اقا تو پست LM کیو بذارم دارم رئال مادرید بازیکانشو جمع میکنم رونالدو خیلی گرونه نمیتونیم بخریم اگه میشه راهنمایم کنید
.سیستم تیمم 4 4 2 هست به نظرتون سیستمه خوبی برای رئال هست
تو پست RBکیو بذارم?
راستش از این ترکیب بدم میاد
اقا تو پست LM کیو بذارم دارم رئال مادرید بازیکانشو جمع میکنم رونالدو خیلی گرونه نمیتونیم بخریم اگه میشه راهنمایم کنید
.سیستم تیمم 4 4 2 هست به نظرتون سیستمه خوبی برای رئال هست
تو پست RBکیو بذارم?
من بعضي وقتها دارم بعضي وقتها ندارم:dچرا از دیروز نمیتونم به ea وصل شم؟؟؟؟؟؟کسی این مشکل رو داره؟
سلام بر همگی:dمنم افتادم تو خط التیمیت
میگم شما ها چقدر مایه داریدا ماشالله عجب بازیکنایی دارید
من فقط 2روزه دارم بازی میکنم و تیمم عالیه البته بازیکنام مثل شما عزیزان گرون نیستن حالا حالا ها مونده تا پولم اونقدر بشه که تیمم به قیمت شما ها بشهولی خداروشکر با همین تیم هم خیلی خوب نتیجه میگیرم اخه این خارجیا 90% بازی بلد نیستن تو تیمشون همه رو دارن ولی بازیشون خوب نیست
حالا یه سوال: توی سیستم 2-4-4 اگه میشه یهCM سرعتی و یک LM سرعتی به من معرفی کنین دمتون گرم فقط گرون نباشه ها من پول ندارم فوق فوقش تا 8.000 باشه خیلی مممنون
تيمت با كمي تغييرات ميشه تيم ايتالياي مناقا من هر کاری کردم نتونستم مثل شما تیممو بزارم برای همین از tv عکس گرفتم![]()
حالا نظر بدید مرسی

اقا من هر کاری کردم نتونستم مثل شما تیممو بزارم برای همین از tv عکس گرفتم![]()
حالا نظر بدید مرسی
به نظرم پالاسیو رو نباید میزاشتی RM چون بازیکن های بهتری تو این پست میتونی پیدا کنی!مثلا Lamela یا Biabiany یا Maggio.

پالاسیو فوق العادست به نظرمنه بابا پالاسيو اونجا بهتره اتفاقا اين بازيكنهايي كه نام بردي كلا مرخصن![]()
همين خوبه يعني بهتر از اين نداره ايتالياپالاسیو فوق العادست به نظرم
بیابانی فقط سرعت داره هیچی دیگه نی ولی این عالیه
خب حالا بنظرت چیا رو تغیر بدم؟

الان تازه شروع کردی داغی واست مهم نیستیه RM خوب و سرعتی از سری آ کیه؟ میخوام پالاسیو رو بگیرم اگه بازیکن بهتری سراغ دارید بگید
برای LM هم بین روبینیو و جوینکو موندم(نمیدونم درست تایپ کردم یا نه)کدومشون بهتره؟ اینم بگم که من خیلی سرعتی بازی میکنم بازی کن تند و تیز به کارم میاد
یه پیشنهاد هم برای بروبکس ایتالیایی : من توی خط حمله از Matri و Di Vaio استفاده میکنم عالین هر بازی نفری دو یا سه یا چهار تا گل میزنن واقعا زوج خیلی خوبین میخواستم پول جمع کنم پاتو رو بخرم ولی بیخیال شدم چون واقعا همینا عالین![]()