FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام دوست عزیز fifa 12یک اپدیت هفتگی داره که نسبت به باریهای روز دنیا اپدیت میشه مثلا اورال رنالدو ودیگر بازیکنهای مادرید برای من تغیر میکنه هر هفته که رنالدو تو اوجش باشه واسه من شده 96 واین اپدیت هقتگی رو باید 800 پوینت بخری
همون لایو سیزن منظورته.گرفتم:d

من تازه عضو شدم .
اول بگم که من 10-11 ساله مشتری پر وپاقرص فیفا هستم . هیچوقت به فیفا خیانت نکردم و حتی یکبارم طرف pes نرفتم .
بحث در مورد اورال بود . نمیدونم چرا یه سری میگن این بحث به اینجا مربوط نمیشه ؟ لطفا بگن بریم کجا در این مورد بحث کنیم .
اورال جزئ اصلی بازی هست . واقعا اورال هایی که به بازیکنا داده شده پاک منو ناامید کرد .
من خودم فن چلسی هستم . ولی بایرن فصل پیش 2 بازی رفت و برگشت , رئالو قشنگ لوله کرد . اونوخت چرا اورال رئال بالاتره ؟
بحث فوتبالی نمیکنم ولی قاعدتا تیمی که رفته فینال باید تیمی قوی تر بوده باشه ؟
یا مثلا پویولی که نصف فصل مصدوم بوده 86 و تری 84 . بعضیا هم انگار 2 ساله فوتبال میبینن . تری 3 سال پشت سر هم توی تیم اروپا بوده .
اسین که کلا 2 ساله مصدومه 84 و میکل 4 ساله توی 81 گیر کرده .
بازم میگم من تعصبی رو این نمره ها ندارم ولی قشنگ معلومه یه لیگ خاصو خیلی قوی نشون دادن . ویکتور والدز 85 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علتش هم همه میدونن نیازی به توضیح نداره ولی این راهی که فیفا میره قبلش pes رفت و حالا این شده یعنی فقط چندتا تیم خاصو روش کار کردن .

من تازه عضو شدم .
اول بگم که من 10-11 ساله مشتری پر وپاقرص فیفا هستم . هیچوقت به فیفا خیانت نکردم و حتی یکبارم طرف pes نرفتم .
بحث در مورد اورال بود . نمیدونم چرا یه سری میگن این بحث به اینجا مربوط نمیشه ؟ لطفا بگن بریم کجا در این مورد بحث کنیم .
اورال جزئ اصلی بازی هست . واقعا اورال هایی که به بازیکنا داده شده پاک منو ناامید کرد .
من خودم فن چلسی هستم . ولی بایرن فصل پیش 2 بازی رفت و برگشت , رئالو قشنگ لوله کرد . اونوخت چرا اورال رئال بالاتره ؟
یا مثلا پویولی که نصف فصل مصدوم بوده 86 و تری 84 . بعضیا هم انگار 2 ساله فوتبال میبینن . تری 3 سال پشت سر هم توی تیم اروپا بوده .
بازم میگم من تعصبی رو این نمره ها ندارم ولی قشنگ معلومه یه لیگ خاصو خیلی قوی نشون دادن . ویکتور والدز 85 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علتش هم همه میدونن نیازی به توضیح نداره ولی این راهی که فیفا میره قبلش pes رفت و حالا این شده یعنی فقط چندتا تیم خاصو روش کار کردن .

کاملا با نظرتون موافقم
وقتی اورال پویول رو دیدم بدجور تعجب کردم،‌ اخه چطور میشه بازیکنی که کل فصل رو مصدوم بوده اورالش بشه 86 ؟
غیر از اینه که فقط به خاطر اینکه توی بارسلونا بازی می کنه همچین اورالی بهش دادند ؟
به نظرم مسئولان فیفا حتما باید در این مورد تجدید نظر کنن و اورال ها رو واقع گرایانه تر بدن.

