FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
سلام به همه
سال نو همتون مبارک

سونی هم که اپدیت 4.40 داد و ما فعلا نمیتونیم بازی کنیم تا cfw جدید بدند هکرهای محترم
الان دلتون خنک شد نه؟ :دی

نه داوش گلم درسته كپي بازي و واسه ما اريج بازا سخت بود كپي بازهارو در كنار خودمون قبول كنيم
ولي با همه فرق داشتي تو هر تاپيك از عذاب وجدانت ميگفتي يادمه حتي تو پرشين تولز هم ميگفتي:" كه بازي رو كپي كردي ولي كسايي هستن 200 تومن دادن پاي بازي خدا مارو ببخشه"
والا در اين چند وقتي كه ميگذره همچين ادم فرهيخته اي نديديم;;)

چی گرون گرون میکنی بابا اینهمه پوله توره رو دادم ولی 2 هزار نمی ارزه انقد توره توره میکردین این بود
اقایون محترم واقعا دیدم بی انصافی هستش که اینو نگم یکی از بهترین هافبک دفاعی های بازی همین توره ست من در موردش زود قضاوت کردم ولی الان میفهمم که مصطفی چی میگفت
بابت کامنته بالاهم از مصطفی خیلی خیلی معذرت می خوام به هر حال جوونیمو و نوب بیشتر از اینم نمیشه از ما انتظار داشت:(>:d:x

به جونه تو منم 1 ساعت نتونستم بازی کنم این فریمور دانلودش تموم نمیشه:d
ایشالا مشکلت زود حل میشه چون میدونم الان چه سختییرو داری تحمل میکنی لاکردا التیمیت بد اعتیاد اوره
مرسی دادا
اره به خدا همین کارارو میکنند که میزنیم تو کار دلالی دیگه نمیزارند یک ماه پاک بمونیم :دی الان پاتوقم شده سایت ea واسه خرید فروش
دوستان این کازورلا چه میخرند ها:دی

نه داوش گلم درسته كپي بازي و واسه ما اريج بازا سخت بود كپي بازهارو در كنار خودمون قبول كنيم
ولي با همه فرق داشتي تو هر تاپيك از عذاب وجدانت ميگفتي يادمه حتي تو پرشين تولز هم ميگفتي:" كه بازي رو كپي كردي ولي كسايي هستن 200 تومن دادن پاي بازي خدا مارو ببخشه"
والا در اين چند وقتي كه ميگذره همچين ادم فرهيخته اي نديديم;;)
من مخلصتم داداش گلم
جالبه ها از قدیم گفتند اشنایی که با دعوا شروع بشه اخرش دوستیه
ما هم که اولش از خجالت هم در اومدیم ولی الان دوست داریم دادا 3>

مرسی دادا
اره به خدا همین کارارو میکنند که میزنیم تو کار دلالی دیگه نمیزارند یک ماه پاک بمونیم :دی الان پاتوقم شده سایت ea واسه خرید فروش
دوستان این کازورلا چه میخرند ها:دی
نسبت به قیمتش بازیکنه خیلی خوبیه
پس چرخ دلالی همچنان واست میچرخه:d

نسبت به قیمتش بازیکنه خیلی خوبیه
پس چرخ دلالی همچنان واست میچرخه:d
ای بابا درست شد دیگه دلالی تعطیل

به لطف هکر های محترم تونستیم وصل بشیم
راستی امروز خیلی پایه ثابت فیفا تو psn انلاین نشده بودند
اینطور که بوش میاد من تنها کپی باز نیستم اینجاها :دی

ای بابا درست شد دیگه دلالی تعطیل

به لطف هکر های محترم تونستیم وصل بشیم
راستی امروز خیلی پایه ثابت فیفا تو psn انلاین نشده بودند
اینطور که بوش میاد من تنها کپی باز نیستم اینجاها :دی
كيا يعني؟:d
از كپي بازان من فقط تورو تو فرند ليستم دارم
البته يه چند صد نفري مارو اد كردن ولي چون خعلي پيله كردن دليت شدن:d

امروز فیفا خیلی بهم حال داد.تو این پک آخری که بعد بردن دسته 1 گرفتم دو تا مورد خیلی توپ گذاشته بود.یکی پیکه و یکی CF>ST .فکر 30 تا سکه بشن همین دو تا!ولی من موندم این ملت این همه بازیکن IF از کجا میارن؟!!چندتا پک میخرن تا از توش از اینا در میارن؟
یک یارو بود اونروز خط حمله اش رونالدو و مسی بود.قدرت خدا تو یک نیمه 3-4 تا خورد رفت بیرون.نمیدونم چجوری همچین تیمی ساخته بود!!کلا من چون تازه کارم همه اش در حال تعجبم.:دی
=============

اگر بشه این میلیتو If رو امشب بخرم خیلی عالی میشه.میلیتو معمولی که خیلی عالیه!یک سر و گردن بهتر از کاوانیه.کاوانی پای چپش تخم مرفم نمیتونه بفرسته تو گل.نمیدونم چجوریه بعضی بازیکنها با اینکه قدرتهای خوبیم دارن اما اصلا به درد نمی خورن.الان بواتنگم گرفتم اما خیلی کارایی نداره.

