FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
خوب داداشای گل من امارای بازیهای شما هارو که دیدم فراز و نشیبم زیاد دارین همین باعث این نتایج میشه
خداییش میگم اگه این مشکلای نت این چیزا نبود اخرای بازی هم رو امتیازات بازیکنا گیر نمیکرد باختام 2 رقمیم نمیشد

داداش گلم کلا 10 تا پست دادی تو این تاپیک 12 تاش از خودت تعریف کردی :دی
جدی جدا از شوخی من به شخصه میدونم دفاعم مشکل داره بعضی بازیهارو گل تعداد بالا میخرم
بهترین دفاع هارو هم داشته باشم بد دفاع میکنم گل مفت میخورم
فیلم اموزشی از دفاع نداره کسی بزاره؟

راستی یه روش هست کرنل زدن کد میزنی همه جمع میشن جلو دروازه کسی میدونه چطوره ؟

آخرین ویرایش:
داداش گلم کلا 10 تا پست دادی تو این تاپیک 12 تاش از خودت تعریف کردی :دی
جدی جدا از شوخی من به شخصه میدونم دفاعم مشکل داره بعضی بازیهارو گل تعداد بالا میخرم
بهترین دفاع هارو هم داشته باشم بد دفاع میکنم گل مفت میخورم
فیلم اموزشی از دفاع نداره کسی بزاره؟

راستی یه روش هست کرنل زدن کد میزنی همه جمع میشن جلو دروازه کسی میدونه چطوره ؟

داداش من ادم خود شیفته اییم زیاد از خودم تعریف میکنم :d
ولی جدی من با بیشتر بچه ها بازی کردم اتفاقا همشونم بازیکنای خوبین و بازی های خوبی میکنن اگه همون بازی هایی که با من میکنن با کسایه دیگه هم بکنن نتایجشون حتما بهتر از الان میشد پس مشخص میشه که خیلی فراز و نشیب دارن تو بازیها شون
حالا یه سوال شماها با یک ترکیب تو بازی ها شرکت میکنین ؟؟؟ چون من خودم 2 تا ترکیب متفاوت دارم و هر 2 بازی 2 بازی عوض میکنم جاهاشونو

ديگه دير شده:d تا الان حدود ١٠$ رو دستمون خرج گذاشته :|
Rm خوب براي٢-٤-٤ كيه؟
ببين اول ليگتو مشخص كن البته مليت هم ميشه
بعد تركيبتو مشخص كن
بعد همه بازيكناهاتو از اون تركيب و ليگ بذار
ضمنا واسه اينكه سكته نكني تيم مارو نبيني اخه بعضيا تيم مارو ديدن چند ثانيه سكته كردن واسه همين نشونش نميدم كلا;;)
يادش بخير بعضيا شب روز از روي تركيب ما اسكي ميرفتن بعد 2 بار مارو دليت كردن به بهانه هاي واهي ايشالا خدا پول رو به اون كساني كه لايقش هست بده

ببين اول ليگتو مشخص كن البته مليت هم ميشه
بعد تركيبتو مشخص كن
بعد همه بازيكناهاتو از اون تركيب و ليگ بذار
ضمنا واسه اينكه سكته نكني تيم مارو نبيني اخه بعضيا تيم مارو ديدن چند ثانيه سكته كردن واسه همين نشونش نميدم كلا;;)
يادش بخير بعضيا شب روز از روي تركيب ما اسكي ميرفتن بعد 2 بار مارو دليت كردن به بهانه هاي واهي ايشالا خدا پول رو به اون كساني كه لايقش هست بده
بازيكنام الان بيشترشون از يك تركيبند ولي ليگ هاشون يكي نيست
تيمتونو ديدم :d سكته كردن نداشت كه:>
:d

اصلا 442 نرو.خوب نيست.همين مصطفي هم رفت پشيمون شد.بعدشم اول league رو انتخاب كن هون طور كه مصطفى كفت
پس بايد يهتغييراتي بدم

---------- نوشته در 10:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

يه بار ديكه رفتم ديدم تازه فهميدم چي ميگي​

بچه ها اين ٣٩$ ارزشداره بگيرم؟

---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:12 PM ارسال شده بود ----------

چجوري ميشه بازيكنو از trade pile دراورد؟

دوستان ما که fut بوسیدیم گذاشتیم کنار این اخر کاریه به 2 تا از بچه ها هم حال اساسی دادماااا
خیلی وقتمو گرفته بود اعتیاد شدیدی داره و از همه بد تر اعصاب نذاشت بود واسم
خداروشکر پولی هم نداشتیم که خرجش کنیم :دی
اون داداشمون که تازه شروع کرده بهش از الان هشدار میدم طرفش نیا که خوابو خوراکو ازت میگیره

دوستان ما که fut بوسیدیم گذاشتیم کنار این اخر کاریه به 2 تا از بچه ها هم حال اساسی دادماااا
اون داداشمون که تازه شروع کرده بهش از الان هشدار میدم طرفش نیا که خوابو خوراکو ازت میگیره
اره ادمو نابود مي كنه:d

بچه ها اين ٣٩$ ارزشداره بگيرم؟

---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:12 PM ارسال شده بود ----------

چجوري ميشه بازيكنو از trade pile دراورد؟
بنظرمن يه قرونم خرج نكن
برو روي بازيكن مربع بزن بعد گزينه اول

اره خیلی فاز داد :D
باهاش شوان اشتایگر رو خریدم دمت گرم
املاشو نمیدونم درسته یا نه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or