تیم چلسی
Gary Cahill
CAMYossi Benayoun
Flourent Malouda
STDaniel Sturridge
Romelu Lukaku

[TD="class: xl24"]GK[/TD]
[TD="class: xl27"][/TD]
[TD="class: xl24"]Petr Cech[/TD]
[TD="class: xl26"] 84
[/TD]

[TD="class: xl24"]RB[/TD]
[TD="class: xl24"]Branislav Ivanovic[/TD]
[TD="class: xl26"] 82 [/TD]

[TD="class: xl24"]RCB[/TD]
[TD="class: xl24"]John Terry[/TD]
[TD="class: xl26"] 84 [/TD]

[TD="class: xl24"]LCB[/TD]
[TD="class: xl24"]David Luiz[/TD]
[TD="class: xl26"] 79 [/TD]

[TD="class: xl24"]LB[/TD]
[TD="class: xl24"]Ashley Cole[/TD]

[TD="class: xl24"]RCM[/TD]
[TD="class: xl24"]Ramires[/TD]
[TD="class: xl26"] 81 [/TD]

[TD="class: xl24"][/TD]
[TD="class: xl24"][/TD]
[TD="class: xl26"][/TD]

[TD="class: xl24"]LCM[/TD]
[TD="class: xl24"]Frank Lampard[/TD]
[TD="class: xl26"] 83 [/TD]

[TD="class: xl24"]RW[/TD]
[TD="class: xl24"]Eden Hazard[/TD]
[TD="class: xl26"] 87 [/TD]

[TD="class: xl24"]ST[/TD]
[TD="class: xl24"] Fernando Torres [/TD]

[TD="class: xl34"]LW[/TD]
[TD="class: xl35"][/TD]
[TD="class: xl34"]Juan Mata[/TD]
[TD="class: xl36"] 86 [/TD]

[TD="colspan: 3"][/TD]
[TD="class: xl25"][/TD]

[TD="colspan: 3"] Bench [/TD]

[TD="class: xl24"]CB[/TD]

[TD="class: xl25"] 82 [/TD]

[TD="class: xl25"] 79 [/TD]

[TD="class: xl24"]LW[/TD]

[TD="class: xl25"] 81 [/TD]

[TD="class: xl25"] 78 [/TD]

[TD="class: xl24"]ST[/TD]

[TD="class: xl25"] 80 [/TD]

[TD="class: xl24, colspan: 3"]
Hulk
Oscar

[TD="class: xl24"]RW[/TD]

[TD="class: xl25"] 84 [/TD]

[TD="class: xl24"]CAM[/TD]

[TD="class: xl25"] 80 [/TD]
[/TD]
Hulk که پورتو بازی میکرد که الان رفته زنیت!

بحث در مورد اورال ازاده،ولی تعدادی از دوستان رئالی،و همینطور بارسایی،یه بحث خیلی مسخره که اصلا نه به اورال ربط داشت نه هیچی و اخرش هم داشت دعوا می شد راه انداختن...

===
جا داره از شاهین اریایی تشکر کنم،خیلی اطلاعات خوبی می ده...

لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید انقدر با قاطعیت نظر ندید.در سال 2010 و 2011،پویول بین 10 مدافع برتر اروپا انتخاب شده و بالاتر از تری هم بوده.بعدشم کی گفته کل فصل قبل رو مصدوم بوده؟

خیلی از بازیکن ها زمان ناصرالدین شاه بازیکن های خوبی بودن ولی دلیل نمیشه تا ابد توی فیفا اورالشون غیر واقعی یا بر اساس عملکرد سال های پیشین بازیگری شون باشه.

خیلی از بازیکن ها زمان ناصرالدین شاه بازیکن های خوبی بودن ولی دلیل نمیشه تا ابد توی فیفا اورالشون غیر واقعی یا بر اساس عملکرد سال های پیشین بازیگری شون باشه.
متوجه نشدی؟میگم 2011 هم بین 10 مدافع برتر اروپا بود.پویول هنوز هم جزء بهترین مدافعین وسط جهانه.تو هر بازی بارسا که نیستش،دفاع دچار مشکل میشه.

