FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
اوه یه چی جالب یادمه یه باز لوریس اد کردم تو واچ لیست که بخرم یکی گذاشته بود واسه حراجی
اقا چشمت روز بد نبینه تا ثانیا 17 قیمتش 50 تا بود منم با کلی ذوق شوق زدم 70.250 که مال من بشه
بعد نگو اینو 500 نفر اد کرده بودند
ثانیه 15 نشده همه شروع کردند کل کل کردن واسه خرید این
اخرشم 2تا بودند بد کل کل میکردند که اینو بخرند باورتون نمیشه یکیشون زد 180 ک اون یکی زد 190 ک و خرید :| منو بگب چشمام 4 تا شد
باو دروازه بانيش خدايي عاليه
نگو من ميخواستم يه اينفورم بخرم قيمت bidش 125.000 بود قيمت باي now 130 ما 10 دقيقه مونده به تمام شدن مهلتش 125.000 بيد زديم منتظرمونديم تا تموم بشه مهلت مال ما بشه 6 ثانيه بيشتر نمونده بود مزايده تمام بشه كه يهو از خدا بيخبري 126.000 بيد زد منم گفتم ريسك نميشه كرد باي now زدم يه بازي باهاش بازي كردم گفتم بفروشم بعدا كه قيمتش اومد پايين باز ميخرم با 5000 ضرر فروختم فرداش اومدم ديدم از 145.000 كمتر نيست:((

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

دستت درد نکنو اینهمه لوریس لوریس کردی بحث خارج از تاپیک بود=))
خو لوريس كه يه بازيكني جز fut هست پس آف تاپيك حساب نميشه:shrewd:

باو دروازه بانيش خدايي عاليه
نگو من ميخواستم يه اينفورم بخرم قيمت bidش 125.000 بود قيمت باي now 130 ما 10 دقيقه مونده به تمام شدن مهلتش 125.000 بيد زديم منتظرمونديم تا تموم بشه مهلت مال ما بشه 6 ثانيه بيشتر نمونده بود مزايده تمام بشه كه يهو از خدا بيخبري 126.000 بيد زد منم گفتم ريسك نميشه كرد باي now زدم يه بازي باهاش بازي كردم گفتم بفروشم بعدا كه قيمتش اومد پايين باز ميخرم با 5000 ضرر فروختم فرداش اومدم ديدم از 145.000 كمتر نيست:((

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

خو لوريس كه يه بازيكني جز fut هست پس آف تاپيك حساب نميشه:shrewd:
درسته لوریس خوب بازیکنیه ولی واسه کسی خوبه که پونتشو داشته باشه
بعدشم این دروازبان ها دست کمی از لوریس ندارند
به قول ir 7lv پول زیاد خرج دروازبان نباید کرد
وقتی طرف دفاعتو دور زدش جلوش خالیه تو موقعیت تک به تک دیگه شانسه بره تو گل یا دروازه بان بگیره
دفاع و سبک بازی باید روش کار کرد
اینفورم کیه :دی؟؟؟

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ----------

اقا یه سوال فنی

با خیلی ها که بازی میکنم یهو دروازبانو مثل چی میاره جلو
حتی تو فاصله 20 متری
و ما هم هول میکنیم تو 70% مواقع لو میدیم :(
بهترین کار این واقع چیه؟ r2 با شوت؟

اقا یه سوال فنی

حتی تو فاصله 20 متری
اکه کلاسیک بازی میکنی بهترین کار L2+R1+شوت هستش اینجوری کات دار و هوایی میزنه :>

اینفورم کیه :biggrin1:؟؟؟
بازيكنان مشكي
اقا یه سوال فنی

حتی تو فاصله 20 متری
همين كه حسن ميگه
اکه کلاسیک بازی میکنی بهترین کار L2+R1+شوت هستش اینجوری کات دار و هوایی میزنه :>

یه روز نبودیم 4 ص رفت جلو:o
پست هارو خوندم
اول بگم چک خیلی بهتر از لوریس هست!یعنی فوق العادهست!!لوریس راحت گل میخوره نه تک به تک میگیره نه شیرجه میزنه.واسه همینم هست که اکثرا چک با هارت دارن.
@مصطفی:
تو هم چک بگیر پشیمون نمیشی

واقا دیناتاله بده؟؟؟؟؟؟؟خوب شد گفتین چون میخواستم بخرمش!!!

