montazery
کاربر سایت
حاجی دی ناتاله خیلی مزرخرفه خداییالان تازه شروع کردی داغی واست مهم نیست بزار یکم پول دستت بیاد ببینم میتونی از بوفن و کیلینی و دیناتاله که تازه قیمتشون متوسط هست دل بکنی
حاجی دی ناتاله خیلی مزرخرفه خداییالان تازه شروع کردی داغی واست مهم نیست بزار یکم پول دستت بیاد ببینم میتونی از بوفن و کیلینی و دیناتاله که تازه قیمتشون متوسط هست دل بکنی
بازيكن به اين مضخرفي قيمت به اين گرونيحاجی دی ناتاله خیلی مزرخرفه خدایی
داداش بجای بوفون هندانویچو بگیر کارایی بهتر نباشه کمتر نیست قیمتشم خیلی کمتر از بوفون هستکیلینی تو لیست خریده:d
بوفن هم هست ولی زیاد حضورش ضروری نیست
دی ناتاله هم مثل اینکه دلار روش اثر گذاشته گرونه نمیخرمش
دروازبان لوکوموتیو اون برزیلی هم خیلی خوبهداداش بجای بوفون هندانویچو بگیر کارایی بهتر نباشه کمتر نیست قیمتشم خیلی کمتر از بوفون هست
اونم گرفتم ولی زیاد تفاوتی بین اونو هندانوویچ نیست تازه یه نظرم هندانویچ بهترهدروازبان لوکوموتیو اون برزیلی هم خیلی خوبه
مهاجم هم بالوتلی خیلی خوب بازی میکنه اونی که تو میلان هست
برای rb اباته رو بگیر پولتم برای بوفون هدر نده جای دیگه خرجش کن زودترم کیلینیرو بگیر که دفاعت عالی بشهدارمش هندانوویچو:d
---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:19 PM ارسال شده بود ----------
اینم تیم من توی سه روز بستمش البته کلی جای پیشرفت داره
Esteghlal FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
پالاسیو فوق العادست به نظرم
بیابانی فقط سرعت داره هیچی دیگه نی ولی این عالیه
خب حالا بنظرت چیا رو تغیر بدم؟
هندوويچ بهتره يا دروازه بان لاتزيو؟
یکی از بهترین دروازبانای فیفا همین هندانویچه پیشنهاد میکنم تستش کنیهندوويچ بهتره يا دروازه بان لاتزيو؟
یکی از بهترین دروازبانای فیفا همین هندانویچه پیشنهاد میکنم تستش کنی
---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------
یه دونه بیل بگیر 100 تارو بده بره:d
gk پيتر چكاقایون انگلیس باز
رو تجربه ای که دارند تو پست های زیر چه بازیکن های خوبه یه تیم انگلیسی میخوام ببندم
st/cam/rm/lm/cdm/cb/gk
بودجه باشگاهم 100ک هست تیم گرون نگید خواهشا
اين دروازه بان لوكوموتيو از لوريس هم بهتره؟از دروازبان لازتیو بهتر دروازبان برزیلی لکو موتیو مسکو هست معرکست دروازه بانیش
http://www.ea.com/uk/football/fifa-u...QfiZ2nJd1Ds3دوستان اگه میخواهید لیک برزیل رو تجربه کنید این تیم واقعا عالیه
من با این تیم تونستم لیگ 21 امتیازی مثل اب خوردن ببرم
بيل كه دارم الان 90.000 تاست دفعه اول من 60.000 خريدمیه دونه بیل بگیر 100 تارو بده بره:d
gk پيتر چك
cb داويد لوييز يا دانيل agger
cdm =tiote
rm=وانسيا
cam=پودولسكي يا نصري
st=بنت يا استراريدج
اين دروازه بان لوكوموتيو از لوريس هم بهتره؟
http://www.ea.com/uk/football/fifa-u...QfiZ2nJd1Ds3
باز نميشه لينكت
بيل كه دارم الان 90.000 تاست دفعه اول من 60.000 خريدم