FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

خوب الان که لیست بالا رو دیدم میتونم با یقین بگم امسال fifa با قصد به این شکل اورال داده .
این دیگه توضیحی نداره که کمپانی سال پیش بهترین دفاع وسط لیگ بوده ولی در مقایسه با پویول که نیم فصل مصدوم بوده حتی اورال کمتری داره .
یایا توه جز بهترین هافبک دفاعی های دنیا اورالش از آلونسو کمتره . خدیرا 83 یایا توره 85 - دی ماریا که کلا 20 بازی تو فصل انجام نداده 86 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه آخر خنده هست . شواین اشتایگر 85 و آلونسو 87 .. آخه رو چه حسابی این اورال ها داده شده ؟
به نظر بنده , فیفا برا افزایش فروشش و رقابتی تر کردن رئال و بارسلونا دست به این کار زده .
ولی در سطح لیگ جزیره تیما رو خیلی هم سطح درست کرده .
امیدوارم یه تغییری در این اورال ها داده بشه . مخصوصا ویکتور والدز که هیچ جوره نمیتونم درک کنم 85 باشه .
بحث کل کل فوتبالی با کسی ندارم و اینایی که گفتم فکر میکنم همه قبول دارن . مثلا ویکتور والدز رو خود بارسایها هم قبول دارن که 85 نیست .
حرفت درسته که بعضی بازیکنایی که به فرض تو بارسا ان از بازیکنایی که تو لیگ جزیره ان باید اورال کمتری داشته باشن مثلا چک و والدز یا کومپانی و پویول که کاملا اورالاشون برعکس واقعیت ... اورال والدز و پویول رو قبول دارم چون واقعا مسخرس ... ولی در مورد شواینی باید بگم حقش همون 85 یا 86 چون فصل خیلی خوبی نداشت در کل امیدوارم این مشکلات جزئی هم تو نسخه اصلی برطرف شه ...

من خودم طرفدار بارسام ولی به والدز 75 میدم !
نه دیگه داداش اینقدر هم فاجعه نیست:دی
درسته که سوپر کاپ رو از بارسا گرفت و کلا شیش می‌زنه:دی ولی در خیلی از بازی ها هم فوق العاده عمل می‌کنه!
امیدوارم این ضعف دروازه بان ها تو توپ های عرضی هم بر طرف بشه!
دروازه بان مثل ماست فقط تو رو دنبال می‌کنه!
خیلی راحت تو این موقعیت ها گل می‌خوری در حالی که اگر دروازه بان خوب عمل می‌کرد، به سمت توپ می‌رفت و قبل از این که به مهاجم برسه توپ رو می‌گرفت!!!

چرا لیگ ترکیه نیستش؟
میشه لیست کامل و رسمی لیگه ها و تیمهای باشگاهی منتخب و تیم های ملی بذارید؟
اگه کسی فیس جدید بازیکنان منچسترسیتی داره بذاره . بازیکنانی مثل Matija Nastasić , Richard Wright , Jack Rodwell , Javi García , Scott Sinclair که تازه به منچسترسیتی پیوستن فیسشون درست شده یا نه ؟؟؟
ممنون میشم یکی از دوستان جواب سوالمو بده ؟؟؟؟

چرا حالا اینقدر حرص اورال میخورید؟ برین 800 پوینت ناقابل بدین لایو سیزن رو بخرین دیگه هر هفته اورال ها تغییر میکنه! مثلا یه هفته تری گند میزنه میشه 80 یه هفته میشه 88!! دیگه اینقدر هم به اورال اصلی متکی نمیشید

De Gea 80
Rafael 77
81 Caarick
Vidic 89
evra 83
Anderson 77
Cleverley 78
Valencia 84
Young 82
Kagawa 83
van Persie 88

فعلا من همین ها رو دارم.دوستانی که بازی منچستر و اتلتیکو رو دیدن میتونن لیست کامل تری بدن

چرا لیگ ترکیه نیستش؟
میشه لیست کامل و رسمی لیگه ها و تیمهای باشگاهی منتخب و تیم های ملی بذارید؟
اگه کسی فیس جدید بازیکنان منچسترسیتی داره بذاره . بازیکنانی مثل Matija Nastasić , Richard Wright , Jack Rodwell , Javi García , Scott Sinclair که تازه به منچسترسیتی پیوستن فیسشون درست شده یا نه ؟؟؟
ممنون میشم یکی از دوستان جواب سوالمو بده ؟؟؟؟

