FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
که تدبیر نیست ها
ولی جدی به ترکیب من نمیخوره چون من 3-3-4 بازی میکنم باید هافبکهام هم تو دفاع و هم تو حمله شرکت کنن که توره نمی تونه بعضی جاهام خیلی اسکل میزنه
كلا براي هر پستي بايد به يه گزينه هايي دقت كرد و براساس اون گزينه ها بازيكن مورد نظر رو خريد
فقط يه نوب ميتونه از بهترين هافبك دفاعي اي كه من ديدم ايراد بگيره
من هافبكهايي مثه راميرز چيك تيوته گستاوه توره والبته خديرا تست كردم به اين نتيجه رسيدم توره بهتره
حاله اونكه نوبها نظرشون يه چي ديگه هست اون مشكل خودشونه:lol:

داش مصطفی میبینم جفتمون به یه مشکل بر خوردیم
از 5 تا بازی 3 تاش دیس میشم :| حالمو گرفته اساسی :(

حالا جالبیش اینجاست ea.com هم نمیتونم برم 4 تا بازیکن که سرچ میکنم از یولتیمیت پرتم میکنه بیرون

داش مصطفی میبینم جفتمون به یه مشکل بر خوردیم
از 5 تا بازی 3 تاش دیس میشم :| حالمو گرفته اساسی :(

حالا جالبیش اینجاست ea.com هم نمیتونم برم 4 تا بازیکن که سرچ میکنم از یولتیمیت پرتم میکنه بیرون
منم همينجوريم:(

كلا براي هر پستي بايد به يه گزينه هايي دقت كرد و براساس اون گزينه ها بازيكن مورد نظر رو خريد
فقط يه نوب ميتونه از بهترين هافبك دفاعي اي كه من ديدم ايراد بگيره
من هافبكهايي مثه راميرز چيك تيوته گستاوه توره والبته خديرا تست كردم به اين نتيجه رسيدم توره بهتره
حاله اونكه نوبها نظرشون يه چي ديگه هست اون مشكل خودشونه:lol:
من خوده خوده نوبم هیچ ادعایی هم ندارم ولی تو ترکیب 3-3-4 تستش کن بد میفهمی چی میگم
پرو جان:d

من خوده خوده نوبم هیچ ادعایی هم ندارم ولی تو ترکیب 3-3-4 تستش کن بد میفهمی چی میگم
پرو جان:d
تفكرات تاكتيكي من با تفكرات شما فرق داره
شوما يه چي ديگه از cm ميخواستي كه ياياتوره يه بايكن با خصوصيات ديگه هست فك كنم اين باعث اختلاف ماباشه:d

تفكرات تاكتيكي من با تفكرات شما فرق داره
شوما يه چي ديگه از cm ميخواستي كه ياياتوره يه بايكن با خصوصيات ديگه هست فك كنم اين باعث اختلاف ماباشه:d
من دارم 3 ساعته جون میدم اینو میگم اخرش تازه میگی لیلی زنه:d
ترکیب شما ها هافبک دفاعی تخصصی می خواد ولی 3-3-4 هافبک دفاعی تخصصی بدردش نمیخوره چون عملا اون بازیکن تو حمله خنثاست و اینطوری به سبک بازی من نمی خوره
امروز از اون روزاست که نباید نزدیک مصطفی شیها مراقب باشین:-s

من دارم 3 ساعته جون میدم اینو میگم اخرش تازه میگی لیلی زنه:d
ترکیب شما ها هافبک دفاعی تخصصی می خواد ولی 3-3-4 هافبک دفاعی تخصصی بدردش نمیخوره چون عملا اون بازیکن تو حمله خنثاست و اینطوری به سبک بازی من نمی خوره
امروز از اون روزاست که نباید نزدیک مصطفی شیها مراقب باشین:-s

ولي بنظر من بازيكن وسطي اون 3 نفر بايد دفاعي باشه
اره حوصله ندارم

بچه ها تا حالا دقت کردین بعضی ها بازیکن های نقره ای چه قدرت بالایی دارند در صورتی که قدرتشون بالاتر 79 نیست وخیلی هم گرون هستند
به نظرتون قضیه بو دار نیست؟

بچه ها تا حالا دقت کردین بعضی ها بازیکن های نقره ای چه قدرت بالایی دارند در صورتی که قدرتشون بالاتر 79 نیست وخیلی هم گرون هستند
به نظرتون قضیه بو دار نیست؟