من تازه عضو شدم .
منم با شما موافقم البته یه خورده امسال این اورالا داره مشکوک میزنه.
من از تیم خودم که خبر دارم نمونش رافینیا که 4تا بازی بیشتر برامون نکرد اورالش از 78 شده 82!!!! بواتنگ که یک فصل کامل دفاع بایرن جمع کرده همون 79 مونده نمونش زیاده(نوئر - مولر -کروس- شقیری الابا)اصلا نسبت به ساله پیش تغییر نکردن اگرم تغیری دادن نحایتا یک امتیاز بیشتر شدن!!!
به نظر من اینا تیمی امتیاز میدن به فرض مثال میگن مثلا بایرن مونیخ اورال تیمش باید اینجوری باشه 90-88-87-87-87-87-84-84-83-81-79-78 بعد به بازیکنا نگاه میکنن براساس اسمشون(عملکرد فصله گذشته) این امتیازارو بهشون میدن.مثلا ریبری ساله پیش موثرترین بازیکنمون بوده پس بالاترین امتیاز تیم که 90 به ریبری میدن همینجور میان به پایین.
برایه تیمایه دیگه هم به همین ترتیب عمل میکنن.به نظرم اینجوری باشه

من در عجبم این ریتینگارو از کجا میارید؟؟؟ فیفا غیر تیم های دمو ریتینگ دیگه ای لو نداده!
احتمالا اینا ریتینگایی هست که مردم حدس زدن! وگرنه داوید لوییز 79؟؟؟؟؟

دوستان در تاپیک PC پرسیدم اینجا هم می پرسم : از تفاوت نسخه ی PC و کنسولی اطلااتی منتشر شده یا مثل نسخه 12 هر دو نسخه یکی هستند و تفاوتی ندارن !؟

این اورال ها را از تریلر های منتشر شده که در صفحات قبل هست مینویسند:اورال های بازیکنان ترکیب اصلی تیم های لیگ برتر+تیم های مطرح جهان مثل بازی Real vs. Barcelona , Barca vs. PSG و man u vs. atletico و chelsea vs. bayern , chelsea vs. real madrid و...

من تازه عضو شدم .

انصافاحرفت قبول دارم ... به خصوص اورال های پویول والدس چک تری و لوییز که به نظرم باید بعضی هاشون کم و بعضی هاشون زیاد بشه ...

دوستان در تاپیک PC پرسیدم اینجا هم می پرسم : از تفاوت نسخه ی PC و کنسولی اطلااتی منتشر شده یا مثل نسخه 12 هر دو نسخه یکی هستند و تفاوتی ندارن !؟

اتفاقا تو 12 هم کاد دادن تو تو کنسول خیلی نرم تر بود
از این نسخه خبر ندارم
ولی شک نکن نسخه کنسولی خاص تر هست

اورالای بازیکنا تا الان با توجه به این دموهایی که از گیم پلی خودم شخصا دیدم برای بیشتر بازیکنا واقعا بد بوده انگار که مسئولان EA اصلا فوتبال روز دنیارو دنبال نمیکنن چک از والدز کم تر واقعا جوک بزرگیه یا جان تری از پویول همیشه مصدوم ضعیفتر یا اینکه داوید لوئیز چلسی نسبت به قبل افت داشته یا خود جان اوبی میکل که از 81 80 شده البته اینا مثالایی هست که به عینه دیدم تو تریلرایی که دوستان تو صفحه های قبل گذاشتن و احتمالا تو خود بازی خیلی بیشتره امیدوارم تو نسخه ی نهایی دیگه اینطور نباشه و اصلاح شده باشن چهره ی یه سری بازیکنم که باید درست میشده هنوز درست نشده مثلا خود فالکائو یا ادن هازارد که واقعا نا امید کننده بود برام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or