FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

کاش تتو بازیکن هارو اضافه کنن . مربی های واقعی هم کنار زمین باشن.. رو حرکات تماشگرا هم باید کار کنن مثلا تو صحنه های حساس همه همزمان با هم بلند میشن که مصنوعیه
یه مشکل عجیب بازی که تا حالا فقط 2بار برام اتفاق افتاده اینه که من رو بازیکن بیرون محوطه جریمه یا حتی نزدیکه کرنر خطا میکنم . که یبار هم اصلا خطا نبود و بازیکن ها بهم نخوردن . در حالیکه هیچ بازیکنیم داخل محوطه نیست . داور پنالتی میگیره !
تو کریر مود هم یه مدت تیم های حریف همه پناتی هاشونو وسط میزدن که الان درست شده و اینجوری نیس...

---------- نوشته در 01:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 AM ارسال شده بود ----------

خیلی هم پیش اومده که بازیمن تو محوطه شوت میزنه و بعد به طرز عجیبی به مدافع حریف گره میخوره و پنالتی !
کاش لطف کنن یه برانکارد هم واسه این مصدوم های بیچاره بزارن !

---------- نوشته در 01:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 AM ارسال شده بود ----------

خیلی هم پیش اومده که بازیمن تو محوطه شوت میزنه و بعد به طرز عجیبی به مدافع حریف گره میخوره و پنالتی !
کاش لطف کنن یه برانکارد هم واسه این مصدوم های بیچاره بزارن !

یکی از مشکلات بزرگ بخش کریر،خرید کردنهای تیمها بود.به طور مثال فولهام با 55 تا رفت آگرو رو خرید:|آخه فولهام کجا از این پولها داره؟یا آرسنال میرفت کریس رونالدو رو میخرید:dباید جوری بسازن که مثلا آرسنال مثل واقعیتش خریدها کوچیک انجام بده.
مورد دوم هم که همون قیمت بازیکنا بود که شدیدا فضایی بود.مثلا Lioris تو فیفا با 50 تا هم نمیتونستی بخریش.ولی تو واقعیت تاتنهام با 15 تا خریدش.اگر این 2 مورد رو حل کنن خیلی خوب میشه.

مورد سوم بحث بازنشتگی بازیکن هست.مثلا پویول تو 36 سالگی گیر داد که میخوام بازنشست بشم.حتی بهش دستمزد 1 میلیونی هم پیشنهاد کردم بازم تمدید نکرد:dولی از اون ور اسکولز تا 39 سالگی بازی میکنه.باید کاری کنن که بشه با بازیکن چونه زد و بشه قانعش کرد که بازنشسته نشه.

یکی از مشکلات بزرگ بخش کریر،خرید کردنهای تیمها بود.به طور مثال فولهام با 55 تا رفت آگرو رو خرید:|آخه فولهام کجا از این پولها داره؟یا آرسنال میرفت کریس رونالدو رو میخرید:dباید جوری بسازن که مثلا آرسنال مثل واقعیتش خریدها کوچیک انجام بده.
مورد دوم هم که همون قیمت بازیکنا بود که شدیدا فضایی بود.مثلا Lioris تو فیفا با 50 تا هم نمیتونستی بخریش.ولی تو واقعیت تاتنهام با 15 تا خریدش.اگر این 2 مورد رو حل کنن خیلی خوب میشه.

مورد سوم بحث بازنشتگی بازیکن هست.مثلا پویول تو 36 سالگی گیر داد که میخوام بازنشست بشم.حتی بهش دستمزد 1 میلیونی هم پیشنهاد کردم بازم تمدید نکرد:dولی از اون ور اسکولز تا 39 سالگی بازی میکنه.باید کاری کنن که بشه با بازیکن چونه زد و بشه قانعش کرد که بازنشسته نشه.

وای گل گفتی بالاخره یکی پی به این مشکل بزرگ برد. من مشکلم چند ساله با همین بحث بازنشستگی بازیکناست . مثلا تو 12 آخر فصل قرداد ربرتو کارلوس رو یک فصل دیگه تمدید کردم اونم قبول کرد اما با کمال تعجب دیدم فصل بعد اصلا تو تیمم نیست خیلی خنده دار بود.
بابا باید یه جوری باشه که بشه با بالا بردن دستمزد بازیکن قانعش کرد که دیرتر بازنشسته بشه نه مثلا تو 34 سالگی یدفعه بره. این مشکلو من خیلی وقته داشتم و دارم فکرم نکنم تو فیفا 13 هم حل بشه اما امیدوارم یه فکری به حالش کرده باشن .
یه مشکل دیگه بزرگ دیگه فیفا سر این بود که بعضی بازیکنا از 31 سالگی یه دفعه مهارتشون به شکل عجیبی کم میشد و در نهایت اورالش تو یه فصل 2 تا میومد پایین و کلی هم از مهارتاش کم میشد جوری که مثلا توتی ظرف 3 فصل تبدیل شده بود به یه بازیکن درجه 3 . این خیلی مسخره و غیر طبیعی بود اونم تو سن 31 سالگی .
امیدوارم این دو مشکل که همیشه رو اعصابم بوده امسال دیگه حل بشه

