FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
پس اینی که من امروز باهاش بازی کردم چطور این همه بازیکن ستاره جمع کرده بود
کود هم بارش نبود
مسی تنهاش 2 میل سکه مایشه
من روزاي اول خوردم به يه ايراني هنوز كه يه ماه نشده بود كمپاني اگوئرو ويديچ روني داشت دفعه اول 6_0 بردمش و بعد بازي به شوخي يه چي گفتم بنظر ناراحت شد باز خورديم بهم اينبار تيمش ايتاليايي شد مارو4_3 برد باهاش دوست شدم بهش گفتم چيكا كردي اين تيم هيولاهارو بستي(تماميه اين حرفا ماله اون اوايل بود+ اون زمان اين بازيكنان خعلي گرونتر بودن مثلا مايكونو 100 خريده بود الان شده 80)گفت 100دلار پك باز كردم بازيكناشو فروختم اين تيموپ بستم
كلا اونايي تيمهاي خعلي قوي اي دارن يا دلال خعلي كاربلدي هستن يا خعلي خرج فيفا پوينت كردن
شما اگه بريد تو ليدربورد قسمت درآمد زده نفراول جهان چند جمع كرده من ديروز زدم3ميليون و 200 هزار سكه از راه بازي كردن جمع كرده

---------- نوشته در 02:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 AM ارسال شده بود ----------

داداش منم مجبور شدم یک اتفاقی به لطف مصطفی افتاد که جز خرید فیفا پوینت باز کردن پک راهی نداشت :(
تاشوما باشي اسكي نري و رنگ عوض نكني:shrewd:
درضمن 100تا راه ديگه هم بود غير باز كردن پك ;;)

سلام :دی
دیدم اینجا بعضی ها مقابل کسایی بازی کردن که تیم های غولی داشتن باید بگم که این افراد خیلی تو نقل و انتقالات موفق و حرفه ای هستن و البته تعریف از خود نباشه من هم تو نقل و انتقالات خوب کار میکنم و برا همینه تیم خوبی دارم :دی تو این پست هم میخوام چند تا راه برای سکه در اواردن براتون معرفی میکنم :دی

اگه از یکی دو ماه پیش بازی رو خریده باشید و شروع به بازی Ultimate Team کرده باشید ، باید حداقل حداقل 80 هزار تا سکه داشته باشید حتی اگه تو نقل و انتقالات ضعیف باشید باز هم میتونین با بازی کردن به نظرم دو برابر این مبلغ رو هم در اوارده باشید به هر حال هر کسی از 50,000 سکه بیشتر داره این راه های من به دردش میخوره :دی

1 - خرید بازیکن با قیمت کم ، فروش با قیمت بالا : خب تو این راه باید یک کار بکنین و برین از یک تیم مشخص و یک بازیکن رو انتخاب کنین که بازیکن نقل و انتقالات باشه . برای مثال من خودم وقتی 70000 سکه داشتم والکات از آرسنال بازیکن نقل و انتقالاتم بود . خب شما کارتون رو با خرید این بازیکن شروع میکنین و فکر کنم که حداقل قیمت این بازیکن Buy Now چهار هزار باشه من که کمتر از این ندیدم به هر حال کمترین رو پیدا کنین برای این کار زیاد خودتونو به دردسر نندازین و از گزینه های Buy Now Maximum Price - Buy Now Minimum Price برای پیدا کردن ارزون ترین والکات های ممکن پیدا کنید . فرض میکنیم که پنج تا 4000 هزاری پیدا میکنین . من که میگم اگه بیشتر از شصت و هفتاد هزار سکه ندارین بیشتر از پنج تا والکات رو نخرین و اگه دارین که هیچی ، حالا که پنج تا والکات رو با اون قیمت ذکر شده خریدین همشون رو به فروش بزارین برای یک ساعت با قیمت Buy Now حداکثر 1000 تا بیشتر مطمئن باشید که بازیکن هاتون به فروش خواهند رفت چون که اینایی که خریدین ارزون ترین ها بودن و اکثرا افراد کم تجربه از Buy Now minimum Price و Maximum Price استفاده نمیکنن پس بازیکن ها تون به فروش خواهند رفت . اگه در نظر بگیریم که هر کدوم از والکات ها 5000 تا به فروش رفته و اگه پنج تا بوده باشن تعداد والکات هایی که خریدین این به معنای اینه که شما با فروش اینا 25,000 سکه بدست اواردین و با توجه به اینکه شما تنها 20,000 صرف خرید هر بازیکن کردین این به معنای اینه که شما در مدت کمتر از پنجاه دقیقه 5000 سکه سود کردین که واقعا عالی هست :دی

