FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
دوستان من بعد از حدود 1 سال به التیمیت برگشتم
نسبت به فیفا 12 کاملا پیشرفت کرده اما دیگه به نظر من زیادی اسون شده از نظر مالی
توی فیفا 12 یه ماه بازی میکردم میتونستم تیمی که الان دو روزه بستم بسازم و ای کاش یکم پول هایی که بعد از بردن میدادن کمتر بود ( یه چیزی بین فیفا 12 و فیفا 13 ) ضن اینکه واقعا دمه همه بچه های ایرانی گرم که 99% این خارجیا رسما نوب تشریف دارن
بعد دوستان من یه سری سوال داشتم
اول اینکه سیستم تیم من 4-5-1 هستش و مثلا اگه من یه بازیکن با سیستم 4-4-2 بخرم راهی هست سیستمش عوض کنم؟
سوال بعد اینکه کسی اینجا پیرلو ، کیه لینی ، جیووینکو و ایگنازیو اباته رو بره فروش داره؟ این 4 تارو بگیرم تیمم تکمیله
بعد سوال اخرم اینکه چطور میشه پست بازیکن تغییر داد؟ مثلا یه بازیکن مثه پالاسیو توی فیفا پستش cf اما توی اولتیمیت RM و LM هم ازش وجود داره
میشه پست این بازیکنارو تغییر داد؟
خب اول بهت welcome backميگم در مورد فيفا 12 هم اره واقعا من خودم تروفي گراوينگ كلاب رو 3 ماه شب و روز روش كار كردم تا تونستم بگيرم اونجا سيزن وجود نداشت فقط تورنومنت بود كه 2.000تا ميداد بازيكنهاي گلد رو هم قرارداشون از 700 كمتر نبود اخه ادم چجوري ميتونست بازيكن گلد استفاده كني معمولا هم تو تورنومنتها يا بايد تيم خعلي قوي اي داشتي يا اصلا قهرمان نميشدي كه بتوني 2.000 تا ببري
در مورد سوالات هم
اول اینکه سیستم تیم من 4-5-1 هستش و مثلا اگه من یه بازیکن با سیستم 4-4-2 بخرم راهی هست سیستمش عوض کنم؟
بله برو تو trad تو قسمت traning تايپ رو fromation بزن هست(اين در فيفا 12 نبود)
بعد سوال اخرم اینکه چطور میشه پست بازیکن تغییر داد؟ مثلا یه بازیکن مثه پالاسیو توی فیفا پستش cf اما توی اولتیمیت RM و LM هم ازش وجود داره
ببين اينجوري وجود نداره ولي بري تو قسمت traning تايپ رو بزني position پست هارو اورده
مثلا ميتوني lm رو LW يا LF كني يا STرو CF يا CAM كني يا CM رو CAM يا CF يا ST

نشون نمیده که
یکی بیاد یک عکس تیم برزیلی بزاره
ادش كن تركيبشو ببين
يادش بخير يه زمان يه عده نوب كارشون شب و روز اسكي رفتن از روي تيم ما بود خداروشكر مارو پاك كردن اونم با دستهاي خودشون
يكي نيست بگه حالا بياد اسكي برو ارزش كل تيمش اندازه راموس منم نميشه=))

ادش كن تركيبشو ببين
يادش بخير يه زمان يه عده نوب كارشون شب و روز اسكي رفتن از روي تيم ما بود خداروشكر مارو پاك كردن اونم با دستهاي خودشون
کلا من نمیدونم چطور بعضی ها میتونن با ترکیب یکی دیگه بازی کنن
اصلا نمیشه

مثل این که نت قصد داره گند بزنه به تعطیلات!!!!!!!!!!!!!!!!نمیتونم به ea وصل شم !!!!!!!!!کسی این طوری نیست؟
برای منم وصل نمیشه:((
البته چون هر دومون از یه isp می گیریم برا همینه برای تو وصل نشه مال منم وصل نمیشه دیگه
داخل این چند روزی که وصل نمیشه حداقل می تونستم 110-120 تا جمع کنم:((