اره
ولي اين بازيكنا يا خعلي سرعتشون زياد مثه اگبونلاهور بازيكن نقره اي استون ويلا كه قيمتش 200.000سكه هست يا خعلي قدرتي هستن مثه بازيكن بلژيكي همين تيم كه لوگوش گنجشكه تازه به ليگ برتر صعود كرده
ديروز با يكي بازي كردم لوكاكو داشت مايكون كم اورده بود با اون قدرت بنديش فقط توپو ميداد بهش دست ميذاشت رو سرعت عين بولدوزر همه رو درو ميكرد ميرفت جلو;;)

اره
ولي اين بازيكنا يا خعلي سرعتشون زياد مثه اگبونلاهور بازيكن نقره اي استون ويلا كه قيمتش 200.000سكه هست يا خعلي قدرتي هستن مثه بازيكن بلژيكي همين تيم كه لوگوش گنجشكه تازه به ليگ برتر صعود كرده
ديروز با يكي بازي كردم لوكاكو داشت مايكون كم اورده بود با اون قدرت بنديش فقط توپو ميداد بهش دست ميذاشت رو سرعت عين بولدوزر همه رو درو ميكرد ميرفت جلو;;)
این لوکاکو همرو دریبل میزنه خدایی شوتهاشم خیلی خوبه

این لوکاکو همرو دریبل میزنه خدایی شوتهاشم خیلی خوبه

قیمتش میدونم چنده؟
من الان دیدم چشمام 4 تا شد
سکه 760,400 :| :O :|(ناقابل هم هست)

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------

خب امروز به لطف ملت که شرشون از نت کندند تونستم چند تا بازی راحت انجام بدم بدون دیس شدن و به لیگ دسته یک سعود کنم
البته 2/3 تا بازی که بردم با انا انزل نا قطع نشد یکی هم که 6-4 بردم خیلی هم ذوق کردم قطع شد :دی

دوستان
امروز یکی میخواست هارتو با بنزما طاق بزنه یهو قیبش زد
قضیه بو دار شد به نظرم!!!

راستی کسی بازکن داره واسه طاق زدن خبر کنه لیگ انگلیس و ایتالیا

قیمتش میدونم چنده؟
من الان دیدم چشمام 4 تا شد
سکه 760,400 :| :O :|(ناقابل هم هست)

---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------

خب امروز به لطف ملت که شرشون از نت کندند تونستم چند تا بازی راحت انجام بدم بدون دیس شدن و به لیگ دسته یک سعود کنم
البته 2/3 تا بازی که بردم با انا انزل نا قطع نشد یکی هم که 6-4 بردم خیلی هم ذوق کردم قطع شد :دی

دوستان
امروز یکی میخواست هارتو با بنزما طاق بزنه یهو قیبش زد
قضیه بو دار شد به نظرم!!!

راستی کسی بازکن داره واسه طاق زدن خبر کنه لیگ انگلیس و ایتالیا
نکنی ها من از این کلک از عرب ها بازیکن میگرفتم :d
مثلا میگفتم بوفون با دی ماریا طرف میگه بوفونو میفروشم دوباره دیماریا میخرم + 40 تا سود
بعد طرف رو به رو کی من باشم ادد میدم طرف ادد میکنه میگم دی ماریا بزار 1000000000000 بعد میرم تو offer u بعد یک بازیکن در پیت ولی حتما طلایی میدم بعد طرف میگه چیزی نشون نمیده تو میگی تایید کنی بوقون ماد یک دفعه تایید میکنه میبینه ا ایرانی ها خیلی زرنگند و دی ماریا رفت تو پاچش :D
به همین راحتی فقط هم روی عرب ها بزنید که پرررو نشند

نکنی ها من از این کلک از عرب ها بازیکن میگرفتم :d
مثلا میگفتم بوفون با دی ماریا طرف میگه بوفونو میفروشم دوباره دیماریا میخرم + 40 تا سود
بعد طرف رو به رو کی من باشم ادد میدم طرف ادد میکنه میگم دی ماریا بزار 1000000000000 بعد میرم تو offer u بعد یک بازیکن در پیت ولی حتما طلایی میدم بعد طرف میگه چیزی نشون نمیده تو میگی تایید کنی بوقون ماد یک دفعه تایید میکنه میبینه ا ایرانی ها خیلی زرنگند و دی ماریا رفت تو پاچش :D
به همین راحتی فقط هم روی عرب ها بزنید که پرررو نشند

دادا اصفهانی هارو دست کم گرفتی ها:>
من تا چهره دل ربا داش کریم بن زما نمیدیدم که تایید نمیکردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or