FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

کسی میدونه به جز بازی کردن در Season چه طوری میشه برای Level Up کردن اقدام کرد؟

توی Virtual Pro امتیاز بهمون میده که Level مون بره بالا؟ اگه جای دیگه ای هم هست لطفا بگین.
با درود به شما فکر کنم بعد از یک ماه و نیم اولین پستم باشه که دارم میدم .بگذریم اکه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما میتونید بالا بردن لولتون رو با بازی کردن در مچ دی و چالنج هم لول رو بالا ببرین و به دوستان دیگه هم بگم لول به 7 برسه میتونن ادیت پلیر در کریر رو باز کن که باید لول 7 و 2000 تا پول داشته باشین این چالنج ها رو اگه در درجه سختی بالا برین خوب امتیاز xp میده...............

ممنون.

یه چیز دیگه ، از کجا بفهمم که فایل شناسایی شده ؟؟؟

چیزی تغییر میکنه ؟؟؟

اگه آپدیت با آی دی دیسکت یکی نباشه که اصلآ گزینه Move و copy نداره!
نسخه درست رو بریزی! مشکلات بازی رفع میشه! اولش مثلآ برا من گیر میکرد! حالا راحت رد میکنه!
بچه ها میگفتن لباس ناپولی هم درست میشه! یعنی لباس ناپولی مثل لباس خودشون بشه! اپدیتت درست ریخته شده!

با درود به شما فکر کنم بعد از یک ماه و نیم اولین پستم باشه که دارم میدم .بگذریم اکه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما میتونید بالا بردن لولتون رو با بازی کردن در مچ دی و چالنج هم لول رو بالا ببرین و به دوستان دیگه هم بگم لول به 7 برسه میتونن ادیت پلیر در کریر رو باز کن که باید لول 7 و 2000 تا پول داشته باشین این چالنج ها رو اگه در درجه سختی بالا برین خوب امتیاز xp میده...............

مچ دی رو امتحان نکرده بودم. :دی مرسی. الان لول 25 هستم و تو دنیا 21000 ام ولی می خوام این رنک رو ببرم بالا که انگار به این راحتی ها نمیشه. مخصوصا تو Division 1 که امتیاز گرفتن واقعا کار سختیه :دی

ممنون.

با سلام
لطفا یکی از دوستان توضیح بدن چطور میشه در لیگ باشگاه ها یا جام باشگاه ها یا .... بازی نمود
من همیشه فقط دوستانه بازی می کنم
ممنون

سلام
دستگاه من آپدیت lt+3 هستش
و دیسک فیفا 13 هم بارنر مکس
و از وقتی که فیفا اومده تا الان باهاش بازی میکردم
اما الان که دیسک رو میزارم پیغام
unrecognized disc میده!!
ضمنا به لایو هم وصل نیستم!
مشکل چیه؟!

خوب معلومه نمیتونی آنلاین پس بخری چون حتما باید وی پی... شیر کنی تا بتونی بخری .

داداش من هم 800 تا خریدم reedeem هم کردم اکانتمم گلده تا الان با تریال 2 روزه بازی میکردم بازی برنر مکسه ولی چی پی ..ن هم میزنم این ارور رو میده دقیقا باید کی بزنم و راه حل چیه معتادش شدم لطفا کمکم کنید در ضمن اولین بارمه به لایو وصل میشم نکنه بن شدم اگه اینطوره چرا تریال کار میکرد ؟

داداش من هم 800 تا خریدم reedeem هم کردم اکانتمم گلده تا الان با تریال 2 روزه بازی میکردم بازی برنر مکسه ولی چی پی ..ن هم میزنم این ارور رو میده دقیقا باید کی بزنم و راه حل چیه معتادش شدم لطفا کمکم کنید در ضمن اولین بارمه به لایو وصل میشم نکنه بن شدم اگه اینطوره چرا تریال کار میکرد ؟

نه بن که نشدی .وگرنه همون 2 روز هم نمیتونستی بازی کنی.اگر وی پی... شیر کردی بازم نشده حتما درست شیر نکردی باید بدی به یکی از بچه ها که واست بگیره .

یه ایراد خیلی بزرگی که فیفا داره و تو ذوق یزنه نقل وانتقالات تیم های دیگس الان 6فصله دارم بازی میکنم هنوز بعضی از تیما میبینی 3الی 4بازیکنشون تغییر کرده این خیلی بده بعدش ایا تو قدرت های بازیکنای جوونتر چیزی هست که بفمیم اینده در هست یانه ؟؟؟تو قدرت های تیم ها ه همش ر50هستکدومشو باید دست کاری کنی تا دفاع حریف قوی تر بشه؟؟؟

گندش EA با این سرور های 13 درآورده
کی سابقه داشته سرورهایش به این خرابی باشه.چندین شماره بود همیشه سرورهایش فعال بود و به خوبی کار می کرد.مگه موارد خیلی کم و محدود که مثلا ماهی 1 بار بود
مدام قطعه.مدام پیغام میده در حال تعمیر هست.تو هفته چندین بار این اتفاق میافته
1 روز التیمیت خرابه.1 روز خرید تو التیمیت هک کردن کل سرور خاموش می کنند درست کنند.1 روز سرور وصل نمیشه و خرابه.1 روز بری تو التیمیت برگردی بیرون season بزنی توپ غیب میشه باید سرور درست کنند.هر دفعه 1 اشکال جدید
رفتن روی فیفا نسل بعد کار می کنند به خوبی 13 ساپورت نمی کنند
خدا کنه 1 دفعه بشینند کلی از اشکالات رفع کنند این قطعی ها مداوم درست بشه

در رابطه با Career Mode سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید.
آقا این بازیکن ها که ویرشون میگره برن رو چیکار کنیم ؟
هر کاریش میکنی نمیخواد قرارداد تمدید کنه !
راه حلی هست نگهشون داریم ؟

من الان ۳ ساله رونی رو با چنگ و دندون نگه داشتم اما حالا که قراردادش تموم داره میشه به هیچ عنوان تمدید نمیکنه.
الان هم که پیغام داده تو نیم فصل منو بفروش چون صد در صد رفتنی هستم :-|
کاریش نمیشه کرد‌ ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or