امروز فیفا خیلی بهم حال داد.تو این پک آخری که بعد بردن دسته 1 گرفتم دو تا مورد خیلی توپ گذاشته بود.یکی پیکه و یکی CF>ST .فکر 30 تا سکه بشن همین دو تا!ولی من موندم این ملت این همه بازیکن IF از کجا میارن؟!!چندتا پک میخرن تا از توش از اینا در میارن؟
یک یارو بود اونروز خط حمله اش رونالدو و مسی بود.قدرت خدا تو یک نیمه 3-4 تا خورد رفت بیرون.نمیدونم چجوری همچین تیمی ساخته بود!!کلا من چون تازه کارم همه اش در حال تعجبم.:دی
=============

اگر بشه این میلیتو If رو امشب بخرم خیلی عالی میشه.میلیتو معمولی که خیلی عالیه!یک سر و گردن بهتر از کاوانیه.کاوانی پای چپش تخم مرفم نمیتونه بفرسته تو گل.نمیدونم چجوریه بعضی بازیکنها با اینکه قدرتهای خوبیم دارن اما اصلا به درد نمی خورن.الان بواتنگم گرفتم اما خیلی کارایی نداره.
حواست باشه به بوتينگ و كاواني توهين نكني اتفاقا خعليم بازيكناي خوبين:d

جدی میگی؟اتفاقا واسه من که اصلا کارایی نداشتن.البته بواتنگ رو کم تست کردم.مارکیزیو خیلی بهتر بازی میکنه برام.می خوام توز رو هم اونجا تست کنم.دارم رو یک تیم آرژانتینی/سری آ یی کار میکنم.می خوام توز رو هم بزارم cm تو تیمم.خیلیا میزارن اونجا،حتما به درد می خوره دیگه!
کاوانی هم که کلا یجوریه!همه اش وسط زمینه،سر نمیزنه،پای چپش هم انگار چلاغه.قدرتهای خوبی داره ها اما نمیدونم چرا تو عمل اینجوریه.البته به جاش خوبم گل میزنه.با پای راستش خیلی کم توپ خراب کردم.

كيا يعني؟:d
از كپي بازان من فقط تورو تو فرند ليستم دارم
البته يه چند صد نفري مارو اد كردن ولي چون خعلي پيله كردن دليت شدن:d

شما لطف داری به ما داش مصطفی
راستش نگم کیا هستن بهتره اینجا فعالیتشون بالاست خوب نیست :دی

-----------------------
امروز من نمیدونم چرا بیشتر بازیهامو باختم یه روز همرو میبرم یه روز همرو میبازم
یه جور مشکوکه ها
یه روز بازیکن هام انقدر قشنگ بازی میکنم یه روز مثل امروز یا توپ ها میخره به تیر یا تو گل نمیره دفاع هم ضعیف میشه
واسه شما این اتفاق افتاده؟

راستی تا حالا به morali بازیکن هاتون دقت کردین؟به چه دردی میخوره؟با برد میره بالا یه مربی ها میبرندش بالا؟

-----------------------
یه جور مشکوکه ها
یه روز بازیکن هام انقدر قشنگ بازی میکنم یه روز مثل امروز یا توپ ها میخره به تیر یا تو گل نمیره دفاع هم ضعیف میشه

راستی تا حالا به morali بازیکن هاتون دقت کردین؟به چه دردی میخوره؟با برد میره بالا یه مربی ها میبرندش بالا؟
تون فکر کنم هماهنگ بودن بازیکن با هم
اگه تو استادیوم خودت بازی کنی بسته به استادیوم +8 یا 6 یا 4
میگیری و با برد هم یکم میگیری

-----------------------
یه جور مشکوکه ها

راستی تا حالا به morali بازیکن هاتون دقت کردین؟به چه دردی میخوره؟با برد میره یه مربی ها میبرندش بالا؟

منم همین مشکلو دارم دیروز 2بارdiv1 قهرمان شدم امروز 5&6 تا باخت دارم تو. بازیم هر چی میزنم میخوره به تیر داره اعصابم داغون میشه! !!!!جالب تر من یادم نمیاد تو یه بازی کمتر از 2تا گل داشته باشه

منم همین مشکلو دارم دیروز 2بارdiv1 قهرمان شدم امروز 5&6 تا باخت دارم تو. بازیم هر چی میزنم میخوره به تیر داره اعصابم داغون میشه! !!!!جالب تر من یادم نمیاد تو یه بازی کمتر از 2تا گل داشته باشه
شما پاسکاریت خوبه داداش منتهی خیلی عجول هستی و اصلا از پاس چیپ استفاده نمیکنی چیزی که تو فیفا خیلی مهمه
تو دفاع هم مدافع هات خوب هستندروش دفاعتو تغییر بده منم مشکل شمارو داشتم خیلی حل شد
-------------
یعنی یه هفته زدم تو کار دلالی trading باشگاهم تو این هفته 70000+ شد :دی
جدی اگه وقت داشته باشید از دلالی کلی سکه میشه کاسبی کرد

چرا چند روزه این تاپیک خوابیده داره خاک میخوره؟
ماشالله همتون که psn انلاینید خب بیایید اینجا یه صحبتی چیزی دلمون گرفت :(

راستی از داش مصطفی واسه معرفی هارت/بنت/توره تشکر میکنم این 3 نفر تو لیگ انگلیس نمونه هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or