FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
تو قربونت برم 40 تا تيم داري همه شونم كسيتريشون هم 50% جز دوتا تيم=))
اونا رو واسه این گزاشتم که گلد پک که میده بهم بازیکنارو بزارم تو یکی از اونا وگرنه هیچکدومش ترکیب های بازیم نیست الی همون 2 تا ترکیبم که جفتشم چمستریش 100 برای انگلیسن
من حدود 130 گلد پلیر دارم خو چیکار کنم از بس گلد پک بردم

گفتی هیگواین یادم افتاد منم دارمش فکر نکنم 2 تا بازی هم کرده باشه برام :dکل تو 2 تا تیمم تو ذخیره هاهم نی

هیگواین دارم خیلیم بدردم خورده یکی از مهاجمای خوبمه تا الان تو 150بازی باهاش کردم 90تا برام گل زده راضیم ازش
تا چند روز دیگه بهترین دروازبان دنیا رو میخرم
خدایش تیم رئال خیلی گرونه ولی با این شرایط تیمو جمع میکنم

هیگواین دارم خیلیم بدردم خورده یکی از مهاجمای خوبمه تا الان تو 150بازی باهاش کردم 90تا برام گل زده راضیم ازش
بنزما بگير په

---------- نوشته در 10:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 PM ارسال شده بود ----------

اونا رو واسه این گزاشتم که گلد پک که میده بهم بازیکنارو بزارم تو یکی از اونا وگرنه هیچکدومش ترکیب های بازیم نیست الی همون 2 تا ترکیبم که جفتشم چمستریش 100 برای انگلیسن

مشخصاتشونو يادداشت كن ببين چيند قيمت ميخرن اگر بازيكنت معمولي بود ونزديكاي 300 350 خريد خودت كوئيك سل كن اگر بيشتر خريدن بذار واسه فروش
بازيكنهاي rare هم همينجوري سرچ كن قيمت بگير اگه نزديكاي 600 650 خريدن خودت كوئيك سل كن اگه بيشتر خريدن بذار واسه فروش خب

دلیل نمیشه خو الان جیرو 111 برام بازی کرده 97 گل زده یا چمبرلین 150 بازی کرده 135 گل زده ولی الان جیرو نیمکت نشین شده چون پودولسکیرو گرفتم اگه یه روز قسمت بشه بیل بگیرم چمبرلینم نیمکن نشین میشه چه بسا اگه بیل بود بهتر گل میزد همینطور که الان پودولسکی میزنه

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------

مشخصاتشونو يادداشت كن ببين چيند قيمت ميخرن اگر بازيكنت معمولي بود ونزديكاي 300 350 خريد خودت كوئيك سل كن اگر بيشتر خريدن بذار واسه فروش
بازيكنهاي rare هم همينجوري سرچ كن قيمت بگير اگه نزديكاي 600 650 خريدن خودت كوئيك سل كن اگه بيشتر خريدن بذار واسه فروش خب
سر فرصت ایشالا باید بکنم اینکارو چند ساعتی وقت میگیره احتمالا

بنزما بگير په

---------- نوشته در 10:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 PM ارسال شده بود ----------

بذار کاسیاس بخرم بعد در موردش فکر میکنم
کسای که تو لیگ اسپانیا تیم جمع میکنم پیشنهاد میکنم دی ماریا بخرید نسبت به پولش خیلی خوبه

اقا یکی این دلالی بگه باید چیکار کنیم
دارم رئال جمع میکنم تا چند روز دیگه عکسشو میذارم برید حالشو ببرید
بچه ها مارو اد کنید با هم التیمت بزنیم
نظرتون در مورد falcao چیه بازیکون خوبی هست

همون طور که مصطفی گفت من داشتمش!!!!!!!!بر عکش خودش تو واقعیت تو التیمیت یه تن لش!!!!!!!!!!!!تو هد خوبه که به كار من نمیاد!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
مرسي
البته الان از بابام يه اماري گرفتم نظر خلاف نظر منو داشت .بگذريم:-":d
ميگم الان دروازه بان لوكوموتيو رو گرفتيم 100% بهتر از لوريسو اين يارو دروازه بان لاتزيو هست؟اخه اونارو گذاشتم روي نيمكت اگه سوتي بده تودلشون ميخندن اخه يه دروازه بان 850 سكه اي رو گذاشتم فيكس ذخيره اش 78.500=))

ميبينم كه اين دروازبانى كه معرفى كردم بدجور خاطرخواه پيدا كرده!
داداش ايجنتش منم پورسانت ها رو رو كنيد! :دى
چندتا بازيكن توپ ديگه ميشناسم هركى خواست بگه بهش معرفى كنم قيمت پايين كارايى بالا! :دى

