FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اقا تو پست LM کیو بذارم دارم رئال مادرید بازیکانشو جمع میکنم رونالدو خیلی گرونه نمیتونیم بخریم اگه میشه راهنمایم کنید
.سیستم تیمم 4 4 2 هست به نظرتون سیستمه خوبی برای رئال هست
تو پست RBکیو بذارم?

راستش از این ترکیب بدم میاد:دی lm اینیستا یا تیو .rb هم اگه پولشو داری الوز اگه نه خوان فرن خوبه

اینم ترکیب من :d یعنی سه هفته بکوب بازی کردم تا این همه پول برا اینا جمع کردم :دی پیشنهاد اگه دارین بدین :دی خودم فکر میکنم که باید جای رامیرس کس دیگه ای رو بزارم و همچنین مهاجم نوک بهتری پیدا کنم هر چند که دمبابا واقعا برا تیمم عالی بازی میکنه :دی

CFC LegendS FIFA 13 Ultimate Team Squad by crazyangel | Futhead

سلام بر همگی:dمنم افتادم تو خط التیمیت
میگم شما ها چقدر مایه داریدا ماشالله عجب بازیکنایی دارید:)
من فقط 2روزه دارم بازی میکنم و تیمم عالیه البته بازیکنام مثل شما عزیزان گرون نیستن حالا حالا ها مونده تا پولم اونقدر بشه که تیمم به قیمت شما ها بشه :)ولی خداروشکر با همین تیم هم خیلی خوب نتیجه میگیرم اخه این خارجیا 90% بازی بلد نیستن تو تیمشون همه رو دارن ولی بازیشون خوب نیست
حالا یه سوال: توی سیستم 2-4-4 اگه میشه یهCM سرعتی و یک LM سرعتی به من معرفی کنین دمتون گرم فقط گرون نباشه ها من پول ندارم فوق فوقش تا 8.000 باشه خیلی مممنون

سلام بر همگی:dمنم افتادم تو خط التیمیت
میگم شما ها چقدر مایه داریدا ماشالله عجب بازیکنایی دارید:)
من فقط 2روزه دارم بازی میکنم و تیمم عالیه البته بازیکنام مثل شما عزیزان گرون نیستن حالا حالا ها مونده تا پولم اونقدر بشه که تیمم به قیمت شما ها بشه :)ولی خداروشکر با همین تیم هم خیلی خوب نتیجه میگیرم اخه این خارجیا 90% بازی بلد نیستن تو تیمشون همه رو دارن ولی بازیشون خوب نیست
حالا یه سوال: توی سیستم 2-4-4 اگه میشه یهCM سرعتی و یک LM سرعتی به من معرفی کنین دمتون گرم فقط گرون نباشه ها من پول ندارم فوق فوقش تا 8.000 باشه خیلی مممنون

علی جان به جمع آلتیمیتی ها خوش اومدی!>:d<
واسه CM اگه تونستی Van der vart یا Gotze رو بگیر البته گوتزه یه کم گرونه و واسه LM هم حتما Elia رو بگیر که فوق العاده سرعتیه!

اقا من هر کاری کردم نتونستم مثل شما تیممو بزارم برای همین از tv عکس گرفتم :| :D
حالا نظر بدید مرسی
تيمت با كمي تغييرات ميشه تيم ايتالياي من
البته كيلني واسه خريد يه بازيكن اينفورم فروخته شد=((
بايد دوروز بازي كنم تا بتونم 20 تا ديگه بذارم روي پولم بگيرمش ولي واقعا هميشه دلم ميخواست كليني و كمپاني رو داشته باشم:x

پالاسیو فوق العادست به نظرم
بیابانی فقط سرعت داره هیچی دیگه نی ولی این عالیه
خب حالا بنظرت چیا رو تغیر بدم؟
همين خوبه يعني بهتر از اين نداره ايتاليا
پالاسيو هم دهن دفاعهارو سرويس ميكنه من تيم اولم انگليسيه كه 420تا خرجش كردم=((

آخرین ویرایش:
یه RM خوب و سرعتی از سری آ کیه؟ میخوام پالاسیو رو بگیرم اگه بازیکن بهتری سراغ دارید بگید
برای LM هم بین روبینیو و جوینکو موندم(نمیدونم درست تایپ کردم یا نه)کدومشون بهتره؟ اینم بگم که من خیلی سرعتی بازی میکنم بازی کن تند و تیز به کارم میاد
یه پیشنهاد هم برای بروبکس ایتالیایی : من توی خط حمله از Matri و Di Vaio استفاده میکنم عالین هر بازی نفری دو یا سه یا چهار تا گل میزنن واقعا زوج خیلی خوبین میخواستم پول جمع کنم پاتو رو بخرم ولی بیخیال شدم چون واقعا همینا عالین:)

یه RM خوب و سرعتی از سری آ کیه؟ میخوام پالاسیو رو بگیرم اگه بازیکن بهتری سراغ دارید بگید
برای LM هم بین روبینیو و جوینکو موندم(نمیدونم درست تایپ کردم یا نه)کدومشون بهتره؟ اینم بگم که من خیلی سرعتی بازی میکنم بازی کن تند و تیز به کارم میاد
یه پیشنهاد هم برای بروبکس ایتالیایی : من توی خط حمله از Matri و Di Vaio استفاده میکنم عالین هر بازی نفری دو یا سه یا چهار تا گل میزنن واقعا زوج خیلی خوبین میخواستم پول جمع کنم پاتو رو بخرم ولی بیخیال شدم چون واقعا همینا عالین:)
الان تازه شروع کردی داغی واست مهم نیست:دی بزار یکم پول دستت بیاد ببینم میتونی از بوفن و کیلینی و دیناتاله که تازه قیمتشون متوسط هست دل بکنی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or