FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بابا ول کنید این قضیه اورالها رو گند زدید به تاپیک)x
منم همینو میگم بخدا
این همه بحث میشه در رابطه با بازی کرد ولی این اورالها نمیدونم چرا اینقدر رو اعصاب منن
جالبتر اینه که سر یک بازیکن بحث میکنن که باید بیشتر باشه یا کمتر
درسته چیز مهمیه ولی نه در این حد که این همه صفحه بحث بشه.حالا بالاخره بازی میاد میفهمید دیگه
این نظره منه
و به نظر بقیه هم احترام میذارم

من یه تریلر از دانلود کرده بودم از کافینت دو تیم ارسنال میلان
ارسنال
Szczesny79
jenkinson 64
koscienly 80
Vermaelen 82
gibbs 76
Arteta 81
Walcott 81
ramsey 78
Gervinho 81
mertesacker 81
djorou 75
podolski 83
giroud 80
Sagna 83
rosicky 80
andre santos 75
Oxlade-Chamberlain 75
diaby 76
Wilshere 82
Chamakh 77
mannone 70
چندتا بازیکن دیگه هم بودن که مهم نبودن .
اینا هم برایه میلان.
abiati 80
abate 81
mexes 81
acerbi 78
antonini 77
montolivo 82
ambrosini 79
nocerino 82
boateng 85
pato 83
cassano 85
amelia 77
bonera 79
robinho 83
yepes 77
muntari 79
el shaarawy 76
constant 76
emanuesion 78
traore 74
flamini 78
strasser 72
mesbah 74
zapata 74
اینم برایه میلانه البته اینا همش برایه دمویی که میخواد بیاد تو نسخه اصلی ممکنه عوض بشه

به نظرم باید یه دستی به سر روی ویترال پرو بکشن !
البته یه کارایی کردن که من در جریانش نیستم !
به نظرم باید از تیمای پایه تیم شروع کرد
مثلا من با اورآل 70 میرم آرسنال اول کار باید برم تو تیم دوم یا آرسنال ب بعد از حداقل دو فصل بیام رو نیمکت و کم کم بعد از 4 فصل فیکس بشم !
البته اینو میدونم تو FIFA 13 اگر بری تیم درست حسابی میفرستنت قرضی یه تیم دیگه !
این پیرشفت اور آل ها هم به نظرم یکم کُند ـه !
مثلا من بعد از دو فصل بازی کردن اورآل از 70 رسید به 75 و فصل دوم شد 78 !
پ.ن:دمو رو هم ریلیز نمیکنن کف کردیم !:|

به نظرم باید یه دستی به سر روی ویترال پرو بکشن !
البته یه کارایی کردن که من در جریانش نیستم !
به نظرم باید از تیمای پایه تیم شروع کرد
مثلا من با اورآل 70 میرم آرسنال اول کار باید برم تو تیم دوم یا آرسنال ب بعد از حداقل دو فصل بیام رو نیمکت و کم کم بعد از 4 فصل فیکس بشم !
البته اینو میدونم تو FIFA 13 اگر بری تیم درست حسابی میفرستنت قرضی یه تیم دیگه !
این پیرشفت اور آل ها هم به نظرم یکم کُند ـه !
مثلا من بعد از دو فصل بازی کردن اورآل از 70 رسید به 75 و فصل دوم شد 78 !
پ.ن:دمو رو هم ریلیز نمیکنن کف کردیم !:|

آره به نظر منم همین طوریه ولی خب وقتی یه بازیکن به فرض 18 ساله میسازی نباید انتظار داشته باشی بعد دو فصل اورالش به فرض بشه 85 ...

امروز داشتم از کریر مد یه ویدئو میدیدم.خیلی بهتر شده و من سعی میکنم چند تا از پیشرفت هاش رو براتون بگم.
اگه کریرمد رو مثلا با رئال شروع میکردین سال اول توی لیگ قهرمانان اروپا حضور نداشتین و باید برای سال بعد سهمیه میگرفتین.این نکته خیلی چیز ضایعی بود و برطرف شده.
به بازیکن وقتی پیشنهاد میدیدن میتونین جایگاه ـش رو توی تیم مشخص کنین.
برای خرید بازیکن علاوه بر پول میشه بازیکن هم داد.
با تیمی که قصد داره یکی از بازیکناتون رو بخره میتونین چونه بزنین و قیمت پیشنهادی خودتون رو بهش اعلام کنین.
کلا کریر خیلی بهتر شده.