یه همچین چیزی بزن حاله طرفو بگیر تا اخر بازی میخکوب میشه تو دروازه:d

يه بار يه نفر اومد همينجوري شوت ميزد عين سوباسا اونم بدون دور خيز تازه دروازه بان هم ميخ ميشد:-o
منم دوسه بار اينجوري با بيل گل زدم :x
بيل خدايي عاليه اينقد پشت سرش حرف نزنين:-l
:d
درضمن قراره ازفصل بعد رئالي بشه:x

يه بار يه نفر اومد همينجوري شوت ميزد عين سوباسا اونم بدون دور خيز تازه دروازه بان هم ميخ ميشد:-o
منم دوسه بار اينجوري با بيل گل زدم :x
بيل خدايي عاليه اينقد پشت سرش حرف نزنين:-l
:d
درضمن قراره ازفصل بعد رئالي بشه:x
کسی جلو من دروازبان میاره جلو یه گل شیرین می خوره حتما ولی از او شیرینتر اینه که دیگه تا اخر بازی دروازبانو جلو نمیاره با خیال راحت تو 6 قدمم میری:d
در مورد بیل حرف نداره ولی ما فقیر بیچاره ها دستمون بهش نمیرسه دلالان محترم!!! از 60 کردنش 100 تا دیگه کی میتونه بگیره
سال بعدم چی بشه دو گوش با کریس و بیل:>

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

واقا دیناتاله بده؟؟؟؟؟؟؟خوب شد گفتین چون میخواستم بخرمش!!!
من تجربشو ندارم ولی تا حالاهم ندیدم کسی راضی باشه ازش

پست هارو خوندم
اول بگم چک خیلی بهتر از لوریس هست!یعنی فوق العادهست!!لوریس راحت گل میخوره نه تک به تک میگیره نه شیرجه میزنه.واسه همینم هست که اکثرا چک با هارت دارن.
@مصطفی:
تو هم چک بگیر پشیمون نمیشی
مهدي جان ممنون از پيشنهادت
در مورد لوريس بايد بگم لوريس مقابل شماها شايد يك يا دوبازي بازي كرده ولي من نزديك 800 بازي دارم ازش استفاده ميكنم
من خودم پستم دروازه بان هست ميدونم يه دروازه بان خوب بايد چجوري باشه والا اين گلهايي كه لوريس خورده هر دروازه باني هم بود ميخورد فوتسال كه نيست همه رو بگيره بهر حال دروازه هفت متريه
بهرحال باز فكر ميكنم روي پيشنهادت اگه به اين نتيجه رسيدم كه بهتره حتما ميگيرم
بازم ممنون از توصيه و پيشنهادت

اقا یکی این دلالی بگه باید چیکار کنیم
دارم رئال جمع میکنم تا چند روز دیگه عکسشو میذارم برید حالشو ببرید
بچه ها مارو اد کنید با هم التیمت بزنیم
نظرتون در مورد falcao چیه بازیکون خوبی هست

در مورد بیل حرف نداره ولی ما فقیر بیچاره ها دستمون بهش نمیرسه دلالان محترم!!! از 60 کردنش 100 تا دیگه کی میتونه بگیره
من از همون اول دوست داشتم چند تا بازيكن توپ داشته باشم مثه كمپاني كليني بيل مايكون و .....
البت اگوئرو هم تو اين ليست بود ولي چون واقعا اندازه 120.000 بازي نميكنه نميارزه اينقد بهش بدي اگه بجاي شتاب 92ييش سرعتش 92 بود چي بود لامصب:(

---------- نوشته در 09:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:44 PM ارسال شده بود ----------

اقا یکی این دلالی بگه باید چیکار کنیم
دارم رئال جمع میکنم تا چند روز دیگه عکسشو میذارم برید حالشو ببرید
بچه ها مارو اد کنید با هم التیمت بزنیم
نظرتون در مورد falcao چیه بازیکون خوبی هست

فالكائو مهدي داشته خوشش نيومد فروخت
بنظر من بازيكن كندي هست ولي فوق العاده سر زن اگه بكارت مياد بگير
من هيگواين:x رو ترجيح ميدم

فالكائو مهدي داشته خوشش نيومد فروخت
بنظر من بازيكن كندي هست ولي فوق العاده سر زن اگه بكارت مياد بگير
من هيگواين:x رو ترجيح ميدم
گفتی هیگواین یادم افتاد منم دارمش فکر نکنم 2 تا بازی هم کرده باشه برام :dکل تو 2 تا تیمم تو ذخیره هاهم نی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or