montazery
کاربر سایت
lm رو خریدمسلام برای این پست Bastos هم میتونی بخری بدک نیست!
کلا چی بخرم برای برزیلی
lm رو خریدمسلام برای این پست Bastos هم میتونی بخری بدک نیست!
lm رو خریدم
کلا چی بخرم برای برزیلی
لوکاست واسه cam بهتر بازی میکنهLucas هم میتونی از PSG بخری سرعتش خوبه گلزنیش هم بد نیست!
من یادمه یکی گفت هارت 2 هزار بدرد نمیخوره 90% فکر کنم تو بودی به هر حال چه گلریه نفسمو گرفت تو اون بازی
خیلی وقتم هست بازی نکردم یکم بازیم ضعیف شده
راستی بگیرم هارت رو ؟؟
اقا کی تو تیمه برزیل خوب میدونه
این تیمه منه چی رو باید بخرم فقط lm روبینهو هست که خریدم فقط نیاوردم تو ترکیب
په نه په
مري خريده هارتو:d
-----------------------------------------------------------------------------------------
ميگم شماها هم مثه من وقتي به عربها ميخوريد بايد حتما بريد روي اعصابشون اخر بازي هم فحش بكشيد به تمام جدو آبادشون يا نه؟:d
من نميدونم چرا اينجوري شدم
خدا نخواد گل بزنم اينقد خوشحالي ياد گرفتم پدرشونو در ميارم راستي لول 62 شدم و خوشحاليه درس دادن رو هم ازاد كردم
با جوينكو يه گلي زدم اينو امتحان كردم كاواني (كاپيتان تيم من) و پاتو و بوتنگ رو هم صدا زد گفت بشينيد بعد بهشون درس گل زني داد مرده بودم از خنده
کلا عربها رو باید حالشونو گرفت مرتیکه ها 5 عقبن 1 گل که میزنن یکجور خوشحالی میکنن انگار دقیقه 90 بازیرو بردن حالا تو بحثت جداست اگه چندتا فحش ندی شبت صبح نمیشه:d
الان به نظرت گلر کیرو بگیرم چندتا به ترتیب اولویت بگو
من میگفتم این عرب ها تو واقعیت فقط
کلا عربها رو باید حالشونو گرفت مرتیکه ها 5 عقبن 1 گل که میزنن یکجور خوشحالی میکنن انگار دقیقه 90 بازیرو بردن حالا تو بحثت جداست اگه چندتا فحش ندی شبت صبح نمیشه:d
الان به نظرت گلر کیرو بگیرم چندتا به ترتیب اولویت بگو
یکبار سر منم این بلا رو می خواستن بیارن ولی هر جور بود توپ گرفتمو مساوی کردم بعدش 4 تا دیگه زدمش تو همون نیمه اول کل نیمه دومم حالشو گرفتم هی پاسکاره میکردم:dمن تاحالا نديدم از اينكارا كنن ولي قبلا تيماشون ايتاليايي بوده الان بيشتر برزيلي ميسازن
باو خواستن از اينكارو كنن تمام حمله اي كن پدرشونو دربيار البته ممكنه ضد حمله بزنن گل بخوري:d
کل تیمه من روی هم اندازه راموس تو نمیشه!! کلا ایتالیا لیگ ارزونیه این تیمی که الان بستم منتخب ایتالیاس همینو میخواستم توی انگلیس ببندم بالای 200000 تا باید خرج میکردم اما فک کنم کلا تا الان 50000 تا خرج کردم :dامروز بلاخره خودمو متقاعد كردم كه بازيكناي انگليسي رو بفروشم برم تيم خودم تيمي كه بهش تعلق دارم تيمي كه وقتي طرفدارش شدم كسي نميدونست بارسا خوردني يا پوشيدني رو بسازم
فقط 164.000 واسه راموس دادم 110.000 هم واسه كاسياس>:d<
ر>:d