Sarukhan
کاربر سایت
من فقط در اوورال ویکتور والدز موندم.والدز 85 فکر کنم باید جز عجایب جهان قرار داده بشه قدرت بعضی بازیکن های بارسا به طرز شگفت آوری عجیب و غریبه .
از اون بدتر اورال پویوله.
من فقط در اوورال ویکتور والدز موندم.والدز 85 فکر کنم باید جز عجایب جهان قرار داده بشه قدرت بعضی بازیکن های بارسا به طرز شگفت آوری عجیب و غریبه .
حرفت درسته که بعضی بازیکنایی که به فرض تو بارسا ان از بازیکنایی که تو لیگ جزیره ان باید اورال کمتری داشته باشن مثلا چک و والدز یا کومپانی و پویول که کاملا اورالاشون برعکس واقعیت ... اورال والدز و پویول رو قبول دارم چون واقعا مسخرس ... ولی در مورد شواینی باید بگم حقش همون 85 یا 86 چون فصل خیلی خوبی نداشت در کل امیدوارم این مشکلات جزئی هم تو نسخه اصلی برطرف شه ...خوب الان که لیست بالا رو دیدم میتونم با یقین بگم امسال fifa با قصد به این شکل اورال داده .
این دیگه توضیحی نداره که کمپانی سال پیش بهترین دفاع وسط لیگ بوده ولی در مقایسه با پویول که نیم فصل مصدوم بوده حتی اورال کمتری داره .
یایا توه جز بهترین هافبک دفاعی های دنیا اورالش از آلونسو کمتره . خدیرا 83 یایا توره 85 - دی ماریا که کلا 20 بازی تو فصل انجام نداده 86 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه آخر خنده هست . شواین اشتایگر 85 و آلونسو 87 .. آخه رو چه حسابی این اورال ها داده شده ؟
به نظر بنده , فیفا برا افزایش فروشش و رقابتی تر کردن رئال و بارسلونا دست به این کار زده .
ولی در سطح لیگ جزیره تیما رو خیلی هم سطح درست کرده .
امیدوارم یه تغییری در این اورال ها داده بشه . مخصوصا ویکتور والدز که هیچ جوره نمیتونم درک کنم 85 باشه .
بحث کل کل فوتبالی با کسی ندارم و اینایی که گفتم فکر میکنم همه قبول دارن . مثلا ویکتور والدز رو خود بارسایها هم قبول دارن که 85 نیست .
نه دیگه داداش اینقدر هم فاجعه نیستمن خودم طرفدار بارسام ولی به والدز 75 میدم !
چرا لیگ ترکیه نیستش؟
میشه لیست کامل و رسمی لیگه ها و تیمهای باشگاهی منتخب و تیم های ملی بذارید؟
اگه کسی فیس جدید بازیکنان منچسترسیتی داره بذاره . بازیکنانی مثل Matija Nastasić , Richard Wright , Jack Rodwell , Javi García , Scott Sinclair که تازه به منچسترسیتی پیوستن فیسشون درست شده یا نه ؟؟؟
ممنون میشم یکی از دوستان جواب سوالمو بده ؟؟؟؟
انصافا خودمم نمیخوام این قدر در مورد اورال بحث شه ولی آخه ویدیچ که یه فصل کامل مصدوم بوده هیچ افتی نداشته و اورالش هنوز 89 ؟؟؟De Gea 80
Rafael 77
81 Caarick
Vidic 89
evra 83
Anderson 77
Cleverley 78
Valencia 84
Young 82
Kagawa 83
van Persie 88
فعلا من همین ها رو دارم.دوستانی که بازی منچستر و اتلتیکو رو دیدن میتونن لیست کامل تری بدن
چند باید بدن ؟ شما بگو . هرچند مطمئنم تغییر میکنه .انصافا خودمم نمیخوام این قدر در مورد اورال بحث شه ولی آخه ویدیچ که یه فصل کامل مصدوم بوده هیچ افتی نداشته و اورالش هنوز 89 ؟؟؟
در این مورد که خیلی از اورال ها تغییر میکنن شکی نیست ولی به نظرم واسه ویدیچ حداکثر 87 از بازیکنی که یه فصل مصدوم بوده و تو این فصلم تا همین جا چند تا اشتباه وحشتناک داشته نباید انتظار 89 داشت ...چند باید بدن ؟ شما بگو . هرچند مطمئنم تغییر میکنه .
ده خیا افتضاحه !!! فصل پیش بهتر بود اورالش . بهترین امار رو داشت فصل پیش ، زیاد نخواستیم کم نمیکردن !!! اگه این تو بازی اصلی باشه خیلی فاجعس !!!
رافائل من فکر میکردم با توجه به المپیک 80 باشه .
کریک از سرشم زیاده ولی باید ببینیم فردیناند چنده . همین طور جونر و اسماینگ که فردیناند حدودا 85 اینا باید باشه .
اورا و اندرسون هم مناسبن و اصلا از اورال کلورلی راضی نیستم . با توجه به بازی های خوبش و همینطور که عضو تیم ملی هم هست کمه 78 .
والنسیا خوبه . یانگ هم حدود والنسیا باید باشه . کمه به نظرم .
کاگاوا هم من با توجه به فصل قبل دورتموند انتظار بالاتری داشتم
ون پرسی هم بد نیست . منتظر نانی به خصوص رونی هستم ولی احتمالا کل این اور ال ها تغییر میکنه .
اره . نظر خودمم هم همون 87 هست .در این مورد که خیلی از اورال ها تغییر میکنن شکی نیست ولی به نظرم واسه ویدیچ حداکثر 87 از بازیکنی که یه فصل مصدوم بوده و تو این فصلم تا همین جا چند تا اشتباه وحشتناک داشته نباید انتظار 89 داشت ...
خوب الان که لیست بالا رو دیدم میتونم با یقین بگم امسال fifa با قصد به این شکل اورال داده .
این دیگه توضیحی نداره که کمپانی سال پیش بهترین دفاع وسط لیگ بوده ولی در مقایسه با پویول که نیم فصل مصدوم بوده حتی اورال کمتری داره .
یایا توه جز بهترین هافبک دفاعی های دنیا اورالش از آلونسو کمتره . خدیرا 83 یایا توره 85 - دی ماریا که کلا 20 بازی تو فصل انجام نداده 86 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه آخر خنده هست . شواین اشتایگر 85 و آلونسو 87 .. آخه رو چه حسابی این اورال ها داده شده ؟
به نظر بنده , فیفا برا افزایش فروشش و رقابتی تر کردن رئال و بارسلونا دست به این کار زده .
ولی در سطح لیگ جزیره تیما رو خیلی هم سطح درست کرده .
امیدوارم یه تغییری در این اورال ها داده بشه . مخصوصا ویکتور والدز که هیچ جوره نمیتونم درک کنم 85 باشه .
بحث کل کل فوتبالی با کسی ندارم و اینایی که گفتم فکر میکنم همه قبول دارن . مثلا ویکتور والدز رو خود بارسایها هم قبول دارن که 85 نیست .