FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
واسه قرارداد چه میکنین شماها؟چند میخرین؟

واسه بازیکن هایی که نمیخوام بفروشم 28 تایی گلد میخرم 500 سکه
واسه بازیکن هایی که دائم خرید فروش هستند گلد 13 تایی میگیرم 300 سکه
لبته اگه دستت خیلی سریع باشه از buy now میتونی 13 تایی و 28 تایی روبا 250 سکه هم بخری

-----------------------
این داداش گلمون cheillini هم خوب مبخرند ها :دی
ای پدر دلالی بسوزه

راستی از داش مصطفی واسه معرفی هارت/بنت/توره تشکر میکنم این 3 نفر تو لیگ انگلیس نمونه هستند
داش مصطفی کارش درسته:x
لوریس بگیر ببین چه چیزیه غیر از دروازبانی خوبش توپ های پشت دفاع رو هم مثل یک مدافع اخر جمع می کنه

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:33 PM ارسال شده بود ----------

ای پدر دلالی بسوزه
واقعا بسوزه:d
یه بازیکن از دستتون در امان نیست;;)

لبته اگه دستت خیلی سریع باشه از buy now میتونی 13 تایی و 28 تایی روبا 250 سکه هم بخری

-----------------------
ای پدر دلالی بسوزه

500 سکه چجوری؟من خودم BUY NOW رو میزارم رو 500 بعد 200 صفحه میرم عقب بلکه چیزی گیرم بیاد.چون همیشه بالای 600 تا خرید و فروش میشه.اگر راه خاصی یا ساعت خاصی سراغ داری رو کن.
جدیدا هم رو سیلور کار میکنم.سیلور ریر با 18 بازی قرارداد با BUY NOW زیر 300 گیر میاد.یعنی 600 سکه بدی 36 بازی برات میکنه.خوبه اینم!

بازیکنایی که برای دلالی خوبن رو بگو.چند میخری و چند میفروشی؟

داش مصطفی کارش درسته:x
لوریس بگیر ببین چه چیزیه غیر از دروازبانی خوبش توپ های پشت دفاع رو هم مثل یک مدافع اخر جمع می کنه

---------- نوشته در 01:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:33 PM ارسال شده بود ----------

واقعا بسوزه:d
یه بازیکن از دستتون در امان نیست;;)

فعلا دارم مانی جمع میکنم واسه تیم ایتالیا لامصب لوریس پولش اندازه یه تیمه :دی

بابا من ترک کرده بوده این نت داغون مارو دوباره کشوند تو کار دلالی :(

500 سکه چجوری؟من خودم BUY NOW رو میزارم رو 500 بعد 200 صفحه میرم عقب بلکه چیزی گیرم بیاد.چون همیشه بالای 600 تا خرید و فروش میشه.اگر راه خاصی یا ساعت خاصی سراغ داری رو کن.
جدیدا هم رو سیلور کار میکنم.سیلور ریر با 18 بازی قرارداد با BUY NOW زیر 300 گیر میاد.یعنی 600 سکه بدی 36 بازی برات میکنه.خوبه اینم!

بازیکنایی که برای دلالی خوبن رو بگو.چند میخری و چند میفروشی؟

ای ول این که خیلی خوبه هموم سیلور بهتره 500 28 تایی باید خوش شانس باشی ولی رو 550 گیر میاد
buy now هم بزن گلد زیر 250 هر چند ثانیه میاد ولی خیلی سریع میخرند باید دستت تند باشه

---------- نوشته در 02:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:05 PM ارسال شده بود ----------

شوخی میکنم باهات دادا به دل نگیری یه موقع

ما مخلصیم داداشی میدونم عزیزم جدی کار خوبی نیست ولی بهترین کار واسه رسیدن به بازیکن های بزرگ در سریعترین زمانه

شما هم یکم بزن تو کارش tradingباشگاهت خیلی منفی خورده>:) :دی

یکی این دلالی و کامل تو ضیح بده .کدوم بازیکونا بخریم چه قیمت بخریم
چه قیمت بفروشیم.اینجوری باید 1سال بازی کنیم تا تیم محبوبمو جمع کنم:)
این تبادل بازیکونا رو کامل توضیح بده ;)