به مرور که سکه هاتون هم بیشتر میشه نقل و انتقال رو با بازیکن های گرون تر شروع کنین :دی فراموش نکنین که این تنها راه به دست آوردن سکه نیست و میلیون ها راه دیگه هستن که در به زودی خواهم گفت :دی

دیدم اینجا بعضی ها مقابل کسایی بازی کردن که تیم های غولی داشتن باید بگم که این افراد خیلی تو نقل و انتقالات موفق و حرفه ای هستن و البته تعریف از خود نباشه من هم تو نقل و انتقالات خوب کار میکنم و برا همینه تیم خوبی دارم :دی تو این پست هم میخوام چند تا راه برای سکه در اواردن براتون معرفی میکنم :دی

اگه از یکی دو ماه پیش بازی رو خریده باشید و شروع به بازی Ultimate Team کرده باشید ، باید حداقل حداقل 80 هزار تا سکه داشته باشید حتی اگه تو نقل و انتقالات ضعیف باشید باز هم میتونین با بازی کردن به نظرم دو برابر این مبلغ رو هم در اوارده باشید به هر حال هر کسی از 50,000 سکه بیشتر داره این راه های من به دردش میخوره :دی

1 - خرید بازیکن با قیمت کم ، فروش با قیمت بالا : خب تو این راه باید یک کار بکنین و برین از یک تیم مشخص و یک بازیکن رو انتخاب کنین که بازیکن نقل و انتقالات باشه . برای مثال من خودم وقتی 70000 سکه داشتم والکات از آرسنال بازیکن نقل و انتقالاتم بود . خب شما کارتون رو با خرید این بازیکن شروع میکنین و فکر کنم که حداقل قیمت این بازیکن Buy Now چهار هزار باشه من که کمتر از این ندیدم به هر حال کمترین رو پیدا کنین برای این کار زیاد خودتونو به دردسر نندازین و از گزینه های Buy Now Maximum Price - Buy Now Minimum Price برای پیدا کردن ارزون ترین والکات های ممکن پیدا کنید . فرض میکنیم که پنج تا 4000 هزاری پیدا میکنین . من که میگم اگه بیشتر از شصت و هفتاد هزار سکه ندارین بیشتر از پنج تا والکات رو نخرین و اگه دارین که هیچی ، حالا که پنج تا والکات رو با اون قیمت ذکر شده خریدین همشون رو به فروش بزارین برای یک ساعت با قیمت Buy Now حداکثر 1000 تا بیشتر مطمئن باشید که بازیکن هاتون به فروش خواهند رفت چون که اینایی که خریدین ارزون ترین ها بودن و اکثرا افراد کم تجربه از Buy Now minimum Price و Maximum Price استفاده نمیکنن پس بازیکن ها تون به فروش خواهند رفت . اگه در نظر بگیریم که هر کدوم از والکات ها 5000 تا به فروش رفته و اگه پنج تا بوده باشن تعداد والکات هایی که خریدین این به معنای اینه که شما با فروش اینا 25,000 سکه بدست اواردین و با توجه به اینکه شما تنها 20,000 صرف خرید هر بازیکن کردین این به معنای اینه که شما در مدت کمتر از پنجاه دقیقه 5000 سکه سود کردین که واقعا عالی هست :دی