چرا نمیفروشی؟من قرارداد هاشو میزنم به بدن فیتنس های همو همینطور بقیه رو میفروشم

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

مشکل از نت شماهاس والا...من که راحت میزنم ولی خوب نسبت به قبل نت سرعتش پایین اومده ولی بازم حله[LTR]عشق است فقط استقلالb-)[/LTR]

آی گفتی منم چند روز مشکل دارم تا کی باید بکشیم از این نتای زغالی خدا میدونه منی که سیزن بی مشکل و روان میزدم الان فرندلی هم بی لگ نمیتونم بزنم )x

نه مشکلم اصلا لگ نیست چون با خارجیا 3 خطه بازی میکنم.اصلا وصل نمیشه به ea

نه مشکلم اصلا لگ نیست چون با خارجیا 3 خطه بازی میکنم.اصلا وصل نمیشه به ea
برا منم یکی در میون وصل میشه به ea یکم مشکل پیدا کرده
نتت چند هستش که لتنسیت 3 میشه؟؟؟برا من سیزن 2 تاست ولی بی مشکل بازی میکنم البته میکردم الان یکم مورد پیدا کرده نمیتونم درست و حسابی التیمیت وصل شم چه برسه به بازی

---------- نوشته در 04:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

چرا نمیفروشی؟من قرارداد هاشو میزنم به بدن فیتنس های همو همینطور بقیه رو میفروشم

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

مشکل از نت شماهاس والا...من که راحت میزنم ولی خوب نسبت به قبل نت سرعتش پایین اومده ولی بازم حله[LTR]عشق است فقط استقلالb-)[/LTR]
دیشب حرف مصطفی رو گوش کردم انجام دادم فروختمشون 10 15 تاییم که بالای 1000 قیمت داشتن گزاشتم فروش تا الان 37000 جمع شده مثله اینکه خدا بیل می خواد نسیبم کنه:dالبته اگه نت بزاره 2 تا بازی کنیم)x

برا منم یکی در میون وصل میشه به ea یکم مشکل پیدا کرده
نتت چند هستش که لتنسیت 3 میشه؟؟؟برا من سیزن 2 تاست ولی بی مشکل بازی میکنم البته میکردم الان یکم مورد پیدا کرده نمیتونم درست و حسابی التیمیت وصل شم چه برسه به بازی

---------- نوشته در 04:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

دیشب حرف مصطفی رو گوش کردم انجام دادم فروختمشون 10 15 تاییم که بالای 1000 قیمت داشتن گزاشتم فروش تا الان 37000 جمع شده مثله اینکه خدا بیل می خواد نسیبم کنه:dالبته اگه نت بزاره 2 تا بازی کنیم)x

2مگ..........
البته به پیگ مربوطه

2مگ..........
البته به پیگ مربوطه
برا من 512 ولی پینگم یه روز میبینی 160 یه روز 190 بعضی موقع ها هم 250 هست اتفاقا هر موقع 250 هست بدون مشکل بازی می کنم انگار بر عکسه
چه کنم یدونه مخابرات میتونم adsl بگیرم اونم تا 512 بیشتر نمیده:((

دوستان توجه کردید دیروز تا حالا این تاپیک روح دیگه ای پیدا کرده اماره بازدیدش رفته بالا؟چیکار کنیم دیگه :دی
ميبينم كه اين دروازبانى كه معرفى كردم بدجور خاطرخواه پيدا كرده!
داداش ايجنتش منم پورسانت ها رو رو كنيد! :دى
چندتا بازيكن توپ ديگه ميشناسم هركى خواست بگه بهش معرفى كنم قيمت پايين كارايى بالا! :دى
به داداش گلم
دروازه بانه کارش حرف نداره داداشی
اگه معرفی کنی که عالیه پورسانتتم محفوظه :دی

-------------------
امروز نسری با 24 ک خریدم تعجب میکنم زیر 38 ک نیود الان چرا انقدر ارزون شده؟؟؟

---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 PM ارسال شده بود ----------

برا من 512 ولی پینگم یه روز میبینی 160 یه روز 190 بعضی موقع ها هم 250 هست اتفاقا هر موقع 250 هست بدون مشکل بازی می کنم انگار بر عکسه
چه کنم یدونه مخابرات میتونم adsl بگیرم اونم تا 512 بیشتر نمیده:((

من صبحا ساعت 6 که بیدار میشم خیلی عالیه تا حدود 10 /11 صبح

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or