FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
تا حالا با اینایی که رونالدو و مسی یا یکیشونو تو تیمشون دارن بازی کردید؟
به نظر من اینجور افراد رو راحت میشه برد فقط کافیه تمرکزت رو رونالدو یا مسی باشه!جالبه بیشتر وقتها که با اینجور افراد بازی میکنم بازیشون اصلا تعریفی نیست و تیمشون 10 نفرن که میدون که توپ رو به مسی یا رونالدو بدن!!

---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ----------

هموني كه تو منچستر بازي مي كنرو مي گي؟ اون كه اينگليسيه و ليگش لاليگا نيست

نه تئو والکات (Teo Walcott) رو میگه بازیکن آرسنال که انگلیسی هستش.

به نظر من اینجور افراد رو راحت میشه برد فقط کافیه تمرکزت رو رونالدو یا مسی باشه!جالبه بیشتر وقتها که با اینجور افراد بازی میکنم بازیشون اصلا تعریفی نیست و تیمشون 10 نفرن که میدون که توپ رو به مسی یا رونالدو بدن!!

---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:06 PM ارسال شده بود ----------

.
چند روز پيش افتاديم دسته 2 خورديم به نفر 73م جهان از لحاظ ‌squad تيمش همون تيم گالا بود تازه تمام بازيكناشو هم pace شونو 99 كرده بود جوري كه وقتي L1 مثلث مينداخت اونم از تو زمين خودش فالكائو با سرعت 78ش ميتونست از دفاعهاي سرعتي من عبور كنه و تازه استوپ كنه و شوت بزنه مارو شانسي 4_3 برد شانس بدم كمپاني روي نيمكت بود:(

---------- نوشته در 07:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

Mh_msv FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
اين تيمه منه بعد از حدوده ٢ هفته،چطوره؟
برا هافبك به جاي كريك فابرگاس رو مي خوام بگيرم ، دفاع وسط كيارو بگيرم؟(پيكه و پپه؟)
اگر پيشنهاده ديگه اي داريد بگيد
تيمم تركيبه اسپانيايي ها با لاليگا هست

بجاي كريك ژابي الونسو
دفاعهاي وسط پپه و راموس :d
اين يارو ادريان تو التلتيكو مادريد هم بدك نيست

نه تئو والکات (Teo Walcott) رو میگه بازیکن آرسنال که انگلیسی هستش.

من تا حالا نشده با بازیکن هایی که مسی یا رونالدو دارند بازیکنم نمیدونم چرا
ولی با تیم هایی که نیمار دارند زیاد بازی کردم دقیقا تمرکز طرف رو نیماره و همش توپو میخواد برسونه به اون

امروز خیلی ذحمت کشیدم بعد 3 ماه که فیفا بازی میکنم برای اولین بار لیگ 21 امتیازی تموم کردم :دی
اما دوباره 21 شروع شد :| 23 امتیازی و 29 امتیازی مثل قسمت سینگل نمیشه قسمت انلاین؟

ولی یه حال اساسی بهم دادم اونم این که بالاتلی با باشگاه میلان تو یه پک گلد بهم جایزه داد دلتون اب :دی :دی

الان 2 تا تیم دارم یه لیگ برزیل یه لیگ فرانسه یه انگلیسم کم کم دارم میزنم تنگش خوبه ترک کرده بودم o:-)

چند روز پيش افتاديم دسته 2 خورديم به نفر 73م جهان از لحاظ ‌squad تيمش همون تيم گالا بود تازه تمام بازيكناشو هم pace شونو 99 كرده بود جوري كه وقتي L1 مثلث مينداخت اونم از تو زمين خودش فالكائو با سرعت 78ش ميتونست از دفاعهاي سرعتي من عبور كنه و تازه استوپ كنه و شوت بزنه مارو شانسي 4_3 برد شانس بدم كمپاني روي نيمكت بود:(

---------- نوشته در 07:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

بجاي كريك ژابي الونسو
دفاعهاي وسط پپه و راموس :d
اين يارو ادريان تو التلتيكو مادريد هم بدك نيست
راموس خدا تومن پولشه :|
خودمم بينه ژابي الونسو و فابرگاس موندم:-/
مهاجمام خوبند؟
ماتا رو نگيرم برا هافبك وسط؟
مرسي

