FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

درود

اگه برای matchday هم پوینت بخواد که داستان میشه برای من، اکانت اروپا زدم باید 2100 بخرم 57 هزار تومن میشه.

قلبم توان نداره. کسی اطلاعات دقیق از matchday میتونه بده؟ پوینت میخواد نمیخواد؟

آخرین ویرایش:
اورالها بدست مسئولای EA داده نمیشه!
هر یک از این Overall ها برای اینکه تو بازی قرار داده بشن از چندین صافی عبور میکنن.
اورالهای اولیه بوسیله داوطلب ها داده میشه. (که همه میتونن date reviewer فیفا بشن به این صورت که یه فرمی رو پر میکنید میفرستید اگه تایید بشه شما وظیفه دارید هر وقت از شما خواسته شد اورالهای 3 تا تیمی که انتخاب کردید رو به اونا بفرستید) هر یک از این اورالها توسط asset editor بررسی میشه و نتایج رو به date editor ها میفرستن (که از کسانی تشکیل شدن که اطلاعات بالایی در مورد فوتبال روز دنیا دارن). پس از بررسی های نهایی توسط اینها اورال ها تو بازی قرار داده میشن.
حالا چرا بعضی از اورالها واقعی در نمیان عجیبه و جای سوال داره!

این که بگین مثلا تو فیفا اورال ها یا ریتینگ ها عادلانه نیس به تاپیک مربوطه
منتها اینجا شده بحث بین فنای فلان تیم که مثلا کی از کی بهتره
تاپیک فوتبال هست برید اونجا بحث کنید نتیجه رو اعلام کنید آخرش

اورالها بدست مسئولای EA داده نمیشه!
هر یک از این Overall ها برای اینکه تو بازی قرار داده بشن از چندین صافی عبور میکنن.
اورالهای اولیه بوسیله داوطلب ها داده میشه. (که همه میتونن date reviewer فیفا بشن به این صورت که یه فرمی رو پر میکنید میفرستید اگه تایید بشه شما وظیفه دارید هر وقت از شما خواسته شد اورالهای 3 تا تیمی که انتخاب کردید رو به اونا بفرستید) هر یک از این اورالها توسط asset editor بررسی میشه و نتایج رو به date editor ها میفرستن (که از کسانی تشکیل شدن که اطلاعات بالایی در مورد فوتبال روز دنیا دارن). پس از بررسی های نهایی توسط اینها اورال ها تو بازی قرار داده میشن.
حالا چرا بعضی از اورالها واقعی در نمیان عجیبه و جای سوال داره!
داداش اگر اینجور که شما میگی باشه باید خیلی اورالا به واقعیت نزدیک باشه.مثلا رافینیا که تمام فصل رو نیمکت میخ شده بود چطور تونسته از 78 تا 82 پیشرفت کنه بعد بازیکنایه جوون که بازی کردن الابا بواتنگ مولر کروس نوئر لام و... هیچ پیشرفتی نداشتن!!کدوم کارشناسی اینکار کرده.
البته یه احتمالم داره که اورالارو اشتباه دادن بجایه اینکه به بواتنگ 82 بدن به رافینیا دادن شاید.
امسال این اورالا یخورده تو بحث شده جالب اینجاست تویه دمو یک تیم میبینی یه اورال داره اما همون تیم تو دمو دیگه اورالاش تغییر کرده مثل تیم ارسنال نمیدونم قضیش چیه!!

