GodΩΩWar
کاربر سایت
این تیم کامل رو میشه با پول یک بازیکنی مثل بیل ( 100 تا ) درست کرد ، خیلیم عالیه :
Under Water Crew FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
بترکه انجمنو باید یکی تمیز کنه بچه ها مرخصی گرفتن برن تراکتور تشویق کنن گفتم بهش که پیشگیری کرده باشم:d
ترکیب منم عمریست 3-3-4 هست واقعا نمیشه عوض کرد امریه باهش بازی کردیم اوخت شدیم باهاشاخ گفتی وینینگ الون دلم هوری ریخت
یادش بخیرمن عاشق وینینگ 6 بودم مخصوصا اون موقع دروگبا تو اوج بود خیلی حال میداد
اره ترکیب بازی منم همین بوده همش
مرسيبیا دادا یه دوختره خب واست سراغ دارم (با لهجه گفتما :biggrin1: )
من نه تراکتوریم نه سپاهانی ولی تو اسیا امیدوارم همشون موافق بشن حتی استقلالخداییش تراکتور تیم توپی هست ولی به پا سپاهان نمیرسه دادا![]()
مصطفی که 70 پول داد منم 95 تومن زیاد گندش نکن خدا بیامرزه این دیجیتالیرو وگرنه ماهم کمرمون شکسته تو این گرونیها:d
اوه اوه الان بکس اس اس میریزند سرت دادامن نه تراکتوریم نه سپاهانی ولی تو اسیا امیدوارم همشون موافق بشن حتی استقلال![]()
مرسي
البته الان از بابام يه اماري گرفتم نظر خلاف نظر منو داشت .بگذريم:d
ميگم الان دروازه بان لوكوموتيو رو گرفتيم 100% بهتر از لوريسو اين يارو دروازه بان لاتزيو هست؟اخه اونارو گذاشتم روي نيمكت اگه سوتي بده تودلشون ميخندن اخه يه دروازه بان 850 سكه اي رو گذاشتم فيكس ذخيره اش 78.500![]()
هر دوتاشون خوبن ولي بپاي مس ما نيمرسنخداییش تراکتور تیم توپی هست ولی به پا سپاهان نمیرسه دادا![]()
تيم خوبيه ولي با پول كم فقط ايتاليااین تیم کامل رو میشه با پول یک بازیکنی مثل بیل ( 100 تا ) درست کرد ، خیلیم عالیه :
والا چی بگم واسه ما که عالی بازی میکنهمرسي
البته الان از بابام يه اماري گرفتم نظر خلاف نظر منو داشت .بگذريم:d
ميگم الان دروازه بان لوكوموتيو رو گرفتيم 100% بهتر از لوريسو اين يارو دروازه بان لاتزيو هست؟اخه اونارو گذاشتم روي نيمكت اگه سوتي بده تودلشون ميخندن اخه يه دروازه بان 850 سكه اي رو گذاشتم فيكس ذخيره اش 78.500![]()
التیمیت دریاب!!! الان مصطفی ناراحت میشه ها:dاوه اوه الان بکس اس اس میریزند سرت دادا
پس كجا ميشه قضاوت كرد؟والا چی بگم واسه ما که عالی بازی میکنه
تک به تک گیرش ملسه البت تو یه بازی نمیشه روش قضاوت کردهااا اینم بگم
التیمیت دریاب!!! الان مصطفی ناراحت میشه ها:d
مصطفی انقدر شوخی نکن کجاش میگیرهپس كجا ميشه قضاوت كرد؟
لورس كه تمام تك به تك هارو ميگره>:d
ولی خداییش لوریس گلای بدی میخوره من که قبولش ندارم
مصطفی انقدر شوخی نکن کجاش میگیره
دستت درد نکنو اینهمه لوریس لوریس کردی بحث خارج از تاپیک بودباو داريم همش اف تاپيك ميديم(پست خارج از بحث)حالا بيام اين پستو ناراحت بشم؟
بعدشم تو اول شروع كردي خو:-l
ضمنا اون كسايي كه ميان اينجا سواله غير اولتيميتي ميپرسن رجوعشون ميدن به تاپيك بغلي بخاطر اينه كه يا جواب سوالشونو بلد نيستم يا حوصله ج دادن ندارم
صداشو در نيار
خودت پس قبول داری 1 توپم نمیتونه بگیره:dتو كه مثه اسب شانس داري يه توپ مياد رو دروازه ما گل ميكني هرچي ما ميزنيم ميخوره به ديرك بعدشم مياي تو تاپيك ادعا ميكني:-l
:d