[h=4]FIFA 13 Leagues[/h]
Australia – A-League​
Austria – A.Bundesliga​
Belgium – Pro League​
Brazil – Liga do Brasil​
Denmark – Superliga​
England – Barclays PL, npower Champ, npower League 1, npower League 2​
France – Ligue 1, Ligue 2​
Germany – Bundesliga, 2. Bundesliga​
Italy – Serie A, Serie B​
Korea Rep – K-League​
Mexico – Liga MX​
Netherlands – Eredivisie​
Norway – Tippeligaen​
Poland – Polska Liga​
Portugal – Liga Portuguesa​
Rep of Ireland – Airtricity League​
Russia – Russian League​
Saudi Arabia – Saudi Pro League *NEW*
Scotland – SPL​
Spain – Liga BBVA, Liga Adelante​
Sweden – Allsvenskan​
Switzerland – Raiffeisen SL​
United States – MLS​
[h=4]FIFA 13 International Teams[/h]
Argentina, Australia, Austria, Belgium, Bolivia *NEW*, Brazil, Bulgaria, Cameroon, Chile, Colombia, Cote d’Loire, Czech Rep *NEW*, Denmark, Ecuador, Egypt, England, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, India *NEW*, Ireland, Italy, Korea Rep, Mexico, Netherlands, New Zealand, Northern Ireland, Norway, Paraguay *NEW*, Peru, Poland, Portugal, Romania, Russia, Scotland, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, USA, Uruguay, Venezuela *NEW*.
[h=4]FIFA 13 Rest Of The World[/h]
AEK Athens, Boca Juniors, Galatasaray SK, Kaizer Chiefs, MLS All Stars *NEW*, Olympiakos CFP, Orlando Pirates, Panathinaikos, PAOK, Racing Club, River Plate, Classic XI, World XI.
As you can see we have a new league, 5 new nationals teams and a new team in ROTW. Unfortunately the Turkish League is not in FIFA as we said on our last post, and more surprising neither the Czech Gambrinus Liga that was confirmed by an EA official a few weeks ago. So we must wait another year and hope for their comeback in the next version of FIFA. Now let’s move on to the FIFA 13 stadiums list:
[h=4]FIFA 13 Stadiums[/h]
Akaaroa Stadium
Allianz Arena – Bayern Munich​
Aloha Park
Amsterdam ArenA – Ajax​
Anfield – Liverpool​
Arena D’Oro
BC Place Stadium – Vancouver Whitecaps​
British Modern
Camp Nou – Barcelona​
Century Park Arena
Court Lane
Crown Lane
Eastpoint Arena
El Bombastico
El Medio
El Reducto
Emirates Stadium – Arsenal​
Estadio Azteca – Club America, Mexico​
Estadio Latino
Estadio Mestalla – Valencia​
Estadio President G.Lopes
Estadio Vicente Calderon – Atletico Madrid​
Estadio de las Artes
Estadio del Pueblo
Etihad Stadium – Manchester City​
Euro Park
FIWC Stadium – PS3 Only
Forest Park Stadium
Imtech Arena - Hamburg​
Ivy Lane
Juventus Stadium – Juventus​
King Fahd Stadium *NEW*Saudi Arabia​
O Dromo
Old Trafford – Manchester United​
Olimpico Arena
Olypmpiastadion – Hertha BSC​
Parc des Princes – Paris Saint Germain​
Pratelstvi Arena
San Siro – Inter Milan/AC Milan​
Santiago Bernabeu – Real Madrid​
Signal Iduna Park – Borussia Dortmund​
Sports Direct Arena – Newcastle United​
Stade Gerland – Olympique Lyonnais​
Stade Kokoto
Stade Municipal
Stade Velodrome – Olympique de Marseille​
Stade Olimpico – Lazio/Roma​
Stadion 32,Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympik
Stamford Bridge - Chelsea​
Town Park
Union Park Stadium
Veltins Arena – Schalke 04​
Wembley Stadium – England​
White Hart Lane *NEW*Tottenham Hotspur​
Beside the White Hart Lane and King Fahd Stadium the final version of the game will also have a new generic stadium!
Now let’s watch some gameplay videos thanks to FIFA Youtube stars like wepeeler, KSI, AirjapesFIFA, Calfreezy or FIFARalle that were invited to the FIFA 13 Youtube event from Guildord this week and captured some FIFA 13 action for us:

De Gea 80
Rafael 77
81 Caarick
Vidic 89
evra 83
Anderson 77
Cleverley 78
Valencia 84
Young 82
Kagawa 83
van Persie 88

فعلا من همین ها رو دارم.دوستانی که بازی منچستر و اتلتیکو رو دیدن میتونن لیست کامل تری بدن
انصافا خودمم نمیخوام این قدر در مورد اورال بحث شه ولی آخه ویدیچ که یه فصل کامل مصدوم بوده هیچ افتی نداشته و اورالش هنوز 89 ؟؟؟

