ir7lv
کاربر سایت
اتفاقا همین دیروز من همین پک 2بار باز کردم حتی یکی نام اشناهم توش نبود چه برسه به بدردیپرميوم گلد جامبو بود دوتا باز مردم تو يكيش سيلوا تو اون يك پاوتو البته بازيكناي نسبتا خوبه ديگه اي هم داشتند>:d
اتفاقا همین دیروز من همین پک 2بار باز کردم حتی یکی نام اشناهم توش نبود چه برسه به بدردیپرميوم گلد جامبو بود دوتا باز مردم تو يكيش سيلوا تو اون يك پاوتو البته بازيكناي نسبتا خوبه ديگه اي هم داشتند>:d
من تجربه داشتم ولی نه تو سیزن التیمیت توی سیزن خود فیفا تجربه داشتم از دسته 1 بخاطر همین دیس شدن ها اومدم 2 بعد کلا گفتم اگه ادامه بدم همینجور دیس میشمو...خب براي 4مين بار در يه فصل ديسكانكت شدم الان از 6 بازي 3 امتياز دارم با تيم هيولاها دارم ميرم دسته 3 خدا به اونا رحم كنه
يه بار رفته بودم دسته 3 تيمم همش گلد rare بود بنده خداها تعجب ميكردن تا يه گل ميخوردن ميپريدن بيرون منم با 15 امتياز از 5 بازي قهرمان شدم باز اومدم دسته 2البته اگه دوباره ديس نشم.
اتفاقا همین دیروز من همین پک 2بار باز کردم حتی یکی نام اشناهم توش نبود چه برسه به بدردی
داوش گلم اگه قوي كرده باشه يه گزينه هست تو قسمت traning يكي هست all هست قيمتشم خعلي بالاست تمام گزينه هارو 10 تا 30 تا زياد ميكنه البته اصولا pace رو زياد ميكنن همه 99 ميشه سرعتشونمن چند روزه دارم بازی میکنم هیچی مشکلی ندارم نه قطع میشه نه eaمنو نمیندازه بیرون
امروز داشتم بازی میکردم یارو تمام بازیکوناش برنز بودن ولی همشون خیلی قوی بودن دفاع من pepe بود ولی از مهاجمش کم میاورد اخرشم 4&3باختم چیکار میکنن اینقدر قوی میشن!
یعنی هر چیز باحاله به من میخوره امروز به یکی خوردم بازیکناش سایه بودن
نمیشد ببینیشون
اینم عکس اول صفحه
میدونید چیش باحاله بی مربی چیسمستری 100
دروازبان اینجا ادلر تو بازی نویر
بقیه هم سایه بودن
اين عربا چرا اينقد برزيلي ميسازن/؟
---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------
@mamadbahal
ممد راستي شوما چرا ديگه ايتالياهارو طلاق دادي من تازه ميفهمم حرفت درست بود
@barcayist
داوش گلم اسم قشنگت چيه ؟دقت كردي ما هنوز اسم قشنگتو نميدونم؟
داوش گلم اخه اين چه استعداديابي اي كردي من يه بازي اون دروازه بانو بازي دادم يه توپ زميني بال مگسي رو داش گل ميخورد سريع ردش كردم رفت تازه مهدي كيج و داوش ممد به حرف من پي بردن:d
--------------------------------------------------------------------------------------
اين تياگو سيلوا چقدگرونه
200سكه همشالبته ميارزهاشتباه نكنيد نخريدمش :d
درباره ی پک بگم که بدون شک بیشترین پک رو تو ایران خودم باز کردم(با کوینز) و بگم اگه دوست دارین از پک بازیکن خوب دربیارین باید با فیفا پوینتز پک باز کنین....ea کثافت عمدا این کارو کرده که پول دربیارهاين بخاطر نت داغونه
اون سايه ها هم همشون بازيكنن
مربي هم داره بدون مربي 100% نميشه محاله
درباره ی پک بگم که بدون شک بیشترین پک رو تو ایران خودم باز کردم(با کوینز) و بگم اگه دوست دارین از پک بازیکن خوب دربیارین باید با فیفا پوینتز پک باز کنین....ea کثافت عمدا این کارو کرده که پول دربیاره
کلا پک چیزه چرتیه من با فیفا پوینتم 10و15 باز کردم ولی چیزی گیرم نیومد اصلا پولتونو برای پک هدر ندین کاملا چیزه مزخرفیهمهدي يعني بعد اين همه پك open كردن به اين نتيجه رسيدي؟
کلا پک چیزه چرتیه من با فیفا پوینتم 10و15 باز کردم ولی چیزی گیرم نیومد اصلا پولتونو برای پک هدر ندین کاملا چیزه مزخرفیه
مهدي يعني بعد اين همه پك open كردن به اين نتيجه رسيدي؟
داداش منم مجبور شدم یک اتفاقی به لطف مصطفی افتاد که جز خرید فیفا پوینت باز کردن پک راهی نداشتخداروشکر ما پول نداریم که بدیم واسه این چیزا