soltanmasoud
کاربر سایت
آخری رو باید بگیری! و آره باید هماهنگ باشه دیگه! نباشه فایل ناشناسه!
ممنون.
یه چیز دیگه ، از کجا بفهمم که فایل شناسایی شده ؟؟؟
چیزی تغییر میکنه ؟؟؟
آخری رو باید بگیری! و آره باید هماهنگ باشه دیگه! نباشه فایل ناشناسه!
با درود به شما فکر کنم بعد از یک ماه و نیم اولین پستم باشه که دارم میدم .بگذریم اکه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما میتونید بالا بردن لولتون رو با بازی کردن در مچ دی و چالنج هم لول رو بالا ببرین و به دوستان دیگه هم بگم لول به 7 برسه میتونن ادیت پلیر در کریر رو باز کن که باید لول 7 و 2000 تا پول داشته باشین این چالنج ها رو اگه در درجه سختی بالا برین خوب امتیاز xp میده...............کسی میدونه به جز بازی کردن در Season چه طوری میشه برای Level Up کردن اقدام کرد؟
توی Virtual Pro امتیاز بهمون میده که Level مون بره بالا؟ اگه جای دیگه ای هم هست لطفا بگین.
ممنون.
یه چیز دیگه ، از کجا بفهمم که فایل شناسایی شده ؟؟؟
چیزی تغییر میکنه ؟؟؟
با درود به شما فکر کنم بعد از یک ماه و نیم اولین پستم باشه که دارم میدم .بگذریم اکه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما میتونید بالا بردن لولتون رو با بازی کردن در مچ دی و چالنج هم لول رو بالا ببرین و به دوستان دیگه هم بگم لول به 7 برسه میتونن ادیت پلیر در کریر رو باز کن که باید لول 7 و 2000 تا پول داشته باشین این چالنج ها رو اگه در درجه سختی بالا برین خوب امتیاز xp میده...............
باید بری قسمت Game's Mode - Tournoment یا Career Mode!!با سلام
لطفا یکی از دوستان توضیح بدن چطور میشه در لیگ باشگاه ها یا جام باشگاه ها یا .... بازی نمود
من همیشه فقط دوستانه بازی می کنم
ممنون
خوب معلومه نمیتونی آنلاین پس بخری چون حتما باید وی پی... شیر کنی تا بتونی بخری .
داداش من هم 800 تا خریدم reedeem هم کردم اکانتمم گلده تا الان با تریال 2 روزه بازی میکردم بازی برنر مکسه ولی چی پی ..ن هم میزنم این ارور رو میده دقیقا باید کی بزنم و راه حل چیه معتادش شدم لطفا کمکم کنید در ضمن اولین بارمه به لایو وصل میشم نکنه بن شدم اگه اینطوره چرا تریال کار میکرد ؟