انصافا خودمم نمیخوام این قدر در مورد اورال بحث شه ولی آخه ویدیچ که یه فصل کامل مصدوم بوده هیچ افتی نداشته و اورالش هنوز 89 ؟؟؟
چند باید بدن ؟ شما بگو . هرچند مطمئنم تغییر میکنه .
ده خیا افتضاحه !!! فصل پیش بهتر بود اورالش . بهترین امار رو داشت فصل پیش ، زیاد نخواستیم کم نمیکردن !!! اگه این تو بازی اصلی باشه خیلی فاجعس !!!
رافائل من فکر میکردم با توجه به المپیک 80 باشه .
کریک از سرشم زیاده ولی باید ببینیم فردیناند چنده . همین طور جونر و اسماینگ که فردیناند حدودا 85 اینا باید باشه .
اورا و اندرسون هم مناسبن و اصلا از اورال کلورلی راضی نیستم . با توجه به بازی های خوبش و همینطور که عضو تیم ملی هم هست کمه 78 .
والنسیا خوبه . یانگ هم حدود والنسیا باید باشه . کمه به نظرم .
کاگاوا هم من با توجه به فصل قبل دورتموند انتظار بالاتری داشتم
ون پرسی هم بد نیست . منتظر نانی به خصوص رونی هستم ولی احتمالا کل این اور ال ها تغییر میکنه .

چند باید بدن ؟ شما بگو . هرچند مطمئنم تغییر میکنه .
ده خیا افتضاحه !!! فصل پیش بهتر بود اورالش . بهترین امار رو داشت فصل پیش ، زیاد نخواستیم کم نمیکردن !!! اگه این تو بازی اصلی باشه خیلی فاجعس !!!
رافائل من فکر میکردم با توجه به المپیک 80 باشه .
کریک از سرشم زیاده ولی باید ببینیم فردیناند چنده . همین طور جونر و اسماینگ که فردیناند حدودا 85 اینا باید باشه .
اورا و اندرسون هم مناسبن و اصلا از اورال کلورلی راضی نیستم . با توجه به بازی های خوبش و همینطور که عضو تیم ملی هم هست کمه 78 .
والنسیا خوبه . یانگ هم حدود والنسیا باید باشه . کمه به نظرم .
کاگاوا هم من با توجه به فصل قبل دورتموند انتظار بالاتری داشتم
ون پرسی هم بد نیست . منتظر نانی به خصوص رونی هستم ولی احتمالا کل این اور ال ها تغییر میکنه .
در این مورد که خیلی از اورال ها تغییر میکنن شکی نیست ولی به نظرم واسه ویدیچ حداکثر 87 از بازیکنی که یه فصل مصدوم بوده و تو این فصلم تا همین جا چند تا اشتباه وحشتناک داشته نباید انتظار 89 داشت ...

در این مورد که خیلی از اورال ها تغییر میکنن شکی نیست ولی به نظرم واسه ویدیچ حداکثر 87 از بازیکنی که یه فصل مصدوم بوده و تو این فصلم تا همین جا چند تا اشتباه وحشتناک داشته نباید انتظار 89 داشت ...
اره . نظر خودمم هم همون 87 هست .
البته یک اشتباه تابلو داشت تو بازی 3-2 دو هفته پیش که هم تفصیر این بود و هم ده خیا .

خوب الان که لیست بالا رو دیدم میتونم با یقین بگم امسال fifa با قصد به این شکل اورال داده .
این دیگه توضیحی نداره که کمپانی سال پیش بهترین دفاع وسط لیگ بوده ولی در مقایسه با پویول که نیم فصل مصدوم بوده حتی اورال کمتری داره .
یایا توه جز بهترین هافبک دفاعی های دنیا اورالش از آلونسو کمتره . خدیرا 83 یایا توره 85 - دی ماریا که کلا 20 بازی تو فصل انجام نداده 86 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه آخر خنده هست . شواین اشتایگر 85 و آلونسو 87 .. آخه رو چه حسابی این اورال ها داده شده ؟
به نظر بنده , فیفا برا افزایش فروشش و رقابتی تر کردن رئال و بارسلونا دست به این کار زده .
ولی در سطح لیگ جزیره تیما رو خیلی هم سطح درست کرده .
امیدوارم یه تغییری در این اورال ها داده بشه . مخصوصا ویکتور والدز که هیچ جوره نمیتونم درک کنم 85 باشه .
بحث کل کل فوتبالی با کسی ندارم و اینایی که گفتم فکر میکنم همه قبول دارن . مثلا ویکتور والدز رو خود بارسایها هم قبول دارن که 85 نیست .

شوانی 87 خدا رو شکر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or