مري خريده هارتو:d
انقدر از این هارت تعریف کردین گفتم بگیرم ببینم چطوره:d
حالا مگه می تونم وصل بشم به این سرورای ea که ببینم خوب هست یا نه
لعنت به این اینترنت

ما این بنزما رو خریدیم 3تا با هاش بازی کردم اصلا خوب بازی نمیکنه هالمون گرفته شد فکر میکردم خیلی بهتر از اینا باشه:((

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:05 PM ارسال شده بود ----------

ادش كن تركيبشو ببين

شنیدم تیمتو عوض کردی اومدی رئال
ما داریم خودمونو میکشیم تا بتونیم کاسیاس بخریم هنوز نتونستیم:(
تا الان کیا رو داری به نظرت cmمودریچو بگیرم یا ozil

ما این بنزما رو خریدیم 3تا با هاش بازی کردم اصلا خوب بازی نمیکنه هالمون گرفته شد فکر میکردم خیلی بهتر از اینا باشه:((

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:05 PM ارسال شده بود ----------

شنیدم تیمتو عوض کردی اومدی رئال
ما داریم خودمونو میکشیم تا بتونیم کاسیاس بخریم هنوز نتونستیم:(
تا الان کیا رو داری به نظرت cmمودریچو بگیرم یا ozil

بنزما كه بد نيست ولي هيگواين مثه ماشين گل ميزنه
اره يكي از تيمامو عوض كردم;;)
البته فك كردم ميتونم پول مارسلو و اوزيلو جور كنم ولي نشد
تا الان هم راموس كاسياس په په كونترئو خديرا ديماريا مودريچ بنزما و هيگواين خريدم
فقط هافبك چپ گواردادو رو گذاشتم كه رئال غيره كريس اين پست نداره
دفاع راست هم بجاي اربلوآ خوان فران
cm هم ژابي الونسو كه داري خوبه بجاي اسين هم اوزيل بگير
كاش ميتونستي راموسو بگيري الان ميفهمم چرا 175 تا پولشه:x

بنزما كه بد نيست ولي هيگواين مثه ماشين گل ميزنه
اره يكي از تيمامو عوض كردم;;)
البته فك كردم ميتونم پول مارسلو و اوزيلو جور كنم ولي نشد
تا الان هم راموس كاسياس په په كونترئو خديرا ديماريا مودريچ بنزما و هيگواين خريدم
فقط هافبك چپ گواردادو رو گذاشتم كه رئال غيره كريس اين پست نداره
دفاع راست هم بجاي اربلوآ خوان فران
cm هم ژابي الونسو كه داري خوبه بجاي اسين هم اوزيل بگير
كاش ميتونستي راموسو بگيري الان ميفهمم چرا 175 تا پولشه:x
هیچی تا فردا نکونیش 200 هر دفعه 10 میره روش :d منم بصورت کاملا خودجوش کل تیممو گزاشتم برای فروش چه شود:d

115 کاسیاسو گرفتم چه حالی داد با همین یه بازیکن می خوام برم تو مسابقات:))

من 110 تا گرفتم:shrewd:
منم ميخواستم با راموس برم تو مسابقات ياد اون روز كه ايتاليا ميساختم يادش بخير هرچي ميفروختم هرچي حساب ميكردم باز زياد ميومد ولي اين سري همش كم مايكون رو با 10k ضرر دادم رفت همينجور كمپاني

من 110 تا گرفتم:shrewd:
منم ميخواستم با راموس برم تو مسابقات ياد اون روز كه ايتاليا ميساختم يادش بخير هرچي ميفروختم هرچي حساب ميكردم باز زياد ميومد ولي اين سري همش كم مايكون رو با 10k ضرر دادم رفت همينجور كمپاني
قشنگ واسه تک تکه بازیکنا سرچ کردم کمترین قیمتش 115 بود ولی 88 کنتراس داره یکن التیام میده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or