FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
سلام ؛ دوستانی که تو لیگ زمستانی ( البته دیگه داره بهاری میشه ) ثبت نام کردند لطف کنن اگر کماکان مایلند شرکت کنند بیان 2 باره اعلام آمادگی کنند چون قرعه کشی داره انجام میشه

سلام دوستان من ترکیبم 4-4-2 بود حس میکنم خیلی نقص داره حالا شما چه ترکیبی معرفی میکنید ؟؟؟
خودم نظرم روی 4-1-2-1-2 بود ولی خیلی گرونه ترکیبش حالا شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ فقط خوب باشه مرسی

سلام دوستان من ترکیبم 4-4-2 بود حس میکنم خیلی نقص داره حالا شما چه ترکیبی معرفی میکنید ؟؟؟
خودم نظرم روی 4-1-2-1-2 بود ولی خیلی گرونه ترکیبش حالا شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ فقط خوب باشه مرسی

4321 یا 41212
ما که از التیمیت کنار کشیدیم.وقتمو می گرفت و نمی ذاشت برم سراغ پلات.ولی یه سوال که منو روانی کرده اینه
چجوری میشه تو التیمیت میلیونر شد:((

سلام
ببخشید2 تا سوال داشتم در مورد اولتیمیت
اول اینکه وقتی توپ دست حریف هست بازیکنم نمیره تو پاش و باید فقط تکل کنم تا توپو بگیرم
و دومی اینکه تیمی که درست کردم چطور میتونم تو قسمت آنلاین (نه آنلاین اوتیمیت) انتخاب کنم چون دیدم بعضی ها تیمهای که درست کردن را انتخاب مبیکنند

ممنون میشم راهنمایی کنیید

پیشنهاد میکنم برای پست دروازه بانی حتما Guilherme رو از لوکوموتیو مسکو بخرید،قدش 197 سانتیمتره و راست پا هم هست و سوپر سیو هایی انجام میده که چک و بوفون و نویر دهنشون باز میمونه (البته توی فیفا نه فوتبال واقعی:d) قیمتش هم حداکثر 1200 باید باشه و ملیتش هم برزیلیه!
اگر شما دوستان هم بازیکنی رو میشناسید که واقعا خوب بازی میکنه براتون و گمنامه ممنون میشم معرفی کنید.

بچه هایی که UT بازی میکنن یکم منو کمک کنن لطفا.من از دیروز نشستم پاش تا الان یک تیم نسبتا خوب بستم.ولی چندتا مورد هست که هنوز نمیفهمم.یکی این بازیکنهای که کادرشون سیاهه است.قضیه اینا چیه که انقدر گرونن؟

بعد نمیشه بازیکنها رو دائمی قوی کرد؟این قدرتهایی که براشون میخریم چقدر روشون میمونه؟

اگر راه خوبی برای پول در آوردن یا نکته خاصی که پولهامو هدر ندم هم سراغ دارین رو کنین.
===========

این پستو تو اون تاپیک هم زدم.الان کل تاپیک رو خوندم!مثکه نتایج پر گل طبیعیه!قضیه چیه؟مگه چه چیزی رو نتایج تاثیر میزاره؟اصلا UT با بقیه جاها چه فرقی داره که انقدر سرعت توش مهمه؟

4321 یا 41212
ما که از التیمیت کنار کشیدیم.وقتمو می گرفت و نمی ذاشت برم سراغ پلات.ولی یه سوال که منو روانی کرده اینه
چجوری میشه تو التیمیت میلیونر شد:((

ببین دادش من بهت نگفتم چون میدونم عین خودم مرگبار میشینی پاش
بهتره ندونی
این fut ادمو روانی میکنه شک نکنید

بچه هایی که UT بازی میکنن یکم منو کمک کنن لطفا.من از دیروز نشستم پاش تا الان یک تیم نسبتا خوب بستم.ولی چندتا مورد هست که هنوز نمیفهمم.یکی این بازیکنهای که کادرشون سیاهه است.قضیه اینا چیه که انقدر گرونن؟

بعد نمیشه بازیکنها رو دائمی قوی کرد؟این قدرتهایی که براشون میخریم چقدر روشون میمونه؟

اگر راه خوبی برای پول در آوردن یا نکته خاصی که پولهامو هدر ندم هم سراغ دارین رو کنین.
===========

این پستو تو اون تاپیک هم زدم.الان کل تاپیک رو خوندم!مثکه نتایج پر گل طبیعیه!قضیه چیه؟مگه چه چیزی رو نتایج تاثیر میزاره؟اصلا UT با بقیه جاها چه فرقی داره که انقدر سرعت توش مهمه؟

