Barcayist
کاربر سایت
اين عربا چرا اينقد برزيلي ميسازن/؟
---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------
@mamadbahal
ممد راستي شوما چرا ديگه ايتالياهارو طلاق دادي من تازه ميفهمم حرفت درست بود
@barcayist
داوش گلم اسم قشنگت چيه ؟دقت كردي ما هنوز اسم قشنگتو نميدونم؟
داوش گلم اخه اين چه استعداديابي اي كردي من يه بازي اون دروازه بانو بازي دادم يه توپ زميني بال مگسي رو داش گل ميخورد سريع ردش كردم رفت تازه مهدي كيج و داوش ممد به حرف من پي بردن:d
--------------------------------------------------------------------------------------
اين تياگو سيلوا چقدگرونه
200سكه همشالبته ميارزهاشتباه نكنيد نخريدمش :d
داداش عزیزم من امید هستم.
در مورد دروازه بان هم به نسبت قیمتش کاراییش توی تیم فوق العاده است یعنی رفلکس ها و سیو های اینو توی تیم من نویر هم نمیتونه انجام میده و در ضمن هر دروازه بانی گل چرت میخوره و کلا دروازه بان کارش گل خوردنه!!
دیگه اینقدر نزنید تو سرش هرچی نباشه من ایجنتشم!!:d
---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:04 PM ارسال شده بود ----------
قیمتش میدونم چنده؟
من الان دیدم چشمام 4 تا شد
سکه 760,400:O
(ناقابل هم هست)
---------- نوشته در 08:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 PM ارسال شده بود ----------
خب امروز به لطف ملت که شرشون از نت کندند تونستم چند تا بازی راحت انجام بدم بدون دیس شدن و به لیگ دسته یک سعود کنم
البته 2/3 تا بازی که بردم با انا انزل نا قطع نشد یکی هم که 6-4 بردم خیلی هم ذوق کردم قطع شد
دوستان
امروز یکی میخواست هارتو با بنزما طاق بزنه یهو قیبش زد
قضیه بو دار شد به نظرم!!!
راستی کسی بازکن داره واسه طاق زدن خبر کنه لیگ انگلیس و ایتالیا
CB رو دارم Kaboul هنوزم نفروختم به کارت میاد؟
---------- نوشته در 09:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها دقت کردین بازی تو UT با اینکه فقط 2 مود آنلاین و آفلاین داره به مراتب از بقیه قسمت های فیفا لذت بخش تره؟ یه جورایی حس اینکه خودت همه کاره تیم هستی بهت دست میده،اما تو بقیه قسمت های فیفا تیم آماده در خدمتت هست و شما فقط باید استعداد بازی کردن داشته باشی ولی تو UT مهره چینی و انتخاب تاکتیک به مراتب از استعداد بازی کردن نقشش بیشتره،نظر شما چیه؟