ما مخلصیم داداشی میدونم عزیزم جدی کار خوبی نیست ولی بهترین کار واسه رسیدن به بازیکن های بزرگ در سریعترین زمانه

شما هم یکم بزن تو کارش tradingباشگاهت خیلی منفی خورده>:) :دی
فدا سرت همینجوری حداقل روزی 20 تا در میارم بعدشم اصلا حوصله ی این کارارو ندارم می خوام یدونه بازیکن بگیرم 2 روز زودترش نیت میکنم تا به سرانجام برسه :d

سلام
اين دفعه

---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 AM ارسال شده بود ----------

سلام
اين دفعه كيليني در اوردم از پك:d

دیشب سه بازی پشت هم رو بردم.هر سه تا رو dnf کرد برام.خاک تو سرشون با اون سروراشون!بازی تموم شده باید dnf بشه؟؟
تا حالا 7-8 تا از باختام همینجوری بوده.صفحه بعد ریت بازیکنها رو نمیده جاش پرتم میکنه بیرون و dnf میشه!!

راهی واسه پیگیری نیست؟

سلام
اين دفعه كيليني در اوردم از پك:d
پسر شانستو برا ما بازیکنه 10 تایی هم در نمیاد چه برسه به 40 یا 50 تایی

---------- نوشته در 10:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 AM ارسال شده بود ----------

دیشب سه بازی پشت هم رو بردم.هر سه تا رو dnf کرد برام.خاک تو سرشون با اون سروراشون!بازی تموم شده باید dnf بشه؟؟
تا حالا 7-8 تا از باختام همینجوری بوده.صفحه بعد ریت بازیکنها رو نمیده جاش پرتم میکنه بیرون و dnf میشه!!

راهی واسه پیگیری نیست؟
داداش برای سرورهای ea نیست برای نت های ماست

نه بابا نت من اگر مشکل داشت وسط بازی قطع میشد.وقتی می خواد پولو بده قطع میشه!7-8 بازی دقیقا تو یک نقطه.مشخصه مشکل از نت نیست.

واسه اکثر بچه ها اینجا این مشکل پیش میاد
واسه اینه پینگ ایران شدید اومده پایین کاری به سرعت نداره
حتی شده من تو بازی دانلود میزارم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی الان قضیه فرق میکنه
میگند از 6 فروردین درست میشه ولی من چشمم اب نمیخوره
وی پی ام هارو بستند تا انتخابات هم همین مشکل رو داریم بدتر نشه خیلیه.... :(
--------
بچه ها تیم ایتالیا و انگلیسم(این 2 تا تیمو تو 1 ماه با سرماییه استارت 10ک بستما :دی)
SERVER | EA SPORTS Football
SERVER | EA SPORTS Football

از دوستان عزیز خواهشمندیم مارو در بستن تیمی بهتر راهنمایی کنندo:-)

بچه ها. امروز هم تؤنستم از پك بازيكناي خوبي در ارم
كمپاني و اورا >:d< تازه دلبوسكه و ....... دراومدن:d​

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

Legends fc FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
اين تيمه من با كمك داش مصطفي
پيشنهادي داريد بگيد

-----------------------
ای پدر دلالی بسوزه
داداش من منم خودم دلالم تا حدودی سرم میشه...شما میگی مثلا من والکات رو بخرم 4000 بعد بفروشم 5000؟؟؟خوب نمیشه!
چون :خود ea از پول کم می کنه...بعدشم وقتی من میتونم 4 تا بخرم خوب بقیه هم میتونن دیگه یارو اوشگول نیس که بیاد 5 تا بخره
بعد گفته بودی بیل رو با buy now price میخری 75 میفروشی 85....اینی که میگی خیلی شانیه!یعنی 75 گیر نمیاد!!!!!!!مگر با مزایده!
شما چی کار میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو کریسمس یه راه پیدا کرده بودم چون قیمتا تغییر کرد متود مم بهم خورد و گرنه تا الان مسی داشتم
ولی این راه هایی که تو میگی سود ده نیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or