FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
آقا مصطفی شما ظاهرا خدای اولتیمیت هستید اگر ممکنه به این پست من جواب بدید .ممنون میشک
دوست گلم در مورد سوال اولت كه مربوط به خود فيفا ميشه نه اولتيمت بايد با L1 يار عوض كني و نزديكترين بازيكني كه به توپ هست با اون بري تو پاش مربع بزني تكل سعي كن تا ميتوني نزني ضمنا ميتوني بري تو اين تاپيك و سوالتو از دوستان بپرسي
سوال دومتو هم من متوجه نشدم بيشتر توضيح بده

دوست گلم در مورد سوال اولت كه مربوط به خود فيفا ميشه نه اولتيمت بايد با L1 يار عوض كني و نزديكترين بازيكني كه به توپ هست با اون بري تو پاش مربع بزني تكل سعي كن تا ميتوني نزني ضمنا ميتوني بري تو اين تاپيك و سوالتو از دوستان بپرسي
سوال دومتو هم من متوجه نشدم بيشتر توضيح بده

با تشکر بابت جوابتون
تو صفحه اصلی گزینه هایی به اسم ultimat team و eas fc و season و ONLOIN MODES که در زیر مجموعه online mode , custom game , head to head
وجود داره که وقتی میری به این قسمت میتونی با هر کی میخوای آنلاین بازی کنی
بعضی وقتها حریفم مثلا گالاتاسرای را انتخاب میکنه که وقتی باهاش بازی میکنم میبینم تو تیمش رونالدو و مسی و .... را با هم تو گالاتاسرای داره
میخواست ببینم برای درست کردن تیم اینچنینی چه کار باید کنم
اگر تیمی هست که در اولتیمیت درست میکنیم ولی برای من تیمی که درست کردم به اسم پرسپولیس تو لیست وجود نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر بابت جوابتون
تو صفحه اصلی گزینه هایی به اسم ultimat team و eas fc و season و ONLOIN MODES که در زیر مجموعه online mode , custom game , head to head
بعضی وقتها حریفم مثلا گالاتاسرای را انتخاب میکنه که وقتی باهاش بازی میکنم میبینم تو تیمش رونالدو و مسی و .... را با هم تو گالاتاسرای داره
اگر تیمی هست که در اولتیمیت درست میکنیم ولی برای من تیمی که درست کردم به اسم پرسپولیس تو لیست وجود نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
داداش گلم اون تیما تیمای التیمیت نیست بلکه تیمایه ساختگی خودشونه که بازیکنارو جابه جا کردن برای اینکه این مشکل پیش نیاد همیشه وقتی اینوایت میدی حالت ترکیب رو انلاین بزار که کسی نتونه از تیمای ساختگی استفاده کنه
در ضمن تیمهای التیمیت فقط میتونن با دیگر تیم های التیمیت به صورت فرندلی بازی کنن

با تشکر بابت جوابتون
ممنون میشم راهنمایی کنید
عزيز اين قسمت مربوط به اولتميت تيم نيست تو همون تاپيكي كه گفتم بپرسيد جواب ميدن

داداش گلم اون تیما تیمای التیمیت نیست بلکه تیمایه ساختگی خودشونه که بازیکنارو جابه جا کردن برای اینکه این مشکل پیش نیاد همیشه وقتی اینوایت میدی حالت ترکیب رو انلاین بزار که کسی نتونه از تیمای ساختگی استفاده کنه
در ضمن تیمهای التیمیت فقط میتونن با دیگر تیم های التیمیت به صورت فرندلی بازی کنن

ممنون داداش گلم
میشه راهنمایی کنید برای درست کردن تیم اینچنینی چه کار باید کنم ??
ممنون میشم
راستی من id: ciro397 دارم خوشحال میشم با هم بازی کنیم
آقا مصطفی خوشحال میشم با شما هم بازی کنیم
نیمه شب هم آن میشم