داداش اگر اینجور که شما میگی باشه باید خیلی اورالا به واقعیت نزدیک باشه.مثلا رافینیا که تمام فصل رو نیمکت میخ شده بود چطور تونسته از 78 تا 82 پیشرفت کنه بعد بازیکنایه جوون که بازی کردن الابا بواتنگ مولر کروس نوئر لام و... هیچ پیشرفتی نداشتن!!کدوم کارشناسی اینکار کرده.
البته یه احتمالم داره که اورالارو اشتباه دادن بجایه اینکه به بواتنگ 82 بدن به رافینیا دادن شاید.
امسال این اورالا یخورده تو بحث شده جالب اینجاست تویه دمو یک تیم میبینی یه اورال داره اما همون تیم تو دمو دیگه اورالاش تغییر کرده مثل تیم ارسنال نمیدونم قضیش چیه!!
این اورالهایی که الان میبینیم 100 درصد تغییر میکنن. من بحثم بیشتر سر اورالهای سالهای گذشته است که در اندک موارد نادرست میشند. وگرنه هیچ وقت اورالهای دمو ثابت نمیمونن. مثال بارزش هم بارسلونای فیفا 12 که اورالهای توی دمو با بازی نهایی خیلی فرق داشتن.
البته انصافا اورالها شاید تو بعضی موارد اشتباه داشته باشن ولی اینم در نظر داشته باشین که در بین این همه بازیکن توی فیفا اورالهایی که اشتباه میشن اصلا به چشم نمیان مگر در بعضی موراد که مربوط به بازیکن سرشناسی باشه. اگه یه مقایسه کوچیکی با اورالهای pes بکنید میبینید که اورالهای فیفا خیلی خیلی مواقع گرایانه تر هستن.

این اورالهایی که الان میبینیم 100 درصد تغییر میکنن. من بحثم بیشتر سر اورالهای سالهای گذشته است که در اندک موارد نادرست میشند. وگرنه هیچ وقت اورالهای دمو ثابت نمیمونن. مثال بارزش هم بارسلونای فیفا 12 که اورالهای توی دمو با بازی نهایی خیلی فرق داشتن.
البته انصافا اورالها شاید تو بعضی موارد اشتباه داشته باشن ولی اینم در نظر داشته باشین که در بین این همه بازیکن توی فیفا اورالهایی که اشتباه میشن اصلا به چشم نمیان مگر در بعضی موراد که مربوط به بازیکن سرشناسی باشه. اگه یه مقایسه کوچیکی با اورالهای pes بکنید میبینید که اورالهای فیفا خیلی خیلی مواقع گرایانه تر هستن.
منم فک کنم بعضی از اورال ها تو نسخه نهایی تغییر کنن ... آخه انصافا حق چک 84 و حق والدز 85 ... ؟ یا مثلا چرا لوییز از 82 شده 79 و تری از 86 شده 84 ؟؟؟ فقط امیدوارم برای همه تیم ها اورال ها رو درست ومنطقی انتخاب کنن ...

به نظر من که اورال ها انقدر که شما حرفش رو میزنید مهم نیست چون ممکن اورال پایین یک بازیکن به دلیل کمبود یه سری ویژگی هاییه که واسه اون بازیکن توی پستی که بازی میکنه زیاد مهم نباشه.مثلا جان تری درسته اورالش از پپه پایین تره ولی دلیلش شاید سرعت کمتر یا قدرت پاس کمترش باشه که زیاد برای یه مدافع مهم نیست.

خب من در راستایه حرف شما دارم میگم.اینکه واقعگرانست هیچ شکی ندارم بطور مثال گومز 87 مولر84 تو فیفا اما تو pes گومز77 مولر75 .تو اینکه فیفا تو این قضیه و خیلی چیزایه دیگه کاملتره هیچ شکی نیست.
در مورد اورالایه ساله گذشته که به واقعیت خیلی نزدیکتر بود هم من کاملا قبول دارم حتی هیچ شکایتی در مورد اونسالی(2010که میشد فیفا11) که ما قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی و نایب قهرمان اروپا شدیم انچنان به تیم ما بد اورال دادن که حد نداشت یه دفاع اورال80 نداشتیم(به جز لام و ونبویتن که 80 فیکس بود) بدشتوبر75 گومز83 و....اما اگر با تیم بازی میکردی میتونستی روبرویه تیمایه قویتر از خودم از نظر اورال راحت بازی کنم واقعا تیمم بالانس بود.
دمویه12 ساله پیش هم قشنگ یادم بازسلونا کلی بازیکن بالایه 90 داشت که یادم خودم به این موضوع اعتراض کردم اما داخل بازی درست شد نمونش داوید ویا که فکر کنم 91 بود بد شد زیر 90 .
من تنها مشکلم فقط بایرن مونیخ چون از اولین باری که فوتبال بازیکردن شروع کردم که باشگاها اضافه شد(از psone) من تیمم همین بایرن بوده الانم که دونبال اورال این حرفا هستم میخوام ترکیب تیمم بچینم تا کامل امادگی داشته باشم برایه اینکه من با 5تا از دوستام(بایرن-ارسنال-میلان-رئال-بارسلونا) به شدت تو فوتبال باهم کلکل داریم حتی نتایجمون ثبت میکنیم
اما زرنگی که من میکنم هرسال قبله شروعه رقابت جدیدمون میام اورالایه این تیمارو در میارم بد بهترین ترکیب میزارم جلوش.
الانم که اینقدر حرص رافینیارو میخورم برایه اینکه تو ترکیب من جایی نداره من رو بواتنگ خیلی حساب باز کرده بودم خدا کنه تو بازی اصلی اورالارو کاملتر کنن بیشتر نکنن همین بواتنگ رافینیا رو برایه من عوض کنن کافیه.

