استفاده کردن حرکات و دریبل های ریز زیاد شدن. ;)

در مورد دمو پارسال یادمه game speed هم تغییر کرده بود. من تو دمو رو fast میذاشتم ولی توی نسخه نهایی با نرمال بازی میکردم.

سلام دوستان.
منم دیروز دمورو گیر اوردم بازیش کردم نکاته زیادی دستم امد.
قبل از هر چیزی درمورد بازی بگم و بارزترین تغییر در مورد بازی استپ کردن بازیکنه البته من اصلا با این مسئله مشکلی نداشتم چون دلیل داشت من قبله اینکه این تغییرات در فیفا ایجاد بشه نحوه بازیم اینطوری بود قبله فیفا 12 در واقعه از همون فیفا7 من اینجوری بازی میکردم از تمامه دکمه هایه دسته استفاده میکردم.البته به موقش و سر وقتش نه اینکه الکی دکمه هایه دسته بزنم .من تمام نکته بازیم تو قسمت دفاعه تیمی بود اینکارم به چشم نمیامد تو فیفاهای 7و8و9و10و11 اما تو فیفا 12 نمود پیدا کرد وفرق بازیم مشخص شد چون من اصلا از دکمه A استفاده نمیکردم همیشه خودم بازیکنم به سمت حریف میکشوندم اتفاقی که تو 12 افتاد همین بود و به سمت تخصصی شدن فیفا پیشرفت.
کاره دیگه ای که بنده همیشه انجام میدادم این بود به هیچ عنوان من از سرعت استفاده نمیکنم (بجز در شرایط خاص) و همچنین همیشه دستم رویه LT بود بعده اینکه پاس میدادم شاید تو 12 یا شماره هایه قبل خودش نشون نمیداد این موضوع اما این 13 اینکاری که قبلا میکردم خیلی به نفعم تمام شد چون من عادت کردم ناخاسته به این طرز بازی کردن.
اگر میخواهید مشکلی با استپ کردن نداشته باشید سعی کنید دست از رویه سرعت بردارید توپ با میزان قدرت مناسب(نسبت به فاصله نفریکه میخواید) پاس بدید حالا LT بگیرید ببینید چی میشه شاید باورتون نشه من اصلا با این قضیه مشکل نداشتم حتی همون بازی اول چون قبله این تغییرات هم همینطور بازی میکردم چون حس میکردم اینجوری طبیعیتر و لذت بخش تر هست امتحان کنید حتمی.
البته من این اشکال استپ کردن بیشتر در cpu دیدم البته خیلیم خوشم امد خدا کنه تغییرش ندن اخه رو legendry هم بازی میکردم cpu اشتباهاتی انجام میداد که انگار یک ادم داره باهاتون بازی میکنه و خبری از بی عیب نقص بودن نیست واقعا بازی قشنگ میکنه حتی با cpu (فقط خدا کنه تو سنخه اصلیم همین باشه نه فقط دمو اونم برایه اینکه این خاصیت خواسته باشن به ما نشون بدن).البته یه نکترم بگم وقتی دو بازیکن باهم درگیرن پاشون یکدفعه به توپ میخوره توپ به سمت نا معلومی حرکت میکنه ویکدفعه دور میشه حالا ممکنه تو محوطه جریمه باشه موقعیت گل باشه یا وسط زمین باشه و توپ به سمتی بره.
البته من همیشه با این تنظیمات بازی میکنم اول از همه سرعت بازی رویه slow میزارم(برایه اینکه فرصت بیشتری داشته باشم برایه حرکت بعدیم)و او حالتایه پاس شوت سانتر همه اونارو میزارم رو حالت semi.
من از دمو لذت بردم البته ایراداتیم داشت که بعضیاش مطمئنم از دمو هست. مثله این حرکت که اون دوستمون گذاشته بود تو محوطه جریمه وقتی بهم میخورن به طور عاشقانه ای تو بغل هم میافتن!! ویا توپ از پا و زانو و بدن بازیکن رد میشد تو دمو زیاد این اتفاق میافته اما مطمئنم تو نسخه اصلی زیاد همچین چیزی نخواهیم دید.
یه چیزه دیگه هم تو ذوقم زد اونم حرکات بعضی بازیکناس که یک دفعه یه حرکت خاص میزدن اما عکس العملش رویه توپ خیلی مصنوعی که به چشم میاد.
فیفا بازیش داره به سمت یه بازی تخصصی حرکت میکنه.منکه از سریه بازیهایه فیفا لذت میبرم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or