آخرین ویرایش:
ممنون داداش گلم
میشه راهنمایی کنید برای درست کردن تیم اینچنینی چه کار باید کنم ??
ممنون میشم
راستی من id: ciro397 دارم خوشحال میشم با هم بازی کنیم
آقا مصطفی خوشحال میشم با شما هم بازی کنیم
نیمه شب هم آن میشم
داداش مصطفی خیلی حساس رو سوال ها اگه تو جای خودش پرسیده نشه کهیر میزنه>:) برا چگونگی ساختن اونجور تیما برو تو همون تاپیک قبل سوالتو بپرس فقط سوال های التیمیت اینجا بپرس که قند خونه مصطفی هم متعادل بمونه:d!!

ایتالیا بهتر انگلیس بود
البت هنوز برزیل تجربه نکردم :دی
داداش انگلیس از همه بهتره ولی بخاطر این خیلیا طرفش نمیان که لیگه گرونیه وگرنه تنها لیگیه که میشه در هر پست چند بازیکن تاپ گیر اورد ولی خوب مشکلش تو گرون بودنشه دیگه
البته اینم بگم کلا چیزیه که به سلیقه و سبک بازیتون بر میگرده پس نمیشه گفت کدوم لیگ بهتره بلکه هر نفر باید ببینه بازیکنای کدوم لیگ بهتر به سبک بازیش می خورن و مچ هستن

این دروازبانه که Barcayist معرفی کرد خیلی کارش درسته تست کنید ضرر نداره
منم یه دفاع وسط توپ سراغ دارم ملیت فرانسه باشگاه لاتزیو به اسم Diakite
قد داره عین زرافه قدرت بدنی عین فیل رو کرنل ها تو بندازی رو سرش 99% گله
دفاعشم که معرکست

ليگ اسپانيا 4 تا راي اورده مثه ليگ انگليس فقط ميتونم اين شكلكو بذارم=)):))
من خودم از اواتارم معلومه كه طرفدار كدوم ليگ هستم ولي لاليگا اصلا بازيكن خوب زياد نداره سرعتي هم تو حمله نداره وگرنه من هيچوقت نميرفتم سراغ انگليس
راستي يه چيزايي در مورد جلوگيري از دلالي كشف كردم دوستان وقتي ميخوايد بازيكن بخريد روي بازيكن R3 بزنيد يه قسمت هست پايين سمت راست نوشته كه چقد براي شما(براي صاحب قبليش)بازي كرده اگر 0 بود بفهميد طرف دلاله ازش نخريد من وقتي سرچ ميكنم كه كمترين قيمت رو واسه يه بازيكن پرداخت كنم اونم از شيوه BUY NOW متوجه ميشم كه دقيقا يه نفر چندتا بازيكن با همين شرايط گذاشته و ازش نميخرم معمولا اين دلالها هم به كم راضي نميشن و معمولا قيمت بالاتري ميذارن در حالي كه يه شخصي كه دلال نيست راحت راضي به ضرر هست و قيمت پايين تري رو ميذاره

Mh_msv FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
اين تيمه منه بعد از حدوده ٢ هفته،چطوره؟
برا هافبك به جاي كريك فابرگاس رو مي خوام بگيرم ، دفاع وسط كيارو بگيرم؟(پيكه و پپه؟)
اگر پيشنهاده ديگه اي داريد بگيد
تيمم تركيبه اسپانيايي ها با لاليگا هست
تو پست هافبک سمت راست بتونی wolcat جاش بدی عالیه واقعا محشره بازیش
---------
بعضی ها هم فکر کردن چه رمز رازی پیدا کردند چنان پست داده انگار رمز ماهواره ناسا کشف کرده

تو پست هافبک سمت راست بتونی wolcat جاش بدی عالیه واقعا محشره بازیش
---------
بعضی ها هم فکر کردن چه رمز رازی پیدا کردند چنان پست داده انگار رمز ماهواره ناسا کشف کرده
هموني كه تو ارسنال بازي مي كنرو مي گي؟ اون كه اينگليسيه و ليگش لاليگا نيست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or