برای اینکه بتونی آنلاین بازی کنی حتما باید گلد داشته باشی ولی فقط برای بعضی بازی ها نیاز به online pass داری مثل فیفا ولی برای بازی هایی مثل call of duty فقط گلد نیاز داریبرای بازی کردن آنلاین باید کد داشته باسم؟ چون اکثره قسمتی آنلاین میرم میگه پرو فیل شما حق رفتن یه اینجا رو نداره!
پست بالایی رو خوندم از کجا باید اکانت گلد و پس بازی رو بخرم؟ هر دوشو باید بخرم تا بتونم بازی کنم؟ یرای همه ی بازی ها باید پس داشته باشم تا انلاین بازی کنم؟
خب online pass فیفا رو از کجا بگیرم؟ باید حتما بازی اوریج بخرم؟برای اینکه بتونی آنلاین بازی کنی حتما باید گلد داشته باشی ولی فقط برای بعضی بازی ها نیاز به online pass داری مثل فیفا ولی برای بازی هایی مثل call of duty فقط گلد نیاز داری
۲راه داری: یا باید اورج بخری یا اینکه پوینت بخری ، پوینت رو بصورت کارتهایی مثل شارژ ایرانسل میفروشن که میتونی از بچه ها بخوای تا برات بخرن برای onlinepass نیاز به ۸۰۰ تا پوینت داریخب online pass فیفا رو از کجا بگیرم؟ باید حتما بازی اوریج بخرم؟

اینکه لیگ فوتبال ایران باشه توی بازی فیفا یا نباشه حسرت خوردن نداره عزیز. اصلا چیزی نیست این مساله که بخواد آدم حسرتشو بخوره!دوستان ea برای fifa 14 چهار کشور تو نظر سنجی گذاشته برای لیگ اون کشور که چین هند هستن وما در حسرت روزی که لیگ ایران به fifa اضافه بشه![]()
بخاطر اینکه میشد گلیچ کرد برش داشتن برای همهدوستان امروز فیفا آپدیت داد...بعدش رفتم ultimate team دیدم نمیشه با guest بازی کرد. اصلا اون نواری که تعداد guestها رو می نویسه رو برداشته. البته آنلاین head to head رفتم اونجا می شد guest شد. حالا خواستم بدونم این فقط مشکل منه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن؟...ممنون اگه جواب بدین
بخاطر اینکه میشد گلیچ کرد برش داشتن برای همه
اقا این Update آفلاین رو جیتگ جواب میده فقط؟ من هم 3Mb رو گرفتم , هم 23Mb رو! هر کدوم رو ریختم رو فلش زدم به ایکس باکس فایلش ناشناس بود! گزینه کپی و Move هم نداشت!! Delete بود فقط! چه کنم؟؟
با خود دستگاه آپدیت کن..دوستان! عزیزان! چرا هیشکی یه جواب به ما نمیده؟؟
سلام. نخیر کنسول من جیتگ نیست و آپدیت جواب داد.اقا این Update آفلاین رو جیتگ جواب میده فقط؟ من هم 3Mb رو گرفتم , هم 23Mb رو! هر کدوم رو ریختم رو فلش زدم به ایکس باکس فایلش ناشناس بود! گزینه کپی و Move هم نداشت!! Delete بود فقط! چه کنم؟؟
سلام.. خیلی خلاصه میگم بهت برای آپدیت آفلاین.
اول از همه با برنامه abgx مدیا آی دی دیسکت رو چک میکنی آموزشش تو فروم هست
دوم میری به سایت XBOX 360 Update Center و آپدیت مورد نظر و مطابق با مدیا آی دی رو دانلود میکنی
سوم یک فلش به کنسول وصل میکنی و داخل تنظیمات کنسول فلش رو فرمت میکنی
چهارم نرم افزار horizon رو دانلود میکنی و آپدیت رو بوسیله برنامه horizon به فلش مموری انتقال میدی
پنجم فلش رو به کنسول وصل میکنی و اگه کنسول هارد داره از داخل تنظیمات دیتای آپدیت رو به هارد انتقال میدی.. و اگر هم هارد نداری باید فلش همیشه به کنسول متصل باشه
بازم سوالی بود در خدمتم.