به هر حال همین اورال هاست که کیفیت بازی را میبره بالا و زیباتر میکنه

FIFA و PES اصلا سبکاشون فرق داره نمیشه اینا رو توشون مقایساه کرد ....

فروش بازیهای XBOX 360 فقط 2100 تومان ---------بدون کاور و عکس فقط 1900 تومان ------در هر کجای کشور کالارا دریافت و وجه را به مامور پست بپردازید .....تحویل حضوری در تهران ---
آدرس سایت : www.shopgames.ir
اجرای بازیهای 97% از روی هارد : www.shopgames.ir

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز این اورالها تیمهای منچستر بایرمونیخ مادرید بارسلونا اورالهای نسخه اصلی دوستان تیمهای دمو ارسنال میلان دورتمند و منچستر سیتی یونتوس هستن پس ربطی به دمو نداره و من این اورالها رو بادیدن ویدیو های که از نسخه اصلی اومده گذاشتم اون لینک های صفحه قبل گذاشتم که خود لینک هایم که هست دباره اورالها بحث کرده این گیم پلی بازی بارسلونا با منچستر سیتی fifa 13http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dBaG3Sthf-U اینم اورال منچستر سیتی

[TD="class: xl26, width: 43"]GK[/TD]
[TD="class: xl25, width: 11"] [/TD]
[TD="class: xl24, width: 123"]Joe Hart[/TD]
[TD="class: xl27, width: 44"] 84 [/TD]

[TD="class: xl26"][/TD]
[TD="class: xl25"] [/TD]
[TD="class: xl24"]zabaheta
[/TD]
[TD="class: xl27"]79
[/TD]

[TD="class: xl26"]RCB[/TD]
[TD="class: xl24"]Joleon Lescott[/TD]
[TD="class: xl27"] 84 [/TD]

[TD="class: xl26"]LCB[/TD]
[TD="class: xl24"]Vincent Kompany[/TD]
[TD="class: xl27"] 85
[/TD]

[TD="class: xl26"]LB[/TD]
[TD="class: xl24"]Gael Clichy[/TD]
[TD="class: xl27"] 80 [/TD]

[TD="class: xl26"]RCM[/TD]
[TD="class: xl24"]richards
[/TD]
[TD="class: xl27"] 80
[/TD]

[TD="class: xl26"]LCM[/TD]
[TD="class: xl24"]Yaya Toure[/TD]
[/TD]

[TD="class: xl26"]RAM[/TD]
[TD="class: xl24"]David Silva[/TD]
[TD="class: xl27"] 88
[/TD]

[TD="class: xl26"]LAM[/TD]
[TD="class: xl24"]Samir Nasri[/TD]
[/TD]

[TD="class: xl26"]RS[/TD]
[TD="class: xl24"]Sergio Aguero[/TD]
[TD="class: xl27"] 87 [/TD]

[TD="class: xl26"]LS[/TD]
[TD="class: xl24"]Mario Balotelli[/TD]
[TD="class: xl27"] 84 [/TD]

من فقط در اوورال ویکتور والدز موندم.والدز 85 فکر کنم باید جز عجایب جهان قرار داده بشه قدرت بعضی بازیکن های بارسا به طرز شگفت آوری عجیب و غریبه .