امروز داشتم از کریر مد یه ویدئو میدیدم.خیلی بهتر شده و من سعی میکنم چند تا از پیشرفت هاش رو براتون بگم.اگه کریرمد رو مثلا با رئال شروع میکردین سال اول توی لیگ قهرمانان اروپا حضور نداشتین و باید برای سال بعد سهمیه میگرفتین.این نکته خیلی چیز ضایعی بود و برطرف شده.به بازیکن وقتی پیشنهاد میدیدن میتونین جایگاه ـش رو توی تیم مشخص کنین.برای خرید بازیکن علاوه بر پول میشه بازیکن هم داد.با تیمی که قصد داره یکی از بازیکناتون رو بخره میتونین چونه بزنین و قیمت پیشنهادی خودتون رو بهش اعلام کنین.کلا کریر خیلی بهتر شده.
ممنون واقعا کریرمد خیلی بخش مهمیه که خدارو شکر فیفا تو هر نسخه یه سری از ایراداتش برطرف میکنه ...

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 PM ارسال شده بود ----------

من واقعا هیچ جوری نمی تونم اورال ویکتور والدس و کارلس پویول رو بپذیرم.
حالا شاید تو نسخه اصلی درست شه ;)

اگر بشه تو کریر مود با ویترال پرو غیر بازی ها باشگاهی رویداد های ملی هم رفت عالی میشد !
مثلا اگر بازیکن خودش رو اثبات کنه به تیم ملی دعوت بشه و برای مثال تو بازی های انتخابی جام حهانی یا یورو بشه ازش استفاده کرد !
یا مثلا به تیم ملی امید دعوت بشه !
که البته بعیده این آخری !

امروز داشتم از کریر مد یه ویدئو میدیدم.خیلی بهتر شده و من سعی میکنم چند تا از پیشرفت هاش رو براتون بگم.
اگه کریرمد رو مثلا با رئال شروع میکردین سال اول توی لیگ قهرمانان اروپا حضور نداشتین و باید برای سال بعد سهمیه میگرفتین.این نکته خیلی چیز ضایعی بود و برطرف شده.
با تیمی که قصد داره یکی از بازیکناتون رو بخره میتونین چونه بزنین و قیمت پیشنهادی خودتون رو بهش اعلام کنین.
کلا کریر خیلی بهتر شده.
اینها اتفاقات خیلی خوبیه...خیلی بهتر میشه اگر رو بخش نقل و انتقالات کار بکنن و واقعی تر بشه هرچند که الان هم خوبه. ولی یه مشکلی که داشته فیفا تو نقل و انتقالاتش تو سالهای اخیر این بوده که همیشه یه تعداد بازیکن بطور دائمی تو لیست فروش باشگاه هاشون هستن!! این بدترین اشکال این بخشه امیدوارم تو 13 شاهدش نباشیم.

توی فیفا 12 اگه توجه کنید خیلی راحت پنالتی گرفته میشد .
دموی چلسی - رئال رو که دیدم متوجه شدم این مشکل حل شده . یه صحنه بود یه بازیکنا توپ رئالو تکل میره و خیلی دقیق این کارو میکنه .
یه مشکل دیگه هم فیفای قبلی داشت نمیشد بازی رو توی زمین بیطرف انداخت . مثلا تماشاگرا 50-50 باشن . حالا اگه این مشکلم حل شده باشه خوبه .

کلا کریر خیلی بهتر شده.

خيالم راحت شد توی career mode فیفا 12 که شروع کرده بودم بازی رو همون اولا حتی به 15 بازی لیگ هم نکشیده بود که آرسنال بدون این که برام پیام خاصی از قبلش بیاد cristiano ronaldo رو با 150$ میلیون مستقیم خریدش :|

توی فیفا 12 اگه توجه کنید خیلی راحت پنالتی گرفته میشد .
دموی چلسی - رئال رو که دیدم متوجه شدم این مشکل حل شده . یه صحنه بود یه بازیکنا توپ رئالو تکل میره و خیلی دقیق این کارو میکنه .
یه مشکل دیگه هم فیفای قبلی داشت نمیشد بازی رو توی زمین بیطرف انداخت . مثلا تماشاگرا 50-50 باشن . حالا اگه این مشکلم حل شده باشه خوبه .
اتفاقا من تنها دمویی که دیدم از فیفا13 بازیه ارسنال میلان بود گل اول میلان از رویه نقطه پنالتی بود هنوز که هنوزه دارم میبینمش نفهمیدم داور چرا پنالتی گرفت.
خدا کنه اینجور که میگی باشه این مشکل حل کرده باشن

این وضعیت هند چطوره؟!اگر فعالش نمی کردی،یه مصیبت بود،اگر فعالش می کردی،یه صمیبت دیگه:|یکی از تاکتیکاهم جلوی تیمای خیلی قوی این بود که وقتی هند روشن بود،توپ رو سانتر می کردم رو دروازه،حدقال 3 تا پنالتی می گرفتم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or