به مرور که سکه هاتون هم بیشتر میشه نقل و انتقال رو با بازیکن های گرون تر شروع کنین :دی فراموش نکنین که این تنها راه به دست آوردن سکه نیست و میلیون ها راه دیگه هستن که در به زودی خواهم گفت :دی
دوست گلم ممنون از توضيحاتتون ولي خود ea هم قسمتي كم ميكنه
هيچوقت يادم نميره سرراموس نزديك 10k كم كرد:((

ماشالا تو که شدی جعبه مداد رنگی:)) باز به من میگه
تجربه ای شد دیگه ولی یه تجربه تلخ:)

تاشوما باشي اسكي نري و رنگ عوض نكني:shrewd:
درضمن 100تا راه ديگه هم بود غير باز كردن پك ;;)

شما دو تا خوب خودتو لو میدید ها
تازه من وقتی وارد بازی هم میشم میگه کی گلد پک باز کرده
مثلا دیشب حسن باز کرده بود :دی

---------- نوشته در 10:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 AM ارسال شده بود ----------

به شدت این روش دوستمون پیشنهاد داده میشه
من با این روش کلی دلالی کردم
بعدش که وعضم توپ شد زده بودم تو کار بازیکن های گرون
مثلا bale میخریدم 75ک میفروختم 85ک
کلی سکه جمع کرده بودم
بعدش یهو زدیم تو کار فضل بخشش بین دوستان :دی
با 10 ک دوباره یه تیم ساختم الان 2 تا تیم دارم که کلا 100ک ارزش مالی دارند

عجب شانسي داريم ميبريم بعد نيم ساعت صبر كردن ديسكانكت ميشه ميبازيم همون موقع سريع ضربدر ميزنيم وصله و ديسكانت نميشه8-|
اين دسته 2 عجب تيماي شاخي دارن بعد دوبازي كه برديم همش داريم ميخوريم به تيماي شاخ خوردم به يه نفر همش اينفورم داشت مايكون با اون قدرت بدنيش كم اورده بود جلوشون

عجب شانسي داريم ميبريم بعد نيم ساعت صبر كردن ديسكانكت ميشه ميبازيم همون موقع سريع ضربدر ميزنيم وصله و ديسكانت نميشه8-|
اين دسته 2 عجب تيماي شاخي دارن بعد دوبازي كه برديم همش داريم ميخوريم به تيماي شاخ خوردم به يه نفر همش اينفورم داشت مايكون با اون قدرت بدنيش كم اورده بود جلوشون
تو نمیخوای جمع کنی بیای دسته 1؟
دقیقا مثل من خدایی اکثر موقع ها میبرم شوت میشیم بیرون میبازم حله میره راحت

منم یک تیم اسپانیایی جمع کرم به عنوان تیم 3
فقط الان پول کم دارم بنزما بخرم تکمیله
بعضی ها سیلوا در میارن از تو پک :D
اونوقت ما استراری درمیارم 450 تا میفروشیم :|
دارين تحريكم مي كنيد برم پك بخرم از توش مسي و رونالدو دربيادا
:d

منم یک تیم اسپانیایی جمع کرم به عنوان تیم 3
فقط الان پول کم دارم بنزما بخرم تکمیله
بعضی ها سیلوا در میارن از تو پک :D
اونوقت ما استراری درمیارم 450 تا میفروشیم :|

باو دوتا تيم بسه ديگه
من كه تيم لاليگايي رو فروختم رفت
پك باز كردنم شانسيه مثلا سعيد كريس 7 رفته يه پك كه بازي بهش داده باز كرده اينفورم در اورده ولي بنده خدا مهدي اينقد خرج پك كرده يه اينفورم يا يه بازيكن خوبي هم توش نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or