ir7lv
کاربر سایت
که تدبیر نیست هانوبهارو تدبير نيست![]()
ولی جدی به ترکیب من نمیخوره چون من 3-3-4 بازی میکنم باید هافبکهام هم تو دفاع و هم تو حمله شرکت کنن که توره نمی تونه بعضی جاهام خیلی اسکل میزنه
که تدبیر نیست هانوبهارو تدبير نيست![]()
كلا براي هر پستي بايد به يه گزينه هايي دقت كرد و براساس اون گزينه ها بازيكن مورد نظر رو خريدکه تدبیر نیست ها
ولی جدی به ترکیب من نمیخوره چون من 3-3-4 بازی میکنم باید هافبکهام هم تو دفاع و هم تو حمله شرکت کنن که توره نمی تونه بعضی جاهام خیلی اسکل میزنه
منم همينجوريمداش مصطفی میبینم جفتمون به یه مشکل بر خوردیم
از 5 تا بازی 3 تاش دیس میشمحالمو گرفته اساسی
حالا جالبیش اینجاست ea.com هم نمیتونم برم 4 تا بازیکن که سرچ میکنم از یولتیمیت پرتم میکنه بیرون
من خوده خوده نوبم هیچ ادعایی هم ندارم ولی تو ترکیب 3-3-4 تستش کن بد میفهمی چی میگمكلا براي هر پستي بايد به يه گزينه هايي دقت كرد و براساس اون گزينه ها بازيكن مورد نظر رو خريد
فقط يه نوب ميتونه از بهترين هافبك دفاعي اي كه من ديدم ايراد بگيره
من هافبكهايي مثه راميرز چيك تيوته گستاوه توره والبته خديرا تست كردم به اين نتيجه رسيدم توره بهتره
حاله اونكه نوبها نظرشون يه چي ديگه هست اون مشكل خودشونه![]()
تفكرات تاكتيكي من با تفكرات شما فرق دارهمن خوده خوده نوبم هیچ ادعایی هم ندارم ولی تو ترکیب 3-3-4 تستش کن بد میفهمی چی میگمپرو جان:d
من دارم 3 ساعته جون میدم اینو میگم اخرش تازه میگی لیلی زنه:dتفكرات تاكتيكي من با تفكرات شما فرق داره
شوما يه چي ديگه از cm ميخواستي كه ياياتوره يه بايكن با خصوصيات ديگه هست فك كنم اين باعث اختلاف ماباشه:d
من دارم 3 ساعته جون میدم اینو میگم اخرش تازه میگی لیلی زنه:d
ترکیب شما ها هافبک دفاعی تخصصی می خواد ولی 3-3-4 هافبک دفاعی تخصصی بدردش نمیخوره چون عملا اون بازیکن تو حمله خنثاست و اینطوری به سبک بازی من نمی خوره
امروز از اون روزاست که نباید نزدیک مصطفی شیها مراقب باشین
فقط چون تو گفتی نگهش داشتم دارم سعی میکنم بهش عادت کنمولي بنظر من بازيكن وسطي اون 3 نفر بايد دفاعي باشه
اره حوصله ندارم
بچه ها تا حالا دقت کردین بعضی ها بازیکن های نقره ای چه قدرت بالایی دارند در صورتی که قدرتشون بالاتر 79 نیست وخیلی هم گرون هستند
به نظرتون قضیه بو دار نیست؟
این لوکاکو همرو دریبل میزنه خدایی شوتهاشم خیلی خوبهاره
ولي اين بازيكنا يا خعلي سرعتشون زياد مثه اگبونلاهور بازيكن نقره اي استون ويلا كه قيمتش 200.000سكه هست يا خعلي قدرتي هستن مثه بازيكن بلژيكي همين تيم كه لوگوش گنجشكه تازه به ليگ برتر صعود كرده
ديروز با يكي بازي كردم لوكاكو داشت مايكون كم اورده بود با اون قدرت بنديش فقط توپو ميداد بهش دست ميذاشت رو سرعت عين بولدوزر همه رو درو ميكرد ميرفت جلو![]()
این لوکاکو همرو دریبل میزنه خدایی شوتهاشم خیلی خوبه
نکنی ها من از این کلک از عرب ها بازیکن میگرفتم :dقیمتش میدونم چنده؟
من الان دیدم چشمام 4 تا شد
سکه 760,400:O
(ناقابل هم هست)
---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------
خب امروز به لطف ملت که شرشون از نت کندند تونستم چند تا بازی راحت انجام بدم بدون دیس شدن و به لیگ دسته یک سعود کنم
البته 2/3 تا بازی که بردم با انا انزل نا قطع نشد یکی هم که 6-4 بردم خیلی هم ذوق کردم قطع شد
دوستان
امروز یکی میخواست هارتو با بنزما طاق بزنه یهو قیبش زد
قضیه بو دار شد به نظرم!!!
راستی کسی بازکن داره واسه طاق زدن خبر کنه لیگ انگلیس و ایتالیا
نکنی ها من از این کلک از عرب ها بازیکن میگرفتم :d
مثلا میگفتم بوفون با دی ماریا طرف میگه بوفونو میفروشم دوباره دیماریا میخرم + 40 تا سود
بعد طرف رو به رو کی من باشم ادد میدم طرف ادد میکنه میگم دی ماریا بزار 1000000000000 بعد میرم تو offer u بعد یک بازیکن در پیت ولی حتما طلایی میدم بعد طرف میگه چیزی نشون نمیده تو میگی تایید کنی بوقون ماد یک دفعه تایید میکنه میبینه ا ایرانی ها خیلی زرنگند و دی ماریا رفت تو پاچش
به همین راحتی فقط هم روی عرب ها بزنید که پرررو نشند