خب اول بهت welcome backميگم در مورد فيفا 12 هم اره واقعا من خودم تروفي گراوينگ كلاب رو 3 ماه شب و روز روش كار كردم تا تونستم بگيرم اونجا سيزن وجود نداشت فقط تورنومنت بود كه 2.000تا ميداد بازيكنهاي گلد رو هم قرارداشون از 700 كمتر نبود اخه ادم چجوري ميتونست بازيكن گلد استفاده كني معمولا هم تو تورنومنتها يا بايد تيم خعلي قوي اي داشتي يا اصلا قهرمان نميشدي كه بتوني 2.000 تا ببريدوستان من بعد از حدود 1 سال به التیمیت برگشتم
نسبت به فیفا 12 کاملا پیشرفت کرده اما دیگه به نظر من زیادی اسون شده از نظر مالی
توی فیفا 12 یه ماه بازی میکردم میتونستم تیمی که الان دو روزه بستم بسازم و ای کاش یکم پول هایی که بعد از بردن میدادن کمتر بود ( یه چیزی بین فیفا 12 و فیفا 13 ) ضن اینکه واقعا دمه همه بچه های ایرانی گرم که 99% این خارجیا رسما نوب تشریف دارن
بعد دوستان من یه سری سوال داشتم
اول اینکه سیستم تیم من 4-5-1 هستش و مثلا اگه من یه بازیکن با سیستم 4-4-2 بخرم راهی هست سیستمش عوض کنم؟
سوال بعد اینکه کسی اینجا پیرلو ، کیه لینی ، جیووینکو و ایگنازیو اباته رو بره فروش داره؟ این 4 تارو بگیرم تیمم تکمیله
بعد سوال اخرم اینکه چطور میشه پست بازیکن تغییر داد؟ مثلا یه بازیکن مثه پالاسیو توی فیفا پستش cf اما توی اولتیمیت RM و LM هم ازش وجود داره
میشه پست این بازیکنارو تغییر داد؟
در مورد سوالات هم
بله برو تو trad تو قسمت traning تايپ رو fromation بزن هست(اين در فيفا 12 نبود)اول اینکه سیستم تیم من 4-5-1 هستش و مثلا اگه من یه بازیکن با سیستم 4-4-2 بخرم راهی هست سیستمش عوض کنم؟
ببين اينجوري وجود نداره ولي بري تو قسمت traning تايپ رو بزني position پست هارو اوردهبعد سوال اخرم اینکه چطور میشه پست بازیکن تغییر داد؟ مثلا یه بازیکن مثه پالاسیو توی فیفا پستش cf اما توی اولتیمیت RM و LM هم ازش وجود داره
مثلا ميتوني lm رو LW يا LF كني يا STرو CF يا CAM كني يا CM رو CAM يا CF يا ST