اقا این دی نا تاله همه چیش بالاست شوتو پاس و دریبلو 70000 هزارتاهم پولشو ولی مفت گرونه خدایی من خریدم 3 تا باز بعد فروختمش
جاش پاتو خریدم عالی بود
این دروازبان لوکوموتیو هم که بریزیلی هست یک چیزیه که اصلا همرو میگره 800 تا هم پولشه ولی خداست
من بوفون رو میزارم ذخیرش :|
فقط یک چیز من عکس تیمو میخوام بزارم ببنید فقط بلد نیستم کجا باید برم یکی یاد بده ؟؟

اقا این دی نا تاله همه چیش بالاست شوتو پاس و دریبلو 70000 هزارتاهم پولشو ولی مفت گرونه خدایی من خریدم 3 تا باز بعد فروختمش
جاش پاتو خریدم عالی بود
این دروازبان لوکوموتیو هم که بریزیلی هست یک چیزیه که اصلا همرو میگره 800 تا هم پولشه ولی خداست
فقط یک چیز من عکس تیمو میخوام بزارم ببنید فقط بلد نیستم کجا باید برم یکی یاد بده ؟؟

استعداديابى رو حال كردى!؟ :دى

جاش پاتو خریدم عالی بود

من که بهت گفتم نخرش
حرفا مارو دایورت کردی؟
پاتو با اون قد کوتاش هد میزنه در حد تیم ملی
برو اینجا یوزر پستو بزنم squads انتخاب کن بعد share بزن یه لینک بساز اونو بزار اینجا

---------- نوشته در 07:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:05 AM ارسال شده بود ----------

استعداديابى رو حال كردى!؟ :دى

پس یه مشاوره کامل از همه گرفته :دی

راموس خدا تومن پولشه :|
خودمم بينه ژابي الونسو و فابرگاس موندم:-/
مهاجمام خوبند؟
ماتا رو نگيرم برا هافبك وسط؟
مرسي
ژابي الونسو ميتونه به دفاع هم كمك كنه ولي فابرگاس و ماتا نه زياد
مهاجمات خوبن ولي بنزما هم بگير

آخرین ویرایش:
حدود 1 ماه پیش با یکی افتادم هنوز نمیتوم تیمشو هضم کنم! یارو اینارو داشت:
toty casillas-toty pique-ramos-alves-toty marcelo-toty alonso-toty xavi-toty falcao-messi- و فک کنم نیمار یا رونالدو رو هم داشت(فرداشت کامنت گذاشت:got toty messi)
ازش 3 تا خوردم اومدم بیرون.ینی با الونسو از وسط زمین می شوتید نویر به زور بلا و چنگ و دندون مینداخت کرنر!!!!!!!!!!!!!!! یه حساب سرانگشتی کنین میبینین یا رو تو التیمیت بیل گیدزی بوده واسه خودش!!!!!!!!!!!!!!

حدود 1 ماه پیش با یکی افتادم هنوز نمیتوم تیمشو هضم کنم! یارو اینارو داشت:
toty casillas-toty pique-ramos-alves-toty marcelo-toty alonso-toty xavi-toty falcao-messi- و فک کنم نیمار یا رونالدو رو هم داشت(فرداشت کامنت گذاشت:got toty messi)
ازش 3 تا خوردم اومدم بیرون.ینی با الونسو از وسط زمین می شوتید نویر به زور بلا و چنگ و دندون مینداخت کرنر!!!!!!!!!!!!!!! یه حساب سرانگشتی کنین میبینین یا رو تو التیمیت بیل گیدزی بوده واسه خودش!!!!!!!!!!!!!!
خو مهدي قربونه مديسونت برم من:d
اين نفر 73 جهان هم همينارو داشت
گالا يعني چي؟:d
رونالدو داشت مسي اش هم cam بود :d

من که بهت گفتم نخرش
حرفا مارو دایورت کردی؟
پاتو با اون قد کوتاش هد میزنه در حد تیم ملی
برو اینجا یوزر پستو بزنم squads انتخاب کن بعد share بزن یه لینک بساز اونو بزار اینجا

نه دایورت نکردم قبل خریده بودم بعد که تو هم گفتی فروختم پاتو خریدم

اقا تو پست LM کیو بذارم دارم رئال مادرید بازیکانشو جمع میکنم رونالدو خیلی گرونه نمیتونیم بخریم اگه میشه راهنمایم کنید
.سیستم تیمم 4 4 2 هست به نظرتون سیستمه خوبی برای رئال هست
تو پست RBکیو بذارم?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or