در مورد قیمت ها...سانچز 50 تا بود فکر کنم...اصلا باورم نمی شد که سانچز 50 تا!جروینهو 43 تا!!ویلشر هم که نجومی اصلا:d از اون طرف یه مشکلی هست،خیلی از تیما بازیکناشون رو نمی فروشن:|یعنی 130 تا پیش می دی به ژاوی،می گه نمی ام:|

اتفاقا در مورد بازنشستگی همیشه اینطوری نیست.مثلا پویول و پینتو هر دو اول فصل گفتن میخوان بازنشست شن اما آخر فصل تصمیمشون عوض شد و گفتن که یه فصل دیگه هم بازی میکنن.

نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه : (البته من چیزی در این مورد قبلا نشنیدم الان شک دارم ولی میگفتن سانتیاگو توی یکی از ویدیو ها گفته پس احتمالا درسته)
الان توی فروم فیفا یکی رو دیدم میگفت آب و هوای (نورپردازی) داینامیک برای بعضی از استادیوم ها وجود داره. یکی از این استادیوم ها الدترافورد هستش. الدترافورد دیگه توی تنظیمات گزینه های Day, Dusk و Night رو نداره و به جاش زمان شروع بازی انتخاب میشه. مثلا 4pm. بعدش فصل رو انتخاب میکنید (بهار, تابستان, پاییز و زمستان) که بسته به انتخاباتون زمان تاریکتر شدن هوا مشخص میشه.
بر طبق چیزایی که خوندم استادیوم های سانتیاگو برنابئو, نیو کمپ, کینگ فحد (درست نوشتم؟ :d) تایید شدن و استادیوم های امارات, استمفورد بریج و وایت هارت لن هم احتمالش قویه که این ویژگی رو داشته باشن.
امیدوارم این درست باشه و همچنین بتونن مثل madden قابل قبول درش بیارن.

نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه : (البته من چیزی در این مورد قبلا نشنیدم الان شک دارم ولی میگفتن سانتیاگو توی یکی از ویدیو ها گفته پس احتمالا درسته)
الان توی فروم فیفا یکی رو دیدم میگفت آب و هوای (نورپردازی) داینامیک برای بعضی از استادیوم ها وجود داره. یکی از این استادیوم ها الدترافورد هستش. الدترافورد دیگه توی تنظیمات گزینه های Day, Dusk و Night رو نداره و به جاش زمان شروع بازی انتخاب میشه. مثلا 4pm. بعدش فصل رو انتخاب میکنید (بهار, تابستان, پاییز و زمستان) که بسته به انتخاباتون زمان تاریکتر شدن هوا مشخص میشه.
بر طبق چیزایی که خوندم استادیوم های سانتیاگو برنابئو, نیو کمپ, کینگ فحد (درست نوشتم؟ :d) تایید شدن و استادیوم های امارات, استمفورد بریج و وایت هارت لن هم احتمالش قویه که این ویژگی رو داشته باشن.
امیدوارم این درست باشه و همچنین بتونن مثل madden قابل قبول درش بیارن.
تو ویدیوی بایرن و چلسی نشون میده که میشه ساعت رو وفصل رو تو بیش تره استادیوم ها انتخاب کرد البته زبانش فرانسویه خوب معلوم نیست
fb41tgah98r4q9nlpif8.jpg

من نشستم بیشتر ویدیو ها رو دیدم و یه سری نکات خیلی خوب از توش درآوردم:
1)داوری خیلی بهتر شده و دیگه هر برخوردی رو خطا نمی‌گیره
2)حفظ توپ کاملا تغییر کرده و همین باعث می‌شه که دیگه بازیکن هایی که ستاره نیستن تیکی تاکا کار نکنن
3)تو همه این نسخه ها نه فیس جدید و نه موی جدیدی دیده نمی‌شه! خیلی عجیب بود که Villa و Sang و... هیچ تغییری نکردن و موهای راموس هم بلند بود که امیدوارم همشون درست بشه
4)انیمیشن شوت و پاس عالی شده:x
5)دروازه بان ها به صورت چشمگیری پیشرفت داشتن

2)حفظ توپ کاملا تغییر کرده و همین باعث می‌شه که دیگه بازیکن هایی که ستاره نیستن تیکی تاکا کار نکنن
3)تو همه این نسخه ها نه فیس جدید و نه موی جدیدی دیده نمی‌شه! خیلی عجیب بود که Villa و Sang و... هیچ تغییری نکردن و موهای راموس هم بلند بود که امیدوارم همشون درست بشه
من یکی که خیلی رو فیسا حساسم!خدا کنه درست بشه!!!

خداکنه داوری رو درست کنن چون واقعا تو فیفا 12 آزاردهنده بود ... من به این نسخه خیلی امیددارم که تو بخش فیس ها پیشرفت چشمگیری داشته باشه که انگار بازم خبری نیست ولی بهتر شدن انیمیشن ها واقعا خیلی خوبه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or