چندتا مورد هست که هنوز نمیفهمم.یکی این بازیکنهای که کادرشون سیاهه است.قضیه اینا چیه که انقدر گرونن؟
اين بازيكنان از پك ها درميان كه يه تروفي هم داره اين بازيكنان تيم منتخب هفته هستن كه يه جورايي قوي شده اون بازيكن هستن بعضياشون مثه گريت بيل چند بار در هفته از نظر ea بهترين بازيكن شناخته شدن و قيمت بسيار بالايي دارن و نيز اورال و امارشونم خيلي بالاست
خير فقط ميتوني واسه يه بازي قوي شون كني كه اونم بنظر من بي تاثيره اون بازيكنان مشكي قوي شده بازيكنان ديگه هستن البته همه امارشون قوي شده نيست
===========
دلالي البته من خودم دلالي بلد نيستم ولي بعضيا خوب بلدن من فقط سيزن انلاين ميرم
اونايي كه توي اون تاپيك هستن يوتي سرشون نميشه اونجا نرو
ببين سرعت خيلي مهمه چون همه سعي ميكنن بازيكنان سرعتي بخرن اونايي هم نميخرن اينقد ميبازن تا قاعده بازي رو ياد بگيرن وقتي سرعت زياد باشه گل زياد ميخوري و ميزني اين طبيعيه

خوب بعضی از این بازیکنهای هفته همچین مالیم نیستن!مثلا تازه شده 77 بعد قیمتش بالا 50 هزار سکه اس!!

ببين سرعت خيلي مهمه چون همه سعي ميكنن بازيكنان سرعتي بخرن اونايي هم نميخرن اينقد ميبازن تا قاعده بازي رو ياد بگيرن وقتي سرعت زياد باشه گل زياد ميخوري و ميزني اين طبيعيه
تو یوتی سرعت مهمه چون همه سرعتی میخرن.به خود بازی و گیم پلیش ربطی نداره پس.درسته؟

سوالات بعدی:

این chemistry تو بازی تیمی چه تاثیری میزاره؟البته من 100 ش کردم.
تو این تغییر پستها چیزی برای بردن بازیکن از راست به چپ یا برعکس نیست؟
سه تا بازیکن می خوام از هر لیگی باشه ایراد نداره.خیلی رو تیم تاثیر نمیزاره.یکی دفاع راست و دفاع آخر زیر 3000 سکه ای و یک هافبک طراح و ریز نقش سریع مثل گوتزه که زیر 5000 سکه باشه قیمتش.

آخرین ویرایش:
خوب بعضی از این بازیکنهای هفته همچین مالیم نیستن!مثلا تازه شده 77 بعد قیمتش بالا 50 هزار سکه اس!!

تو یوتی سرعت مهمه چون همه سرعتی میخرن.به خود بازی و گیم پلیش ربطی نداره پس.درسته؟

سوالات بعدی:

سه تا بازیکن می خوام از هر لیگی باشه ایراد نداره.خیلی رو تیم تاثیر نمیزاره.یکی دفاع راست و دفاع آخر زیر 3000 سکه ای و یک هافبک طراح و ریز نقش سریع مثل گوتزه که زیر 5000 سکه باشه قیمتش.
درسته
باعث هماهنگي تيم و روان بازي كردن بازي كنان در تركيب ميشه

يعني چي؟
سه تا بازیکن می خوام از هر لیگی باشه ایراد نداره.خیلی رو تیم تاثیر نمیزاره.یکی دفاع راست و دفاع آخر زیر 3000 سکه ای و یک هافبک طراح و ریز نقش سریع مثل گوتزه که زیر 5000 سکه باشه قیمتش
بايد از ليگ بازيكنات كه سري آ هستن باشن و گرنه چميستريت كم ميشه

يعني چي؟
یعنی lf بشه rf یا cm بشه rm!

بايد از ليگ بازيكنات كه سري آ هستن باشن و گرنه چميستريت كم ميشه
مهم نیست.الان 100 ه.حتی با یکی دو تا تغییرم 100 میمونه!این تیممه الان:
َئهدت FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
دفاع راست و هافبک رو بدجوری لازم دارم.

باعث هماهنگي تيم و روان بازي كردن بازي كنان در تركيب ميشه
تا چه حد مهمه؟یعنی مثلا 60 باشه یا 100 کاملا ملموسه؟

یعنی lf بشه rf یا cm بشه rm!
نه اينجوري نميشه
مهم نیست.الان 100 ه.حتی با یکی دو تا تغییرم 100 میمونه!این تیممه الان:
َئهدت FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
دفاع راست و هافبک رو بدجوری لازم دارم.
خب اون بخاطر مربي هست مربي 10 تا زياد ميكنه مربي رو اگه برداري همه چيو هم درست گذاشته باشي ميشه99
دفاع راست هم همه آباته ميذارن
من تو ايتاليا زياد وارد نيستم
تا چه حد مهمه؟یعنی مثلا 60 باشه یا 100 کاملا ملموسه؟
اره باو اگه 60 باشه بازيكنات سرپستهاشون نميرن تو دفاع راحت گل ميخوري

سلام
ببخشید2 تا سوال داشتم در مورد اولتیمیت
اول اینکه وقتی توپ دست حریف هست بازیکنم نمیره تو پاش و باید فقط تکل کنم تا توپو بگیرم
و دومی اینکه تیمی که درست کردم چطور میتونم تو قسمت آنلاین که تو صفحه اصلی کنار گزینه اولتیمیت(نه آنلاین اوتیمیت) انتخاب کنم چون دیدم بعضی ها تیمهای که درست کردن را انتخاب مبیکنند

ممنون میشم راهنمایی کنیید

آقا مصطفی شما ظاهرا خدای اولتیمیت هستید اگر ممکنه به این پست من جواب بدید .ممنون میشک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or