FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
ای لعنت بر سازنده التیمیت که مارو از درس و مشق و زندگی و... انداخت:d
بخاطر التیمیت :
یه روز مدرسه نرفتمb-)
یه روز خودمو به مریضی زدم فرستادنم خونه:d
یه روزم به هزارو یکی بهونه و...دو ساعت اومدم خونه دو دست التیمیت زدم دوباره رفتم مدرسه:))(همش توی یه هفته اخیر بود)
فکر کنم امسال به لطف التیمیت 2نمره معدلم بیاد پایین:d
اصل مطلب: یه ST خوب و سرعتی و تیز از سری آ کیه؟
الان کاوانی و ماتری و دی وایو و میکولی رو دارم به جز اینا بگیدزززز

من یادمه یکی گفت هارت 2 هزار بدرد نمیخوره 90% فکر کنم تو بودی به هر حال چه گلریه نفسمو گرفت تو اون بازی
خیلی وقتم هست بازی نکردم یکم بازیم ضعیف شده
راستی بگیرم هارت رو ؟؟

په نه په
مري خريده هارتو:d
-----------------------------------------------------------------------------------------
ميگم شماها هم مثه من وقتي به عربها ميخوريد بايد حتما بريد روي اعصابشون اخر بازي هم فحش بكشيد به تمام جدو آبادشون يا نه؟:d
من نميدونم چرا اينجوري شدم
خدا نخواد گل بزنم اينقد خوشحالي ياد گرفتم پدرشونو در ميارم راستي لول 62 شدم و خوشحاليه درس دادن رو هم ازاد كردم
با جوينكو يه گلي زدم اينو امتحان كردم كاواني (كاپيتان تيم من) و پاتو و بوتنگ رو هم صدا زد گفت بشينيد بعد بهشون درس گل زني داد مرده بودم از خنده=))

---------- نوشته در 09:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

اقا کی تو تیمه برزیل خوب میدونه
این تیمه منه چی رو باید بخرم فقط lm روبینهو هست که خریدم فقط نیاوردم تو ترکیب

كلا برزيليا تو همه پستها بازيكن خوب ندارن مثلا دفاع چپ يا همين هافبك چپ اگرم دارن خعلي گرونه
هافبك دفاعي قدرتي كه خعلي كند هم نباشه هم ندارن مثه ياياتوره كه اصلا ندارن
اين راميرز رو من يه بار امتحان كردم حالم ازش بهم خورد مگه قدرت بدني داره كم مونده از بازيكن صاحب توپ تنه بخوره8-|
اين cheik tiote با اينكه قيمتش 850 سكه هست خدايي ميارزه به كل جدوآباد اين راميرز:-&

په نه په
مري خريده هارتو:d
-----------------------------------------------------------------------------------------
ميگم شماها هم مثه من وقتي به عربها ميخوريد بايد حتما بريد روي اعصابشون اخر بازي هم فحش بكشيد به تمام جدو آبادشون يا نه؟:d
من نميدونم چرا اينجوري شدم
خدا نخواد گل بزنم اينقد خوشحالي ياد گرفتم پدرشونو در ميارم راستي لول 62 شدم و خوشحاليه درس دادن رو هم ازاد كردم
با جوينكو يه گلي زدم اينو امتحان كردم كاواني (كاپيتان تيم من) و پاتو و بوتنگ رو هم صدا زد گفت بشينيد بعد بهشون درس گل زني داد مرده بودم از خنده=))
:))
کلا عربها رو باید حالشونو گرفت مرتیکه ها 5 عقبن 1 گل که میزنن یکجور خوشحالی میکنن انگار دقیقه 90 بازیرو بردن حالا تو بحثت جداست اگه چندتا فحش ندی شبت صبح نمیشه:d
الان به نظرت گلر کیرو بگیرم چندتا به ترتیب اولویت بگو

کلا عربها رو باید حالشونو گرفت مرتیکه ها 5 عقبن 1 گل که میزنن یکجور خوشحالی میکنن انگار دقیقه 90 بازیرو بردن حالا تو بحثت جداست اگه چندتا فحش ندی شبت صبح نمیشه:d

