FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
خب براي 4مين بار در يه فصل ديسكانكت شدم الان از 6 بازي 3 امتياز دارم با تيم هيولاها دارم ميرم دسته 3 خدا به اونا رحم كنه=))
البته اگه دوباره ديس نشم.
يه بار رفته بودم دسته 3 تيمم همش گلد rare بود بنده خداها تعجب ميكردن تا يه گل ميخوردن ميپريدن بيرون منم با 15 امتياز از 5 بازي قهرمان شدم باز اومدم دسته 2=))
من تجربه داشتم ولی نه تو سیزن التیمیت توی سیزن خود فیفا تجربه داشتم از دسته 1 بخاطر همین دیس شدن ها اومدم 2 بعد کلا گفتم اگه ادامه بدم همینجور دیس میشمو...
برای همین تا یه مدتی بیخیالش شدم بعد از مدتی دوباره اومدم و نت ها اوکی شده بود اومدم دسته1 یه پیشنهاد دوستانه میکنم که اگه همش دیس میشی یه مدت بیخیال شو منم اگه نتم گند بزنه مجبورم یه مدت کوتاه از خط التیمیت بیام بیرون وگرنه بدبختیم:-s

ای بابا چرا اینطوری شده
یکی ظهر بردم از مسی گرفته تا ائگرو کاسیلاس راموس همرو داشت بد بخت هیچی فوتبال بارش نبود نمیدونم اینارو چطور جمع کرده بود

با کمال خوشحالی تا بازی تموم شد اومدم از صفحش عکس بگیرم واستون بزارم که دیس کانکنت شدم :((

دهن ea سرویس
یارو اگه بفهم بازی که بردمشو 3-0 باختم چه حالی میکنه :| :(

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا همین دیروز من همین پک 2بار باز کردم حتی یکی نام اشناهم توش نبود چه برسه به بدردی

پریمیوم گلد پک منم باز کردم هیچی معروف نداشت
ولی گلد پک سیزن یه بار بهم بالاتلی داد یک حالی داد که نگو

اين عربا چرا اينقد برزيلي ميسازن/؟8-|

---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

@mamadbahal
ممد راستي شوما چرا ديگه ايتالياهارو طلاق دادي من تازه ميفهمم حرفت درست بود
@barcayist
داوش گلم اسم قشنگت چيه ؟دقت كردي ما هنوز اسم قشنگتو نميدونم؟;;)
داوش گلم اخه اين چه استعداديابي اي كردي من يه بازي اون دروازه بانو بازي دادم يه توپ زميني بال مگسي رو داش گل ميخورد سريع ردش كردم رفت تازه مهدي كيج و داوش ممد به حرف من پي بردن:d
--------------------------------------------------------------------------------------
اين تياگو سيلوا چقدگرونه
200سكه همش8-|
البته ميارزه:x
اشتباه نكنيد نخريدمش :d

من چند روزه دارم بازی میکنم هیچی مشکلی ندارم نه قطع میشه نه eaمنو نمیندازه بیرون ;)
امروز داشتم بازی میکردم یارو تمام بازیکوناش برنز بودن ولی همشون خیلی قوی بودن دفاع من pepe بود ولی از مهاجمش کم میاورد اخرشم 4&3باختم چیکار میکنن اینقدر قوی میشن! :(

من چند روزه دارم بازی میکنم هیچی مشکلی ندارم نه قطع میشه نه eaمنو نمیندازه بیرون ;)
امروز داشتم بازی میکردم یارو تمام بازیکوناش برنز بودن ولی همشون خیلی قوی بودن دفاع من pepe بود ولی از مهاجمش کم میاورد اخرشم 4&3باختم چیکار میکنن اینقدر قوی میشن! :(
داوش گلم اگه قوي كرده باشه يه گزينه هست تو قسمت traning يكي هست all هست قيمتشم خعلي بالاست تمام گزينه هارو 10 تا 30 تا زياد ميكنه البته اصولا pace رو زياد ميكنن همه 99 ميشه سرعتشون
منم تاحالا چندوقت با تيماي نقره اي باختم چون سرعتشون خعلي بالاست

یعنی هر چیز باحاله به من میخوره امروز به یکی خوردم بازیکناش سایه بودن :|
نمیشد ببینیشون
اینم عکس اول صفحه
میدونید چیش باحاله بی مربی چیسمستری 100
دروازبان اینجا ادلر تو بازی نویر
بقیه هم سایه بودن :|

Attachments

• 20130315_174037.jpg
    20130315_174037.jpg
    105.9 KB · مشاهده: 16
یعنی هر چیز باحاله به من میخوره امروز به یکی خوردم بازیکناش سایه بودن :|
نمیشد ببینیشون
اینم عکس اول صفحه
میدونید چیش باحاله بی مربی چیسمستری 100
دروازبان اینجا ادلر تو بازی نویر
بقیه هم سایه بودن :|

اين بخاطر نت داغونه
اون سايه ها هم همشون بازيكنن
مربي هم داره بدون مربي 100% نميشه محاله

اين عربا چرا اينقد برزيلي ميسازن/؟8-|

---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

@mamadbahal
ممد راستي شوما چرا ديگه ايتالياهارو طلاق دادي من تازه ميفهمم حرفت درست بود
@barcayist
داوش گلم اسم قشنگت چيه ؟دقت كردي ما هنوز اسم قشنگتو نميدونم؟;;)
داوش گلم اخه اين چه استعداديابي اي كردي من يه بازي اون دروازه بانو بازي دادم يه توپ زميني بال مگسي رو داش گل ميخورد سريع ردش كردم رفت تازه مهدي كيج و داوش ممد به حرف من پي بردن:d
--------------------------------------------------------------------------------------
اين تياگو سيلوا چقدگرونه
200سكه همش8-|
البته ميارزه:x
اشتباه نكنيد نخريدمش :d

چند روزه بازی جدید گرفتم فوتبال خیلی کم میزنم اونم با تیم انگلیسم فقط
اینه خرچنگ افتادم رو اون بازی ها

اخ گفتی دلم لک زده واسه ایتالیا میخوام تیم برزیلمو بفروشم ایتالیا جمع کنم

اين بخاطر نت داغونه
اون سايه ها هم همشون بازيكنن
مربي هم داره بدون مربي 100% نميشه محاله
درباره ی پک بگم که بدون شک بیشترین پک رو تو ایران خودم باز کردم(با کوینز) و بگم اگه دوست دارین از پک بازیکن خوب دربیارین باید با فیفا پوینتز پک باز کنین....ea کثافت عمدا این کارو کرده که پول دربیاره

درباره ی پک بگم که بدون شک بیشترین پک رو تو ایران خودم باز کردم(با کوینز) و بگم اگه دوست دارین از پک بازیکن خوب دربیارین باید با فیفا پوینتز پک باز کنین....ea کثافت عمدا این کارو کرده که پول دربیاره

مهدي يعني بعد اين همه پك open كردن به اين نتيجه رسيدي؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or