دوستان عزیز این اورالها تیمهای منچستر بایرمونیخ مادرید بارسلونا اورالهای نسخه اصلی دوستان تیمهای دمو ارسنال میلان دورتمند و منچستر سیتی یونتوس هستن پس ربطی به دمو نداره و من این اورالها رو بادیدن ویدیو های که از نسخه اصلی اومده گذاشتم اون لینک های صفحه قبل گذاشتم که خود لینک هایم که هست دباره اورالها بحث کرده این گیم پلی بازی بارسلونا با منچستر سیتی fifa 13http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dBaG3Sthf-U اینم اورال منچستر سیتی

[TD="class: xl26"]GK
[/TD]
[TD="class: xl25, width: 11"][/TD]
[TD="class: xl24, width: 123"]Joe Hart
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 44"] 84
[/TD]

[TD="class: xl26"][/TD]
[TD="class: xl25"][/TD]
[TD="class: xl24"]zabaheta
[/TD]
[TD="class: xl27"]79
[/TD]

[TD="class: xl26"]RCB
[/TD]
[TD="class: xl24"]Joleon Lescott
[/TD]
[TD="class: xl27"] 84
[/TD]

[TD="class: xl26"]LCB
[/TD]
[TD="class: xl24"]Vincent Kompany
[/TD]
[/TD]

[TD="class: xl26"]LB
[/TD]
[TD="class: xl24"]Gael Clichy
[/TD]
[/TD]

[TD="class: xl26"]RCM
[/TD]
[TD="class: xl24"]richards
[/TD]
[/TD]

[TD="class: xl26"]LCM
[/TD]
[TD="class: xl24"]Yaya Toure
[/TD]
[/TD]

[TD="class: xl26"]RAM
[/TD]
[TD="class: xl24"]David Silva
[/TD]
[TD="class: xl27"] 88
[/TD]

[TD="class: xl26"]LAM
[/TD]
[TD="class: xl24"]Samir Nasri
[/TD]
[/TD]

[TD="class: xl26"]RS
[/TD]
[TD="class: xl24"]Sergio Aguero
[/TD]
[TD="class: xl27"] 87
[/TD]

[TD="class: xl26"]LS
[/TD]
[TD="class: xl24"]Mario Balotelli
[/TD]
[TD="class: xl27"] 84
[/TD]
اورال ها خوب و منطقی ان ... فقط اورال لسکات قد اورال جان تریه :-/ ؟

خوب الان که لیست بالا رو دیدم میتونم با یقین بگم امسال fifa با قصد به این شکل اورال داده .
این دیگه توضیحی نداره که کمپانی سال پیش بهترین دفاع وسط لیگ بوده ولی در مقایسه با پویول که نیم فصل مصدوم بوده حتی اورال کمتری داره .
یایا توه جز بهترین هافبک دفاعی های دنیا اورالش از آلونسو کمتره . خدیرا 83 یایا توره 85 - دی ماریا که کلا 20 بازی تو فصل انجام نداده 86 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه آخر خنده هست . شواین اشتایگر 85 و آلونسو 87 .. آخه رو چه حسابی این اورال ها داده شده ؟
به نظر بنده , فیفا برا افزایش فروشش و رقابتی تر کردن رئال و بارسلونا دست به این کار زده .
ولی در سطح لیگ جزیره تیما رو خیلی هم سطح درست کرده .
امیدوارم یه تغییری در این اورال ها داده بشه . مخصوصا ویکتور والدز که هیچ جوره نمیتونم درک کنم 85 باشه .
بحث کل کل فوتبالی با کسی ندارم و اینایی که گفتم فکر میکنم همه قبول دارن . مثلا ویکتور والدز رو خود بارسایها هم قبول دارن که 85 نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or