لوريس.كاسياس.هارت:d

من میگفتم این عرب ها تو واقعیت فقط
عنن
ولی نگو همه جورست
یک بار یکی دقیقه 3 گل زد رفت برای وقت کشی :|
منم دیگه از اون موقع به بعد به هیچ عربی رحم نمیکنم

من تاحالا نديدم از اينكارا كنن ولي قبلا تيماشون ايتاليايي بوده الان بيشتر برزيلي ميسازن
باو خواستن از اينكارو كنن تمام حمله اي كن پدرشونو دربيار البته ممكنه ضد حمله بزنن گل بخوري:d

من تاحالا نديدم از اينكارا كنن ولي قبلا تيماشون ايتاليايي بوده الان بيشتر برزيلي ميسازن
باو خواستن از اينكارو كنن تمام حمله اي كن پدرشونو دربيار البته ممكنه ضد حمله بزنن گل بخوري:d
یکبار سر منم این بلا رو می خواستن بیارن ولی هر جور بود توپ گرفتمو مساوی کردم بعدش 4 تا دیگه زدمش تو همون نیمه اول کل نیمه دومم حالشو گرفتم هی پاسکاره میکردم:d
مصطفی کاسیاس الان چه ربطی به انگلیس داشت؟؟ نکنه می خواستی با اینکارت بگی لوریس بهترین دروازبان فیفاست:d

امروز بلاخره خودمو متقاعد كردم كه بازيكناي انگليسي رو بفروشم برم تيم خودم تيمي كه بهش تعلق دارم تيمي كه وقتي طرفدارش شدم كسي نميدونست بارسا خوردني يا پوشيدني رو بسازم
فقط 164.000 واسه راموس دادم 110.000 هم واسه كاسياس:x>:d<
راموس كمپاني و كليني رو ميكنه تو جيبش كاسياس هم از لوريس بهتره هم بهتر شوت ميگيره هم تك به تك بهتر ميگيره و هم پرتابهاي دستش بلندتره راحت ميتونم ضد حمله بزنم
دي ماريا هم كه تركونده از اول ميخواستم رئال بسازم ولي راموس و كاسياس گرون بودن مجبور شدم برم ليگ انگليس
البته كماكان ايتاليا رو هم حفظ كردم>:d

دوستان من بعد از حدود 1 سال به التیمیت برگشتم
نسبت به فیفا 12 کاملا پیشرفت کرده اما دیگه به نظر من زیادی اسون شده از نظر مالی
توی فیفا 12 یه ماه بازی میکردم میتونستم تیمی که الان دو روزه بستم بسازم و ای کاش یکم پول هایی که بعد از بردن میدادن کمتر بود ( یه چیزی بین فیفا 12 و فیفا 13 ) ضن اینکه واقعا دمه همه بچه های ایرانی گرم که 99% این خارجیا رسما نوب تشریف دارن
بعد دوستان من یه سری سوال داشتم
اول اینکه سیستم تیم من 4-5-1 هستش و مثلا اگه من یه بازیکن با سیستم 4-4-2 بخرم راهی هست سیستمش عوض کنم؟
سوال بعد اینکه کسی اینجا پیرلو ، کیه لینی ، جیووینکو و ایگنازیو اباته رو بره فروش داره؟ این 4 تارو بگیرم تیمم تکمیله
بعد سوال اخرم اینکه چطور میشه پست بازیکن تغییر داد؟ مثلا یه بازیکن مثه پالاسیو توی فیفا پستش cf اما توی اولتیمیت RM و LM هم ازش وجود داره
میشه پست این بازیکنارو تغییر داد؟

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:11 PM ارسال شده بود ----------

امروز بلاخره خودمو متقاعد كردم كه بازيكناي انگليسي رو بفروشم برم تيم خودم تيمي كه بهش تعلق دارم تيمي كه وقتي طرفدارش شدم كسي نميدونست بارسا خوردني يا پوشيدني رو بسازم
فقط 164.000 واسه راموس دادم 110.000 هم واسه كاسياس:x>:d<
ر>:d
کل تیمه من روی هم اندازه راموس تو نمیشه!! کلا ایتالیا لیگ ارزونیه این تیمی که الان بستم منتخب ایتالیاس همینو میخواستم توی انگلیس ببندم بالای 200000 تا باید خرج میکردم اما فک کنم کلا تا الان 50000 تا خرج کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or